Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in De Birk

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in De Birk

Zoekt u een prachtige eiken vloer voor bij u in huis of bedrijf in De Birk? U wilt op kantoor in iedere ruimte een robuuste eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in De Birk

Ook voor u een natuurlijke grenen vloer van Nederlandse Top Kwaliteit? Alleen bij ons vind u de goedkoopste houten grenen vloer in De Birk van topkwaliteit!

Houten vloer enkel met FSC keurmerk

Degene die een eiken of grenen vloer bij ons koopt heeft een houten vloer met een speciaal FSC keurmerk. Dit is een zekerheid voor duurzaamheid en prima beleid bij bosbeheer.

Onze speciale legservice natuurlijk ook bij u in De Birk.

Geen tijd om eigenhandig een vloer te leggen? Niet enkel en alleen komen wij bij u in de regio van De Birk uw houten vloer afleveren, ook kunt u gebruik maken onze speciale legservice.

Houten Vloeren leveren en leggen bij u in De Birk

Weet u wat de pluspunten van grenen houten vloeren zijn? Mogelijk wist u het nog niet precies maar grenen houten vloeren zijn voordeliger dan eikenhouten vloeren.

Duidelijker gezegd, een grenen vloer is goedkoper dan een kunststof laminaat vloer.

U heeft dus een grenen vloer voor datzelfde geld ipv een standaard laminaat vloer van kunststof. Een laminaat vloer gaat veel minder lang mee dan een grenen vloer. Een grenen vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. kunststof laminaat vloer. Een kunststof laminaat vloer kun je niet afschuren en nog een keer afwerken. Dat kan wel met een grenen vloer.

Niet te vergeten dat een grenen vloer die markante warme hout gloed heeft. En bovendien wordt de warmte van de woonkamer geabsorbeerd. Met als pluspunt dat een grenen vloer warmer en prettiger aanvoelt dan gewoon kunststof laminaat. Een ander pluspunt is dat een grenen vloer een dempende werking heeft vanwege de isolerende werking van het hout.

Door bijna alles in eigen beheer te doen kan de allerbeste grenen houten vloeren winkel voordelige grenen houten vloeren verkopen. In eigen beheer houdt in dat men de zelf de inkoop van het hout regelt. Vervolgens wordt het door een houtzagerij bewerkt waarna er kwaliteitsvloeren. Hierdoor kan de kwaliteit altijd hoog blijven. We weten maar al te goed dat de prijs die u voor een grenen vloer betaald van hoge kwaliteit is en dat u dat nergens anders in Nederland kan vinden.

U zit in De Birk en bent op zoek naar een eiken vloer voor thuis?

Een eiken vloer is populair en voor heel veel klanten is er niets mooiers dan een eiken vloer. Die mensen vinden dit de beste houten vloer die er is. Dat is in principe wel begrijpelijk want de ambiance van deze houten vloer is origineel en geeft een huiskamer een extra dimensie.

Omdat het een natuur product is past het in elke kamer van industrieel tot klassiek.

Een eiken vloer is bovendien makkelijk in de afwerking. Dit heeft als pluspunt dat de vloer gemakkelijk kan worden aangepast aan elk interieur, zodat er voor elk interieur een passende uitvoering is.

De pluspunten van eiken vloeren.

 • Gaat een lange tijd mee
 • Veel diverse Bewerkingsmogelijkheden
 • Unieke ambiance
 • Karakteristiek
 • Kan tegen een stootje
 • Nederlandse kwaliteit

Zit u in De Birk en zoekt u een eiken vloer voor thuis? Kom bij ons langs in de showroom waar we u graag meer uitleggen over de eiken vloeren. Heeft u ook interesse in massief eikenhout of een multiplank eiken vloer? We nemen de tijd voor u en denken met u mee.

Vloerenhal Montfoort verkoopt verschillende soorten unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Al onze vloeren zijn topkwaliteit houten vloeren van Nederlands fabricaat. Wat voor interieur u thuis ook heeft. Een eiken vloer past elke keer.

Lamelparket prijzen liggen lager dan dat van multiplank eiken. Dit komt doordat er verschil in kwaliteit zit. Lamelparket is een houten vloer met meerlagen en is de wat goedkopere van de twee. Lamelparket is niet perse voordeliger te zijn dan multiplank eiken.

Een heel groot assortiment aan eiken multiplanken vind je bij Vloerenhal Montfoort. Prijs en kwaliteits verhouding vind je nergens anders zo voordelig. Buiten dat men het hout in grote partijen in Europa inkoopt maar ook bewerkt men het hout in de eigen zagerij. Aldaar wordt het bewerkt tot multiplank vloeren .

