Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Blauwkapel

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Blauwkapel

Op zoek naar een echte eiken houten vloer voor uw woonkamer of kantoor in Blauwkapel? Een natuurlijke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit, in elke kamer?

Grenen Vloer kopen in Blauwkapel

Uw wilt graag in iedere kamer een natuurlijke grenen vloer van Nederlandse Kwaliteit? Bij ons vind u de goedkoopste houten grenen vloer in Blauwkapel van de beste kwaliteit!

Duurzame houten vloeren met FSC keurmerk

Bij ons zijn al onze eiken en grenen vloeren met een speciaal FSC keurmerk. Dat betekent een garantie voor duurzaamheid en representatief beleid bij bosbeheer.

Onze legservice ook bij u in Blauwkapel.

U komt er niet aan toe om zelf uw vloer te leggen? Natuurlijk ook bij u in de buurt van Blauwkapel leggen wij houten vloeren bij u thuis of bedrijfspand.

Blauwkapel Houten Vloeren leverancier - Leveren en Leggen

Weet u al precies wat de pluspunten van een houten grenen vloer is? Mogelijk was u niet precies op de hoogte maar grenen houten vloeren zijn goedkoper dan eikenhouten vloeren.

Een grenen vloer is niet enkel goedkoper maar tevens voordeliger dan een gewone doorsnee plastic laminaat vloer.

U heeft dus een grenen vloer voor dezelfde prijs ipv een plastic laminaat vloer van kunststof. Een laminaatvloer van plastic gaat veel minder lang mee dan een grenen vloer. Een grenen vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een kunststof laminaat vloer kun je niet afschuren en nog een keer afwerken. Met een grenen vloer kan dat wel.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die prachtige houten look die echte warme hout uitstraling bied. Een grenen vloer heeft die echte unieke houten uitstraling en neemt de warmte van de woonkamer ook aan. Met als voordeel dat een grenen vloer warmer aanvoelt dan gewoon plastic laminaat. Een tweede voordeel is dat een grenen vloer dempend werkt vanwege de isolerende werking van het hout.

Door alles zelf te doen kan een grenen houten vloeren winkel met veel ervaring voordelige grenen houten vloeren bieden. De inkoop van het hout wordt zelf geregeld. Daarna wordt het ingekochte hout door een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waarna er kwaliteitsgrenen vloer van worden vervaardigt. Hierdoor kan de kwaliteit ten alle tijden hoog blijven. Daardoor weten we dat de prijs kwaliteit nergens in Nederland te vinden is.

Bent u op zoek naar een prachtige, eiken vloer voor uw huis in regio Blauwkapel?

Een eiken vloer is een stevige houten vloer en gaat een lange tijd mee. Zei vinden dit de beste houten vloer die er te koop is. Dat is natuurlijk wel begrijpelijk want de uitstraling van deze houten vloer is origineel en geeft een huiskamer een toegevoegde waarde.

Doordat het een natuurproduct is past het in elke huiskamer van industrieel tot klassiek.

Een eiken vloer is ook gemakkelijk in de afwerking. Nog een voordeel is dat je de eiken vloer op meerdere manieren kan afwerken, waardoor er voor elk interieur een gepaste uitvoering is.

Pluspunten van onze eiken houten vloeren.

 • Duurzaam
 • Veel verschillende Bewerkingsmogelijkheden
 • Eiken hout is bijzonder mooi hout
 • Een degelijke vloer met karakter
 • Slijtvast
 • Nederlands fabricaat

U zoekt een eiken vloer voor uw huis in Blauwkapel? U bent van harte welkom in onze showroom waar we u heel graag meer vertellen over onze eiken vloeren. Heeft u ook interesse in massief eikenhout of een multiplank eiken vloer? We helpen u graag en nemen de tijd voor u.

Vloerenhal Montfoort verkoopt meerdere soorten unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Al onze vloeren zijn kwaliteits houten vloeren van degelijk nederlands fabricaat. Wat voor ambiance u ook wilt bereiken in uw huis, met een eiken vloer geeft u uw huis een extra dimensie.

De prijs van standaard multiplank eiken is meestal een stuk duurder dan lamelparket. Dit komt doordat er verschil zit in kwaliteit. Lamelparket is een houten vloer met meerlagen en is de goedkopere van de twee. Ondanks alles hoeft multiplank eiken niet een stuk duurder te zijn dan de gewone lamelparket.

Een heel groot aanbod aan eiken multiplanken vind je bij Vloerenhal Montfoort. Daar bieden ze de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Die voordelige prijs is alleen maar mogelijk aangezien men het hout grootschalig in Europa aankoopt. Waarna de eigen zagerij er multiplank vloeren mee maakt.

Ook voldoet het hout aan het PEFC keurmerk wat door de handelaren wordt geleverd. De vloeren zijn van Nederlands fabricaat, daarom dat Vloerenhal Montfoort kan instaan voor de kwaliteit.

