Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Hees

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Hees

Op zoek naar een robuuste eiken vloer voor uw woonkamer of bedrijf in Hees? U wilt graag thuis in ieder vertrek een authentieke eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Hees

Ook voor u een echte grenen houten vloer van Nederlandse Top Kwaliteit? De goedkoopste grenen houten vloer voor bij u in huis of bedrijf in Hees van de beste kwaliteit!

Duurzame en legale houten vloer met keurmerk

Degene die een eiken of grenen vloer bij ons besteld heeft een houten vloer met een legaal FSC keurmerk. Dat betekent een garantie voor degelijkheid en doordacht bosbeheer.

Onze speciale legservice natuurlijk ook bij u in Hees.

U kunt een vloer niet echt zelf leggen? Geen tijd om uw eiken of grenen vloer zelf te leggen? Vraag dan om onze speciale legservice.

Hees Houten Vloeren leverancier - Leveren en Leggen

Weet u al wat de pluspunten van een houten grenen houten vloer is? Het gros van de mensen weet wel dat grenen houten vloeren voordeliger zijn dan de eikenhouten vloer.

Beter gezegd, een grenen houten vloer is goedkoper in prijs dan een laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor dezelfde prijs i.p.v. een gewone laminaat vloer van plastiek. Een laminaat vloer gaat vaak minder lang mee dan een grenen houten vloer. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een kunststof laminaat vloer kun je niet afschuren en opnieuw afwerken. Dat kan wel met een grenen houten vloer.

Tevens heb je met een grenen vloer wel die prachtige houten look die typische warme hout ambiance heeft. Ook wordt de warmte van de ruimte geabsorbeerd. Een kunststof laminaat heeft dat niet. Een grenen houten vloer voelt bijgevolg warmer en prettiger aan. Een ander voordeel is dat een grenen houten vloer dempend werkt door de isolerende werking van het hout.

Door bijna alles in eigen beheer te doen kan een grenen houten vloeren winkel met ervaring goedkope grenen houten vloeren verkopen. In eigen beheer houdt in dat men de hout inkoop zelf regelt. Vervolgens wordt het ingekochte hout bij een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waarna er kwaliteitsgrenen vloer van worden gefabriceerd. Hierdoor is de kwaliteit altijd heel hoog. Daardoor weten we dat de kwaliteit en prijs nergens in Nederland te vinden is.

U bent op zoek naar een eikenhouten vloer en zit in de buurt van Hees?

Een eiken vloer is een solide vloer en gaat een lange tijd mee. Het wordt niet zomaar de beste houten vloer genoemd. Erg begrijpelijk, want zo’n vloer is sterk en heeft dan ook een hippe ambiance.

Hout is een natuur product en past zich eenvoudig aan trendy of klassieke ruimtes. Dat geldt zelfs voor industriele ontwerpen.

Een eiken vloer is ook eenvoudig in de afwerking. Zeker nog een voordeel is dat de afwerking van een eiken vloer simpel is, waardoor er voor ieder interieur een perfecte afwerking is.

De pluspunten van eiken houten vloeren.

 • Degelijk
 • Veel verschillende Bewerkingsmogelijkheden
 • Eiken hout is bijzonder mooi hout
 • Karakteristiek
 • Slijtage vast
 • Nederlandse kwaliteit

Bent u op zoek naar een eiken vloer voor bij u thuis in Hees? U bent altijd welkom in onze showroom waar we u graag verder helpen in het zoeken naar de juiste eiken vloer. Of het nu om massief eiken of multiplank gaat maakt niet uit, wij adviseren u graag.

Vloerenhal Montfoort levert verschillende soorten unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Top kwaliteit en Nederlands makelij. Wat voor ambiance u ook wilt verkrijgen in uw woning, met een eikenhouten vloer geeft u uw woning een extra dimensie.

De prijs van gewoon standaard multiplank eiken is over het algemeen duurder dan lamelparket. Dat heeft te maken met dat er onderscheid in kwaliteit zit tussen de beide vloeren. Lamelparket is een meerlaag opgebouwde houten vloer en is de minder prijzige van de twee. niettemin hoeft multiplank eiken echt niet een stuk duurder te zijn dan de standaard lamelparket.

Bij Vloerenhal Montfoort is er heel groot aanbod van eiken multiplanken. Daar leveren ze de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Die goedkope prijs is mogelijk doordat men het hout in bulk in Europa inkoopt. Waarna de eigen zagerij er multiplank vloeren van maakt.

Ook voldoet het hout wat door de handelaren wordt geleverd aan het PEFC-keurmerk. Garantie op de kwaliteit van de vloeren kan omdat de vloeren van Nederlands makelij zijn.

