Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Heeswijk

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Heeswijk

Zoekt u een echte eiken vloer voor uw woonkamer of kantoor in Heeswijk? U wilt graag thuis in iedere kamer een natuurlijke eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Heeswijk

U wilt graag thuis in iedere kamer een natuurlijke grenen houten vloer van Nederlandse Kwaliteit? Enkel en alleen bij ons vind u de meest voordelige houten grenen houten vloer in Heeswijk met topkwaliteit!

Houten vloer enkel en alleen met FSC keurmerk

Al onze eiken en grenen vloeren zijn met duurzaam keurmerk. Dit is een garantie voor duurzaamheid en slim beleid bij bosbeheer.

Onze gespecialiseerde legservice tevens bij u in Heeswijk.

U komt er niet aan toe om eigenhandig uw vloer te leggen? Maak zeker gebruik van onze legservice door onze vakmensen.

Houten Vloeren leveren en legservice ook bij u in Heeswijk

Weet u wat het pluspunt van grenen vloeren zijn? Het gros van de klanten begrijpt wel dat grenen vloeren een stuk voordeliger zijn dan eiken vloeren.

Beter gezegd, een grenen houten vloer is een stuk voordeliger dan een plastiek laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor hetzelfde geld in plaats van een gewone laminaat vloer van plastiek. Een kunststof laminaat vloer gaat vaak minder lang mee dan een grenen houten vloer. Een grenen houten vloer kun je opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een kunststof laminaat vloer kun je niet afschuren en opnieuw afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Niet te vergeten dat een grenen vloer die markante warme hout gloed heeft. Een grenen houten vloer heeft die typische unieke houten uitstraling en neemt de warmte van de kamer ook aan. Met als voordeel dat een grenen houten vloer warmer aanvoelt dan de doorsnee kunststof laminaat. Een ander voordeel is dat een grenen houten vloer dempend werkt door de geïsoleerde werking van het hout.

Doordat een grenen vloeren winkel met verstand van zaken werkelijk alles zelf doet is het mogelijk goedkope grenen vloeren aan te bieden. Alles zelf regelen betekent dat men de zelf de inkoop van het hout regelt. Daarna wordt het bij een gespecialiseerde houtzagerij bewerkt waarna er kwaliteitsvloeren. Een groot pluspunt is dat de kwaliteit wordt verzekerd. We weten maar al te goed dat de prijs die u voor een grenen houten vloer betaald van de hoogste kwaliteit is en dat u dat nergens in Nederland zal vinden.

Zit u in Heeswijk en wilt u een eiken vloer kopen voor thuis?

Een eikenhouten vloer is populair en voor heel veel klanten gaat er niets boven een eikenhouten vloer. Zei vinden dit de beste houten vloer die er bestaat. Erg logisch, want zo’n vloer is robuust en geeft een trendy uitstraling.

Omdat het om een typisch natuurproduct gaat past het in elk interieur van industrieel tot hip en klassiek.

Een eiken vloer is bovendien eenvoudig in de bewerking. Dit heeft dan ook als voordeel dat de vloer gemakkelijk kan worden aangepast aan elke woonkamer, waardoor er voor elk interieur een perfecte uitvoering is.

De pluspunten van eiken vloeren.

 • Betrouwbaar
 • Talloze Afwerkingsmogelijkheden
 • Het heeft een natuurlijke uitstraling
 • Een vloer met karakter
 • Slijtvast
 • Nederlandse kwaliteit

U zoekt een eiken vloer en woonachtig in de buurt van Heeswijk? Wij beschikken over een showroom waar u al onze eiken vloeren kunt bekijken. Of het nu massief of een multiplank eiken vloer is maakt niet uit, wij vertellen u er graag over.

Vloerenhal Montfoort levert verschillende soorten unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Top kwaliteit en Nederlands fabricaat. Wat voor interieur u thuis ook heeft. Een eikenhouten vloer past iedere keer.

De prijs van standaard multiplank eiken is doorgaans duurder dan lamelparket. Dit komt doordat er kwaliteits onderscheid is. De goedkopere variant van een houten vloer met meerlagen is lampelparket. Desalnietemin hoeft multiplank eiken echt niet veel meer te kosten dan de standaard lamelparket.

Bij de houten vloeren winkel Vloerenhal Montfoort is er een enorm eiken multiplanken. Daar verkopen ze de beste kwaliteit voor hele mooie prijs. Die goedkope prijs is mogelijk omdat men het hout in bulk in Europa inkoopt. Waarna een zagerij het verwerkt tot multiplank vloeren.

Een bijkomend punt van belang is dat al het hout wat bij de handelaren wordt gekocht voldoet aan het PEFC-keurmerk. De vloeren zijn daardoor van Nederlands fabricaat, daardoor dat Vloerenhal Montfoort kan instaan voor de kwaliteit.

