Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in De Heul

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in De Heul

U bent op zoek naar een robuuste eiken houten vloer voor bij u thuis of kantoor in De Heul? Een authentieke eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit, in iedere ruimte?

Grenen Vloer kopen in De Heul

Ook voor u een authentieke grenen vloer van Nederlandse Top Kwaliteit? De goedkoopste grenen vloer voor bij u thuis of kantoor in De Heul van de beste kwaliteit!

FSC keurmerk bij alle houten vloeren

Alle houten vloeren hebben een legaal fsc keurmerk. Dit is een waarborg voor degelijkheid en slim beleid bij bosbeheer.

Onze exclusieve legservice tevens bij u in De Heul.

U weet niet echt precies hoe uw vloer te leggen? Geen tijd om uw eiken of grenen vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze exclusieve legservice.

De Heul Houten Vloeren leverancier - Leveren en Legservice

Weet u al wat het pluspunt van grenen vloeren zijn? Veel mensen begrijpen wel dat grenen vloeren voordeliger zijn dan de eikenhouten vloer.

Sterker nog, een grenen vloer is voordeliger in prijs dan een plastiek laminaat vloer.

U heeft een grenen vloer voor dezelfde prijs in plaats van een standaard laminaat vloer van plastiek. Een laminaatvloer van plastic gaat een stuk minder lang mee dan een grenen vloer. Een grenen vloer kun je opnieuw schuren en daarna weer afwerken. kunststof laminaat vloer. Een laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Dat kan wel met een grenen vloer.

Ook heb je met een grenen vloer wel die natuurlijke houten ambiance die markante warme hout ambiance bied. En bovendien wordt de temperatuur van de kamer geabsorbeerd. Met als pluspunt dat een grenen vloer warmer en prettiger aanvoelt dan gewoon laminaat. Een tweede pluspunt is dat een grenen vloer dempend werkt vanwege de isolerende werking van het hout.

Vanwege dat een ervaren grenen vloerenwinkel het gehele proces in eigen beheer doet is het mogelijk goedkope grenen vloeren aan te bieden. De inkoop van het hout wordt zelf geregeld. Daarna wordt het bij een houtzagerij bewerkt waardoor er kwaliteitsOm daar kwaliteitsvloeren van te vervaardigen wordt het hout in de zagerij eerst bewerkt. Daardoor is de kwaliteit ten alle tijden heel hoog. Daardoor weten we dat de prijs kwaliteit die wij vragen nergens in Nederland te vinden is.

U bent op zoek naar een eikenhouten vloer en bent woonachtig in de regio De Heul?

Een eikenhouten vloer is geliefd en voor heel veel mensen gaat er niets boven een eikenhouten vloer. Het wordt niet voor niets de mooiste houten vloer genoemd. Dat is natuurlijk ook wel logisch want de ambiance van deze houten vloer is uniek en geeft een slaapkamer een toegevoegde waarde.

Hout is een natuur product en past zich simpel aan hippe of klassieke woonkamer. Dat geldt ook voor de wat koelere ruimtes.

Een eiken vloer is bovendien simpel in de afwerking. Ook een pluspunt is dat de afwerking van een eiken vloer heel gemakkelijk is, waardoor er voor ieder interieur een passende uitvoering is.

De voordelen van eiken vloeren.

 • Degelijk
 • Talloze Afwerkingsmogelijkheden
 • Eiken hout is bijzonder mooi hout
 • Een degelijke vloer met karakter
 • Slijtage vast
 • Klaargemaakt in Nederland

U bent op zoek naar een eiken vloer voor uw woning in De Heul? Wij beschikken over een showroom waar u al onze eiken vloeren kunt bekijken. Heeft u interesse in massief eikenhout of een multiplank eiken vloer? We adviseren u graag en nemen alles met u door.

Vloerenhal Montfoort verkoopt verschillende soorten houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Kwaliteit en Nederlands makelij. Wat voor interieur u bij u in uw woning ook heeft. Een eikenhouten vloer past altijd.

Multiplank eiken prijzen zijn meestal wat duurder dan lamelparket. Dit komt omdat er kwaliteits onderscheid is. Lamelparket is een meerlaag opgebouwde houten vloer en is de vele malen goedkopere van de twee. Lamelparket is niet altijd goedkoper te zijn dan multiplank eiken.

Bij de Vloerenhal Montfoort is er heel groot aanbod van eiken multiplanken. De prijs en kwaliteit is dan ook nergens zo goedkoop te krijgen. Buiten dat men het hout in bulk in Europa inkoopt maar ook wordt het hout bewerkt in een eigen zagerij. Aldaar maakt men er multiplank vloeren van.

