Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Bunt

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Bunt

U bent op zoek naar een echte eiken houten vloer voor bij u thuis of kantoor in Bunt? Een natuurlijke eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit, in elke ruimte?

Grenen Vloer kopen in Bunt

Een natuurlijke grenen vloer van Nederlandse Top Kwaliteit, in elke ruimte? Bij ons vind u de goedkoopste houten grenen vloer in Bunt met topkwaliteit!

FSC Keurmerk op al onze houten vloeren

Al onze houten vloeren zijn met duurzaam keurmerk. Dat betekent een zekerheid voor duurzaamheid en slim beleid bij bosbeheer.

Gespecialiseerde legservice ook bij u in Bunt.

U kunt een vloer niet echt zelf leggen? Niet enkel en alleen komen wij bij u in de regio van Bunt uw houten vloer leveren, ook kunt u gebruik maken onze legservice.

Houten Vloeren leveren en leggen bij u in Bunt

Weet u precies wat de eigenschappen van een houten grenen vloer is? De meeste mensen begrijpen wel dat grenen houten vloeren voordeliger zijn dan eikenhouten vloeren.

Een grenen vloer is daardoor niet enkel en alleen voordeliger maar zelfs voordeliger dan een gewone kunststof laminaat vloer.

U heeft een grenen vloer voor dezelfde prijs in plaats van een gewone laminaat vloer van plastiek. En het grote voordeel van een grenen vloer is dat het een stuk langer mee gaat dan een laminaatvloer van kunststof. Een grenen vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een kunststof laminaat vloer kun je niet schuren en opnieuw afwerken. Dat kan wel met een grenen vloer.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die unieke houten look die markante warme hout gloed bied. Een grenen vloer heeft die echte houten uitstraling en neemt de warmte van de woonkamer ook aan. Een laminaat heeft dat niet. Een grenen vloer voelt hierdoor warmer aan. Een tweede voordeel is dat een grenen vloer een dempende werking heeft vanwege de geïsoleerde werking van het hout.

Doordat een ervaren grenen houten vloerenwinkel alles zelf doet is het ook mogelijk goedkope grenen houten vloeren te leveren. In eigen beheer betekent dat men de zelf de inkoop van het hout regelt. Daarna wordt het ingekochte hout bij een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waardoor er kwaliteitsgrenen vloer van worden gemaakt. Een pluspunt is dat de kwaliteit wordt gewaarborgd. We weten dan ook dat de prijs kwaliteit die u voor een grenen vloer betaald van de hoogste kwaliteit is en dat u dat nergens anders in Nederland zal vinden.

U bent op zoek naar een eikenhouten vloer en bent gevestigd in de omgeving van Bunt?

Een eiken vloer is solide en gaat een lange tijd mee. Het wordt niet voor niets de mooiste vloerbedekking genoemd. Dat is in principe wel logisch want de uitstraling van dit soort houten vloeren is uniek en geeft een keuken een extra dimensie.

Doordat het een natuur product is past het in elke lokatie van minimalistisch tot hip.

Een eiken vloer is tevens gemakkelijk in de afwerking. Zeker nog een voordeel is dat de afwerking van een eiken vloer simpel is, waardoor er voor elk interieur een perfecte afwerking is.

De pluspunten van eiken houten vloeren.

 • Duurzaam
 • Talloze Mogelijkheden tot bewerking
 • Eiken hout is bijzonder mooi hout
 • Karakter
 • Slijtage vast
 • Klaargemaakt in Nederland

U bent woonachtig u in Bunt en bent u op zoek naar een eikenhouten vloer voor in uw woning? Kom langs in onze showroom waar we u graag meer vertellen over onze eiken vloeren. Of het nu massief of een multiplank eiken vloer is maakt niet uit, wij adviseren u graag.

Vloerenhal Montfoort verkoopt verschillende type houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Kwaliteit en Nederlands makelij. Wat voor stemming u ook wilt bereiken in uw huis, met een eikenhouten vloer geeft u uw huis allure.

Multiplank eiken prijzen zijn doorgaans duurder dan lamelparket. Dat heeft te maken met het feit dat er verschil in kwaliteit zit tussen de beide vloeren. De wat goedkopere variant van een houten vloer met meerlagen is lampelparket. Lamelparket hoeft niet perse een stuk voordeliger te zijn dan multiplank eiken.

Bij Vloerenhal Montfoort is er heel groot aanbod van eiken multiplanken. Prijs en kwaliteits verhouding vind je nergens anders zo voordelig. Die goedkope prijs is alleen maar mogelijk omdat men het hout grootschalig in Europa inkoopt. Waarna de eigen zagerij het verwerkt tot multiplank vloeren.

Ook voldoet het hout aan het PEFC keurmerk wat door de leveranciers wordt aangeleverd. Garantie van de kwaliteit van de vloeren kan omdat de vloeren van Nederlands makelij zijn.

