Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Den Treek

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Den Treek

U bent op zoek naar een tijdloze eiken vloer voor bij u thuis of kantoor in Den Treek? Een echte eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit, in iedere kamer?

Grenen Vloer kopen in Den Treek

U wilt ook graag thuis in ieder vertrek een echte grenen houten vloer van Nederlandse Kwaliteit? Bij ons vind u de goedkoopste houten grenen houten vloer in Den Treek voor de beste kwaliteit!

FSC Keurmerk op al onze houten vloeren

Alle eiken en grenen vloeren zijn met origineel keurmerk. Dit is een garantie voor degelijkheid en slim beleid bij bosbeheer.

Speciale legservice bij u in Den Treek.

U kunt uw vloer niet eigenhandig leggen? Niet alleen komen wij bij u in de regio van Den Treek uw eiken of grenen vloer leveren, tevens kunt u vragen om onze legservice.

Houten Vloeren leveren en legservice ook bij u in Den Treek

Weet u al wat de eigenschappen van grenen houten vloeren zijn? Veel mensen snappen wel dat grenen houten vloeren voordeliger zijn dan eikenhouten vloeren.

Duidelijker gezegd, een grenen houten vloer is goedkoper dan een plastiek laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor dezelfde prijs ipv een gewone laminaat vloer van plastiek. En een pluspunt van een grenen houten vloer is dat het langer mee gaat dan een kuststof laminaat vloer. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en daarna weer afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een kunststof laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Dat kan wel met een grenen houten vloer.

Bovendien heb je met een grenen vloer wel die natuurlijke houten look die markante warme hout gloed geeft. Een grenen houten vloer heeft die typische unieke houten uitstraling en neemt de temperatuur van de woonkamer ook aan. Een kunststof laminaat doet dat niet. Een grenen houten vloer voelt dan ook warmer en een stuk aangenamer aan. Dankzij de isolerende werking van hout voelt dit ook een stuk aangenamer aan dan bij een normale kunststof laminaat.

Door bijna alles in eigen beheer te doen kan de beste grenen houten vloeren winkel goedkope grenen houten vloeren leveren. In eigen beheer houdt in dat men de zelf de inkoop van het hout regelt. Vervolgens wordt het ingekochte hout bij een gespecialiseerde houtzagerij bewerkt waarna er kwaliteitsvloeren. Daardoor is de kwaliteit ten alle tijden heel hoog. Daardoor weten we dat de prijs kwaliteit die wij vragen nergens in Nederland te vinden is.

Zoekt u een eiken vloer voor bij u in Den Treek?

Een eiken vloer is gewild en voor veel mensen is er niets beters dan een eiken vloer. Het wordt niet voor niets de beste houten vloer genoemd. Heel begrijpelijk, want zo’n vloer is degelijk en kent een trendy uitstraling.

Doordat het om een echt natuur product gaat past het in elk interieur van minimalistisch tot klassiek.

Een eiken vloer is bovendien gemakkelijk in de bewerking. Ook een pluspunt is dat je de eiken vloer op meerdere wijzes kan afwerken, waardoor er voor elk interieur een gepaste afwerking is.

De pluspunten van eiken vloeren.

 • Gaat lang mee
 • Veel diverse Keuzes tot afwerking
 • De vloer heeft dan ook een natuurlijke uitstraling
 • Een degelijke vloer met karakter
 • Kan tegen een stootje
 • Nederlandse kwaliteit

Zoekt u een eiken vloer voor bij u in Den Treek? Wij hebben de beschikking over een eigen showroom waar u al onze eiken vloeren kunt bekijken. Of het nu om massief eiken of multiplank gaat maakt niet uit, wij adviseren u heel graag.

Bij Vloerenhal Montfoort bieden wij massief, duoplank tot lamelparket. Ruime keuze. Al onze vloeren zijn kwaliteits vloeren van Nederlands makelij. Wat voor interieur u in uw woning ook heeft. Een eiken vloer past altijd.

Gewoon standaard multiplank eiken prijzen zijn doorgaans een stuk duurder dan lamelparket. Dat komt omdat er verschil zit in kwaliteit. Lamelparket is een meerlaag opgebouwde houten vloer en is de voordeligste van de twee. Desalnietemin hoeft multiplank eiken echt niet een stuk duurder te zijn dan de gewone lamelparket.

Bij Vloerenhal Montfoort is er veel keuze uit eiken multiplanken. Daar verkopen ze de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Niet alleen koopt men het hout in grote partijen in Europa maar tevens wordt het hout verwerkt in de eigen zagerij. Aldaar worden er multiplank vloeren van gemaakt.

Een ander punt van belang is dat al het hout wat bij de aanbieders wordt gekocht voldoet aan het PEFC-keurmerk. Garantie op de kwaliteit van de vloeren komt omdat de vloeren van Nederlands makelij zijn.

