Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Alendorp

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Alendorp

Op zoek naar een echte eiken vloer voor uw woonkamer of bedrijf in Alendorp? Ook voor u een robuuste eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Alendorp

U wilt op kantoor in elk vertrek een robuuste grenen houten vloer van Nederlandse Kwaliteit? Enkel en alleen bij ons vind u de goedkoopste houten grenen houten vloer in Alendorp van de beste kwaliteit!

Houten vloeren enkel en alleen met Keurmerk

We zijn een van de weinige leveranciers van houten vloeren met legaal FSC keurmerk zijn al onze eiken en grenen vloeren met een legaal FSC keurmerk. Dat betekent een zekerheid voor degelijkheid en prima beleid bij bosbeheer.

Onze legservice tevens bij u in Alendorp.

U komt er niet aan toe om zelf uw vloer te leggen? We komen niet enkel en alleen bij u in de regio van Alendorp uw eiken of grenen vloer afleveren, ook kunt u vragen om onze legservice.

Houten Vloeren leveren en legservice ook bij u in Alendorp

Weet u al precies wat het pluspunt van grenen vloeren zijn? Het gros van de mensen begrijpt wel dat grenen vloeren een stuk goedkoper zijn dan eiken vloeren.

Een grenen houten vloer is daardoor niet enkel goedkoper maar zelfs goedkoper dan een normale kunststof laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor dezelfde prijs i.p.v. een standaard laminaat vloer van kunststof. En het grote voordeel van een grenen houten vloer is dat het een stuk langer mee gaat dan een laminaatvloer van kunststof. Een grenen houten vloer kun je opnieuw schuren en daarna weer afwerken. kunststof laminaat vloer. Een kunststof laminaat vloer kun je niet schuren en opnieuw afwerken. Dat kan wel met een grenen houten vloer.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die unieke houten ambiance die markante warme hout ambiance bied. Een grenen houten vloer heeft die typische unieke houten ambiance en neemt de temperatuur van de ruimte ook aan. Een laminaat heeft dat niet. Een grenen houten vloer voelt daardoor warmer en aangenamer aan. Dankzij de geïsoleerde werking van hout voelt dit ook warmer en aangenamer aan dan bij een reguliere laminaat.

Doordat een goede grenen vloerenwinkel werkelijk alles in eigen beheer doet is het mogelijk goedkope grenen vloeren te verkopen. In eigen beheer houdt in dat men de inkoop van het hout zelf regelt. Vervolgens wordt het ingekochte hout bij een gespecialiseerde houtzagerij bewerkt waardoor er kwaliteitsgrenen vloer van worden vervaardigt. Een groot pluspunt is dat de kwaliteit gewaarborgd kan worden. Daarom weten we dat de kwaliteit en prijs die wij vragen nergens in Nederland te vinden is.

U bent op zoek naar een eikenhouten vloer en bent woonachtig in de regio Alendorp?

Een eiken vloer is een degelijke vloer en gaat lang mee. Het wordt niet zomaar de mooiste houten vloer genoemd. Dat is natuurlijk ook wel begrijpelijk want de ambiance van deze houten vloer is origineel en geeft een woonkamer een extra dimensie.

Hout is een natuurlijk product en kan zich eenvoudig aanpassen aan hippe of klassieke vertrekken. Dat geldt ook zelfs voor industriele ruimtes.

Een eiken vloer is natuurlijk ook simpel in de afwerking. Nog een voordeel is dat je de eiken vloer op verschillende wijzes kan afwerken, waardoor er voor ieder interieur een passende uitvoering is.

Pluspunten van onze eiken vloeren.

 • Gaat lang mee
 • Veel verschillende Methodes tot afwerking
 • Eiken hout is een bijzonder mooie houtsoort
 • Karakter
 • Slijtvast
 • Klaargemaakt in Nederland

Zoekt u een eiken vloer voor bij u in Alendorp? Wij hebben een showroom waar u al onze eiken vloeren kunt bekijken. Heeft u ook interesse in massief eiken of een multiplank eiken vloer? We nemen de tijd voor u en denken met u mee.

Vloerenhal Montfoort levert verschillende type unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Al onze vloeren zijn topkwaliteit vloeren van degelijk nederlands makelij. Wat voor interieur u bij u thuis ook heeft. Een eikenhouten vloer past elke keer.

Standaard multiplank eiken prijzen zijn meestal wat duurder dan lamelparket. Dat heeft te maken met het feit dat er een verschil van kwaliteit in beide vloeren. Lamelparket is een houten vloer met meerdere lagen en is de goedkopere van de twee. Lamelparket hoeft niet altijd een stuk goedkoper te zijn dan multiplank eiken.

Een behoorlijk groot assortiment aan eiken multiplanken zal je zeker bij de Vloerenhal Montfoort vinden. De prijs en kwaliteits verhouding is dan ook nergens zo voordelig te vinden in de rest van Nederland. Die goedkope prijs is mogelijk aangezien men het hout in het groot in Europa aankoopt. Waarna de eigen zagerij er multiplank vloeren van maakt.

