Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Breukelen

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Breukelen

Bent u aan het rondkijken voor een echte eiken houten vloer voor uw woonkamer of kantoor in Breukelen? Een prachtige eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit, in ieder vertrek?

Grenen Vloer kopen in Breukelen

Ook voor u een prachtige grenen houten vloer van Nederlandse Top Kwaliteit? Enkel en alleen bij ons vind u de goedkoopste houten grenen houten vloer in Breukelen voor de allerbeste kwaliteit!

Keurmerk op alle houten vloeren

Al onze eiken en grenen vloeren hebben een duurzaam fsc keurmerk. Dit is een zekerheid voor duurzaamheid en slim beleid bij bosbeheer.

Legservice ook voor uw houten vloer in Breukelen.

Geen tijd om zelf een vloer te leggen? Niet enkel en alleen komen wij bij u in de regio van Breukelen uw houten vloer afleveren, tevens kunt u gebruik maken onze exclusieve legservice.

Houten Vloeren leveren en legservice bij u in Breukelen

Weet u wat de pluspunten van grenen vloeren zijn? Het gros van de klanten begrijpt wel dat grenen vloeren een stuk goedkoper zijn dan eikenhouten vloeren.

Nog duidelijker gezegd, een grenen houten vloer is goedkoper dan een plastiek laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor dezelfde prijs i.p.v. een plastic laminaat vloer van plastiek. Een laminaat vloer gaat veel minder lang mee dan een grenen houten vloer. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een kunststof laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Vergeet niet dat een grenen vloer die typische warme hout uitstraling bied. Tevens wordt de warmte van de woonkamer geabsorbeerd. Dat heeft als voordeel dat een grenen houten vloer warmer aanvoelt dan gewoon laminaat. Dankzij de isolerende werking van hout voelt dit ook een stuk aangenamer aan dan bij een gewone laminaat.

Door alles in eigen beheer te doen kan een goede grenen vloeren winkel voordelige grenen vloeren leveren. De inkoop van het hout wordt zelf georganiseerd. Daarna wordt het bij een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waarna er kwaliteitsOm daar kwaliteitsvloeren van te maken wordt het hout in de zagerij bewerkt. Hierdoor kan de kwaliteit ten alle tijden hoog blijven. We weten maar al te goed dat de prijs die u voor een grenen houten vloer betaald van de hoogste kwaliteit is en dat u dat nergens in Nederland zal vinden.

U bent op zoek naar een eiken vloer en bent gevestigd in de buurt van Breukelen?

Een eiken vloer is in trek en voor de meeste klanten is er niets beters dan een eiken vloer. Zei vinden dit de mooiste houten vloer die er te koop is. Dat is in principe wel begrijpelijk want de uitstraling van deze houten vloer is origineel en geeft een woonkamer een toegevoegde waarde.

Omdat het een natuur product is past het in elk interieur van industrieel tot hip en klassiek.

Een eiken vloer is ook heel gemakkelijk in de afwerking. Zeker nog een voordeel is dat de afwerking van een eiken vloer gemakkelijk is, waardoor er voor elk interieur een gepaste afwerking is.

De vele pluspunten van eiken vloeren.

 • Gaat lang mee
 • Talloze Bewerkingsmogelijkheden
 • Unieke uitstraling
 • Karakteristiek
 • Kan tegen een stootje
 • Nederlands fabricaat

U bent op zoek naar een eiken vloer en zit in de regio Breukelen? U bent altijd welkom in onze showroom waar we u graag verder begeleiden in het zoeken naar de perfecte eiken vloer. Of het nu om massief eiken of multiplank gaat maakt niet uit, wij adviseren u graag.

Bij Vloerenhal Montfoort verkopen wij massief, duoplank tot lamelparket. Er is een ruime keuze aanwezig. Kwaliteit en Nederlands makelij. Wat voor interieur u in uw woning ook heeft. Een eiken vloer past ten alle tijden.

Prijs van lamelparket ligt lager dan die van multiplank eiken. Dit heeft te maken met dat er een onderscheid van kwaliteit tussen beide houten vloeren. Lamelparket is een meerlaag opgebouwde houten vloer en is de minder prijzige van de twee. Toch hoeft multiplank eiken niet veel duurder te zijn dan de standaard lamelparket.

Een heel groot assortiment aan eiken multiplanken zal je zeker bij de Vloerenhal Montfoort vinden. Prijs en kwaliteit vind je nergens zo voordelig. Die voordelige prijs is mogelijk aangezien men het hout grootschalig in Europa inkoopt. Waarna een zagerij er multiplank vloeren van maakt.

Ook voldoet het hout aan het PEFC keurmerk wat door de aanbieders wordt aangeleverd. De vloeren zijn van Nederlands fabricaat, bijgevolg dat Vloerenhal Montfoort de kwaliteit kan waarborgen.