Een bijkomend punt van belang is dat al het hout voldoet aan het PEFC-keurmerk wat bij de leveranciers wordt gekocht. Waarborg van de kwaliteit van de vloeren komt omdat deze van Nederlands fabricaat zijn.

Nederlandse klasse vloeren voor een hele scherpe prijs!

Eiken multiplank rustiek vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Wat is uw eerste keus? Heeft u het liefst een multiplank eiken vloer?

Investeren in een muliplank eiken vloer is een goede besteding doordat dit soort vloeren langer goed blijven. Als uw portemonnee het aan kan is het absoluut te overwegen.

Het onderscheid met een massief eiken vloer is dat een eiken multiplank bestaat uit een toplaag van eikenhout waardoor het er exact als de massieve eiken variant uit ziet. Als de vloer gelegd is ziet u geen onderscheid tussen de twee. Doordat de toplaag hard is, zal deze niet gemakkelijk beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan jaren mee waardoor u er lang plezier van zal hebben.

Beschikt u over vloerverwarming dan is een multiplank vloer absoluut geschikt voor.
En ook bij een zwevende vloer is de multiplank vloer gemakkelijk aan te leggen. Indien u een multiplank vloer achteraf nog wil nabewerken dan is dat heel eenvoudig te doen. Vergeet niet dat u een multiplank vloer naadloos kan leggen.

Multiplank vloer, hoe ziet het er uit?

Aan de prijs van multiplank eiken zal het niet zo liggen. U krijgt de identieke warme uitstraling als die van een massief eiken vloer.

Heel wat goedkope houten vloeren bevatten teveel noesten en scheuren. Echt niet bij Vloerenhal Montfoort. Je eiken vloer zal er absoluut goed uitzien. Europees eiken hout staat er om bekend dat het een veel rustiger karakter heeft dan Eiken uit Amerika. Het heeft uiteindelijk een meer stijlvolle look.

Een ruime uit verschillende kleuren olien is te koop. Wel zo gemakkelijk, want daardoor vind je in ieder geval wel de perfecte kleur bij uw interieur.

Voordelig een eiken multiplank vloer laten leggen?

Degene die een multiplank eiken vloer koopt kan dat in principe zelf leggen. Wel als je handig bent.

Er zijn natuurlijk wel een paar punten waar je op dient te letten en dat is de houtwerking. Hout zal ten alle tijden werken onder de invloed van luchtvochtigheid en droogte. Dat kun je afwenden door tussen de muur en het hout ruimte te houden. Wanneer je gebruik maakt van de speciale legservice weet je in ieder geval zeker dat je vloer deskundig gelegd wordt.

Toch op zoek naar iets anders?

Smaken verschillen uiteraard. Je kunt ook aan een massieve parketvloer denken. Deze vloeren zijn nog steeds ontzettend populair. Dat is een gemakkelijke vloer die vast op de ondergrond gelegd wordt. Mag ook zwevend zijn maar vraag dan even om advies hierover. Precies zoals met onze andere vloeren kan je ook dit type vloeren met onze olien bewerken.

Vloerenhal Montfoort heeft een uitgebreide showroom waar al onze eiken vloeren te bewonderen zijn en tevens direct te leveren zijn. U bent welkom. Indien u op zoek bent naar een eiken vloer van de beste kwaliteit moet u echt bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket heeft 2 lagen. Een top laag van massief eiken en een onder laag van verlijmd berkenhout. Lamelparket is wat anders dan multiplank. Een multiplank heeft de beschikking over een andere onderlaag dan lamelparket. De multiplank kost wat duurder omdat de onderlaag bestaat uit multiplex hout. Daardoor is een multiplank ook altijd iets duurder dan een lamelparket houten vloer. De overeenkomst tussen de beide is dat ze een massief eiken toplaag hebben.

Lamelparket advies.

Het belangrijkste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Een lamelplanken vloer heeft geen last van vocht en temperatuur schommelingen. Omdat de onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde onderlaag en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een veel minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom eenvoudig in onderhoud maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u thuis in De Heul? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Hoogwaardig materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Kan zelf worden gelegd
 • Keuze uit talloze kleuren
 • Duurzaam
 • Kwaliteit en voordelige prijs
 • Alle vloeren uit voorraad leverbaar
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in De Heul. Wij leveren Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen voordelige prijzen.

De Heul Eiken vloer - Grenen vloer
De Heul Eiken vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van wat voor houten vloer zijn de prijzen vanaf E. 34,95
Eiken vloeren van de beste kwaliteit gaan langer mee
De goedkoopste eiken vloeren en grenen vloeren verkopen wij bij Vloerenhal Montfoort.
Moderne donkere kleuren zijn populair maar grijsachtige kleuren met prachtige demping en lichtgekalkte kleurencombinaties zijn populair.