Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Haarzuilens

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Haarzuilens

Bent u op zoek naar een echte eiken vloer voor bij u in huis of bedrijf in Haarzuilens? Een eerlijke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit, in elke kamer?

Grenen Vloer kopen in Haarzuilens

U wilt bij u op kantoor in ieder vertrek een prachtige grenen houten vloer van Nederlandse Kwaliteit? De goedkoopste grenen houten vloer voor bij u in huis of bedrijf in Haarzuilens van topkwaliteit!

FSC Keurmerk op alle houten vloeren

Alle houten vloeren hebben een legaal keurmerk. Dit is een garantie voor degelijkheid en verantwoord bosbeheer.

Legservice ook voor uw houten vloer in Haarzuilens.

U komt er niet aan toe om zelf uw vloer te leggen? Maak zeker gebruik van onze legservice door onze vakmannen.

Haarzuilens Houten Vloeren leverancier - Leveren en Legservice

Weet u wat de eigenschappen van grenen vloeren zijn? Wellicht was u niet echt op de hoogte maar grenen vloeren zijn een stuk goedkoper dan eikenhouten vloeren.

Sterker nog, een grenen houten vloer is goedkoper dan een plastiek laminaat vloer.

U heeft dan bovendien een grenen houten vloer voor dezelfde prijs i.p.v. een plastic laminaat vloer van plastiek. En een pluspunt van een grenen houten vloer is dat het een stuk langer mee gaat dan een laminaatvloer van kunststof. Een grenen houten vloer kun je opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een laminaat vloer kun je niet afschuren en opnieuw afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die prachtige houten look die typische warme hout gloed geeft. Ook wordt de warmte van de woonkamer geabsorbeerd. Met als voordeel dat een grenen houten vloer warmer aanvoelt dan bij normaal plastic laminaat. Door de geïsoleerde werking van hout voelt dit ook warmer en een stuk prettiger aan dan bij een gewone plastic laminaat.

Doordat een betrouwbare grenen vloerenwinkel alles in eigen beheer doet is het mogelijk voordelige grenen vloeren te leveren. De inkoop van het hout wordt zelf geregeld. Vervolgens wordt het ingekochte hout bij een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waarna er kwaliteitsgrenen vloer ontstaan. Een groot pluspunt is dat de kwaliteit verzekerd kan worden. Daardoor weten we dat de kwaliteit en prijs nergens in Nederland te vinden is.

Woont u in Haarzuilens en bent u op zoek naar een eiken vloer voor in huis?

Een eiken vloer is populair en voor de meeste mensen gaat er niets boven een eiken vloer. Zei vinden dit de beste houten vloer die er is. Logisch, want zo’n vloer is sterk en geeft een hippe ambiance.

Omdat het om een echt natuur product gaat past het in elke kamer van industrieel tot hip en klassiek.

Een eiken vloer is tevens heel gemakkelijk in de bewerking. Dit heeft als voordeel dat de vloer eenvoudig kan worden aangepast aan elke woonkamer, zodat er voor elk interieur een perfecte uitvoering is.

De voordelen van eiken vloeren.

 • Gaat voor lange tijd mee
 • Veel verschillende Bewerkingsmogelijkheden
 • Natuurlijke ambiance
 • Een vloer met karakter
 • Slijtage vast
 • Gemaakt in Nederland

U zoekt een eiken vloer en zit in de buurt van Haarzuilens? Kom bij ons langs in onze showroom waar we u heel graag meer vertellen over de eiken vloeren. Of het nu om massief eiken of multiplank gaat maakt niet uit, wij vertellen u er graag alles over.

Vloerenhal Montfoort verkoopt meerdere type unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Al onze vloeren zijn kwaliteits vloeren van Nederlands makelij. Wat voor interieur u bij u thuis ook heeft. Een eiken vloer past elke keer.

Lamelparket prijzen liggen lager dan die van multiplank eiken. Dit komt omdat er verschil in kwaliteit zit. De voordelige variant van een houten vloer met meerdere lagen is lampelparket. Desondanks hoeft multiplank eiken niet veel meer te kosten dan de standaard lamelparket.

Een heel groot assortiment aan eiken multiplanken zal je zeker bij de Vloerenhal Montfoort vinden. Daar leveren ze de beste kwaliteit voor de allerbeste prijs. Buiten dat men het hout in bulk in Europa inkoopt maar ook wordt het hout bewerkt in de eigen zagerij. Daar maakt men er multiplank vloeren van.

Ook voldoet het hout aan het PEFC keurmerk wat door de aanbieders wordt aangeleverd. De vloeren zijn daardoor van Nederlands fabricaat, daardoor dat Vloerenhal Montfoort kan instaan voor de kwaliteit.

