Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Grote Melm

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Grote Melm

Op zoek naar een robuuste eiken vloer voor bij u thuis of kantoor in Grote Melm? Ook voor u een robuuste eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Grote Melm

Een robuuste grenen houten vloer van Nederlandse Top Kwaliteit, in elke kamer? De goedkoopste grenen houten vloer voor bij u in huis of kantoor in Grote Melm tegen topkwaliteit!

FSC Keurmerk op al onze houten vloeren

We zijn leverancier van houten vloeren met legaal FSC keurmerk zijn al onze eiken en grenen vloeren met een legaal FSC keurmerk. Dat betekent een waarborg voor degelijkheid en verantwoord bosbeheer.

Speciale legservice ook bij u in Grote Melm.

U weet niet goed hoe uw vloer te leggen? Maak zeker gebruik van onze legservice door onze vakmannen.

Grote Melm Houten Vloeren leverancier - Leveren en Legservice

Weet u wat de vele voordelen van grenen houten vloeren zijn? Mogelijk was u niet precies op de hoogte maar grenen houten vloeren zijn een stuk goedkoper in prijs dan de eiken vloer.

Een grenen houten vloer is niet enkel goedkoper maar tevens een stuk voordeliger dan een gewone normaal plastic laminaat vloer.

U heeft dan ook een grenen houten vloer voor dezelfde prijs i.p.v. een plastic laminaat vloer van kunststof. En een pluspunt van een grenen houten vloer is dat het een stuk langer mee gaat dan een laminaat vloer. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Met een kunststof laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een kunststof laminaat vloer kun je niet schuren en opnieuw afwerken. Dat kan wel met een grenen houten vloer.

Niet te vergeten dat een grenen vloer die markante warme hout gloed bied. Ook wordt de temperatuur van de kamer geabsorbeerd. Dat heeft als een groot voordeel dat een grenen houten vloer warmer aanvoelt dan gewoon laminaat. Door de isolerende werking van hout in het algemeen voelt dit ook een stuk aangenamer aan dan bij een reguliere laminaat.

Door alles in eigen beheer te doen kan een grenen houten vloeren winkel met ervaring goedkope grenen houten vloeren leveren. De hout inkoop wordt in eigen beheer geregeld. Daarna wordt het ingekochte hout door een houtzagerij verwerkt en afgewerkt waardoor er kwaliteitsgrenen vloer van worden gefabriceerd. Daardoor kan de kwaliteit altijd hoog blijven. Daardoor weten we dat de prijs kwaliteit nergens in Nederland te vinden is.

U zit in Grote Melm en zoekt een eiken vloer voor thuis?

De eiken vloer is een solide vloer en gaat voor lange tijd mee. Het wordt niet zomaar de mooiste vloerbedekking genoemd. Heel logisch, want zo’n vloer is solide en heeft dan ook een stijlvolle uitstraling.

Hout is een natuur product en kan zich eenvoudig aanpassen aan moderne of klassieke ruimtes. Dat geldt ook voor de wat koelere ontwerpen.

Een eiken vloer is natuurlijk ook makkelijk in de bewerking. Ook een voordeel is dat de bewerking van een eiken vloer heel gemakkelijk is, waardoor er voor elk interieur een gepaste afwerking is.

De voordelen van eiken vloeren.

 • Degelijk
 • Talloze Keuzes tot bewerking
 • Eiken hout is bijzonder mooi hout
 • Een degelijke vloer met karakter
 • Slijtage vast
 • Vervaardigt in Nederland

Zoekt u een eiken vloer voor bij u thuis in Grote Melm? Kom bij ons langs in onze showroom waar we u heel graag meer vertellen over de eiken vloeren. Of het nu om massief eiken of multiplank gaat maakt niet uit, wij adviseren u heel graag.

Vloerenhal Montfoort levert verschillende soorten houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Top kwaliteit en Nederlands makelij. Wat voor interieur u bij u in uw woning ook heeft. Een eikenhouten vloer past ten alle tijden.

De prijs van standaard multiplank eiken is meestal wat duurder dan lamelparket. Dat heeft te maken met dat er onderscheid in kwaliteit zit in de beide houten vloeren. De meer goedkopere variant van een houten vloer met meerdere lagen is lampelparket. Lamelparket hoeft niet perse een stuk goedkoper te zijn dan multiplank eiken.

Een heel groot assortiment aan eiken multiplanken vind je bij Vloerenhal Montfoort. Daar bieden ze de beste kwaliteit voor hele mooie prijs. Die goedkope prijs is mogelijk omdat men het hout in bulk in Europa aankoopt. Waarna een zagerij er multiplank vloeren mee maakt.

