Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Eembrugge

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Eembrugge

Bent u op zoek naar een echte eiken vloer voor uw woonkamer of kantoor in Eembrugge? U wilt bij u op het werk in ieder vertrek een authentieke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Eembrugge

Ook voor u een authentieke grenen vloer van Nederlandse Top Kwaliteit? De goedkoopste grenen vloer voor bij u thuis of kantoor in Eembrugge tegen de beste kwaliteit!

FSC keurmerk voor alle houten vloeren

Al onze eiken en grenen vloeren hebben een duurzaam keurmerk. Dat betekent een zekerheid voor duurzaamheid en doordacht bosbeheer.

Speciale legservice ook bij u in Eembrugge.

U weet niet echt goed hoe een vloer te leggen? Natuurlijk ook bij u in de regio van Eembrugge komen wij bij u de houten vloer leggen.

Eikenhouten vloeren en Grenen Vloeren Eembrugge

Weet u wat de vele voordelen van grenen vloeren zijn? Heel veel mensen weten wel dat grenen vloeren voordeliger zijn dan de eiken vloer.

Een grenen vloer is daardoor niet enkel goedkoper maar tevens goedkoper in prijs dan een standaard doorsnee plastic laminaat vloer.

U heeft dus een grenen vloer voor dezelfde prijs ipv een gewone laminaat vloer van plastiek. Een plastic laminaat vloer gaat een stuk minder lang mee dan een grenen vloer. Een grenen vloer kun je telkens opnieuw schuren en daarna weer afwerken. Met een kunststof laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een kunststof laminaat vloer kun je niet afschuren en nog een keer afwerken. Dat kan wel met een grenen vloer.

Natuurlijk ook heb je met een grenen vloer wel die natuurlijke houten ambiance die echte warme hout ambiance heeft. En natuurlijk ook wordt de warmte van de woonkamer geabsorbeerd. Een laminaat doet dat niet. Een grenen vloer voelt dan ook warmer en een stuk prettiger aan. Dankzij de geïsoleerde werking van hout in het algemeen voelt dit ook prettiger aan dan bij een reguliere laminaat.

Door alles in eigen beheer te doen kan de beste grenen vloeren winkel voordelige grenen vloeren bieden. De hout inkoop wordt in eigen beheer geregeld. Daarna wordt het door een gespecialiseerde houtzagerij bewerkt waarna er kwaliteitsOm er kwaliteitsvloeren van te maken wordt het hout in een speciale zagerij bewerkt. Hierdoor kan de kwaliteit ten alle tijden hoog blijven. We weten maar al te goed dat de prijs die u voor een grenen vloer betaald van hoge kwaliteit is en dat dat nergens anders in Nederland te vinden is.

Zoekt u een eiken vloer voor bij u in Eembrugge?

De eiken vloer is solide en gaat voor lange tijd mee. Het wordt niet voor niets de mooiste houten vloer genoemd. Logisch, want zo’n vloer is robuust en heeft een trendy ambiance.

Omdat het een natuurproduct is past het in elk interieur van minimalistisch tot klassiek.

Een eiken vloer is bovendien eenvoudig in de afwerking. Zeker nog een voordeel is dat je de eiken vloer op meerdere wijzes kan afwerken, waardoor er voor ieder interieur een gepaste afwerking is.

Pluspunten van onze eiken houten vloeren.

 • Duurzaam
 • Talloze Afwerkingsmogelijkheden
 • Eiken hout is bijzonder mooi hout
 • Karakteristiek
 • Kan tegen een stootje
 • Nederlandse kwaliteit

U zit in Eembrugge en bent op zoek naar een eiken vloer voor bij u in huis? Kom bij ons langs in onze showroom waar we u heel graag meer vertellen over deze eiken vloeren. Of het nu massief of een multiplank eiken vloer is maakt niet uit, wij adviseren u heel graag.

Bij Vloerenhal Montfoort vind u massief, duoplank tot lamelparket. Ruime keuze. Top kwaliteit en Nederlands fabricaat. Wat voor sfeer u ook wilt bereiken in uw appartement, met een eiken vloer geeft u uw appartement allure.

De prijs van gewoon standaard multiplank eiken is doorgaans duurder dan lamelparket. Dit heeft te maken met dat er een verschil van kwaliteit in de beide houten vloeren. De minder prijzige versie van een meerlaag opgebouwde houten vloer is lampelparket. Lamelparket hoeft niet altijd een stuk goedkoper te zijn dan multiplank eiken.

Een behoorlijk groot assortiment aan eiken multiplanken zal je zeker bij de Vloerenhal Montfoort vinden. De prijs en kwaliteits verhouding is dan ook nergens anders zo voordelig te vinden in de rest van Nederland. Die voordelige prijs is alleen maar mogelijk aangezien men het hout grootschalig in Europa koopt. Waarna een zagerij er multiplank vloeren mee maakt.

Een ander belangrijk punt is dat al het hout voldoet aan het PEFC-keurmerk wat bij de leveranciers wordt besteld. De vloeren zijn daardoor van Nederlands fabricaat, daardoor dat Vloerenhal Montfoort kan instaan voor de kwaliteit.

