Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Achterhoek

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Achterhoek

U bent op zoek naar een stoere eiken vloer voor uw woonkamer of bedrijf in Achterhoek? Ook voor u een echte eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Achterhoek

Een echte grenen houten vloer van Nederlandse Top Kwaliteit, in elke kamer? Bij ons vind u de goedkoopste houten grenen houten vloer in Achterhoek met topkwaliteit!

Keurmerk op al onze houten vloeren

Wie een eikenhouten of grenen vloer bij ons besteld heeft een houten vloer met een duurzaam keurmerk. Dat betekent een waarborg voor degelijkheid en goed beleid bij bosbeheer.

Legservice voor uw houten vloer in Achterhoek.

U kunt uw vloer niet echt zelf leggen? Wij komen niet alleen bij u in de regio van Achterhoek uw houten vloer leveren, tevens kunt u gebruik maken onze exclusieve legservice.

Houten Vloeren leveren en legservice ook bij u in Achterhoek

Weet u al wat de pluspunten van een houten grenen houten vloer is? Misschien was u niet echt op de hoogte maar grenen vloeren zijn voordeliger in prijs dan eikenhouten vloeren.

Duidelijker gezegd, een grenen houten vloer is goedkoper dan een plastiek laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor dezelfde prijs i.p.v. een gewone laminaat vloer van plastiek. Een laminaat vloer gaat veel minder lang mee dan een grenen houten vloer. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een kunststof laminaat vloer kun je niet schuren en opnieuw afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Niet te vergeten dat een grenen vloer die typische warme hout gloed heeft. Een grenen houten vloer heeft die echte houten uitstraling en neemt de warmte van de kamer ook aan. Een laminaat doet dat niet. Een grenen houten vloer voelt hierdoor warmer en prettiger aan. Dankzij de isolerende werking van hout in het algemeen voelt dit ook een stuk aangenamer aan dan bij een normale laminaat.

Doordat een grenen vloeren winkel met veel ervaring het gehele proces in eigen beheer doet is het mogelijk goedkope grenen vloeren aan te bieden. De inkoop van het hout wordt in eigen beheer geregeld. Vervolgens wordt het bij een houtzagerij bewerkt waarna er kwaliteitsvloeren. Hierdoor kan de kwaliteit ten alle tijden hoog blijven. We weten dan ook dat de prijs kwaliteit die u voor een grenen houten vloer betaald van hoge kwaliteit is en dat dat nergens in Nederland te vinden is.

Zit u in Achterhoek en bent u op zoek naar een eiken vloer voor in huis?

De eiken vloer is een robuuste vloer en gaat een lange tijd mee. Zei vinden dit de beste houten vloer die er is. Begrijpelijk, want zo’n vloer is robuust en heeft een hippe uitstraling.

Hout is een natuur product en kan zich makkelijk aanpassen aan hippe of de bekende klassieke woonkamer. Dat geldt ook voor wat minimal ontwerpen.

Een eiken vloer is bovendien makkelijk in de afwerking. Dit heeft dan ook als pluspunt dat de vloer kan worden aangepast aan elke ruimte, zodat er voor ieder interieur een passende afwerking is.

De pluspunten van eiken houten vloeren.

 • Duurzaam
 • Veel verschillende Afwerkingsmogelijkheden
 • Unieke uitstraling
 • Karakter
 • Kan tegen een stootje
 • Vervaardigt in Nederland

U zoekt een eiken vloer en woonachtig in de omgeving van Achterhoek? U bent altijd welkom in onze showroom waar we u graag verder adviseren in het vinden van de juiste eiken vloer. Of het nu massief of een multiplank eiken vloer is maakt niet uit, wij vertellen u er graag over.

Vloerenhal Montfoort verkoopt meerdere soorten houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Kwaliteit en Nederlands makelij. Wat voor interieur u in uw appartement ook heeft. Een eikenhouten vloer past iedere keer.

De prijs van multiplank eiken is meestal duurder dan lamelparket. Dit heeft te maken met dat er een verschil van kwaliteit in de beide houten vloeren. De voordelige variant van een houten vloer met meerlagen is lampelparket. Lamelparket is niet perse goedkoper te zijn dan multiplank eiken.

Een behoorlijk groot aanbod aan eiken multiplanken vind je bij Vloerenhal Montfoort. Daar verkopen ze de beste kwaliteit voor hele scherpe prijs. Die goedkope prijs is mogelijk omdat men het hout in bulk in Europa koopt. Waarna de eigen zagerij er multiplank vloeren mee maakt.

Een ander belangrijk punt is dat al het hout wat bij de handelaren wordt besteld voldoet aan het PEFC-keurmerk. De vloeren zijn daardoor van Nederlands fabricaat, daarom dat Vloerenhal Montfoort de kwaliteit kan garanderen.

