Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Bosch en Duin

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Bosch en Duin

Op zoek naar een prachtige eiken houten vloer voor uw woonkamer of kantoor in Bosch en Duin? U wilt graag thuis in ieder vertrek een authentieke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Bosch en Duin

Een prachtige grenen houten vloer van Nederlandse Top Kwaliteit, in ieder vertrek? De goedkoopste grenen houten vloer voor uw huiskamer of kantoor in Bosch en Duin met topkwaliteit!

FSC keurmerk voor al onze houten vloeren

Bij ons zijn al onze eiken en grenen vloeren met een speciaal FSC keurmerk. Dit is een garantie voor duurzaamheid en prima beleid bij bosbeheer.

Exclusieve legservice bij u in Bosch en Duin.

Geen tijd om eigenhandig de vloer te leggen? Maak ook gebruik van onze legservice door onze vakmensen.

Houten Vloeren leveren en leggen bij u in Bosch en Duin

Weet u precies wat de eigenschappen van grenen vloeren zijn? De meeste mensen weten wel dat grenen vloeren een stuk goedkoper zijn dan eikenhouten vloeren.

Sterker nog, een grenen houten vloer is goedkoper dan een plastiek laminaat vloer.

U heeft dan ook een grenen houten vloer voor dezelfde prijs in plaats van een plastic laminaat vloer van plastiek. Een laminaat vloer gaat vaak minder lang mee dan een grenen houten vloer. Een grenen houten vloer kun je opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een laminaat vloer kun je niet afschuren en nog een keer afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die prachtige houten uitstraling die echte warme hout uitstraling bied. Ook wordt de temperatuur van de kamer geabsorbeerd. Met als voordeel dat een grenen houten vloer warmer aanvoelt dan bij normaal laminaat. Een tweede voordeel is dat een grenen houten vloer dempend werkt vanwege de geïsoleerde werking van het hout.

Omdat een grenen vloeren winkel met veel ervaring het gehele proces in eigen beheer doet is het ook mogelijk voordelige grenen vloeren aan te bieden. In eigen beheer houdt in dat men de inkoop van het hout zelf regelt. Vervolgens wordt het ingekochte hout door een houtzagerij verwerkt en afgewerkt waarna er kwaliteitsgrenen vloer van worden gemaakt. Het grote voordeel is dat de kwaliteit wordt verzekerd. Daardoor weten we dat de prijs kwaliteit die wij vragen nergens in Nederland te vinden is.

Woont u in Bosch en Duin en zoekt u een eiken vloer voor in huis?

Een eiken vloer is gewild en voor de meeste mensen is er niets beters dan een eiken vloer. Het wordt niet zomaar de beste houten vloer genoemd. Dat is natuurlijk ook wel logisch want de uitstraling van deze houten vloer is origineel en geeft een huiskamer een extra dimensie.

Hout is een natuurlijk product en kan zich eenvoudig aanpassen aan trendy of klassieke huiskamer. Dat geldt ook voor wat minimal ontwerpen.

Een eiken vloer is bovendien simpel in de afwerking. Dit heeft dan ook als voordeel dat de houten vloer eenvoudig kan worden aangepast aan elk interieur, waardoor er voor elk interieur een perfecte afwerking is.

De pluspunten van eiken houten vloeren.

 • Gaat voor lange tijd mee
 • Veel verschillende Afwerkingsmogelijkheden
 • Prachtige uitstraling
 • Een solide vloer met karakter
 • Slijtage vast
 • Nederlands fabricaat

U zoekt een eiken vloer voor uw huis in Bosch en Duin? U bent altijd welkom in onze showroom waar we u heel graag meer uitleggen over onze eiken vloeren. Heeft u ook interesse in massief eikenhout of een multiplank eiken vloer? We adviseren u graag en nemen alles met u door.

Vloerenhal Montfoort verkoopt meerdere soorten unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Al deze vloeren zijn kwaliteits houten vloeren van Nederlands makelij. Wat voor interieur u bij u in uw woning ook heeft. Een eiken vloer past altijd.

Lamelparket prijzen liggen een stuk lager dan die van gewoon standaard multiplank eiken. Dit komt doordat er kwaliteits onderscheid is. De minder prijzige versie van een meerlaag opgebouwde houten vloer is lampelparket. Lamelparket hoeft niet perse een stuk goedkoper te zijn dan multiplank eiken.

Bij houten vloeren winkel Vloerenhal Montfoort is het aanbod van eiken multiplanken vrij gevarieerd. Prijs en kwaliteit is dan ook nergens anders zo goedkoop te vinden in de rest van Nederland. Niet alleen koopt men het hout in grote partijen in Europa maar tevens bewerkt men het hout in de eigen zagerij. Daar wordt het bewerkt tot multiplank vloeren .

Ook voldoet het hout wat door de leveranciers wordt geleverd aan het PEFC-keurmerk. De vloeren zijn daardoor van Nederlands fabricaat, daarom dat Vloerenhal Montfoort de kwaliteit kan garanderen.