Vloeren van Nederlandse bodem voor hele mooie prijzen!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Wat is uw voorkeur? Denkt u aan een multiplank eiken?

Een vrij groot pluspunt is dat multiplank eiken een langere levensduur heeft waardoor uw besteding langer mee zal gaan. Dus heeft u voldoende budget is het zeker de moeite waard.

Een massief eiken vloer zegt het al. Het bestaat helemaal uit eiken hout. De eiken multiplank daarentegen heeft enkel van eiken hout. Als de vloer eenmaal gelegd is is er geen onderscheid tussen de twee. Doordat de toplaag hard is, voorkomt het dat deze niet snel zal beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan jaren mee waardoor u er lang plezier van zal hebben.

Multiplank vloeren zijn absoluut geschikt voor een woonkamer met vloerverwarming.
Ruimte waarin u de vloer zwevend moet leggen dan is de multiplank vloer hier ook geschikt voor. Wilt u een multiplank vloer bewerken achteraf dan is dat heel gemakkelijk te doen. Naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel gemakkelijk te doen.

Hoe gaat een multiplank vloer er uit zien in de woonkamer?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u niet lang over na te denken. U kent natuurlijk die warme ambiance van een massief eiken vloer. Dezelfde ambiance heeft u tevens bij een multiplank eiken vloer.

Heel wat goedkope houten vloeren bevatten teveel noesten en scheuren. Dat zult u niet bij de Vloerenhal Montfoort vinden. Je houten vloer zal er absoluut goed uitzien. Europees eiken hout staat er om bekend dat het een meer rustig karakter heeft dan Eiken uit Amerika. Het oogt dan ook een stuk mooier.

Een hele ruime uit diverse kleuren olien is voorhanden. Dat is gemakkelijk want uiteindelijk vind je in ieder geval wel de perfecte kleur bij uw interieur.

Goedkoop een eiken multiplank vloer voor je laten leggen?

Vind je jezelf handig ? Dan is het niet ingwikkeld om een multiplank eiken vloer in eigen beheer te leggen.

Let op de hout werking. Luchtvochtigheid zal iedere keer het hout laten werken. Dat kun je voorkomen door tussen de muur en het hout ruimte te houden. Je kunt leggen natuurlijk ook aan de vakman uitbesteden.

Wil je toch Iets heel anders?

Smaken verschillen natuurlijk. Je kunt tevens denken aan een massieve parketvloer. Deze vloeren zijn nog steeds ontzettend gevraagd. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond worden gelegd. Zoekt u zwevend dan kan dat ook. Net zoals met de andere vloeren kan tevens deze vloer in elk type kleur met een van onze olie worden bewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft de beschikking over een showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt bekijken. U bent welkom. Indien u op zoek bent naar een eiken vloer van de beste kwaliteit moet u zeker bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket is opgebouwd uit 2 lagen. Een toplaag van massief eiken en een onder laag van verlijmd berkenhout. Deze niet met multiplank te verwarren. Het grote verschil tussen multiplank en lampelparket zit hem in de details. De multiplank is veelal wat duurder omdat de onderlaag bestaat uit multiplex hout. Daardoor is een multiplank wat duurder dan een lamelparket vloer. De overeenkomst is dat beide type vloeren een massieve eiken toplaag hebben.

De kenmerken van lamelparket.

Het belangrijkste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Een lamelplanken vloer heeft bijna geen last van vocht en schommelingen in temperatuur. Doordat de onderrug uit een kruislings verlijmde onderlaag bestaat en de toplaag uit eiken is lamelparket een veel minder gevoelig voor krimp of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daardoor gemakkelijk in onderhoud maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Woont u in Den Treek en zoekt u lamelparket voor thuis? Kom dan langs bij Vloerenhal Montfoort.

De voordelen van lamelparket.

 • Hoogwaardig materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Zelf te leggen
 • Kleur mogelijkheden zijn oneindig
 • Degelijk product
 • Scherp geprijst
 • Gelijk uit voorraad te leveren
 • Geschikt met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd en gelegd in Den Treek. Nederlands fabrikaat tegen voordelige prijzen.

Eiken vloer - Grenen Vloeren Leveren En Leggen In Den Treek
Eiken vloer - Grenen Vloeren Leveren En Leggen In Den Treek

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van wat voor vloer zijn de prijzen vanaf E. 34,95
Top kwaliteit eikenhouten vloeren gaan heel lang mee
U zoekt een goedkope eikenhouten vloer of grenen vloer van topkwaliteit? Dan moet u absoluut bij Vloerenhal Montfoort een kijkje nemen.
Trendy donkere kleuren zijn gewild maar grijze kleuren met prachtige demping en lichtgekalkte tinten zijn populair.