Een hele mooie prijs voor Nederlandse klasse vloeren!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Genoeg keuze Zit u aan een multiplank eiken vloer te denken?

Een groot voordeel is dat multiplank eiken een veel langere levensduur heeft waardoor uw besteding tevens langer mee gaat. Heeft u bestedingsruimte is het echt het overdenken waard.

Een massief eiken vloer zegt het al. Het bestaat geheel uit eiken hout. De eiken multiplank daarentegen bestaat uit alleen een toplaag van eiken hout. Als de vloer gelegd is ziet u geen onderscheid tussen de beide vloeren. Door de harde top laag voorkomt het dat deze niet zo snel zal beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee waardoor u er lang plezier van zal hebben.

Multiplank vloeren zijn zeer geschikt voor een ruimte met vloerverwarming.
Heeft u een woonkamer waarin u de vloer zwevend moet leggen dan is de multiplank vloer geschikt. Wilt u een multiplank vloer bewerken naderhand dan is dat vrij eenvoudig te doen. Het naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel eenvoudig te doen.

Hoe komt een multiplank vloer er uit te zien in de huiskamer?

Aan de prijs van multiplank eiken zal het niet zo liggen. U kent vast en zeker wel die diepe ambiance van een massief eiken vloer. Dezelfde ambiance heeft een multiplank eiken vloer ook.

Een ander voordeel bij Vloerenhal Montfoort is dat het hout niet zoveel van die lelijke scheuren en noesten heeft. Daardoor ziet een vloer er een stuk rustiger uit. In vergelijking met Eikenhout uit Amerika heeft Europees eiken hout een wat meer rustiger karakter. Het ziet er dan ook veel beter uit.

Een hele ruime uit diverse kleuren olien is voorhanden. Dat is gemakkelijk want daardoor vind je waarschijnlijk wel een passende kleur bij uw interieur.

Voordelig een eiken multiplank vloer laten leggen?

Degene die een multiplank eiken vloer besteld kan dat meestal wel zelf leggen. Mits je handig bent.

Let wel op de hout werking. Luchtvochtigheid zal steevast invloed op je houten vloer hebben. Wanneer je de ruimte tussen muur en hout voldoende vrij houdt vang je de werking van het hout op. Je kunt leggen uiteraard ook uitbesteden.

Wil je toch net even iets anders?

Toch zoekende naar wat echt heel anders voor je huis dan is een massieve parketvloer eventueel iets voor je. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond gelegd worden. Wilt u zwevend dan kan dat ook. Ook dit soort vloeren kunnen in iedere type kleur met onze olien worden afgewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft een uitgebreide showroom waar al onze eiken vloeren te bekijken zijn en tevens direct te leveren zijn. U bent welkom. Zodra u op zoek bent naar een eiken vloer van de allerbeste kwaliteit moet u zeker bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket heeft 2 lagen. De toplaag s van massief eiken hout en de onderlaag van verlijmd berkenhout. Lamelparket is wat anders dan multiplank. Het grootste verschil tussen multiplank en lampelparket zit hem in de details. De multiplank is wat duurder omdat de onderlaag bestaat uit multiplex hout. Daardoor is een multiplank wat duurder geprijsd dan een lamelparket vloer. De overeenkomst tussen de beide is dat ze een massief eiken toplaag hebben.

Wat u moet weten over ons lamelparket.

Lamelparket kunt u naadloos leggen. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder invloed van vocht en temperatuur schommelingen. Omdat de onderrug uit een kruislings verlijmde onderlaag bestaat en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een stuk minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten als bij een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daardoor gemakkelijk te onderhouden maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem geschikt maakt om te gebruiken met vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u thuis in Heeswijk? Kom dan langs bij Vloerenhal Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Al onze houten vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Kan zelf worden gelegd
 • Opties uit talloze kleuren
 • Betrouwbaar product
 • Kwaliteit en scherpe prijs
 • Alle houten vloeren rechtstreeks uit voorraad leverbaar
 • Is geschikt voor vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in Heeswijk. Nederlands fabrikaat tegen een lage prijs.

Eikenhouten vloer - Grenen Vloeren Leveren En Legservice In Heeswijk
Eikenhouten vloer - Grenen Vloeren Leveren En Legservice In Heeswijk

Vraag en Antwoord

De prijsstelling is vanaf E. 34,95 per m2
Rode eik en witte eik zijn twee zeer populaire keuzes in eiken vloeren en gaan vrij lang mee
Wilt u een goedkope eiken vloer of grenen vloer van de beste kwaliteit? Neem dan een kijkje bij Vloerenhal Montfoort.
Moderne donkere kleuren zijn gewild maar grijsachtige kleuren met prachtige demping en lichtgekalkte kleuren zijn gewild.