Een bijkomend punt van belang is dat al het hout voldoet aan het PEFC-keurmerk wat bij de handelaren wordt ingekocht. Garantie van de kwaliteit van de vloeren komt omdat deze van Nederlands makelij zijn.

Nederlandse kwaliteitsvloeren voor een hele scherpe prijs!

Eiken multiplank rustiek eiken vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Welke zal het worden? Kiest u het liefst voor een multiplank eiken?

Een vrij groot voordeel is dat multiplank eiken een langere levensduur heeft waardoor uw besteding langer mee gaat. Heeft u budget dan is het zeker de moeite waard.

Het onderscheid ten opzichte van een massief eiken vloer is dat een eiken multiplank een top laag van eikenhout heeft waardoor het er precies Uitziet als de massieve eiken variant. Als de eiken vloer gelegd is ziet u geen onderscheid tussen de beide vloeren. Door de harde top laag voorkomt het dat deze echt niet snel zal beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan jaren mee waardoor u er lang van kan.

Multiplank vloeren zijn zeer geschikt voor een woonkamer met vloerverwarming.
Tevens bij een zwevende vloer is de multiplank vloer makkelijk te leggen. Als u een multiplank vloer na afloop nog wil nabewerken dan is dat heel eenvoudig te doen. Het naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is ook heel eenvoudig te doen.

Multiplank vloer, hoe oogt het?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u het niet te laten. U krijgt de identieke warme gloed als die van een massief eiken vloer.

Een ander voordeel bij Vloerenhal Montfoort is dat het hout niet zoveel lelijke noesten en scheuren heeft. Hierdoor ziet een vloer er een stuk rustiger uit. In vergelijking met Eikenhout uit Amerika heeft het eiken hout uit Europa een rustiger karakter. Het heeft uiteindelijk een meer stijlvolle indruk.

Een uitgebreide keuze uit diverse kleuren olien is te koop. Daardoor vind u voor elk interieur een perfecte kleur.

Door wie voordelig een eiken multiplank vloer laten leggen?

Wie een multiplank eiken vloer besteld kan dat meestal wel zelf leggen. Mits je handig bent.

Vergeet niet te letten op de werking van het hout. Luchtvochtigheid zal iedere keer invloed op hout hebben. Wanneer je de ruimte tussen muur en hout voldoende vrij houdt vang je de werking van het hout op. Wanneer je gebruik maakt van deze speciale legservice heb je daar geen zorgen meer over.

Zoekt u toch een andersoortige vloer?

Smaken zullen altijd verschillen. Je kunt toch ook denken aan een massieve parketvloer. Deze vloeren zijn nog steeds heel gevraagd. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond gelegd worden. Zoek je zwevend dan kan dat heel gemakkelijk. Ook dit soort vloeren kunnen in elke gewenste kleur met onze olien worden afgewerkt.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. U bent welkom. Als u op zoek bent naar een eiken vloer van de beste kwaliteit moet u zeker bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket heeft 2 lagen. De toplaag bestaat uit massief eiken hout en de onderlaag is verlijmd berken hout. Lamelparket wordt maar al te vaak vergeleken met multiplank. Het grootste verschil tussen multiplank en lampelparket zit dan ook in de details. De onderlaag van een multiplank bestaat uit multiplexhout wat daardoor duurder is. Daardoor is een multiplank wat duurder dan een lamelparket vloer. De overeenkomst is dat beide type houten vloeren een massieve eiken toplaag hebben.

De kenmerken van lamelparket.

Het voornaamste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Een lamelplanken vloer heeft bijna geen last van vocht en schommelingen in temperatuur. Doordat de onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde onderlaag en de toplaag uit eiken is lamelparket een stuk minder gevoelig voor krimp of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom gemakkelijk in onderhoud en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat betekent dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u thuis in Grote Melm? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Voordelen van ons lamelparket.

 • Al onze houten vloeren zijn van eersteklas materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Kan zelf worden gelegd
 • 1000 en 1 kleur mogelijkheden
 • Betrouwbaar
 • Voordelig geprijst
 • Alle producten op vooraad
 • Is geschikt voor vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in Grote Melm. Nederlands fabrikaat tegen een lage prijs.

Grote Melm Eikenhouten vloer - Grenen vloer
Grote Melm Eikenhouten vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

De prijs is vanaf E. 34,95 per m2
Eiken vloeren van topkwaliteit gaan absoluut langer mee
De goedkoopste eikenhouten vloeren en grenen vloeren verkopen wij bij Vloerenhal Montfoort.
De vraag naar meer donkere kleurencombinaties blijft groeien. Grijze en grijze melanges inclusief houtskool kleurencombinaties en bruin en grijs. Lichte kleurencombinaties die natuurlijk en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte houten vloeren.