Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in De Brand

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in De Brand

Op zoek naar een echte eiken houten vloer voor bij u in huis of kantoor in De Brand? Ook voor u een echte eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in De Brand

U wilt bij u op het werk in elk vertrek een eerlijke grenen houten vloer van Nederlandse Kwaliteit? De goedkoopste grenen houten vloer voor uw ruimte of kantoor in De Brand met topkwaliteit!

Duurzame en legale houten vloer met FSC keurmerk

Als een van de weinige houten vloeren bedrijven in Nederland zijn al onze eiken en grenen vloeren met een duurzaam FSC keurmerk. Dit is een garantie voor duurzaamheid en verantwoord bosbeheer.

Exclusieve legservice uiteraard ook bij u in De Brand.

Geen tijd om eigenhandig de vloer te leggen? Ook bij u in de regio van De Brand leggen wij eiken en grenen vloeren bij u thuis of bedrijfspand.

Eikenhouten vloeren en Grenen Vloeren De Brand

Weet u al wat de eigenschappen van een houten grenen houten vloer is? Mogelijkerwijs wist u het nog niet precies maar grenen houten vloeren zijn een stuk goedkoper dan eikenhouten vloeren.

Een grenen houten vloer is niet enkel goedkoper maar tevens een stuk voordeliger dan een gewone normaal plastic laminaat vloer.

U heeft een grenen houten vloer voor dezelfde prijs i.p.v. een standaard laminaat vloer van plastiek. En een pluspunt van een grenen houten vloer is dat het langer mee gaat dan een laminaat vloer. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Met een kunststof laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een kunststof laminaat vloer kun je niet afschuren en opnieuw afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Niet te vergeten dat een grenen vloer die markante warme hout gloed heeft. Ook wordt de temperatuur van de kamer geabsorbeerd. Een laminaat heeft dat niet. Een grenen houten vloer voelt bijgevolg warmer en aangenamer aan. Dankzij de isolerende werking van hout voelt dit ook warmer en aangenamer aan dan bij een reguliere laminaat.

Door alles zelf te doen kan een vertrouwde grenen houten vloeren winkel voordelige grenen houten vloeren aanbieden. Alles zelf regelen houdt in dat men de zelf de inkoop van het hout regelt. Vervolgens wordt het bij een houtzagerij verwerkt en afgewerkt waardoor er kwaliteitsOm daar kwaliteitsgrenen vloeren van te laten maken wordt het hout in een speciale zagerij bewerkt. Het grote voordeel is dat de kwaliteit gewaarborgd kan worden. We weten dan natuurlijk ook dat de prijs kwaliteit die u voor een grenen houten vloer betaald van hoge kwaliteit is en dat u dat nergens in Nederland kan vinden.

Zoekt u een eiken vloer voor bij u in De Brand?

Een eiken vloer is favoriet en voor de meeste mensen is er niets mooiers dan een eiken vloer. Het wordt niet voor niets de mooiste vloerbedekking genoemd. Begrijpelijk, want zo’n houten vloer is degelijk en heeft een hippe ambiance.

Omdat het om een typisch natuurproduct gaat past het in elk interieur van minimalistisch tot klassiek.

Een eiken vloer is natuurlijk ook simpel in de afwerking. Zeker nog een voordeel is dat de afwerking van een eiken vloer simpel is, waardoor er voor elk interieur een passende afwerking is.

Eigenschappen van onze eiken vloeren.

 • Degelijk
 • Veel diverse Afwerkingsmogelijkheden
 • Eiken hout is een bijzonder mooie houtsoort
 • Karakteristiek
 • Slijtage vast
 • Nederlands fabricaat

Zoekt u een prachtige, eiken vloer voor uw woning in de omgeving van De Brand? Wij hebben een showroom waar u al onze eikenhouten vloeren kunt bekijken. Heeft u ook interesse in massief eiken of een multiplank eiken vloer? We nemen de tijd voor u en denken graag met u mee.

Vloerenhal Montfoort verkoopt meerdere type houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Top kwaliteit en Nederlands makelij. Welke sfeer u ook wilt verkrijgen in uw appartement, met een eiken vloer geeft u uw appartement een extra dimensie.

Prijs van lamelparket ligt een stuk lager dan die van gewoon standaard multiplank eiken. Dat komt doordat er kwaliteits verschil is. De vele malen goedkopere variant van een houten vloer met meerlagen is lampelparket. niettemin hoeft multiplank eiken niet een stuk veel meer te kosten dan de gewone lamelparket.

Bij Vloerenhal Montfoort is er een enorm eiken multiplanken. Daar leveren ze echte kwaliteit voor hele mooie prijs. Die voordelige prijs is alleen maar mogelijk doordat men het hout in het groot in Europa aankoopt. Waarna een zagerij het verwerkt tot multiplank vloeren.

Een bijkomend punt van belang is dat al het hout wat bij de handelaren wordt ingekocht voldoet aan het PEFC-keurmerk. Zekerheid op de kwaliteit van de vloeren komt omdat de vloeren van Nederlands makelij zijn.

