Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Den Ham

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Den Ham

U bent op zoek naar een natuurlijke eiken vloer voor bij u in huis of kantoor in Den Ham? Ook voor u een prachtige eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Den Ham

Een prachtige grenen houten vloer van Nederlandse Top Kwaliteit, in elke ruimte? De meest voordelige grenen houten vloer voor bij u in huis of kantoor in Den Ham van topkwaliteit!

Duurzame en legale houten vloer met keurmerk

Degene die een eiken of grenen vloer bij ons koopt heeft een houten vloer met een duurzaam FSC keurmerk. Dit is een zekerheid voor duurzaamheid en goed beleid bij bosbeheer.

Onze exclusieve legservice tevens bij u in Den Ham.

U kunt een vloer niet echt eigenhandig leggen? Natuurlijk ook bij u in de regio van Den Ham leggen wij houten vloeren bij u thuis of bedrijfspand.

Houten Vloeren leveren en leggen ook bij u in Den Ham

Weet u precies wat het grote voordeel van grenen houten vloeren zijn? Mogelijkerwijs wist u het nog niet echt maar grenen houten vloeren zijn een stuk goedkoper dan eikenhouten vloeren.

Duidelijker gezegd, een grenen houten vloer is goedkoper dan een plastiek laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor datzelfde geld ipv een standaard laminaat vloer van plastiek. En een pluspunt van een grenen houten vloer is dat het langer mee gaat dan een laminaat vloer. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. kunststof laminaat vloer. Een laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Vergeet ook niet dat een grenen vloer die echte warme hout uitstraling bied. En ook wordt de warmte van de ruimte geabsorbeerd. Met als pluspunt dat een grenen houten vloer warmer en prettiger aanvoelt dan gewoon laminaat. Een tweede pluspunt is dat een grenen houten vloer dempend werkt vanwege de isolerende werking van het hout.

Door bijna alles zelf te doen kan een goede grenen houten vloeren winkel voordelige grenen houten vloeren verkopen. De inkoop van het hout wordt zelf geregeld. Daarna wordt het door een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waarna er kwaliteitsgrenen vloer ontstaan. Het grote pluspunt is dat de kwaliteit gewaarborgd kan worden. Daardoor weten we dat de prijs kwaliteit nergens in Nederland te vinden is.

U zoekt een eikenhouten vloer en zit in de omgeving van Den Ham?

Een eiken vloer is een stevige vloer en gaat voor lange tijd mee. Het wordt niet voor niets de mooiste vloerbedekking genoemd. Begrijpelijk, want zo’n vloer is solide en heeft een stijlvolle uitstraling.

Omdat het om een echt natuur product gaat past het in elk interieur van minimalistisch tot hip.

Een eiken vloer is natuurlijk ook simpel in de afwerking. Dit heeft als pluspunt dat de vloer gemakkelijk kan worden aangepast aan elk interieur, zodat er voor elk interieur een gepaste afwerking is.

Pluspunten van onze eiken vloeren.

 • Duurzaam
 • Talloze Mogelijkheden tot afwerking
 • De vloer geeft een natuurlijke uitstraling
 • Een solide vloer met karakter
 • Slijtvast
 • Nederlands fabricaat

U zoekt een eiken vloer voor uw woning of kantoor in Den Ham? Kom langs in de showroom waar we u graag meer vertellen over de eiken vloeren. Heeft u interesse in massief eiken of een multiplank eiken vloer? We nemen de tijd voor u en denken met u mee.

Vloerenhal Montfoort levert verschillende type unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Al onze vloeren zijn kwaliteits vloeren van degelijk nederlands fabricaat. Wat voor interieur u thuis ook heeft. Een eikenhouten vloer past altijd.

Multiplank eiken prijzen zijn meestal een stuk duurder dan lamelparket. Dat komt doordat er kwaliteits verschil is. Lamelparket is een houten vloer met meerdere lagen en is de goedkopere van de twee. Ondanks alles hoeft multiplank eiken niet een stuk meer te kosten dan de standaard lamelparket.

Bij houten vloeren winkel Vloerenhal Montfoort is het aanbod van eiken multiplanken heel gevarieerd. Prijs en kwaliteit vind je nergens anders zo voordelig. Die voordelige prijs is alleen maar mogelijk doordat men het hout in het groot in Europa inkoopt. Waarna de eigen zagerij er multiplank vloeren mee maakt.

Een ander punt van belang is dat al het hout wat bij de handelaren wordt ingekocht voldoet aan het PEFC-keurmerk. De vloeren zijn van Nederlands fabricaat, bijgevolg dat Vloerenhal Montfoort kan instaan voor de kwaliteit.

