Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in De Bilt

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in De Bilt

Zoekt u een echte eiken houten vloer voor bij u thuis of kantoor in De Bilt? Een prachtige eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit, in iedere ruimte?

Grenen Vloer kopen in De Bilt

Ook voor u een prachtige grenen vloer van Nederlandse Top Kwaliteit? Bij ons vind u de meest voordelige houten grenen vloer in De Bilt van de allerbeste kwaliteit!

Houten vloer enkel en alleen met Keurmerk

Bij ons zijn al onze eiken en grenen vloeren met een speciaal FSC keurmerk. Dat betekent een zekerheid voor duurzaamheid en prima beleid bij bosbeheer.

Exclusieve legservice ook bij u in De Bilt.

U kunt een vloer niet echt zelf leggen? Niet alleen komen wij bij u in de regio van De Bilt uw eiken of grenen vloer afleveren, tevens kunt u vragen om onze legservice.

Houten Vloeren leveren en leggen ook bij u in De Bilt

Weet u al precies wat het pluspunt van grenen houten vloeren zijn? Mogelijkerwijs wist u het nog niet precies maar grenen houten vloeren zijn goedkoper dan de eiken vloer.

Duidelijker gezegd, een grenen vloer is goedkoper dan een plastiek laminaat vloer.

U heeft dan ook een grenen vloer voor dezelfde prijs ipv een gewone laminaat vloer van plastiek. En een pluspunt van een grenen vloer is dat het langer mee gaat dan een laminaatvloer van kunststof. Een grenen vloer kun je opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een laminaat vloer kun je niet afschuren en opnieuw afwerken. Dat kan wel met een grenen vloer.

Tevens heb je met een grenen vloer wel die natuurlijke houten ambiance die typische warme hout ambiance bied. En ook wordt de warmte van de kamer geabsorbeerd. Met als pluspunt dat een grenen vloer warmer en prettiger aanvoelt dan gewoon plastic laminaat. Door de isolerende werking van hout voelt dit ook warmer en prettiger aan dan bij een normale plastic laminaat.

Aangezien een betrouwbare grenen houten vloerenwinkel het gehele proces in eigen beheer doet is het mogelijk voordelige grenen houten vloeren aan te bieden. In eigen beheer houdt in dat men de inkoop van het hout zelf regelt. Vervolgens wordt het door een gespecialiseerde houtzagerij bewerkt waardoor er kwaliteitsgrenen vloer van worden gemaakt. Het grote pluspunt is dat de kwaliteit verzekerd kan worden. Daardoor weten we dat de kwaliteit en prijs die wij vragen nergens in Nederland te vinden is.

U zit in De Bilt en bent op zoek naar een eiken vloer voor thuis?

Een eiken vloer is een solide houten vloer en gaat voor lange tijd mee. Zei vinden dit de beste vloerbedekking die er is. Dat is natuurlijk ook wel logisch want de ambiance van dit type houten vloeren is uniek en geeft een huiskamer een toegevoegde waarde.

Hout is een natuurlijk product en kan zich makkelijk aanpassen aan trendy of de bekende klassieke ruimtes. Dat geldt zelfs voor wat minimal ontwerpen.

Een eiken vloer is tevens makkelijk in de afwerking. Dit heeft dan ook als pluspunt dat de houten vloer kan worden aangepast aan elk interieur, waardoor er voor elk interieur een gepaste afwerking is.

Pluspunten van onze eiken vloeren.

 • Degelijk
 • Talloze Bewerkingsmogelijkheden
 • Het heeft een natuurlijke ambiance
 • Karakter
 • Kan tegen een stootje
 • Nederlandse kwaliteit

U bent op zoek naar een eiken vloer voor uw woning of kantoor in De Bilt? Wij hebben een showroom waar u al onze eiken vloeren kunt bekijken. Of het nu om massief eiken of multiplank gaat maakt niet uit, wij vertellen u er graag over.

Bij Vloerenhal Montfoort vind u massief, duoplank tot lamelparket. Er is een ruime keuze aanwezig. Al onze vloeren zijn topkwaliteit houten vloeren van Nederlands makelij. Welke stemming u ook wilt verkrijgen in uw woning, met een eikenhouten vloer geeft u uw woning allure.

De prijs van lamelparket ligt lager dan die van standaard multiplank eiken. Dat komt doordat er kwaliteits verschil is. De voordelige variant van een houten vloer met meerlagen is lampelparket. Lamelparket is niet altijd voordeliger te zijn dan multiplank eiken.