Vloeren van Nederlandse kwaliteit voor scherpe prijzen!

Eiken multiplank rustiek eiken vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Wat zal het worden? Denkt u aan een multiplank eiken?

Investeren in een muliplank eiken vloer is een perfecte besteding aangezien dit soort vloeren heel lang meegaan. Als uw portemonnee het toelaat is het zeker te overwegen.

Het onderscheid met een massief eiken vloer is dat een eiken multiplank bestaat uit een eikenhouten toplaag waardoor het er precies Uitziet als de massieve eiken variant. Als de eiken vloer eenmaal gelegd is ziet u geen onderscheid tussen de beide vloeren. Door de harde top laag voorkomt het dat deze echt niet snel zal beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee waardoor u er lang van kan.

Is er vloerverwarming aanwezig dan is een multiplank vloer zeker geschikt voor.
Tevens ook bij een zwevende vloer is de multiplank vloer gemakkelijk aan te leggen. Een ander voordeel is dat een multiplank vloer op diverse manieren kan worden verwerkt en afgewerkt. Het naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel simpel te doen.

Multiplank vloer, hoe ziet het er uit?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u het niet te laten. U krijgt dezelfde warme uitstraling als die van een massief eiken vloer.

Heel wat goedkope houten vloeren barsten van de noesten en scheuren. Dat zult u niet bij de Vloerenhal Montfoort zien. Je eiken vloer zal er perfect uitzien. In vergelijking met Amerikaans eiken heeft Europees eiken hout een rustiger karakter. Het heeft daardoor een meer stijlvolle indruk.

Een brede uit diverse kleuren olien is voorhanden. Hierdoor vind u voor elk interieur een perfecte kleur.

Voordelig een eiken multiplank vloer voor je laten leggen?

Een klant die een multiplank eiken vloer besteld kan dat meestal wel zelf leggen. Op voorwaarde dat je handig bent.

Er zijn natuurlijk wel een paar zaken waar je op moet letten en dat is de werking van het hout. Hout zal ten alle tijden werken door het effect van luchtvochtigheid en droogte. Als je de ruimte tussen muur en hout genoeg vrij houdt kun je de werking van het hout verhinderen. Als je gebruik maakt van de voordelige legservice heb je daar geen zorgen meer over.

Zoekt u toch een andere vloer?

Toch op zoek naar iets heel anders voor je woning of kantoor dan is het niet een slecht idee dat een massieve parketvloer iets voor je kan zijn. Dat is een makkelijk vloer die vast op de ondergrond wordt gelegd. Kan ook zwevend maar vraag dan van tevoren om informatie hierover. Ook dit soort vloeren kunnen in iedere gewenste kleur met onze olien worden bewerkt.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een showroom waar al onze eiken vloeren te bekijken zijn en direct leverbaar. Uiteraard bent u van harte welkom. Zoek je een kwaliteits eiken houten vloer? Neem dan een kijkje in onze showroom in Montfoort. We zien u graag verschijnen koffie staat voor u klaar.

Lamelparket heeft twee lagen. De toplaag heeft massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit verlijmd berkenhout. Lamelparket is iets anders dan multiplank. Er zitten wel grote verschillen tussen lamelparket of multiplank. De onderlaag van een multiplank bestaat uit multiplexhout wat duurder is. Dat is de waarom multiplank duurder kost dan lamelparket. De overeenkomst tussen beide vloeren is dat ze een massief eiken toplaag hebben.

De kenmerken van lamelparket.

Het voornaamste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer nauwelijks onder het effect van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Daar boven op is een eiken toplaag verlijmt. Daardoor is het lamelparket minder kwetsbaar voor krimpen of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom gemakkelijk in onderhoud en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat betekent dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

U zoekt een lamelparket voordelig geprijst voor uw woning in Breukelen? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Al onze houten vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Zelf te leggen
 • Kleur mogelijkheden zijn onbegrensd
 • Duurzaam product
 • Wij leveren kwaliteit tegen een hele mooie prijs
 • Gelijk uit voorraad leverbaar
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in Breukelen. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen scherpe prijzen.

Eikenhouten vloer Kopen - Grenen houten Vloeren Breukelen
Eikenhouten vloer Kopen - Grenen houten Vloeren Breukelen

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van wat voor houten vloer varieert de prijs vanaf E. 34,95
Eiken vloeren van de beste kwaliteit gaan absoluut langer mee
U zoekt een voordelige eikenhouten vloer of grenen vloer van de beste kwaliteit? Dan moet u zeker bij Vloerenhal Montfoort zijn.
De vraag naar donkere tinten blijft groeien. Grijze en grijze melanges met of zonder houtskool kleuren en bruin en grijs. Lichte kleuren die natuurlijk en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte houten vloeren.