Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Hollandsche Rading

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Hollandsche Rading

U bent op zoek naar een tijdloze eiken houten vloer voor bij u in huis of bedrijf in Hollandsche Rading? U wilt op kantoor in ieder vertrek een authentieke eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Hollandsche Rading

U wilt op kantoor in ieder vertrek een authentieke grenen houten vloer van Nederlandse Kwaliteit? Alleen bij ons vind u de goedkoopste houten grenen houten vloer in Hollandsche Rading tegen de allerbeste kwaliteit!

Duurzame en legale houten vloer met FSC keurmerk

Al onze eiken en grenen vloeren zijn met origineel fsc keurmerk. Dit is een zekerheid voor duurzaamheid en slim beleid bij bosbeheer.

Gespecialiseerde legservice ook bij u in Hollandsche Rading.

Geen tijd om zelf een vloer te leggen? Wij komen niet enkel en alleen bij u in de regio van Hollandsche Rading uw eiken of grenen vloer afleveren, tevens kunt u gebruik maken onze gespecialiseerde legservice.

Houten Vloeren leveren en leggen ook bij u in Hollandsche Rading

Weet u wat de pluspunten van een houten grenen houten vloer is? Heel veel mensen begrijpen wel dat grenen houten vloeren een stuk goedkoper zijn dan de eikenhouten vloer.

Een grenen houten vloer is niet enkel en alleen goedkoper maar zelfs goedkoper dan een normale normaal kunststof laminaat vloer.

U heeft dan bovendien een grenen houten vloer voor dezelfde prijs i.p.v. een gewone laminaat vloer van plastiek. Een kunststof laminaat vloer gaat veel minder lang mee dan een grenen houten vloer. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Met een kunststof laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een kunststof laminaat vloer kun je niet afschuren en nog een keer afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die natuurlijke houten look die markante warme hout gloed bied. En ook wordt de warmte van de woonkamer geabsorbeerd. Een kunststof laminaat heeft dat niet. Een grenen houten vloer voelt bijgevolg warmer en aangenamer aan. Een ander voordeel is dat een grenen houten vloer dempend werkt door de isolerende werking van het hout.

Doordat een goede grenen houten vloerenwinkel werkelijk alles in eigen beheer doet is het mogelijk voordelige grenen houten vloeren te leveren. De inkoop van het hout wordt in eigen beheer geregeld. Daarna wordt het ingekochte hout bij een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waardoor er kwaliteitsvloeren. Het grote voordeel is dat de kwaliteit wordt verzekerd. Daardoor weten we dat de prijs kwaliteit die wij vragen nergens in Nederland te vinden is.

U bent op zoek naar een eikenhouten vloer en bent woonachtig in de regio Hollandsche Rading?

Een eikenhouten vloer is geliefd en voor heel veel mensen gaat er niets boven een eikenhouten vloer. Het wordt niet voor niets de mooiste vloerbedekking genoemd. Begrijpelijk, want zo’n houten vloer is solide en geeft een hippe ambiance.

Hout is een natuur product en past zich eenvoudig aan moderne of de bekende klassieke woonkamer. Dat geldt ook zelfs voor de wat koelere ontwerpen.

Een eiken vloer is tevens eenvoudig in de afwerking. Dit biedt als voordeel dat de houten vloer gemakkelijk kan worden aangepast aan elk interieur, zodat er voor ieder interieur een gepaste uitvoering is.

Pluspunten van deze eiken vloeren.

 • Gaat voor lange tijd mee
 • Talloze Bewerkingsmogelijkheden
 • Eiken hout is bijzonder mooi hout
 • Een vloer met karakter
 • Slijtvast
 • Gemaakt in Nederland

Zoekt u een eiken vloer voor bij u thuis in Hollandsche Rading? Wij beschikken over een showroom waar u al onze eikenhouten vloeren kunt bekijken. Of het nu om massief eiken of multiplank gaat maakt niet uit, wij adviseren u graag.

Bij Vloerenhal Montfoort verkopen we massief, duoplank tot lamelparket. Ruime keuze. Al deze vloeren zijn kwaliteits houten vloeren van degelijk nederlands makelij. Wat voor interieur u thuis ook heeft. Een eikenhouten vloer past iedere keer.

De prijs van gewoon standaard multiplank eiken is doorgaans wat duurder dan lamelparket. Dat heeft te maken met het feit dat er verschil in kwaliteit zit in de beide houten vloeren. De minder prijzige versie van een houten vloer met meerdere lagen is lampelparket. Lamelparket is niet perse voordeliger te zijn dan multiplank eiken.

Bij de houten vloeren winkel Vloerenhal Montfoort is het assortiment van eiken multiplanken heel gevarieerd. Daar leveren ze de beste kwaliteit voor hele scherpe prijs. Buiten dat men het hout in grote partijen in Europa inkoopt maar tevens verwerkt men het hout in een eigen zagerij. Daar wordt het verwerkt tot multiplank vloeren .

