Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in De Meern

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in De Meern

Op zoek naar een echte eiken vloer voor bij u thuis of kantoor in De Meern? Ook voor u een prachtige eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in De Meern

Ook voor u een prachtige grenen vloer van Nederlandse Top Kwaliteit? Bij ons vind u de goedkoopste houten grenen vloer in De Meern voor de beste kwaliteit!

FSC Keurmerk op alle houten vloeren

Alle eiken en grenen vloeren hebben een speciaal fsc keurmerk. Dat betekent een zekerheid voor duurzaamheid en verantwoord bosbeheer.

Exclusieve legservice bij u in De Meern.

U komt er gewoonweg niet aan toe om eigenhandig uw vloer te leggen? Maak gebruik van onze legservice door onze specialisten.

Houten Vloeren leveren en legservice ook bij u in De Meern

Weet u al precies wat de voordelen van een houten grenen vloer is? Mogelijk wist u het nog niet maar grenen houten vloeren zijn goedkoper in prijs dan de eiken vloer.

Duidelijker gezegd, een grenen vloer is een stuk voordeliger dan een laminaat vloer.

U heeft dus een grenen vloer voor hetzelfde geld in plaats van een plastic laminaat vloer van plastiek. Een laminaat vloer gaat een stuk minder lang mee dan een grenen vloer. Een grenen vloer kun je opnieuw schuren en opnieuw afwerken. kunststof laminaat vloer. Een kunststof laminaat vloer kun je niet schuren en opnieuw afwerken. Met een grenen vloer kan dat wel.

Vergeet niet dat een grenen vloer die markante warme hout ambiance heeft. Een grenen vloer heeft die typische unieke houten ambiance en neemt de warmte van de woonkamer ook aan. Een laminaat doet dat niet. Een grenen vloer voelt dan ook warmer en een stuk aangenamer aan. Dankzij de geïsoleerde werking van hout in het algemeen voelt dit ook een stuk aangenamer aan dan bij een reguliere laminaat.

Aangezien een goede grenen houten vloerenwinkel het gehele proces in eigen beheer doet is het ook mogelijk voordelige grenen houten vloeren aan te bieden. Alles zelf doen houdt in dat men de inkoop van het hout zelf regelt. Vervolgens wordt het ingekochte hout door een houtzagerij bewerkt waarna er kwaliteitsvloeren. Hierdoor kan de kwaliteit altijd hoog blijven. We weten maar al te goed dat de prijs kwaliteit die u voor een grenen vloer betaald van hoge kwaliteit is en dat u dat nergens in Nederland zal gaan vinden.

U zoekt een eikenhouten vloer en zit in de omgeving van De Meern?

Een eikenhouten vloer is in trek en voor de meeste klanten is er niets beters dan een eikenhouten vloer. Het wordt niet voor niets de mooiste houten vloer genoemd. Dat is in principe wel begrijpelijk want de ambiance van dit soort houten vloeren is origineel en geeft een woonkamer een toegevoegde waarde.

Doordat het om een echt natuurproduct gaat past het in elk interieur van industrieel tot modern en klassiek.

Een eiken vloer is natuurlijk ook makkelijk in de afwerking. Dit biedt als pluspunt dat de vloer gemakkelijk kan worden aangepast aan elke ruimte, zodat er voor elk interieur een gepaste uitvoering is.

Pluspunten van onze eiken vloeren.

 • Gaat voor lange tijd mee
 • Veel diverse Keuzes tot afwerking
 • Het heeft dan ook een unieke ambiance
 • Karakteristiek
 • Kan tegen een stootje
 • Nederlandse kwaliteit

Zoekt u een prachtige diepe warme, eikenhouten vloer voor uw appartement in de omgeving van De Meern? Kom langs in de showroom waar we u heel graag meer vertellen over de eiken vloeren. Of het nu massief of een multiplank eiken vloer is maakt niet uit, wij adviseren u heel graag.

Bij Vloerenhal Montfoort verkopen we massief, duoplank tot lamelparket. Er is een ruim aanbod aanwezig. Al onze vloeren zijn topkwaliteit houten vloeren van degelijk nederlands makelij. Welke sfeer u ook wilt verkrijgen in uw woning, met een eikenhouten vloer geeft u uw woning een extra dimensie.

De prijs van standaard multiplank eiken is doorgaans wat duurder dan lamelparket. Dat komt omdat er verschil zit in kwaliteit. De minder prijzige variant van een houten vloer met meerlagen is lampelparket. Lamelparket hoeft niet perse een stuk goedkoper te zijn dan multiplank eiken.

Bij houten vloeren winkel Vloerenhal Montfoort is er veel keuze uit eiken multiplanken. Prijs en kwaliteit is dan ook nergens zo voordelig te vinden. Buiten dat men het hout in grote partijen in Europa inkoopt maar ook bewerkt men het hout in de eigen zagerij. Aldaar worden er multiplank vloeren van gemaakt.