Tevens voldoet het hout aan het PEFC keurmerk wat door de handelaren wordt aangeleverd. De vloeren zijn daardoor van Nederlands fabricaat, daardoor dat Vloerenhal Montfoort kan instaan voor de kwaliteit.

Nederlandse kwaliteitsvloeren voor een scherpe prijs!

Eiken multiplank rustiek eiken vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Genoeg keuze Wanneer kiest u voor een multiplank eiken?

Uw geld investeren in een muliplank eiken vloer is een perfecte besteding aangezien dit soort vloeren heel lang meegaan. Als uw portemonnee het aan kan is het absoluut te overwegen.

Het onderscheid ten opzichte van een massief eiken vloer is dat een eiken multiplank bestaat uit een eikenhouten toplaag zodat het er precies Zo uitziet. Als de eiken vloer eenmaal gelegd is ziet u geen onderscheid tussen de twee. Doordat de toplaag hard is, zal deze niet gemakkelijk beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan jaren mee zodat u er lang zal genieten.

Multiplank vloeren zijn zeer geschikt voor een woonkamer met vloerverwarming.
Heeft u een woonkamer waarin de vloer zwevend moet worden gelegd dan is de multiplank vloer geschikt. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op diverse manieren kan worden verwerkt en afgewerkt. Het naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel eenvoudig te doen.

Hoe gaat een multiplank vloer er uit zien in de huiskamer?

De hele mooie prijs die u betaald voor multiplank eiken? Daar zal het zeker niet aan liggen. U krijgt dezelfde warme gloed als die van een massief eiken vloer.

Een ander pluspunt bij Vloerenhal Montfoort is dat het hout niet zoveel lelijke noesten en scheuren heeft. Dit zorgt ervoor dat de vloer er wat rustiger uit ziet. In vergelijking met Amerikaans eiken heeft het eiken uit Europa een wat meer rustiger karakter. Het oogt dan ook veel beter.

Tevens is er een groot assortiment aan diverse kleuren olien aanwezig. Hierdoor vind u voor elk interieur een perfecte kleur.

Door welke winkel goedkoop een eiken multiplank vloer laten leggen?

Wie een multiplank eiken vloer koopt kan dat meestal wel zelf leggen. Op voorwaarde dat je handig bent.

Let op de hout werking. Luchtvochtigheid zal altijd het hout laten werken. Wanneer je de ruimte tussen muur en hout genoeg vrij houdt vang je de werking van het hout op. Wanneer je gebruik maakt van deze voordelige legservice ben je in elk geval verzekerd dat je vloer vakkundig wordt gelegd.

Toch op zoek naar een andere vloer?

Smaken verschillen uiteraard. Je kunt toch ook aan een massieve parketvloer denken. Nog steeds heel gevraagd. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond gelegd worden. Zoekt u zwevend dan kan dat ook. Ook deze vloeren kunnen in elke type kleur worden afgewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een uitgebreide showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt bekijken. Uiteraard bent u van harte welkom. Zoek je een kwaliteits eiken houten vloer? Neem dan een kijkje in onze showroom in Montfoort. We zien u graag verschijnen koffie staat voor u klaar.

Lamelparket is een product wat wordt samengesteld uit een massieve toplaag van eiken en een onder laag van verlijmde berkenhout. Lamelparket is wat anders dan multiplank. Er zijn wel verschillen tussen lamelparket of multiplank. Het grote verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag gemaakt van wat duurder multiplex hout. Dat is de waarom multiplank duurder kost dan lamelparket. Wat overeenkomt is dat beide type houten vloeren een massieve eiken toplaag hebben.

De pluspunten van lamelparket.

Lamelparket kunt u naadloos leggen. Een lamelplanken vloer is niet zo kwetsbaar voor last van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Daar boven op zit een eiken toplaag verlijmt. Hierdoor is het lamelparket minder kwetsbaar voor krimpen of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Een houten vloer is erg gemakkelijk in onderhoud, bovendien heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u thuis in De Birk? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Eersteklas materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Zelf te leggen
 • 1000 en 1 kleur keuzes
 • Het is een duurzaam product
 • Kwaliteit en scherpe prijs
 • Alle houten vloeren rechtstreeks uit voorraad te leveren
 • Geschikt met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in De Birk. Wij leveren Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen een lage prijs.

De Birk Eikenhouten vloer - Grenen vloer
De Birk Eikenhouten vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

De prijsstelling varieert vanaf E. 34,95 per vierkante meter
Goede kwaliteit eiken vloeren gaan heel lang mee
Wilt u een voordelige eiken vloer of grenen vloer van topkwaliteit? Kijk dan bij Vloerenhal Montfoort.
De trend naar donkere kleurencombinaties blijft groeien. Grijze en grijze melanges inclusief houtskool kleuren en bruin en grijs. Lichte kleuren die organisch en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte houten vloeren.