Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Utrecht

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Utrecht

Bent u aan het rondkijken voor een stoere eiken vloer voor bij u thuis of kantoor in Utrecht? Een eerlijke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit, in iedere ruimte?

Grenen Vloer kopen in Utrecht

U wilt op kantoor in elke kamer een natuurlijke grenen houten vloer van Nederlandse Kwaliteit? Bij ons vind u de meest voordelige houten grenen houten vloer in Utrecht tegen de allerbeste kwaliteit!

FSC keurmerk bij alle houten vloeren

Alle eiken en grenen vloeren hebben een legaal fsc keurmerk. Dit is een waarborg voor duurzaamheid en prima beleid bij bosbeheer.

Legservice ook voor uw eiken of grenen vloer in Utrecht.

Geen tijd om zelf de vloer te leggen? Niet enkel en alleen komen wij bij u in de regio van Utrecht uw eiken of grenen vloer afleveren, tevens kunt u vragen om onze legservice.

Eikenhouten vloeren en Grenen Vloeren Utrecht

Weet u al wat het pluspunt van grenen houten vloeren zijn? Mogelijkerwijs wist u het nog niet maar grenen houten vloeren zijn voordeliger in prijs dan eiken vloeren.

Een grenen houten vloer is daardoor niet alleen een stuk voordeliger in prijs maar ook goedkoper in prijs dan een normale doorsnee plastic laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor dezelfde prijs ipv een plastic laminaat vloer van kunststof. Een laminaatvloer van kunststof gaat een stuk minder lang mee dan een grenen houten vloer. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Met een kunststof laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een kunststof laminaat vloer kun je niet schuren en opnieuw afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Vergeet niet dat een grenen vloer die typische warme hout gloed heeft. Ook wordt de temperatuur van de ruimte geabsorbeerd. Met als pluspunt dat een grenen houten vloer warmer en prettiger aanvoelt dan de doorsnee kunststof laminaat. Door de isolerende werking van hout voelt dit ook aangenamer aan dan bij een gewone kunststof laminaat.

Door bijna alles zelf te doen kan een betrouwbare grenen houten vloeren winkel voordelige grenen houten vloeren bieden. Alles zelf regelen houdt in dat men de inkoop van het hout zelf regelt. Vervolgens wordt het ingekochte hout bij een houtzagerij verwerkt en afgewerkt waarna er kwaliteitsgrenen vloer ontstaan. Daardoor is de kwaliteit altijd heel hoog. We weten dan natuurlijk ook dat de prijs kwaliteit die u voor een grenen houten vloer betaald van de hoogste kwaliteit is en dat u dat nergens in Nederland zal vinden.

U zoekt een eiken vloer voor uw woning of bedrijfsruimte in Utrecht?

Een eiken vloer is populair en voor veel klanten gaat er niets boven een eiken vloer. Het wordt niet voor niets de mooiste vloerbedekking genoemd. Dat is natuurlijk ook wel logisch want de ambiance van deze houten vloer is uniek en geeft een keuken een toegevoegde waarde.

Hout is een natuurlijk product en kan zich simpel aanpassen aan moderne of de bekende klassieke ruimtes. Dat geldt ook voor de wat koelere ruimtes.

Een eiken vloer is natuurlijk ook makkelijk in de afwerking. Dit biedt als pluspunt dat de vloer eenvoudig kan worden aangepast aan elk interieur, waardoor er voor ieder interieur een perfecte afwerking is.

De vele voordelen van eiken vloeren.

 • Duurzaam
 • Talloze Mogelijkheden tot bewerking
 • Eiken hout is een bijzonder mooie houtsoort
 • Karakter
 • Slijtvast
 • Nederlandse kwaliteit

U zoekt een eiken vloer en zit in de omgeving Utrecht? Wij hebben een showroom waar u al onze eikenhouten vloeren kunt bekijken. Heeft u ook interesse in massief eikenhout of een multiplank eiken vloer? We helpen u graag en nemen alles met u door.

Bij Vloerenhal Montfoort bieden we massief, duoplank tot lamelparket. Ruime keuze. Al onze vloeren zijn kwaliteits vloeren van Nederlands fabricaat. Wat voor interieur u in uw woning ook heeft. Een eiken vloer past elke keer.

De prijs van gewoon standaard multiplank eiken is meestal duurder dan lamelparket. Dat komt doordat er verschil zit in kwaliteit. Lamelparket is een houten vloer met meerlagen en is de voordeligste van de twee. Toch hoeft multiplank eiken niet een stuk meer te kosten dan de standaard lamelparket.

Bij houten vloeren winkel Vloerenhal Montfoort is er veel keuze uit eiken multiplanken. De prijs en kwaliteits verhouding is dan ook nergens zo goedkoop te vinden. Niet alleen koopt men het hout in grote partijen in Europa maar tevens wordt het hout bewerkt in de eigen zagerij. Aldaar wordt het bewerkt tot multiplank vloeren .