Een heel groot aanbod aan eiken multiplanken zal je zeker bij de Vloerenhal Montfoort vinden. De prijs en kwaliteits verhouding is dan ook nergens zo goedkoop te vinden. Die voordelige prijs is mogelijk aangezien men het hout in bulk in Europa inkoopt. Waarna de eigen zagerij er multiplank vloeren mee maakt.

Een ander punt van belang is dat al het hout voldoet aan het PEFC-keurmerk wat bij de leveranciers wordt besteld. Zekerheid van de kwaliteit van de vloeren kan omdat deze van Nederlands makelij zijn.

Een scherpe prijs voor Nederlandse klasse vloeren!

Eiken multiplank rustiek vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Genoeg keuze Wanneer kiest u voor een multiplank eiken vloer?

Een pluspunt is dat muliplank eiken vloeren een langere levensduur hebben waardoor uw besteding tevens langer mee gaat. Dus heeft u bestedingsruimte is het echt iets om over na te denken.

Een eiken multiplank bestaat uit een top laag van eikenhout wat er net zo uitziet als een massief eiken vloer. Als de vloer gelegd is ziet u geen verschil tussen de twee. Door de harde top laag voorkomt het dat deze niet snel zal beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee waardoor u er lang van kan.

Is er vloerverwarming aanwezig dan is een multiplank vloer uitermate geschikt.
Tevens ook bij een zwevende vloer is de multiplank vloer gemakkelijk aan te leggen. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden bewerkt en afgewerkt. En niet te vergeten een multplank vloer kunt u naadloos leggen.

Multiplank vloer, hoe ziet het er uit?

Aan de prijs van multiplank eiken zal het niet liggen. U krijgt dezelfde warme gloed als die van een massief eiken vloer.

Veel goedkope houten vloeren barsten van de noesten en scheuren. Niet bij Vloerenhal Montfoort. Je vloer zal er absoluut goed uitzien. In vergelijking met Eikenhout uit Amerika heeft het eiken uit Europa een rustiger karakter. Het oogt dan ook een stuk mooier.

Ook is er een lekker groot aanbod aan verschillende kleuren olien present. Hierdoor vind u voor elk interieur een passende kleur.

Goedkoop een eiken multiplank vloer voor je laten leggen?

Een klant die een multiplank eiken vloer besteld kan dat meestal wel zelf leggen. Mits je handig bent.

Let op de hout werking. Luchtvochtigheid zal altijd het hout laten werken. Dat kun je vermijden door ruimte tussen muur en het hout te houden. Leggen kun je natuurlijk ook uitbesteden.

Wil je toch Wat anders?

Smaken zullen altijd verschillen. Je kunt ook aan een massieve parketvloer denken. Deze vloeren zijn nog steeds ontzettend gevraagd. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond gelegd worden. Wilt u zwevend dan kan dat ook. Ook dit soort vloeren kunnen in iedere type kleur worden afgewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort heeft de beschikking over een uitgebreide showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt bekijken. Uiteraard bent u van harte welkom. Wanneer u op zoek bent naar een eiken vloer van de allerbeste kwaliteit moet u zeker bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket bestaat uit de volgende lagen. De toplaag is massief eiken hout en de onderlaag is verlijmd berken hout. Lamelparket wordt vaak vergeleken met multiplank. Een multiplank heeft een andersoortige onderlaag dan lamelparket. Het grote verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag vervaardigt van wat duurder multiplex hout. Daardoor is een multiplank wat duurder geprijsd dan een lamelparket houten vloer. Wel bestaan beide type vloeren uit een massief eiken toplaag.

Lamelparket advies.

Het belangrijkste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder de werking van vocht en temperatuur schommelingen. Doordat de onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde onderlaag en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een stuk minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daardoor gemakkelijk te onderhouden maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat betekent dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u thuis in De Bilt? Kom dan bij ons langs in Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Al onze houten vloeren zijn van eersteklas materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Zelf te leggen
 • 1000 en 1 kleur keuzes
 • Duurzaam product
 • Kwaliteit en scherpe prijs
 • Direct uit voorraad leverbaar
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Wij leveren leggen lamelparket ook in De Bilt. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen de beste prijzen.

De Bilt Eiken vloer - Grenen vloer
De Bilt Eiken vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van wat voor houten vloer varieert de prijs vanaf E. 34,95
Rode eik en witte eik zijn twee populaire keuzes in eikenhouten vloeren en gaan heel lang mee
De meest voordelige eikenhouten vloeren en grenen vloeren vind u bij Vloerenhal Montfoort.
Trendy getinte kleuren zijn gewild maar grijze kleuren met natuurlijke demping en lichtgekalkte kleurencombinaties zijn in trek.