Nederlandse klasse vloeren voor een scherpe prijs!

Eiken multiplank rustiek eiken vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Welke gaat het worden? Kiest u het liefst voor een multiplank eiken vloer?

Een vrij groot voordeel is dat multiplank eiken een langere levensduur heeft waardoor uw besteding tevens langer mee zal gaan. Dus heeft u voldoende budget is het absoluut het overdenken waard.

Een eiken multiplank bestaat uit een top laag van eikenhout wat er exact uit komt te zien als een massief eiken vloer. Als de eiken vloer gelegd is ziet u geen verschil tussen de beide vloeren. Door de harde top laag voorkomt het dat deze niet snel zal beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee waardoor u er lang zal genieten.

Multiplank vloeren zijn absoluut geschikt voor een woonkamer met vloerverwarming.
Tevens ook bij een zwevende vloer is de multiplank vloer gemakkelijk aan te leggen. Een ander voordeel is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden bewerkt en afgewerkt. Het naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel eenvoudig te doen.

Multiplank vloer, hoe ziet het er uit?

De hele mooie prijs die u betaald voor multiplank eiken? Daar zal het zeker niet aan liggen. U kent vast en zeker wel die prachtige diepe warme gloed van een massief eiken vloer. Dezelfde gloed heeft u tevens bij een multiplank eiken vloer.

Een ander voordeel bij Vloerenhal Montfoort is dat het hout niet zoveel lelijke noesten en scheuren heeft. Daardoor ziet een vloer er een stuk netter uit. Europees eiken hout staat er om bekend dat het een veel rustiger karakter heeft dan Eiken uit Amerika. Het oogt dan ook een stuk mooier.

Ook is er een uitgebreidt aanbod aan verschillende kleuren olien present. Dat is handig want uiteindelijk vind je altijd wel een passende kleur bij uw interieur.

Voordelig een eiken multiplank vloer laten leggen?

Wie een multiplank eiken vloer besteld kan dat meestal wel zelf leggen. Mits je handig bent.

Vergeet niet te letten op de hout werking. Hout zal voortdurend werken door het effect van luchtvochtigheid en tevens ook droogte. Dat kun je verhinderen door ruimte tussen muur en het hout te houden. Leggen kun je uiteraard ook aan de vakmensen van Vloerenhal Montfoort uitbesteden.

Wil je toch Een andersoortige vloer?

Toch zoekende naar wat echt heel anders voor je woonruimte dan is een massieve parketvloer mogelijkerwijs iets voor je. Dat is een gemakkelijke vloer die vast op de ondergrond gelegd wordt. Zwevend is vaak ook mogelijk maar vraag dan eerst even om advies daarover. Ook deze vloeren kunnen in elke type kleur worden afgewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort heeft een uitgebreide showroom waarin u alle op voorraad leverbare eiken houten vloeren kunt bekijken. U bent van harte welkom. Ingeval u op zoek bent naar een eiken vloer van de beste kwaliteit moet u echt bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket is een product wat wordt samengesteld uit een massieve top laag van eiken en een onderlaag van verlijmde berkenhout. Lamelparket is wat anders dan multiplank. Een multiplank heeft een andere onderlaag dan lamelparket. De onderlaag van een multiplank is samengesteld uit multiplexhout wat meer kost is. Vandaar is een multiplank wat duurder geprijsd dan een lamelparket houten vloer. De overeenkomst tussen beide vloeren is dat de toplaag bestaat uit massief eiken.

Lamelparket uitleg.

Lamelparket kunt u naadloos leggen. Een lamelplanken vloer heeft bijna geen last van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op de deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Daardoor is het lamelparket veel minder kwetsbaar voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daardoor gemakkelijk in onderhoud maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat betekent dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

U zoekt een lamelparket voordelig geprijst voor uw huis in Blauwkapel? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Voordelen van ons lamelparket.

 • Eersteklas materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Kan zelf worden gelegd
 • Kleur keuzes zijn onbeperkt
 • Duurzaam product
 • Scherp geprijst
 • Alle houten vloeren uit voorraad te leveren
 • Is geschikt voor vloerverwarming

Wij leveren leggen lamelparket ook in Blauwkapel. Nederlands fabrikaat tegen een lage prijs.

Eikenhouten vloeren - Grenen Vloeren Afleveren En Leggen In Blauwkapel
Eikenhouten vloeren - Grenen Vloeren Afleveren En Leggen In Blauwkapel

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van wat voor houten vloer zijn de prijzen vanaf E. 34,95
Eiken vloeren van de beste kwaliteit gaan langer mee
De goedkoopste eikenhouten vloeren en grenen vloeren vind u bij Vloerenhal Montfoort.
Trendy donkere kleuren zijn populair maar grijze kleuren met prachtige demping en lichtgekalkte kleurencombinaties zijn in trek.