Ook voldoet het hout wat door de leveranciers wordt aangeboden aan het PEFC-keurmerk. De vloeren zijn daardoor van Nederlands fabricaat, daardoor dat Vloerenhal Montfoort kan instaan voor de kwaliteit.

Houten vloeren van Nederlandse kwaliteit voor hele mooie prijzen!

Eiken multiplank rustiek vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Wat is uw keuze? Heeft u het liefst een multiplank eiken?

Investeren in een muliplank eiken vloer is een perfecte besteding omdat deze vloeren heel lang meegaan. Als uw portemonnee het aan kan is het absoluut te overwegen.

Het verschil met een massief eiken vloer is dat een eiken multiplank bestaat uit een toplaag van eikenhout zodat het er precies Uitziet als de massieve eiken variant. Als de vloer gelegd is ziet u geen verschil tussen de beide vloeren. Doordat de toplaag hard is, zal deze niet gemakkelijk beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee zodat u er lang van kan.

Heeft u vloerverwarming dan is een multiplank vloer absoluut geschikt voor.
En ook bij een zwevende vloer is de multiplank vloer ook te leggen. Wilt u een multiplank vloer bewerken na afloop dan is dat heel gemakkelijk te doen. Het naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel gemakkelijk te doen.

Wat is het uiterlijk van een multiplank eiken vloer?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u niet lang over na te denken. U krijgt de identieke warme gloed als die van een massief eiken vloer.

Heel wat goedkope houten vloeren bevatten teveel noesten en scheuren. Dat zult u niet bij de Vloerenhal Montfoort zien. Je vloer zal er een stuk rustiger uitzien. Eiken hout uit europa staat er om bekend dat het een veel rustiger karakter heeft dan Amerikaans eiken. Het heeft daarom een meer stijlvolle indruk.

Tevens ook is er een lekker groot assortiment aan diverse olien met kleuren aanwezig. Dat is wel zo gemakkelijk want daardoor vind je altijd wel een perfecte kleur bij uw interieur.

Bij wie goedkoop een eiken multiplank vloer laten leggen?

Wie een multiplank eiken vloer besteld kan dat in principe zelf leggen. Op voorwaarde dat je handig bent.

Er zijn een paar dingen waar je op moet letten en dat is de werking van het hout. Hout zal ten alle tijden werken onder invloed van luchtvochtigheid maar ook droogte. Dat kun je ondervangen door tussen de muur en het hout ruimte te houden. Als je gebruik maakt van de speciale legservice weet je in elk geval zeker dat je vloer vakkundig gelegd wordt.

Toch naar iets?

Zoek je toch iets heel anders voor je werkplek dan is het geen slecht idee om te denken aan een massieve parketvloer. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond gelegd worden. Wilt u zwevend dan kan dat heel gemakkelijk. Precies zoals met de andere vloeren kan ook deze vloer in elk gewenste kleur met een van onze olie worden bewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft een uitgebreide showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. U bent van harte welkom. Indien u op zoek bent naar een eiken vloer van de beste kwaliteit moet u echt bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket is opgebouwd uit 2 lagen. Een toplaag van massief eiken hout en de onder laag van berkenhout wat verlijmd is. Deze niet te verwarren met multiplank. Een multiplank heeft een andere onderlaag dan lamelparket. Het verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag gemaakt van wat duurder multiplex hout. Daarom natuurlijk ook dat een multiplank duurder geprijsd is dan lamelparket. Wel bestaan beide type vloeren uit een massief eiken toplaag.

Wat u moet weten over ons lamelparket.

Het voornaamste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder invloed van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op de deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket veel minder kwetsbaar voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom gemakkelijk in onderhoud maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat betekent dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

U zoekt een lamelparket voordelig geprijst voor uw woning in De Meern? Kom dan een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Eersteklas materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Kan zelf worden gelegd
 • 1000 en 1 kleur keuzes
 • Duurzaam
 • Scherp geprijst
 • Alle houten vloeren uit voorraad leverbaar
 • Is geschikt voor vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd en gelegd in De Meern. Nederlands fabrikaat tegen een lage prijs.

De Meern Eikenhouten vloer - Grenen vloer
De Meern Eikenhouten vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

De prijsstelling varieert vanaf E. 34,95 per m2
Rode eik en witte eik zijn twee populaire keuzes in eiken vloeren en gaan heel lang mee
Bij Vloerenhal Montfoort verkopen wij de goedkoopste houten vloeren.
Trendy getinte kleuren zijn gewild maar grijze kleuren met natuurlijke demping en lichtgekalkte kleurencombinaties zijn populair.