Vloeren van Nederlandse kwaliteit voor scherpe prijzen!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Welke gaat het worden? Denkt u aan een multiplank eiken vloer?

Uw geld investeren in een muliplank eiken vloer is een goede investering doordat deze vloeren heel lang meegaan. Als uw portemonnee het aan kan is het zeker te overwegen.

Een massief eiken vloer bestaat honderd procent uit eiken hout. De eiken multiplank daartegenover bestaat uit enkel een toplaag van eiken hout. Als de eiken vloer gelegd is is er geen onderscheid tussen de beide vloeren. Doordat de toplaag hard is, voorkomt het dat deze echt niet snel zal beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee waardoor u er lang van kan.

Multiplank vloeren zijn absoluut geschikt voor een woonkamer met vloerverwarming.
Heeft u een woonkamer waarin u de vloer zwevend moet leggen dan is de multiplank vloer geschikt. Zodra u een multiplank vloer achteraf nog wil bewerken dan is dat heel simpel te doen. Het naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel simpel te doen.

Multiplank vloer, hoe oogt het?

De scherpe prijs die u betaald voor multiplank eiken? Daar zal het zeker niet aan liggen. U kent vast en zeker wel die prachtige diepe warme gloed van een massief eiken vloer. Diezelfde gloed heeft een multiplank eiken vloer ook.

Veel goedkope houten vloeren barsten van de noesten en scheuren. Niet bij Vloerenhal Montfoort. Je houten vloer zal er absoluut goed uitzien. Europees eiken hout staat er om bekend dat het een meer rustig karakter heeft dan Amerikaans eiken. Het heeft daarom een meer stijlvolle indruk.

Een brede uit verschillende kleuren olien is te koop. Dat is wel zo handig want uiteindelijk vind je in ieder geval wel een passende kleur bij uw interieur.

Hoe laat je een eiken multiplank vloer voordelig door vakmensen?

Vind je van je zelf dat je handig bent? Dan is het echt niet moeilijk om een multiplank eiken vloer zelf te leggen.

Er zijn wel een paar punten waar je op dient te letten en dat is de houtwerking. Luchtvochtigheid zal iedere keer invloed op hout hebben. Wanneer je de ruimte tussen muur en hout voldoende vrij houdt vang je de werking van het hout op. Je kunt het leggen natuurlijk ook aan de vakmensen van Vloerenhal Montfoort uitbesteden.

Wil je toch Wat anders?

Smaken verschillen natuurlijk. Je kunt ook aan een massieve parketvloer denken. Nog steeds ontzettend populair. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond worden gelegd. Wilt u zwevend dan kan dat heel gemakkelijk. Net zoals met de andere vloeren kan tevens deze vloer in ieder gewenste kleur met een van onze olie worden bewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft de beschikking over een showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt bekijken. Natuurlijk bent u welkom. Tijd voor een kwaliteits eiken houten vloer? Neem dan een kijkje in onze showroom in Montfoort. We zien u graag verschijnen koffie staat voor u klaar.

Lamelparket heeft twee lagen. De toplaag is massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit berkenhout wat verlijmd is. Deze niet te verwarren met multiplank. Een multiplank heeft de beschikking over een andersoortige onderlaag dan lamelparket. Het grote verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag vervaardigt van wat duurder multiplex hout. Vandaar is een multiplank ook altijd iets duurder dan een lamelparket vloer. De overeenkomst tussen beide is dat ze een massief eiken toplaag hebben.

De kenmerken van lamelparket.

Lamelparket kan naadloos gelegd worden. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer nauwelijks onder de werking van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op de deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket minder gevoelig voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daardoor eenvoudig te onderhouden en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u thuis in Hees? Kom dan bij ons langs in Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Al onze vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Zelf te leggen
 • 1000 en 1 kleur mogelijkheden
 • Duurzaam
 • Kwaliteit en hele scherpe prijs
 • Direct uit voorraad leverbaar
 • Is geschikt voor vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd en gelegd in Hees. Wij leveren Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen een lage prijs.

Hees Eikenhouten vloer - Grenen vloer
Hees Eikenhouten vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van wat voor vloer varieert de prijs vanaf E. 34,95
Top kwaliteit eiken vloeren gaan heel lang mee
U zoekt een goedkope eiken vloer of grenen vloer van de beste kwaliteit? Kijk dan bij Vloerenhal Montfoort.
Moderne getinte kleuren zijn gewild maar grijsachtige kleuren met prachtige demping en lichtgekalkte tinten zijn favoriet.