Een hele mooie prijs voor Nederlandse kwaliteitsvloeren!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Wat is uw eerste keus? Kiest u het liefst voor een multiplank eiken?

Voordeel is dat muliplank eiken vloeren een langere levensduur hebben waardoor uw investering ook langer mee gaat. Heeft u budget dan is het absoluut het overdenken waard.

Een massief eiken vloer bestaat volledig uit eiken hout. De eiken multiplank daarentegen heeft een toplaag alleen van eiken hout. Als de eiken vloer gelegd is is er geen verschil tussen de twee. Doordat de toplaag hard is, voorkomt het dat deze niet zo snel zal beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan jaren mee waardoor u er lang van kan.

Heeft u vloerverwarming dan is een multiplank vloer absoluut geschikt voor.
En ook bij een zwevende vloer is de multiplank vloer gemakkelijk aan te leggen. Wanneer u een multiplank vloer naderhand nog wil nabewerken dan is dat heel gemakkelijk te doen. Naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel gemakkelijk te doen.

Wat is het uiterlijk van een multiplank eiken vloer?

De scherpe prijs die u betaald voor multiplank eiken? Daar zal het zeker niet aan liggen. U kent uiteraard die prachtige gloed van een massief eiken vloer. Diezelfde gloed heeft u ook bij een multiplank eiken vloer.

Een ander voordeel bij Vloerenhal Montfoort is dat het hout niet zoveel van die lelijke scheuren en noesten heeft. Dit maakt dat de vloer er wat netter uit ziet. In vergelijking met Amerikaans eiken heeft het eiken hout uit Europa een rustiger karakter. Het oogt dan ook veel mooier.

Een ruime uit diverse kleuren olien is aanwezig. Dat is gemakkelijk want daardoor vind je altijd wel een passende kleur bij uw thuis.

Voordelig een eiken multiplank vloer laten leggen?

Vind je jezelf handig ? Dan is het niet zo ingwikkeld om een multiplank eiken vloer zelf te leggen.

Er zijn een aantal punten waar je op moet letten en dat is de werking van het hout. Luchtvochtigheid zal iedere keer invloed op je houten vloer hebben. Dat kun je vermijden door ruimte tussen muur en het hout te houden. Je kunt het leggen uiteraard ook aan de vakman overlaten.

Wil je toch net even iets anders?

Smaken zullen voortdurend verschillen. Je kunt toch ook denken aan een massieve parketvloer. Deze vloeren zijn nog steeds ontzettend populair. Dat is een gemakkelijke vloer die vast op de ondergrond wordt gelegd. Zwevend is vaak ook mogelijk maar informeer dan van tevoren om informatie hierover. Precies zoals met de andere vloeren kan ook deze vloer in elk type kleur met een van onze olie worden afgewerkt.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een showroom waar al onze eiken vloeren te bewonderen zijn en direct leverbaar. Uiteraard bent u welkom. Zoekt u een kwaliteits eiken houten vloer? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Montfoort. We zien u gaarne verschijnen en de koffie staat klaar.

Lamelparket is een product wat wordt samengesteld uit een massieve top laag van eiken hout en een onderlaag van verlijmde berken hout. Lamelparket is wat anders dan multiplank. Er zijn wel grote verschillen tussen lamelparket of multiplank. De onderlaag van een multiplank bestaat uit multiplexhout wat meer kost is. Vandaar is een multiplank ook altijd iets duurder dan een lamelparket houten vloer. Wel hebben beide type vloer een massief eiken toplaag.

Wat u moet weten over ons lamelparket.

Lamelparket kan naadloos worden gelegd. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder invloed van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op de deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Daardoor is het lamelparket minder gevoelig voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom gemakkelijk te onderhouden maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem ook geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

Woont u in Bunt en zoekt u lamelparket voor bij u in huis? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

De pluspunten van lamelparket.

 • Al onze vloeren zijn van eersteklas materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Zelf te leggen
 • Kleur mogelijkheden zijn oneindig
 • Het is een betrouwbaar product
 • Kwaliteit en voordelige prijs
 • Rechtstreeks uit voorraad leverbaar
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Wij leveren leggen lamelparket ook in Bunt. Nederlands fabrikaat tegen een lage prijs.

Eiken vloer - Grenen Vloer Leveren En Legservice In Bunt
Eiken vloer - Grenen Vloer Leveren En Legservice In Bunt

Vraag en Antwoord

De prijsstelling is vanaf E. 34,95 per m2
Rode eik en witte eik zijn twee populaire keuzes in eiken vloeren en gaan heel lang mee
De goedkoopste eiken vloeren en grenen vloeren vind u bij Vloerenhal Montfoort.
Stijlvolle donkere kleuren zijn gewild maar grijsachtige kleuren met prachtige demping en lichtgekalkte kleuren zijn favoriet.