Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Bilthoven

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Bilthoven

Bent u op zoek naar een stoere eiken vloer voor bij u thuis of kantoor in Bilthoven? Een eerlijke eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit, in elke kamer?

Grenen Vloer kopen in Bilthoven

Een eerlijke grenen vloer van Nederlandse Top Kwaliteit, in elke kamer? De meest voordelige grenen vloer voor bij u thuis of kantoor in Bilthoven van de allerbeste kwaliteit!

FSC Keurmerk op al onze houten vloeren

Wie een eikenhouten of grenen vloer bij ons besteld heeft een houten vloer met een speciaal keurmerk. Dit is een zekerheid voor degelijkheid en weldoordacht bosbeheer.

Legservice voor uw houten vloer in Bilthoven.

Geen tijd om eigenhandig uw vloer te leggen? Heeft u geen tijd om uw houten vloer zelf te leggen? Vraag dan om onze legservice.

Houten Vloeren leveren en leggen bij u in Bilthoven

Weet u wat het pluspunt van grenen vloeren zijn? Bijna alle mensen begrijpen wel dat grenen vloeren voordeliger zijn dan eiken vloeren.

Een grenen vloer is niet enkel en alleen goedkoper maar zelfs voordeliger dan een standaard plastic laminaat vloer.

U heeft dus een grenen vloer voor dezelfde prijs i.p.v. een gewone laminaat vloer van plastiek. Een plastic laminaat vloer gaat veel minder lang mee dan een grenen vloer. Een grenen vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een kunststof laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Dat kan wel met een grenen vloer.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die natuurlijke houten look die echte warme hout gloed heeft. Een grenen vloer heeft die typische houten uitstraling en neemt de temperatuur van de kamer ook aan. Een plastic laminaat heeft dat niet. Een grenen vloer voelt bijgevolg warmer aan. Een tweede voordeel is dat een grenen vloer een dempende werking heeft vanwege de geïsoleerde werking van het hout.

Doordat de beste grenen vloeren winkel het gehele proces in eigen beheer doet is het mogelijk voordelige grenen vloeren te leveren. In eigen beheer houdt in dat men de inkoop van het hout zelf regelt. Vervolgens wordt het ingekochte hout door een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waardoor er kwaliteitsOm daar kwaliteitsvloeren van te laten maken wordt het hout in de zagerij bewerkt. Daardoor is de kwaliteit altijd heel hoog. We weten maar al te goed dat de prijs die u voor een grenen vloer betaald van de hoogste kwaliteit is en dat dat nergens in Nederland te vinden is.

U bent op zoek naar een eikenhouten vloer en bent woonachtig in de omgeving van Bilthoven?

Een eikenhouten vloer is in trek en voor heel veel klanten gaat er niets boven een eikenhouten vloer. Zei vinden dit de beste vloerbedekking die er is. Dat is natuurlijk ook wel logisch want de uitstraling van dit soort houten vloeren is uniek en geeft een ruimte een extra dimensie.

Omdat het om een echt natuurproduct gaat past het in elke kamer van industrieel tot klassiek.

Een eiken vloer is tevens makkelijk in de bewerking. Nog een voordeel is dat de bewerking van een eiken vloer heel gemakkelijk is, zodat er voor ieder interieur een gepaste afwerking is.

Pluspunten van onze eiken houten vloeren.

 • Duurzaam
 • Talloze Afwerkingsmogelijkheden
 • Eiken hout is een bijzonder mooie houtsoort
 • Karakteristiek
 • Slijtvast
 • Nederlands fabricaat

U bent woonachtig in Bilthoven en bent op zoek naar een eiken vloer voor thuis? Wij hebben een showroom waar u al onze eikenhouten vloeren kunt bekijken. Of het nu massief of een multiplank eiken vloer is maakt niet uit, wij vertellen u er graag over.

Bij Vloerenhal Montfoort vind u massief, duoplank tot lamelparket. Ruime keuze. Al onze vloeren zijn topkwaliteit houten vloeren van degelijk nederlands fabricaat. Wat voor interieur u in uw appartement ook heeft. Een eikenhouten vloer past altijd.

Lamelparket prijzen liggen lager dan dat van multiplank eiken. Dit heeft te maken met het feit dat er verschil in kwaliteit zit tussen beide houten vloeren. De meer goedkopere versie van een meerlaag opgebouwde houten vloer is lampelparket. Lamelparket hoeft niet altijd een stuk goedkoper te zijn dan multiplank eiken.

Een heel groot aanbod aan eiken multiplanken vind je bij Vloerenhal Montfoort. Daar verkopen ze de beste kwaliteit voor hele mooie prijs. Niet alleen koopt men het hout in bulk in Europa maar ook verwerkt men het hout in een eigen zagerij. Daar maakt men er multiplank vloeren van.

