Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Haagje

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Haagje

Bent u op zoek naar een echte eiken vloer voor bij u thuis of kantoor in Haagje? Ook voor u een robuuste eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Haagje

Ook voor u een robuuste grenen vloer van Nederlandse Top Kwaliteit? De meest voordelige grenen vloer voor bij u thuis of kantoor in Haagje voor de beste kwaliteit!

FSC Keurmerk op al onze houten vloeren

Al onze houten vloeren zijn met legaal fsc keurmerk. Dit is een garantie voor duurzaamheid en goed beleid bij bosbeheer.

Onze speciale legservice ook bij u in Haagje.

U komt er niet aan toe om eigenhandig uw vloer te leggen? Wij komen niet enkel en alleen bij u in de regio van Haagje uw eiken of grenen vloer afleveren, tevens kunt u gebruik maken onze speciale legservice.

Haagje Houten Vloeren leverancier - Leveren en Legservice

Weet u precies wat het pluspunt van grenen houten vloeren zijn? Mogelijk wist u het nog niet precies maar grenen houten vloeren zijn een stuk goedkoper in prijs dan eikenhouten vloeren.

Nog duidelijker gezegd, een grenen vloer is goedkoper dan een laminaat vloer.

U heeft dus een grenen vloer voor dezelfde prijs i.p.v. een plastic laminaat vloer van kunststof. Een kunststof laminaat vloer gaat veel minder lang mee dan een grenen vloer. Een grenen vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een laminaat vloer kun je niet afschuren en nog een keer afwerken. Met een grenen vloer kan dat wel.

Vergeet niet dat een grenen vloer die echte warme hout gloed bied. Een grenen vloer heeft die echte houten ambiance en neemt de warmte van de woonkamer ook aan. Een laminaat heeft dat niet. Een grenen vloer voelt hierdoor warmer en prettiger aan. Een tweede pluspunt is dat een grenen vloer dempend werkt vanwege de geïsoleerde werking van het hout.

Doordat een grenen houten vloeren winkel met veel ervaring werkelijk alles zelf doet is het ook mogelijk voordelige grenen houten vloeren te leveren. Alles zelf regelen betekent dat men de inkoop van het hout zelf regelt. Daarna wordt het ingekochte hout bij een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waardoor er kwaliteitsOm daar kwaliteitsgrenen vloeren van te maken wordt het hout in een speciale zagerij eerst verwerkt. Daardoor is de kwaliteit altijd heel hoog. We weten maar al te goed dat de prijs die u voor een grenen vloer betaald van hoge kwaliteit is en dat u dat nergens in Nederland kan vinden.

Zit u in Haagje en wilt u een eiken vloer kopen voor in huis?

Een eiken vloer is populair en voor de meeste klanten gaat er niets boven een eiken vloer. Het wordt niet voor niets de beste houten vloer genoemd. Dat is ook wel logisch want de ambiance van deze houten vloer is origineel en geeft een huiskamer een toegevoegde waarde.

Doordat het om een typisch natuurproduct gaat past het in elke huiskamer van minimalistisch tot hip en klassiek.

Een eiken vloer is bovendien makkelijk in de afwerking. Ook een pluspunt is dat de afwerking van een eiken vloer heel gemakkelijk is, waardoor er voor elk interieur een passende uitvoering is.

De voordelen van eiken vloeren.

 • Duurzaam
 • Talloze Keuzes tot bewerking
 • Eiken hout is bijzonder mooi hout
 • Karakter
 • Slijtage vast
 • Nederlandse kwaliteit

U bent op zoek naar een eiken vloer en zit in de omgeving Haagje? Kom langs in de showroom waar we u graag meer vertellen over onze eiken vloeren. Of het nu massief of een multiplank eiken vloer is maakt niet uit, wij vertellen u er graag alles over.

Vloerenhal Montfoort verkoopt verschillende type houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Al deze vloeren zijn topkwaliteit houten vloeren van degelijk nederlands fabricaat. Wat voor interieur u thuis ook heeft. Een eiken vloer past elke keer.

Lamelparket prijzen liggen lager dan dat van multiplank eiken. Dat heeft te maken met het feit dat er verschil in kwaliteit zit in de beide houten vloeren. De voordelige variant van een houten vloer met meerlagen is lampelparket. niettemin hoeft multiplank eiken echt niet een stuk veel meer te kosten dan de standaard lamelparket.

Bij de Vloerenhal Montfoort is er heel groot aanbod van eiken multiplanken. Prijs en kwaliteit vind je nergens zo goedkoop. Niet alleen koopt men het hout in bulk in Europa maar tevens wordt het hout bewerkt in de eigen zagerij. Aldaar wordt het bewerkt tot multiplank vloeren .