Een ander belangrijk punt is dat al het hout wat bij de leveranciers wordt ingekocht voldoet aan het PEFC-keurmerk. De vloeren zijn daardoor van Nederlands fabricaat, bijgevolg dat Vloerenhal Montfoort de kwaliteit kan garanderen.

Nederlandse klasse vloeren voor een hele mooie prijs!

Eiken multiplank rustiek vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Genoeg keuze Hoezo kiezen voor een multiplank eiken vloer?

Uw geld investeren in een muliplank eiken vloer is een goede investering aangezien deze vloeren heel lang goed blijven. Als uw portemonnee het toelaat is het absoluut te overwegen.

Een eiken multiplank heeft een top laag van eikenhout wat er gewoon uitziet als een massief eiken vloer. Als de vloer eenmaal gelegd is ziet u geen verschil tussen de beide vloeren. Door de harde top laag voorkomt het dat deze niet zo snel zal beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan jaren mee waardoor u er lang plezier van zal hebben.

Multiplank vloeren zijn absoluut geschikt voor een woonkamer met vloerverwarming.
En ook bij een zwevende vloer is de multiplank vloer ook te leggen. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden verwerkt en afgewerkt. Het naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel eenvoudig te doen.

Multiplank vloer, hoe oogt het?

De scherpe prijs die u betaald voor multiplank eiken? Daar zal het zeker niet aan liggen. U kent natuurlijk die warme uitstraling van een massief eiken vloer. Diezelfde uitstraling heeft u tevens bij een multiplank eiken vloer.

Heel wat goedkope houten vloeren barsten van de noesten en scheuren. Dat zult u niet bij de Vloerenhal Montfoort aantreffen. Je eiken vloer zal er perfect uitzien. In vergelijking met Amerikaans eiken heeft Europees eiken hout een rustiger karakter. Het ziet er dan ook een stuk beter uit.

Ook is er een lekker groot aanbod aan verschillende kleuren olien voorhanden. Daardoor zal u voor elk interieur de passende kleur vinden.

Goedkoop een eiken multiplank vloer voor je laten leggen?

Ben je handig? Dan is het niet zo ingwikkeld om een multiplank eiken vloer in eigen beheer te leggen.

Er zijn natuurlijk wel een paar dingen waar je op moet letten en dat is de houtwerking. Hout zal voortdurend werken onder invloed van luchtvochtigheid maar ook droogte. Als je de ruimte tussen muur en hout genoeg vrij houdt vang je de werking van het hout op. Leggen kun je natuurlijk ook uitbesteden.

Wil je toch net even wat anders?

Smaken verschillen natuurlijk. Je kunt tevens denken aan een massieve parketvloer. Nog steeds heel gevraagd. Dat is een gemakkelijke vloer die vast op de ondergrond gelegd wordt. Zwevend is vaak ook denkbaar maar vraag dan van tevoren om info daarover. Ook deze vloeren kunnen in elke type kleur worden bewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een showroom waar al onze eiken vloeren te bekijken zijn en tevens direct te leveren zijn. Natuurlijk bent u van harte welkom. Zoek je een kwaliteits eiken houten vloer? Neem dan een kijkje in onze showroom in Montfoort. We zien u gaarne verschijnen koffie staat voor u klaar.

Lamelparket heeft twee lagen. Een top laag van massief eiken hout en een onder laag van berkenhout wat verlijmd is. Lamelparket wordt maar al te vaak verward met multiplank. Het verschil tussen multiplank en lampelparket zit hem in de details. De multiplank is veelal wat duurder aangezien de onderlaag bestaat uit multiplex hout. Vandaar is een multiplank ook altijd iets duurder dan een lamelparket vloer. Wel hebben beide type vloer een massief eiken toplaag.

De voordelen van lamelparket.

Het belangrijkste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Een lamelplanken vloer is niet zo kwetsbaar voor last van vocht en schommelingen in temperatuur. Omdat de onderrug uit een kruislings verlijmde onderlaag bestaat en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een veel minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten als bij een massief houten vloer. Een houten vloer is erg gemakkelijk in onderhoud, bovendien heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

U zoekt een lamelparket goedkoop geprijst voor uw woning of kantoor in Utrecht? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

De voordelen van lamelparket.

 • Eersteklas materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Kan zelf worden gelegd
 • Opties uit veel kleuren
 • Betrouwbaar
 • Wij bieden kwaliteit tegen een hele mooie prijs
 • Al ons hout op vooraad
 • Geschikt met vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in Utrecht. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen scherpe prijzen.

Utrecht Eiken vloeren - Grenen vloeren
Utrecht Eiken vloeren - Grenen vloeren

Vraag en Antwoord

De kosten zijn vanaf E. 34,95 per vierkante meter
Goede kwaliteit eikenhouten vloeren gaan heel lang mee
Wilt u een voordelige eikenhouten vloer of grenen vloer van topkwaliteit? Kijk dan bij Vloerenhal Montfoort.
Moderne getinte kleuren zijn populair maar grijsachtige kleuren met prachtige demping en lichtgekalkte tinten zijn populair.