Houten vloeren van Nederlandse kwaliteit voor hele mooie prijzen!

Eiken multiplank rustiek eiken vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Wat vloer gaat het worden? Denkt u aan een multiplank eiken vloer?

Uw geld investeren in een muliplank eiken vloer is een goede investering omdat dit soort vloeren langer goed blijven. Als uw portemonnee het toelaat is het zeker te overwegen.

Een eiken multiplank bestaat uit een top laag van eikenhout wat er net zo uit komt te zien als een massief eiken vloer. Als de eiken vloer eenmaal gelegd is is er geen verschil tussen de twee. Door de harde top laag zal deze niet gemakkelijk beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan jaren mee zodat u er lang zal genieten.

Heeft u vloerverwarming dan is een multiplank vloer zeker geschikt voor.
Ruimte waarin u de vloer zwevend moet leggen dan is de multiplank vloer geschikt. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden bewerkt en afgewerkt. Het naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is ook heel gemakkelijk te doen.

Hoe komt een multiplank vloer er uit te zien in de huiskamer?

Aan de prijs van multiplank eiken zal het niet zo liggen. U krijgt dezelfde warme gloed als die van een massief eiken vloer.

Heel wat goedkope houten vloeren barsten van de noesten en scheuren. Dat zult u niet bij de Vloerenhal Montfoort tegenkomen. Je houten vloer zal er een stuk rustiger uitzien. Eiken hout uit europa heeft de reputatie dat het een meer rustig karakter heeft dan Amerikaans eiken. Het ziet er dan ook veel beter uit.

Ook is er een lekker groot aanbod aan verschillende olien met kleuren present. Hierdoor zal u voor elk interieur de perfecte kleur vinden.

Voordelig een eiken multiplank vloer voor je laten leggen?

Vind je van je zelf dat je handig bent? Dan is het echt niet ingwikkeld om een multiplank eiken vloer in eigen beheer te leggen.

Vergeet niet te letten op de hout werking. Hout zal altijd werken onder de invloed van luchtvochtigheid en droogte. Als je de ruimte tussen muur en hout genoeg vrij houdt vang je de werking van het hout op. Leggen kun je natuurlijk ook aan vakmensen uitbesteden.

Wil je toch Een andersoortige vloer?

Zoek je toch wat anders voor je woonruimte dan is een massieve parketvloer eventueel iets voor je. Dat is een gemakkelijke vloer die vast op de ondergrond gelegd wordt. Zwevend is ook mogelijk maar vraag dan even om advies hierover. Net zoals met onze andere vloeren kan tevens deze vloer in elk gewenste kleur met een van onze olie worden bewerkt.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een uitgebreide showroom waar al onze eiken vloeren te bewonderen zijn en direct leverbaar. U bent welkom. Tijd voor een kwaliteits eiken houten vloer? Neem dan een kijkje in onze showroom in Montfoort. We zien u gaarne verschijnen en de koffie staat klaar.

Lamelparket wordt samengesteld uit een massieve top laag van eiken en een onderlaag van verlijmde berken hout. Lamelparket is wat anders dan multiplank. Een multiplank bestaat uit een andersoortige onderlaag dan lamelparket. De onderlaag van een multiplank bestaat uit multiplexhout wat meer kost is. Daarom is een multiplank wat duurder dan een lamelparket vloer. De overeenkomst tussen beide is dat ze een massief eiken toplaag hebben.

De pluspunten van lamelparket.

Lamelparket kunt u naadloos leggen. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder de werking van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op de deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket veel minder gevoelig voor krimpen of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom eenvoudig in onderhoud maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem ook geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

U zoekt een lamelparket voordelig geprijst voor uw huis in Achterhoek? Kom dan langs bij Vloerenhal Montfoort.

De pluspunten van lamelparket.

 • Hoogwaardig materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Kan zelf worden gelegd
 • 1000 en 1 kleur keuzes
 • Duurzaam product
 • Wij leveren kwaliteit tegen een hele scherpe prijs
 • Alle producten op vooraad
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Achterhoek. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen scherpe prijzen.

Achterhoek Eikenhouten vloer - Grenen vloer
Achterhoek Eikenhouten vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

De kosten zijn vanaf E. 34,95 per vierkante meter
Rode eik en witte eik zijn twee zeer populaire keuzes in eikenhouten vloeren en gaan vrij lang mee
De goedkoopste eikenhouten vloeren en grenen vloeren vind u bij Vloerenhal Montfoort.
Hippe getinte kleuren zijn populair maar grijze kleuren met natuurlijke demping en lichtgekalkte kleurencombinaties zijn populair.