Houten vloeren van Nederlandse kwaliteit voor hele scherpe prijzen!

Eiken multiplank rustiek vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Genoeg keuze Kiest u het liefst voor een multiplank eiken?

Een vrij groot voordeel is dat multiplank eiken een langere levensduur heeft waardoor uw investering langer mee zal gaan. Dus heeft u budget is het absoluut iets om te overwegen.

Een eiken multiplank bestaat uit een top laag van eikenhout wat er exact uit komt te zien als een massief eiken vloer. Als de vloer eenmaal gelegd is is er geen verschil tussen de twee. Door de harde top laag zal deze niet snel beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan jaren mee waardoor u er lang plezier van zal hebben.

Is er vloerverwarming aanwezig dan is een multiplank vloer uitermate geschikt.
Tevens bij een zwevende vloer is de multiplank vloer gemakkelijk aan te leggen. Wilt u een multiplank vloer bewerken naderhand dan is dat heel eenvoudig te doen. Vergeet niet dat u een multiplank vloer naadloos kan leggen.

Hoe ziet een multiplank vloer er uit?

De scherpe prijs die u betaald voor multiplank eiken? Daar zal het zeker niet aan liggen. U kent vast en zeker wel die prachtige diepe warme gloed van een massief eiken vloer. Diezelfde gloed heeft u ook bij een multiplank eiken vloer.

Heel wat goedkope houten vloeren bevatten teveel noesten en scheuren. Dat zult u niet bij de Vloerenhal Montfoort meemaken. Je vloer zal er een stuk rustiger uitzien. In vergelijking met Eikenhout uit Amerika heeft het eiken hout uit Europa een wat meer rustiger karakter. Het ziet er dan ook veel beter uit.

Een hele ruime uit verschillende kleuren olien is voorhanden. Wel zo gemakkelijk, want daardoor vind je altijd wel de juiste kleur bij uw thuis.

Goedkoop een eiken multiplank vloer laten leggen?

Een klant die een multiplank eiken vloer koopt kan dat in principe zelf leggen. Wel als je handig bent.

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten en dat is de werking van het hout. Luchtvochtigheid zal steevast invloed op hout hebben. Als je de ruimte tussen muur en hout voldoende vrij houdt kun je de werking van het hout voorkomen. Als je gebruik maakt van deze legservice ben je tenminste verzekerd dat je vloer vakbekwaam gelegd wordt.

Zoekt u toch iets anders?

Smaken zullen steevast verschillen. Je kunt toch ook aan een massieve parketvloer denken. Nog steeds ontzettend gevraagd. Dat is een gemakkelijke vloer die vast op de ondergrond gelegd wordt. Zwevend is vaak ook denkbaar maar informeer dan van tevoren om raad hierover. Ook deze vloeren kunnen in elke gewenste kleur met onze olien worden bewerkt.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een uitgebreide showroom waar al onze eiken vloeren te bekijken zijn en tevens direct te leveren zijn. U bent van harte welkom. Ingeval u op zoek bent naar een eiken vloer van de beste kwaliteit moet u absoluut bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket heeft 2 lagen. Een toplaag van massief eiken hout en de onder laag van verlijmd berkenhout. Deze niet met multiplank te verwarren. Een multiplank bestaat uit een andersoortige onderlaag dan lamelparket. De multiplank is vaak wat duurder aangezien de onderlaag bestaat uit multiplex hout. Dat is de waarom multiplank wat meer kost dan lamelparket. Wat overeenkomt is dat allebei de type houten vloeren een massieve eiken toplaag hebben.

Lamelparket informatie.

Lamelparket kan naadloos gelegd worden. Een lamelplanken vloer heeft bijna geen last van vocht en schommelingen in temperatuur. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op de deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Hierdoor is het lamelparket minder gevoelig voor krimpen of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daardoor eenvoudig in onderhoud maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Woont u in Eembrugge en bent u op zoek naar voordelig lamelparket voor bij u in huis? Kom dan bij ons langs in Montfoort.

Voordelen van ons lamelparket.

 • Al onze houten vloeren zijn van eersteklas materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Kan zelf worden gelegd
 • 1000 en 1 kleur mogelijkheden
 • Betrouwbaar product
 • Wij bieden kwaliteit tegen een hele scherpe prijs
 • Alle houten vloeren rechtstreeks uit voorraad leverbaar
 • Te gebruiken met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Eembrugge. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen scherpe prijzen.

Eembrugge Eiken vloer - Grenen vloer
Eembrugge Eiken vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van welke vloer varieert de prijs vanaf E. 34,95
Top kwaliteit eikenhouten vloeren gaan heel lang mee
Bij Vloerenhal Montfoort verkopen wij de goedkoopste eiken en grenen vloeren.
Stijlvolle getinte kleuren zijn populair maar grijsachtige kleuren met prachtige demping en lichtgekalkte tinten zijn gewild.