Een hele scherpe prijs voor Nederlandse kwaliteitsvloeren!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Wat is uw keuze? Zit u aan een multiplank eiken te denken?

Een vrij groot voordeel is dat multiplank eiken een langere levensduur heeft waardoor uw investering langer mee zal gaan. Dus heeft u bestedingsruimte is het absoluut iets om over na te denken.

Een eiken multiplank bestaat uit een top laag van eikenhout wat er exact uitziet als een massief eiken vloer. Als de eiken vloer eenmaal gelegd is is er geen verschil tussen de twee. Doordat de toplaag hard is, voorkomt het dat deze niet zo snel zal beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan jaren mee waardoor u er lang zal genieten.

Multiplank vloeren zijn zeer geschikt voor een woonkamer met vloerverwarming.
Beschikt u over een woonkamer waarin u de vloer zwevend moet leggen dan is de multiplank vloer hier ook geschikt voor. Wilt u een multiplank vloer bewerken na afloop dan is dat heel simpel te doen. Naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel simpel te doen.

Hoe komt een multiplank vloer er uit te zien in de huiskamer?

Aan de prijs van multiplank eiken zal het niet zo liggen. U krijgt dezelfde warme uitstraling als die van een massief eiken vloer.

Een ander voordeel bij Vloerenhal Montfoort is dat de niet zulke fraaie noesten en scheuren die je over het algemeen in goedkope houten vloeren ziet niet present zijn. Dit maakt dat de vloer er wat netter uit ziet. Europees eiken hout staat er om bekend dat het een veel rustiger karakter heeft dan Amerikaans eiken. Het heeft uiteindelijk een meer stijlvolle indruk.

En ook is er een groot aanbod aan diverse olien met kleuren present. Gemakkelijk, want het vergemakkelijkt het vinden van de juiste kleur die past bij uw interieur.

Voordelig een eiken multiplank vloer voor je laten leggen?

Vind je van je zelf dat je handig bent? Dan is het niet zo ingwikkeld om een multiplank eiken vloer zelf te leggen.

Vergeet niet te letten op de hout werking. Luchtvochtigheid zal voortdurend het hout laten werken. Wanneer je de ruimte tussen muur en hout voldoende vrij houdt vang je de werking van het hout op. Wanneer je gebruik maakt van deze speciale legservice ben je in elk geval verzekerd dat je vloer vakkundig wordt gelegd.

Wil je toch net even wat anders?

Zoek je toch wat echt heel anders voor je woning of kantoor dan kan een massieve parketvloer wat voor je zijn. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond worden gelegd. Zoek je zwevend dan kan dat ook. Ook deze vloeren kunnen in iedere gewenste kleur met onze olien worden afgewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft een showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt bekijken. Natuurlijk bent u van harte welkom. Op zoek naar een kwaliteits eiken houten vloer? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Montfoort. We zien u graag verschijnen en de koffie staat klaar.

Lamelparket heeft 2 lagen. Een toplaag van massief eiken hout en een onder laag van verlijmd berkenhout. Lamelparket is wat anders dan multiplank. Er zitten wel grote verschillen tussen lamelparket of multiplank. De onderlaag van een multiplank is opgebouwd uit multiplexhout wat duurder is. Dat is de waarom multiplank wat meer kost dan lamelparket. Wat overeenkomt is dat allebei de type houten vloeren een massieve eiken toplaag hebben.

De kenmerken van lamelparket.

Lamelparket kunt u naadloos leggen of laten leggen. Een lamelplanken vloer is niet zo kwetsbaar voor last van vocht en temperatuur schommelingen. Omdat de onderrug uit een kruislings verlijmde onderlaag bestaat en de toplaag uit eiken is lamelparket een veel minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daardoor eenvoudig te onderhouden maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat betekent dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

Woont u in De Brand en zoekt u lamelparket voor bij u in huis? Kom dan bij ons langs in Montfoort.

De pluspunten van lamelparket.

 • Al onze houten vloeren zijn van eersteklas materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Kan zelf worden gelegd
 • 1000 en 1 kleur mogelijkheden
 • Het is een duurzaam product
 • Kwaliteit en voordelige prijs
 • Alle houten vloeren rechtstreeks leverbaar
 • Te gebruiken met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in De Brand. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen de beste prijzen.

Eiken vloeren Kopen - Grenen houten Vloeren De Brand
Eiken vloeren Kopen - Grenen houten Vloeren De Brand

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van welke houten vloer varieert de prijs vanaf E. 34,95
Rode eik en witte eik zijn twee populaire keuzes in eiken vloeren en gaan heel lang mee
De goedkoopste eiken vloeren en grenen vloeren verkopen wij bij Vloerenhal Montfoort.
Stijlvolle getinte kleuren zijn populair maar grijsachtige kleuren met prachtige demping en lichtgekalkte tinten zijn gewild.