Een bijkomend punt van belang is dat al het hout voldoet aan het PEFC-keurmerk wat bij de handelaren wordt ingekocht. De vloeren zijn van Nederlands fabricaat, daardoor dat Vloerenhal Montfoort kan instaan voor de kwaliteit.

Nederlandse klasse vloeren voor een hele scherpe prijs!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Genoeg keuze Zit u aan een multiplank eiken te denken?

Een vrij groot voordeel is dat multiplank eiken een veel langere levensduur heeft waardoor uw investering ook langer mee zal gaan. Heeft u een beetje budget is het echt het overdenken waard.

Het verschil ten opzichte van een massief eiken vloer is dat de toplaag van een eiken multiplank van eikenhout is waardoor het er precies Lijkt op de massieve eiken variant. Als de eiken vloer gelegd is is er geen verschil tussen de beide vloeren. Doordat de toplaag hard is, voorkomt het dat deze niet snel zal beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee waardoor u er lang zal genieten.

Multiplank vloeren zijn zeer geschikt voor een ruimte met vloerverwarming.
Beschikt u over een ruimte waarin u de vloer zwevend moet leggen dan is de multiplank vloer geschikt. Een ander voordeel is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden verwerkt en afgewerkt. Vergeet niet dat u een multiplank eiken vloer naadloos kan leggen.

Uiterlijk van een multiplank eiken vloer?

De hele mooie prijs die u betaald voor multiplank eiken? Daar zal het zeker niet aan liggen. U kent vast en zeker wel die diepe gloed van een massief eiken vloer. Diezelfde gloed heeft een multiplank eiken vloer ook.

Een ander voordeel bij Vloerenhal Montfoort is dat het hout niet zoveel lelijke noesten en scheuren heeft. Dit zorgt ervoor dat de vloer er wat netter uit ziet. Europees eiken hout heeft de reputatie dat het een veel rustiger karakter heeft dan Amerikaans eiken. Het ziet er dan ook een stuk beter uit.

Ook is er een uitgebreidt assortiment aan verschillende olien met kleuren present. Dat is gemakkelijk want uiteindelijk vind je in ieder geval wel de juiste kleur bij uw interieur.

Voordelig een eiken multiplank vloer laten leggen?

Vind je jezelf handig ? Dan is het niet ingwikkeld om een multiplank eiken vloer in eigen beheer te leggen.

Vergeet niet te letten op de werking van het hout. Luchtvochtigheid zal voortdurend invloed op je houten vloer hebben. Dat kun je voorkomen door tussen de muur en het hout ruimte te houden. Het leggen kun je natuurlijk ook uitbesteden.

Wil je toch net even iets anders?

Smaken zullen iedere keer verschillen. Je kunt ook denken aan een massieve parketvloer. Nog steeds ontzettend populair. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond worden gelegd. Zoekt u zwevend dan kan dat ook. Net zoals met de andere vloeren kan je ook dit type vloeren met onze olien bewerken.

Vloerenhal Montfoort heeft de beschikking over een showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. U bent van harte welkom. Zoek je een kwaliteits eiken houten vloer? Neem dan een kijkje in onze showroom in Montfoort. We zien u graag verschijnen koffie staat voor u klaar.

Lamelparket heeft 2 lagen. De toplaag s van massief eiken hout en de onderlaag van verlijmd berkenhout. Lamelparket wordt maar al te vaak vergeleken met multiplank. Een multiplank heeft de beschikking over een andersoortige onderlaag dan lamelparket. Het verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag gemaakt van wat duurder multiplex hout. Dat is de waarom multiplank duurder kost dan lamelparket. Wel hebben beide type vloer een massief eiken toplaag.

Wat u dient te weten over ons lamelparket.

Lamelparket kunt u naadloos leggen of laten leggen. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder de werking van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op de deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket veel minder kwetsbaar voor krimpen of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daardoor eenvoudig in onderhoud maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat betekent dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u in huis in Alendorp? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Voordelen van ons lamelparket.

 • Al onze vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Kan zelf worden gelegd
 • 1000 en 1 kleur keuzes
 • Betrouwbaar product
 • Kwaliteit en voordelige prijs
 • Direct uit voorraad leverbaar
 • Te gebruiken met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd en gelegd in Alendorp. Nederlands fabrikaat tegen scherpe prijzen.

Eiken vloeren Kopen - Grenen houten Vloeren Alendorp
Eiken vloeren Kopen - Grenen houten Vloeren Alendorp

Vraag en Antwoord

De prijzen zijn vanaf E. 34,95 per vierkante meter
Rode eik en witte eik zijn twee zeer populaire keuzes in eiken vloeren en gaan vrij lang mee
Bij Vloerenhal Montfoort verkopen wij de goedkoopste grenen vloeren.
Stijlvolle donkere kleuren zijn populair maar grijze kleuren met prachtige demping en lichtgekalkte kleurencombinaties zijn geliefd.