Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Amersfoort

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Amersfoort

Bent u op zoek naar een echte eiken vloer voor uw woonkamer of kantoor in Amersfoort? U wilt bij u op het werk in iedere ruimte een natuurlijke eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Amersfoort

U wilt bij u op het werk in iedere ruimte een natuurlijke grenen houten vloer van Nederlandse Kwaliteit? De meest voordelige grenen houten vloer voor uw woonkamer of kantoor in Amersfoort tegen de allerbeste kwaliteit!

Houten vloer enkel met Keurmerk

Wie een eiken of grenen vloer bij ons besteld heeft een houten vloer met een speciaal FSC keurmerk. Dit is een zekerheid voor duurzaamheid en representatief beleid bij bosbeheer.

Legservice voor uw houten vloer in Amersfoort.

U kunt uw vloer niet zelf leggen? Natuurlijk ook bij u in de omgeving van Amersfoort leggen wij eiken en grenen vloeren bij u thuis of kantoor.

Houten Vloeren leveren en legservice bij u in Amersfoort

Weet u al precies wat de pluspunten van grenen houten vloeren zijn? Misschien was u niet op de hoogte maar grenen houten vloeren zijn goedkoper in prijs dan eiken vloeren.

Duidelijker gezegd, een grenen houten vloer is goedkoper in prijs dan een plastiek laminaat vloer.

U heeft dan bovendien een grenen houten vloer voor datzelfde geld i.p.v. een gewone laminaat vloer van plastiek. Een laminaat vloer gaat een stuk minder lang mee dan een grenen houten vloer. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en daarna weer afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een kunststof laminaat vloer kun je niet afschuren en opnieuw afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Ook heb je met een grenen vloer wel die unieke houten ambiance die typische warme hout gloed geeft. Tevens wordt de warmte van de ruimte geabsorbeerd. Dat heeft als een groot voordeel dat een grenen houten vloer warmer aanvoelt dan gewoon kunststof laminaat. Een tweede voordeel is dat een grenen houten vloer een dempende werking heeft vanwege de isolerende werking van het hout.

Aangezien een degelijke grenen houten vloerenwinkel het gehele proces in eigen beheer doet is het ook mogelijk goedkope grenen houten vloeren te verkopen. Alles zelf doen houdt in dat men de zelf de inkoop van het hout regelt. Daarna wordt het ingekochte hout bij een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waardoor er kwaliteitsvloeren. Hierdoor is de kwaliteit altijd heel hoog. We weten maar al te goed dat de prijs die u voor een grenen houten vloer betaald van hoge kwaliteit is en dat u dat nergens anders in Nederland zal gaan vinden.

U zoekt een eikenhouten vloer en woont in de regio Amersfoort?

Een eikenhouten vloer is favoriet en voor heel veel mensen gaat er niets boven een eikenhouten vloer. Het wordt niet voor niets de beste vloerbedekking genoemd. Dat is ook wel begrijpelijk want de ambiance van dit soort houten vloeren is origineel en geeft een huiskamer een toegevoegde waarde.

Omdat het een natuurproduct is past het in elke ruimte van minimalistisch tot hip en klassiek.

Een eiken vloer is tevens gemakkelijk in de bewerking. Zeker nog een voordeel is dat je de eiken vloer op meerdere manieren kan afwerken, zodat er voor elk interieur een perfecte afwerking is.

Pluspunten van onze eiken vloeren.

 • Degelijk
 • Veel verschillende Keuzes tot afwerking
 • Eiken hout is een bijzonder mooie houtsoort
 • Karakteristiek
 • Slijtage vast
 • Nederlandse kwaliteit

Bent u op zoek naar een prachtige diepe warme, eikenhouten vloer voor uw huis in de regio Amersfoort? Wij hebben een showroom waar u al onze eiken vloeren kunt bekijken. Of het nu om massief eiken of multiplank gaat maakt niet uit, wij vertellen u er graag alles over.

Bij Vloerenhal Montfoort verkopen wij massief, duoplank tot lamelparket. Ruime keuze. Al onze vloeren zijn topkwaliteit houten vloeren van degelijk nederlands fabricaat. Wat voor ambiance u ook wilt bereiken in uw huis, met een eikenhouten vloer geeft u uw huis een extra dimensie.

Lamelparket prijzen liggen een stuk lager dan dat van gewoon standaard multiplank eiken. Dat komt doordat er kwaliteits onderscheid is. Lamelparket is een houten vloer met meerdere lagen en is de voordeligste van de twee. Lamelparket is niet perse voordeliger te zijn dan multiplank eiken.

Bij de Vloerenhal Montfoort is het assortiment van eiken multiplanken vrij gevarieerd. Prijs en kwaliteit is dan ook nergens anders zo voordelig te vinden. Die goedkope prijs is alleen maar mogelijk aangezien men het hout in het groot in Europa aankoopt. Waarna een zagerij het verwerkt tot multiplank vloeren.

