Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Cattenbroek

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Cattenbroek

Zoekt u een stoere eiken houten vloer voor bij u thuis of bedrijf in Cattenbroek? Uw wilt ook graag in iedere kamer een robuuste eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Cattenbroek

Uw wilt ook graag in iedere kamer een robuuste grenen vloer van Nederlandse Kwaliteit? De goedkoopste grenen vloer voor uw ruimte of bedrijf in Cattenbroek met topkwaliteit!

Houten vloeren alleen met Keurmerk

Degene die een eiken of grenen vloer bij ons besteld heeft een houten vloer met een legaal FSC keurmerk. Dat betekent een waarborg voor duurzaamheid en verantwoord bosbeheer.

Speciale legservice ook bij u in Cattenbroek.

Geen tijd om eigenhandig de vloer te leggen? Heeft u geen tijd om uw eiken of grenen vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze gespecialiseerde legservice.

Cattenbroek Houten Vloeren leverancier - Leveren en Legservice

Weet u wat het voordeel van grenen houten vloeren zijn? Wellicht wist u het nog niet maar grenen houten vloeren zijn goedkoper in prijs dan de eiken vloer.

Sterker nog, een grenen vloer is een stuk voordeliger in prijs dan een laminaat vloer.

U heeft dus een grenen vloer voor datzelfde geld ipv een standaard laminaat vloer van plastiek. Een laminaat vloer gaat vaak minder lang mee dan een grenen vloer. Een grenen vloer kun je opnieuw schuren en daarna weer afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Dat kan wel met een grenen vloer.

Vergeet niet dat een grenen vloer die echte warme hout gloed heeft. Ook wordt de temperatuur van de kamer geabsorbeerd. Met als pluspunt dat een grenen vloer warmer aanvoelt dan bij normaal laminaat. Door de isolerende werking van hout voelt dit ook prettiger aan dan bij een reguliere laminaat.

Doordat een betrouwbare grenen houten vloerenwinkel alles zelf doet is het ook mogelijk goedkope grenen houten vloeren te leveren. De inkoop van het hout wordt zelf georganiseerd. Vervolgens wordt het ingekochte hout bij een gespecialiseerde houtzagerij bewerkt waarna er kwaliteitsvloeren. Een groot pluspunt is dat de kwaliteit wordt gewaarborgd. We weten maar al te goed dat de prijs die u voor een grenen vloer betaald van de hoogste kwaliteit is en dat u dat nergens in Nederland kan vinden.

U bent op zoek naar een eikenhouten vloer en zit in de regio Cattenbroek?

Een eikenhouten vloer is trendy en voor heel veel mensen is er niets mooiers dan een eikenhouten vloer. Zei vinden dit de beste vloerbedekking die er te koop is. Heel logisch, want zo’n houten vloer is sterk en kent een trendy uitstraling.

Omdat het om een echt natuur product gaat past het in elk interieur van industrieel tot klassiek.

Een eiken vloer is bovendien eenvoudig in de afwerking. Dit heeft dan ook als pluspunt dat de houten vloer kan worden aangepast aan elk interieur, zodat er voor elk interieur een perfecte afwerking is.

Pluspunten van onze eiken vloeren.

 • Degelijk
 • Talloze Afwerkingsmogelijkheden
 • Eiken hout is een bijzonder mooie houtsoort
 • Karakter
 • Kan tegen een stootje
 • Vervaardigt in Nederland

Zoekt u een prachtige diepe warme, eikenhouten vloer voor uw huis in de regio Cattenbroek? U bent van harte welkom in onze showroom waar we heel graag meer uitleggen over onze eiken vloeren. Of het nu om massief eiken of multiplank gaat maakt niet uit, wij vertellen u er graag over.

Vloerenhal Montfoort levert verschillende soorten unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Al onze vloeren zijn topkwaliteit vloeren van degelijk nederlands fabricaat. Wat voor ambiance u ook wilt verkrijgen in uw woning, met een eikenhouten vloer geeft u uw woning allure.

Prijs van lamelparket ligt een stuk lager dan dat van multiplank eiken. Dat komt omdat er verschil in kwaliteit zit. De voordelige variant van een houten vloer met meerlagen is lampelparket. Lamelparket is niet altijd voordeliger te zijn dan multiplank eiken.

Een behoorlijk groot aanbod aan eiken multiplanken vind je bij Vloerenhal Montfoort. Daar leveren ze de beste kwaliteit voor hele mooie prijs. Niet alleen koopt men het hout in bulk in Europa maar tevens wordt het hout verwerkt in een eigen zagerij. Aldaar wordt het verwerkt tot multiplank vloeren .