Nederlandse kwaliteitsvloeren voor een hele scherpe prijs!

Eiken multiplank rustiek eiken vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Wat vloer gaat het worden? Denkt u aan een multiplank eiken vloer?

Het grote pluspunt zodat uw investering ook langer mee zal gaan. Heeft u bestedingsruimte dan is het zeker de moeite waard.

Een eiken multiplank heeft een top laag van eikenhout wat er exact uit komt te zien als een massief eiken vloer. Als de eiken vloer eenmaal gelegd is ziet u geen verschil tussen de twee. Doordat de toplaag hard is, zal deze niet gemakkelijk beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee zodat u er lang van kan.

Multiplank vloeren zijn absoluut geschikt voor een ruimte met vloerverwarming.
Beschikt u over een ruimte waarin u de vloer zwevend moet leggen dan is de multiplank vloer ook geschikt. Wilt u een multiplank vloer bewerken na afloop dan is dat heel eenvoudig te doen. Vergeet niet dat u een multiplank eiken vloer naadloos kan leggen.

Hoe gaat een multiplank vloer er uit zien in de huiskamer?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u niet lang over na te denken. U krijgt dezelfde warme uitstraling als die van een massief eiken vloer.

Een ander pluspunt bij Vloerenhal Montfoort is dat het hout niet zoveel lelijke noesten en scheuren heeft. Dit maakt dat de vloer er wat rustiger uit ziet. Eiken hout uit europa staat er om bekend dat het een meer rustig karakter heeft dan Amerikaans eiken. Het heeft uiteindelijk een meer stijlvolle indruk.

Ook is er een uitgebreidt assortiment aan diverse kleuren olien aanwezig. Dat is wel zo gemakkelijk want het helpt u bij het vinden van de perfecte kleur die past bij uw thuis.

Door welke zaak voordelig een eiken multiplank vloer laten leggen?

Vind je van je zelf dat je handig bent? Dan is het niet zo ingwikkeld om een multiplank eiken vloer zelf te leggen.

Er zijn een paar punten waar je op moet letten en dat is de werking van het hout. Luchtvochtigheid zal voortdurend invloed op hout hebben. Dat kun je afwenden door tussen de muur en het hout ruimte te houden. Leggen kun je natuurlijk ook aan de vakman overlaten.

Wil je toch Iets echt heel anders?

Toch op zoek naar iets echt heel anders voor je woning dan kan een massieve parketvloer iets voor je zijn. Dat is een gemakkelijke vloer die vast op de ondergrond gelegd wordt. Kan ook zwevend maar informeer dan van tevoren om info daarover. Ook dit soort vloeren kunnen in iedere type kleur worden afgewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort heeft een uitgebreide showroom waarin u alle op voorraad leverbare eiken houten vloeren kunt bekijken. U bent van harte welkom. Zoek je een kwaliteits eiken houten vloer? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Montfoort. We zien u gaarne verschijnen koffie staat voor u klaar.

Lamelparket heeft 2 lagen. De toplaag is massief eiken hout en de onderlaag is verlijmd berken hout. Lamelparket is iets anders dan multiplank. Er zitten wel verschillen tussen lamelparket of multiplank. De multiplank is wat duurder aangezien de onderlaag bestaat uit multiplex hout. Dat is de waarom multiplank wat meer kost dan lamelparket. Wat overeenkomt is dat allebei de soorten vloeren een massieve eiken toplaag hebben.

De kenmerken van lamelparket.

Het belangrijkste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Een lamelplanken vloer is niet zo gevoelig voor last van vocht en temperatuur schommelingen. Omdat de onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde onderlaag en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een stuk minder gevoelig voor krimp of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom gemakkelijk in onderhoud maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem ook geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u thuis in Den Ham? Kom dan een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Al onze vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Kan zelf worden gelegd
 • Opties uit talloze kleuren
 • Duurzaam
 • Kwaliteit en hele mooie prijs
 • Alle producten op vooraad
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in Den Ham. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen scherpe prijzen.

Eiken vloer Kopen - Grenen vloeren Den Ham
Eiken vloer Kopen - Grenen vloeren Den Ham

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van wat voor vloer zijn de prijzen vanaf E. 34,95
Eiken vloeren van de beste kwaliteit gaan absoluut langer mee
Bij Vloerenhal Montfoort bieden wij de meest voordelige grenen vloeren.
Hippe getinte kleuren zijn populair maar grijze kleuren met natuurlijke demping en lichtgekalkte kleuren zijn geliefd.