Een ander belangrijk punt is dat al het hout wat bij de handelaren wordt besteld voldoet aan het PEFC-keurmerk. Zekerheid van de kwaliteit van de vloeren komt omdat deze van Nederlands maaksel zijn.

Houten vloeren van Nederlandse bodem voor scherpe prijzen!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Genoeg keuze Denkt u aan een multiplank eiken?

Een groot voordeel is dat multiplank eiken een langere levensduur heeft zodat uw besteding langer mee zal gaan. Heeft u bestedingsruimte dan is het absoluut iets om te overwegen.

Een eiken multiplank heeft een top laag van eikenhout wat er exact uitziet als een massief eiken vloer. Als de eiken vloer gelegd is is er geen verschil tussen de twee. Door de harde top laag voorkomt het dat deze echt niet snel zal beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan jaren mee zodat u er lang plezier van zal hebben.

Beschikt u over vloerverwarming dan is een multiplank vloer absoluut geschikt voor.
Ruimte waarin de vloer zwevend dient te worden gelegd dan is de multiplank vloer ook geschikt. Wanneer u een multiplank vloer na afloop nog wil bewerken dan is dat heel gemakkelijk te doen. Vergeet niet dat u een multiplank eiken vloer naadloos kan leggen.

Multiplank vloer, hoe ziet het er uit?

De hele scherpe prijs die u betaald voor multiplank eiken? Daar zal het zeker niet aan liggen. U krijgt dezelfde warme gloed als die van een massief eiken vloer.

Veel goedkope houten vloeren barsten van de noesten en scheuren. Echt niet bij Vloerenhal Montfoort. Je vloer zal er een stuk rustiger uitzien. In vergelijking met Eikenhout uit Amerika heeft Europees eiken een rustiger karakter. Het heeft uiteindelijk een meer stijlvolle look.

Ook is er een groot aanbod aan verschillende olien met kleuren present. Gemakkelijk, want het helpt u bij het vinden van de juiste kleur die past bij uw thuis.

Goedkoop een eiken multiplank vloer voor je laten leggen?

Wie een multiplank eiken vloer besteld kan dat in principe zelf leggen. Op voorwaarde dat je handig bent.

Er zijn wel een paar dingen waar je op dient te letten en dat is de houtwerking. Hout zal altijd werken onder invloed van luchtvochtigheid en droogte. Dat kun je vermijden door tussen de muur en het hout ruimte te houden. Leggen kun je natuurlijk ook aan vakmensen uitbesteden.

Wil je toch net even wat anders?

Smaken verschillen natuurlijk. Je kunt tevens aan een massieve parketvloer denken. Deze vloeren zijn nog steeds ontzettend populair. Dat is een makkelijk vloer die vast op de ondergrond gelegd wordt. Mag ook zwevend zijn maar informeer dan van tevoren om raad daarover. Ook dit soort vloeren kunnen in elke type kleur met onze olien worden bewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft de beschikking over een uitgebreide showroom waar al onze eiken vloeren te bewonderen zijn en tevens direct te leveren zijn. Natuurlijk bent u welkom. Zoek je een kwaliteits eiken houten vloer? Neem dan een kijkje in onze showroom in Montfoort. We zien u gaarne verschijnen koffie staat voor u klaar.

Lamelparket heeft 2 lagen. Een toplaag van massief eiken en de onder laag van verlijmd berkenhout. Lamelparket is iets anders dan multiplank. Er zitten wel grote verschillen tussen lamelparket of multiplank. De multiplank is wat duurder aangezien de onderlaag bestaat uit multiplex hout. Vandaar dat een multiplank duurder geprijsd is dan lamelparket. Wel hebben beide type vloer een massief eiken toplaag.

De kenmerken van lamelparket.

Het voornaamste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Een lamelplanken vloer heeft bijna geen last van vocht en schommelingen in temperatuur. Omdat de onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde onderlaag en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een veel minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom gemakkelijk te onderhouden en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

U zoekt een lamelparket goedkoop geprijst voor uw huis in Bilthoven? Kom dan een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Al onze houten vloeren zijn van eersteklas materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Zelf te leggen
 • 1000 en 1 kleur mogelijkheden
 • Betrouwbaar product
 • Kwaliteit en voordelige prijs
 • Alles op vooraad
 • Is geschikt voor vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Bilthoven. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen de beste prijzen.

Eikenhouten vloeren Kopen - Grenen houten Vloeren Bilthoven
Eikenhouten vloeren Kopen - Grenen houten Vloeren Bilthoven

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van wat voor vloer is de prijs vanaf E. 34,95
Eiken vloeren van de beste kwaliteit gaan absoluut langer mee
U zoekt een voordelige eikenhouten vloer of grenen vloer van de beste kwaliteit? Neem dan een kijkje bij Vloerenhal Montfoort.
Moderne donkere kleuren zijn populair maar grijze kleuren met natuurlijke demping en lichtgekalkte kleuren zijn favoriet.