Een hele mooie prijs voor Nederlandse kwaliteitsvloeren!

Eiken multiplank rustiek eiken vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Wat vloer gaat het worden? Kiest u het liefst voor een multiplank eiken vloer?

Het grote voordeel zodat uw investering ook langer mee gaat. Heeft u een beetje budget is het echt iets om te overwegen.

Een massief eiken vloer bestaat geheel uit eiken hout. De eiken multiplank daarentegen heeft alleen uit een toplaag van eiken hout. Als de eiken vloer gelegd is is er geen onderscheid tussen de beide vloeren. Door de harde top laag zal deze niet gemakkelijk beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan jaren mee zodat u er lang zal genieten.

Multiplank vloeren zijn absoluut geschikt voor een woonkamer met vloerverwarming.
Ruimte waarin de vloer zwevend moet worden gelegd dan is de multiplank vloer hier ook geschikt voor. Een ander voordeel is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden verwerkt en afgewerkt. Naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is ook heel eenvoudig te doen.

Multiplank vloer, hoe oogt het?

Aan de prijs van multiplank eiken zal het niet zo liggen. U krijgt de identieke warme gloed als die van een massief eiken vloer.

Een ander voordeel bij Vloerenhal Montfoort is dat het hout niet zoveel van die lelijke scheuren en noesten heeft. Dit maakt dat de vloer er wat rustiger uit ziet. In vergelijking met Amerikaans eiken heeft het eiken uit Europa een rustiger karakter. Het heeft uiteindelijk een meer stijlvolle look.

Een brede uit verschillende kleuren olien is aanwezig. Dat is gemakkelijk want het vergemakkelijkt het zoeken naar de perfecte kleur die bij het interieur van de woonkamer pas.

Hoe laat je een eiken multiplank vloer goedkoop door vakmensen?

Wie een multiplank eiken vloer besteld kan dat in principe zelf leggen. Wel als je handig bent.

Er zijn natuurlijk wel een paar punten waar je op moet letten en dat is de houtwerking. Luchtvochtigheid zal steevast invloed op hout hebben. Wanneer je de ruimte tussen muur en hout genoeg vrij houdt vang je de werking van het hout op. Wanneer je gebruik maakt van de legservice heb je daar geen zorgen meer over.

Wil je toch net even wat anders?

Zoek je toch iets anders voor je werkplek dan is het niet een gek idee om te denken aan een massieve parketvloer. Dat is een makkelijk vloer die vast op de ondergrond wordt gelegd. Zwevend is ook denkbaar maar informeer dan van tevoren om informatie daarover. Ook dit soort vloeren kunnen in elke gewenste kleur worden afgewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een showroom waar al onze eiken vloeren te bewonderen zijn en direct leverbaar. U bent welkom. Zodra u op zoek bent naar een eiken vloer van de beste kwaliteit moet u absoluut bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket bestaat uit de volgende lagen. De toplaag bestaat uit massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit verlijmd berken hout. Deze niet met multiplank te verwarren. Er zitten wel verschillen tussen lamelparket of multiplank. De multiplank is wat duurder omdat de onderlaag bestaat uit multiplex hout. Dat is de reden dat multiplank duurder kost dan lamelparket. De overeenkomst is dat beide soorten vloeren een massieve eiken toplaag hebben.

Wat u moet weten over lamelparket.

Lamelparket kunt u naadloos leggen of laten leggen. Een lamelplanken vloer heeft bijna geen last van vocht en schommelingen in temperatuur. Omdat de onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde onderlaag en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een stuk minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Een houten vloer is erg gemakkelijk in onderhoud, bovendien heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

U zoekt een lamelparket voordelig geprijst voor uw huis in Haarzuilens? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

De voordelen van lamelparket.

 • Eersteklas materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Kan zelf worden gelegd
 • 1000 en 1 kleur mogelijkheden
 • Duurzaam product
 • Scherp geprijst
 • Al ons hout op vooraad
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Haarzuilens. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen scherpe prijzen.

Eikenhouten vloer - Grenen Vloeren Afleveren En Legservice In Haarzuilens
Eikenhouten vloer - Grenen Vloeren Afleveren En Legservice In Haarzuilens

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van wat voor vloer zijn de prijzen vanaf E. 34,95
Rode eik en witte eik zijn twee zeer populaire keuzes in eiken vloeren en gaan vrij lang mee
U zoekt een voordelige eiken vloer of grenen vloer van topkwaliteit? Kijk dan bij Vloerenhal Montfoort.
De vraag naar meer donkere kleuren blijft groeien. Grijze en grijze melanges met of zonder houtskool kleuren en bruin en grijs. Lichte kleuren die natuurlijk en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte vloeren.