Tevens voldoet het hout wat door de handelaren wordt geleverd aan het PEFC-keurmerk. Zekerheid van de kwaliteit van de vloeren komt omdat de vloeren van Nederlands fabricaat zijn.

Een hele scherpe prijs voor Nederlandse kwaliteitsvloeren!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Genoeg keuze Zit u aan een multiplank eiken vloer te denken?

Investeren in een muliplank eiken vloer is een perfecte investering doordat dit soort vloeren heel lang meegaan. Als uw portemonnee het toelaat is het zeker te overwegen.

Een eiken multiplank heeft een top laag van eikenhout wat er net zo uitziet als een massief eiken vloer. Als de eiken vloer eenmaal gelegd is is er geen verschil tussen de beide vloeren. Door de harde top laag zal deze niet gemakkelijk beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee waardoor u er lang plezier van zal hebben.

Is er vloerverwarming in de woonkamer dan is een multiplank vloer zeker geschikt voor.
Tevens ook bij een zwevende vloer is de multiplank vloer ook te leggen. Wilt u een multiplank vloer bewerken naderhand dan is dat vrij eenvoudig te doen. Het naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel eenvoudig te doen.

Hoe gaat een multiplank vloer er uit zien in de woonkamer?

De hele scherpe prijs die u betaald voor multiplank eiken? Daar zal het zeker niet aan liggen. U kent natuurlijk die diepe uitstraling van een massief eiken vloer. Dezelfde uitstraling heeft een multiplank eiken vloer ook.

Heel wat goedkope houten vloeren bevatten teveel noesten en scheuren. Niet bij Vloerenhal Montfoort. Je houten vloer zal er absoluut goed uitzien. In vergelijking met Eikenhout uit Amerika heeft het eiken uit Europa een wat meer rustiger karakter. Het heeft daarom een meer stijlvolle indruk.

En ook is er een groot aanbod aan verschillende kleuren olien voorhanden. Daardoor vind u voor elk interieur een perfecte kleur.

Door vloerenwinkel voordelig een eiken multiplank vloer laten leggen?

Vind je van je zelf dat je handig bent? Dan is het echt niet ingwikkeld om een multiplank eiken vloer zelf te leggen.

Er zijn natuurlijk wel een paar punten waar je op moet letten en dat is de houtwerking. Luchtvochtigheid zal altijd invloed hebben op hout. Dat kun je vermijden door tussen de muur en het hout ruimte te houden. Je kunt het leggen natuurlijk ook aan de vakman uitbesteden.

Toch wat anders op zoek?

Toch zoekende naar iets anders voor je woonruimte dan is het geen slecht idee dat een massieve parketvloer iets voor je is. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond gelegd worden. Zoekt u zwevend dan kan dat ook. Ook dit soort vloeren kunnen in elke type kleur met onze olien worden afgewerkt.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een uitgebreide showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. Uiteraard bent u van harte welkom. Tijd voor een kwaliteits eiken houten vloer? Neem dan een kijkje in onze showroom in Montfoort. We zien u gaarne verschijnen en de koffie staat klaar.

Lamelparket heeft 2 lagen. Een toplaag van massief eiken en een onder laag van verlijmd berkenhout. Lamelparket wordt maar al te vaak verward met multiplank. Er zitten wel grote verschillen tussen lamelparket of multiplank. De multiplank kost wat duurder aangezien de onderlaag is opgebouwd uit multiplex hout. Daarom is een multiplank wat duurder geprijsd dan lamelparket . De overeenkomst tussen beide is dat ze een massief eiken toplaag hebben.

De kenmerken van lamelparket.

Lamelparket kan naadloos worden gelegd. Een lamelplanken vloer heeft bijna geen last van vocht en temperatuur schommelingen. Doordat de onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde onderlaag en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een stuk minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten als bij een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom eenvoudig te onderhouden en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem ook geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

U zit in Haagje en bent op zoek naar goedkoop lamelparket voor bij u in huis? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

De voordelen van lamelparket.

 • Eersteklas materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Zelf te leggen
 • Opties uit veel verschillende kleuren
 • Het is een duurzaam product
 • Wij verkopen kwaliteit tegen een hele mooie prijs
 • Gelijk uit voorraad te leveren
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Wij leveren leggen lamelparket ook in Haagje. Nederlands fabrikaat tegen scherpe prijzen.

Haagje Eikenhouten vloer - Grenen vloer
Haagje Eikenhouten vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

De kosten zijn vanaf E. 34,95 per vierkante meter
Eiken vloeren van topkwaliteit gaan absoluut langer mee
De meest voordelige eikenhouten vloeren en grenen vloeren vind u bij Vloerenhal Montfoort.
Stijlvolle getinte kleuren zijn gewild maar grijze kleuren met prachtige demping en lichtgekalkte kleurencombinaties zijn gewild.