Nederlandse kwaliteitsvloeren voor een hele mooie prijs!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Genoeg keuze Waarom kiest u voor een multiplank eiken?

Pluspunt is dat muliplank eiken vloeren een langere levensduur hebben waardoor uw investering langer mee zal gaan. Heeft u budget dan is het zeker de moeite waard.

Het onderscheid met een massief eiken vloer is dat de toplaag van een eiken multiplank van eikenhout is waardoor het er exact Uitziet als de massieve eiken variant. Als de eiken vloer gelegd is ziet u geen onderscheid tussen de twee. Doordat de toplaag hard is, voorkomt het dat deze echt niet snel zal beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee waardoor u er lang zal genieten.

Beschikt u over vloerverwarming dan is een multiplank vloer zeker geschikt voor.
Beschikt u over een woonkamer waarin u de vloer zwevend moet leggen dan is de multiplank vloer ook geschikt. Wilt u een multiplank vloer bewerken naderhand dan is dat vrij eenvoudig te doen. En niet te vergeten kut u een multiplank eiken vloer naadloos leggen.

Uiterlijk van een multiplank eiken vloer?

De hele mooie prijs die u betaald voor multiplank eiken? Daar zal het zeker niet aan liggen. U kent vast en zeker wel die prachtige ambiance van een massief eiken vloer. Diezelfde ambiance heeft een multiplank eiken vloer ook.

Een ander voordeel bij Vloerenhal Montfoort is dat de lelijke noesten en scheuren die je meestal in goedkope houten vloeren ziet niet aanwezig zijn. Dit maakt dat de vloer er wat rustiger uit ziet. In vergelijking met Amerikaans eiken heeft het eiken uit Europa een wat meer rustiger karakter. Het heeft uiteindelijk een meer stijlvolle indruk.

Een uitgebreide keuze uit verschillende kleuren olien is te koop. Hierdoor zal u voor elk interieur de passende kleur vinden.

Voordelig een eiken multiplank vloer voor je laten leggen?

Vind je jezelf handig ? Dan is het niet zo ingwikkeld om een multiplank eiken vloer in eigen beheer te leggen.

Er zijn wel een paar zaken waar je op dient te letten en dat is de houtwerking. Hout zal ten alle tijden werken onder invloed van luchtvochtigheid en droogte. Wanneer je de ruimte tussen muur en hout voldoende vrij houdt vang je de werking van het hout op. Wanneer je gebruik maakt van de legservice hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Toch op zoek naar iets anders?

Smaken verschillen uiteraard. Je kunt ook aan een massieve parketvloer denken. Nog steeds heel gevraagd. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond worden gelegd. Zoekt u zwevend dan kan dat ook. Ook dit soort vloeren kunnen in elke type kleur worden bewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort heeft de beschikking over een uitgebreide showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. Uiteraard bent u van harte welkom. Bent u op zoek naar een kwaliteits eiken houten vloer? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Montfoort. We zien u graag verschijnen en de koffie staat klaar.

Lamelparket wordt samengesteld uit een massieve top laag van eiken en een onder laag van verlijmde berkenhout. Overigens niet met multiplank te verwarren. Een multiplank bestaat uit een andersoortige onderlaag dan lamelparket. De onderlaag van een multiplank bestaat uit multiplexhout wat meer kost is. Daardoor is een multiplank wat duurder geprijsd dan een lamelparket houten vloer. Wel bestaan beide type vloeren uit een massief eiken toplaag.

De kenmerken van lamelparket.

Lamelparket kan naadloos worden gelegd. Een lamelplanken vloer is niet zo gevoelig voor last van vocht en temperatuur schommelingen. Doordat de onderrug uit een kruislings verlijmde onderlaag bestaat en de toplaag uit eiken is lamelparket een stuk minder gevoelig voor krimp of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Een houten vloer is erg gemakkelijk in onderhoud, daarnaast heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat betekent dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

U zit in Bosch en Duin en zoekt goedkoop lamelparket voor bij u in huis? Kom dan een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

De pluspunten van lamelparket.

 • Eersteklas materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Zelf te leggen
 • Keuze uit talloze kleuren
 • Duurzaam
 • Wij bieden kwaliteit tegen een hele scherpe prijs
 • Al ons hout op vooraad
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Wij leveren leggen lamelparket ook in Bosch en Duin. Wij leveren Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen een lage prijs.

Bosch en Duin Eikenhouten vloer - Grenen vloer
Bosch en Duin Eikenhouten vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

De prijzen zijn vanaf E. 34,95 per m2
Rode eik en witte eik zijn twee zeer populaire keuzes in eikenhouten vloeren en gaan vrij lang mee
Wilt u een voordelige eikenhouten vloer of grenen vloer van topkwaliteit? Kijk dan bij Vloerenhal Montfoort.
Hippe donkere kleuren zijn gewild maar grijsachtige kleuren met prachtige demping en lichtgekalkte tinten zijn geliefd.