Ook voldoet het hout wat door de aanbieders wordt geleverd aan het PEFC-keurmerk. De vloeren zijn van Nederlands fabricaat, daardoor dat Vloerenhal Montfoort de kwaliteit kan garanderen.

Nederlandse klasse vloeren voor een scherpe prijs!

Eiken multiplank rustiek vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Genoeg keuze Of zit u aan een multiplank eiken vloer te denken?

Investeren in een muliplank eiken vloer is een perfecte investering doordat deze vloeren langer goed blijven. Als uw bankrekening het aan kan is het zeker te overwegen.

Een eiken multiplank heeft een top laag van eikenhout wat er precies zo uit komt te zien als een massief eiken vloer. Als de vloer gelegd is ziet u geen verschil tussen de twee. Door de harde top laag zal deze niet snel beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan jaren mee zodat u er lang van kan.

Heeft u vloerverwarming dan is een multiplank vloer zeker geschikt voor.
Heeft u een woonkamer waarin u de vloer zwevend moet leggen dan is de multiplank vloer hier ook geschikt voor. Een ander voordeel is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden verwerkt en afgewerkt. En niet te vergeten kut u een multiplank vloer naadloos leggen.

Hoe komt een multiplank vloer er uit te zien in de huiskamer?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u het niet te laten. U kent vast en zeker wel die prachtige diepe warme ambiance van een massief eiken vloer. Diezelfde ambiance heeft u tevens bij een multiplank eiken vloer.

Heel wat goedkope houten vloeren barsten van de noesten en scheuren. Niet bij Vloerenhal Montfoort. Je eiken vloer zal er een stuk rustiger uitzien. Eiken hout uit europa heeft de reputatie dat het een meer rustig karakter heeft dan Amerikaans eiken. Het ziet er dan ook een stuk beter uit.

En ook is er een groot assortiment aan verschillende kleuren olien present. Wel zo gemakkelijk, want uiteindelijk vind je waarschijnlijk wel een passende kleur bij uw thuis.

Goedkoop een eiken multiplank vloer voor je laten leggen?

Wie een multiplank eiken vloer koopt kan dat meestal wel zelf leggen. Wel als je handig bent.

Vergeet niet te letten op de werking van het hout. Luchtvochtigheid zal voortdurend het hout laten werken. Dat kun je afwenden door ruimte tussen muur en het hout te houden. Wanneer je gebruik maakt van de legservice ben je tenminste verzekerd dat je vloer vakbekwaam wordt gelegd.

Wil je toch net even wat anders?

Toch nog op zoek naar iets heel anders voor je woonruimte dan is een massieve parketvloer eventueel iets voor je. Dat is een makkelijk vloer die vast op de ondergrond wordt gelegd. Zwevend is vaak ook denkbaar maar informeer dan even om advies hierover. Ook dit soort vloeren kunnen in iedere type kleur worden bewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een uitgebreide showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. Natuurlijk bent u van harte welkom. Zoekt u een kwaliteits eiken houten vloer? Neem dan een kijkje in onze showroom in Montfoort. We zien u gaarne verschijnen en de koffie staat klaar.

Lamelparket heeft twee lagen. De toplaag bestaat uit massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit verlijmd berkenhout. Lamelparket wordt vaak vergeleken met multiplank. Er zitten wel verschillen tussen lamelparket of multiplank. De multiplank kost wat duurder omdat de onderlaag is opgebouwd uit multiplex hout. Daardoor natuurlijk ook dat een multiplank duurder is dan lamelparket. De overeenkomst tussen de beide is dat de toplaag bestaat uit massief eiken.

De pluspunten van lamelparket.

Lamelparket kunt u naadloos leggen. Een lamelplanken vloer is niet zo gevoelig voor last van vocht en schommelingen in temperatuur. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Daar boven op is een eiken toplaag verlijmt. Daardoor is het lamelparket veel minder gevoelig voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Een houten vloer is erg gemakkelijk in onderhoud, daarbij heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem ook geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

U zoekt een lamelparket voordelig geprijst voor uw woning of kantoor in Hollandsche Rading? Kom dan bij ons langs in Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Al onze houten vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Kan zelf worden gelegd
 • Opties uit veel kleuren
 • Betrouwbaar
 • Kwaliteit en hele scherpe prijs
 • Alle houten vloeren rechtstreeks te leveren
 • Is ook geschikt voor vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in Hollandsche Rading. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen scherpe prijzen.

Eikenhouten vloer - Grenen Vloeren Leveren En Legservice In Hollandsche Rading
Eikenhouten vloer - Grenen Vloeren Leveren En Legservice In Hollandsche Rading

Vraag en Antwoord

De prijsstelling varieert vanaf E. 34,95 per vierkante meter
Rode eik en witte eik zijn twee zeer populaire keuzes in eikenhouten vloeren en gaan heel lang mee
De goedkoopste eikenhouten vloeren en grenen vloeren vind u bij Vloerenhal Montfoort.
Trendy donkere kleuren zijn gewild maar grijsachtige kleuren met natuurlijke demping en lichtgekalkte tinten zijn veel gevraagd.