Ook voldoet het hout aan het PEFC keurmerk wat door de aanbieders wordt geleverd. Zekerheid van de kwaliteit van de vloeren komt omdat de vloeren van Nederlands maaksel zijn.

Nederlandse kwaliteitsvloeren voor een hele scherpe prijs!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Wat zal het worden? Of zit u aan een multiplank eiken vloer te denken?

Voordeel is dat muliplank eiken vloeren een veel langere levensduur hebben zodat uw besteding tevens langer mee gaat. Heeft u budget is het zeker iets om te overwegen.

Een massief eiken vloer bestaat compleet uit eiken hout. De eiken multiplank daarentegen bestaat uit enkel met een toplaag van eiken hout. Als de eiken vloer eenmaal gelegd is is er geen verschil tussen de beide vloeren. Door de harde top laag zal deze niet snel beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee zodat u er lang plezier van zal hebben.

Is er vloerverwarming present dan is een multiplank vloer uitermate geschikt.
Tevens bij een zwevende vloer is de multiplank vloer gemakkelijk aan te leggen. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden bewerkt en afgewerkt. Naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is ook heel simpel te doen.

Hoe ziet een multiplank vloer er uit?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u niet lang over na te denken. U krijgt dezelfde warme gloed als die van een massief eiken vloer.

Een ander pluspunt bij Vloerenhal Montfoort is dat het hout niet zoveel lelijke noesten en scheuren heeft. Dit zorgt ervoor dat de vloer er wat netter uit ziet. In vergelijking met Amerikaans eiken heeft Europees eiken een wat meer rustiger karakter. Het ziet er dan ook een stuk beter uit.

Een groot aanbod uit verschillende kleuren olien is te koop. Hierdoor zal u voor elk interieur de passende kleur vinden.

Bij vloerenwinkel voordelig een eiken multiplank vloer laten leggen?

Ben je handig? Dan is het niet ingwikkeld om een multiplank eiken vloer zelf te leggen.

Er zijn natuurlijk wel een paar dingen waar je op dient te letten en dat is de houtwerking. Luchtvochtigheid zal voortdurend het hout laten werken. Wanneer je de ruimte tussen muur en hout genoeg vrij houdt vang je de werking van het hout op. Wanneer je gebruik maakt van deze voordelige legservice weet je tenminste zeker dat je vloer deskundig gelegd wordt.

Toch wat anders op zoek?

Smaken verschillen uiteraard. Je kunt toch ook aan een massieve parketvloer denken. Deze vloeren zijn nog steeds heel gevraagd. Dat is een gemakkelijke vloer die vast op de ondergrond gelegd wordt. Zwevend is ook mogelijk maar vraag dan van tevoren om raad hierover. Net zoals met de andere vloeren kan je tevens dit soort vloeren met onze olien bewerken.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. U bent welkom. Wanneer u op zoek bent naar een eiken vloer van de beste kwaliteit moet u zeker bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket bestaat uit de volgende lagen. De toplaag bestaat uit massief eiken hout en de onderlaag is verlijmd berken hout. Lamelparket wordt maar al te vaak verward met multiplank. Er zijn wel verschillen tussen lamelparket of multiplank. De onderlaag van een multiplank bestaat uit multiplexhout wat meer kost is. Daarom is een multiplank ook altijd iets duurder dan een lamelparket houten vloer. De overeenkomst tussen beide vloeren is dat ze een massief eiken toplaag hebben.

De pluspunten van lamelparket.

Lamelparket kan naadloos worden gelegd. Een lamelplanken vloer is niet zo gevoelig voor last van vocht en schommelingen in temperatuur. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op de deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket veel minder gevoelig voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Een houten vloer is erg makkelijk in onderhoud, bovendien heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

U zit in Cattenbroek en bent op zoek naar betaalbaar lamelparket voor bij u in huis? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

De pluspunten van lamelparket.

 • Al onze vloeren zijn van eersteklas materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Zelf te leggen
 • Kleur keuzes zijn onbegrensd
 • Het is een betrouwbaar product
 • Kwaliteit en hele scherpe prijs
 • Alle producten op vooraad
 • Is ook geschikt voor vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Cattenbroek. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen scherpe prijzen.

Cattenbroek Eiken vloeren - Grenen vloeren
Cattenbroek Eiken vloeren - Grenen vloeren

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van welke houten vloer zijn de prijzen vanaf E. 34,95
Rode eik en witte eik zijn twee zeer populaire keuzes in eiken vloeren en gaan heel lang mee
Wilt u een goedkope eiken vloer of grenen vloer van de beste kwaliteit? Neem dan een kijkje bij Vloerenhal Montfoort.
Hippe getinte kleuren zijn gewild maar grijze kleuren met natuurlijke demping en lichtgekalkte tinten zijn in trek.