Een ander punt van belang is dat al het hout wat bij de aanbieders wordt besteld voldoet aan het PEFC-keurmerk. De vloeren zijn van Nederlands fabricaat, daardoor dat Vloerenhal Montfoort kan instaan voor de kwaliteit.

Een hele mooie prijs voor Nederlandse kwaliteitsvloeren!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Welke gaat het worden? Wanneer kiest u voor een multiplank eiken?

Voordeel is dat muliplank eiken vloeren een langere levensduur hebben zodat uw besteding ook langer mee gaat. Dus heeft u een beetje budget is het zeker iets om over na te denken.

Een eiken multiplank bestaat uit een top laag van eikenhout wat er gewoon uit komt te zien als een massief eiken vloer. Als de vloer eenmaal gelegd is ziet u geen onderscheid tussen de beide vloeren. Doordat de toplaag hard is, zal deze niet gemakkelijk beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee zodat u er lang plezier van zal hebben.

Is er vloerverwarming present dan is een multiplank vloer uitermate geschikt.
Beschikt u over een woonkamer waarin de vloer zwevend dient te worden gelegd dan is de multiplank vloer geschikt. Wilt u een multiplank vloer bewerken na afloop dan is dat vrij eenvoudig te doen. Naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel eenvoudig te doen.

Uiterlijk van een multiplank eiken vloer?

De hele scherpe prijs die u betaald voor multiplank eiken? Daar zal het zeker niet aan liggen. U krijgt dezelfde warme gloed als die van een massief eiken vloer.

Een ander voordeel bij Vloerenhal Montfoort is dat de niet zulke fraaie noesten en scheuren die je vaak in goedkope houten vloeren ziet niet present zijn. Hierdoor ziet een vloer er een stuk rustiger uit. In vergelijking met Amerikaans eiken heeft het eiken hout uit Europa een wat meer rustiger karakter. Het ziet er dan ook veel beter uit.

Tevens is er een groot assortiment aan verschillende olien met kleuren present. Dat is gemakkelijk want uiteindelijk vind je altijd wel een perfecte kleur bij uw interieur.

Bij welke winkel voordelig een eiken multiplank vloer laten leggen?

Wie een multiplank eiken vloer besteld kan dat in principe zelf leggen. Alleen als je handig bent.

Er zijn natuurlijk wel een paar zaken waar je op dient te letten en dat is de werking van het hout. Hout zal voortdurend werken onder de invloed van luchtvochtigheid en tevens ook droogte. Dat kun je voorkomen door ruimte tussen muur en het hout te houden. Wanneer je gebruik maakt van de speciale legservice heb je daar geen zorgen meer over.

Zoekt u toch een andersoortige vloer?

Toch op zoek naar iets anders voor je woning dan kan een massieve parketvloer iets voor je zijn. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond gelegd worden. Zoek je zwevend dan kan dat heel gemakkelijk. Net zoals met onze andere vloeren kan je ook dit soort vloeren met onze olien afwerken.

Vloerenhal Montfoort heeft een showroom waar al onze eiken vloeren te bewonderen zijn en direct leverbaar. Natuurlijk bent u welkom. Zoekt u al een tijdje een kwaliteits eiken houten vloer? Neem dan een kijkje in onze showroom in Montfoort. We zien u graag verschijnen en de koffie staat klaar.

Lamelparket bestaat uit 2 lagen. De toplaag heeft massief eiken hout en de onderlaag is verlijmd berken hout. Lamelparket wordt regelmatig verward met multiplank. Er zitten wel grote verschillen tussen lamelparket of multiplank. Het verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag vervaardigt van duurder multiplex hout. Daarom is een multiplank ook altijd iets duurder dan een lamelparket vloer. Wat overeenkomt is dat allebei de soorten houten vloeren een massieve eiken toplaag hebben.

Lamelparket uitleg.

Lamelparket kan naadloos worden gelegd. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer nauwelijks onder de werking van vocht en temperatuur schommelingen. Omdat de onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde onderlaag en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een veel minder gevoelig voor krimp of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Een houten vloer is erg makkelijk in onderhoud, daarbij heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat betekent dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u thuis in Amersfoort? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Al onze houten vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Kan zelf worden gelegd
 • Opties uit veel verschillende kleuren
 • Het is een duurzaam product
 • Voordelig geprijst
 • Al het hout op vooraad
 • Te gebruiken met vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in Amersfoort. Wij leveren en leggen Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen scherpe prijzen.

Eikenhouten vloer Kopen - Grenen houten Vloeren Amersfoort
Eikenhouten vloer Kopen - Grenen houten Vloeren Amersfoort

Vraag en Antwoord

De kosten zijn vanaf E. 34,95 per m2
Rode eik en witte eik zijn twee populaire keuzes in eiken vloeren en gaan vrij lang mee
U zoekt een goedkope eiken vloer of grenen vloer van topkwaliteit? Dan moet u gegarandeerd bij Vloerenhal Montfoort een kijkje nemen.
De vraag naar donkere kleuren blijft groeien. Grijze en grijze melanges inclusief houtskool kleuren en bruin en grijs. Lichte kleuren die natuurlijk en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte houten vloeren.