Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Houten

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Houten

Bent u op zoek naar een stoere eiken vloer voor bij u thuis of kantoor in Houten? U wilt bij u op kantoor in elk vertrek een eerlijke eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Houten

U wilt bij u op kantoor in elk vertrek een eerlijke grenen vloer van Nederlandse Kwaliteit? Bij ons vind u de meest voordelige houten grenen vloer in Houten tegen de beste kwaliteit!

Houten vloer enkel met Keurmerk

Als een van de weinige houten vloeren leveranciers in Nederland zijn al onze eiken en grenen vloeren met een legaal FSC keurmerk. Dat betekent een zekerheid voor duurzaamheid en representatief beleid bij bosbeheer.

Legservice ook voor uw eiken of grenen vloer in Houten.

Geen tijd om zelf de vloer te leggen? Natuurlijk ook bij u in de omgeving van Houten leggen wij eiken en grenen vloeren bij u thuis of bedrijfspand.

Eikenhouten vloeren en Grenen Vloeren Houten

Weet u precies wat het grote voordeel van grenen vloeren zijn? Bijna alle mensen snappen wel dat grenen vloeren voordeliger zijn dan de eikenhouten vloer.

Nog duidelijker gezegd, een grenen vloer is voordeliger in prijs dan een laminaat vloer.

U heeft dus een grenen vloer voor hetzelfde geld i.p.v. een standaard laminaat vloer van kunststof. Een laminaat vloer gaat een stuk minder lang mee dan een grenen vloer. Een grenen vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Met een laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een laminaat vloer kun je niet schuren en opnieuw afwerken. Met een grenen vloer kan dat wel.

Tevens heb je met een grenen vloer wel die prachtige houten uitstraling die echte warme hout uitstraling geeft. En ook wordt de temperatuur van de woonkamer geabsorbeerd. Met als voordeel dat een grenen vloer warmer aanvoelt dan de doorsnee laminaat. Een ander voordeel is dat een grenen vloer een dempende werking heeft door de geïsoleerde werking van het hout.

Door bijna alles zelf te doen kan een grenen vloeren winkel met ervaring voordelige grenen vloeren verkopen. De inkoop van het hout wordt in eigen beheer geregeld. Daarna wordt het bij een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waardoor er kwaliteitsgrenen vloer ontstaan. Daardoor is de kwaliteit natuurlijk altijd heel hoog. Daarom weten we dat de prijs kwaliteit die wij vragen nergens in Nederland te vinden is.

U bent woonachtig in Houten en bent op zoek naar een eiken vloer voor bij u in huis?

Een eiken vloer is solide en gaat lang mee. Zei vinden dit de beste vloerbedekking die er te koop is. Logisch, want zo’n vloer is sterk en kent een hippe uitstraling.

Omdat het om een echt natuur product gaat past het in elk interieur van minimalistisch tot klassiek.

Een eiken vloer is natuurlijk ook heel gemakkelijk in de bewerking. Ook een voordeel is dat je de eiken vloer op meerdere manieren kan afwerken, zodat er voor ieder interieur een gepaste uitvoering is.

De pluspunten van eiken houten vloeren.

 • Degelijk
 • Veel verschillende Afwerkingsmogelijkheden
 • Unieke uitstraling
 • Karakteristiek
 • Kan tegen een stootje
 • Nederlandse kwaliteit

U bent woonachtig u in Houten en bent u op zoek naar een eikenhouten vloer voor thuis? Kom bij ons langs in de showroom waar we u graag meer uitleggen over de eiken vloeren. Heeft u ook interesse in massief eiken of een multiplank eiken vloer? We helpen u graag en nemen de tijd voor u.

Vloerenhal Montfoort levert verschillende soorten unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Top kwaliteit en Nederlands fabricaat. Wat voor interieur u thuis ook heeft. Een eikenhouten vloer past ten alle tijden.

De prijs van lamelparket ligt een stuk lager dan dat van gewoon standaard multiplank eiken. Dit heeft te maken met dat er een onderscheid van kwaliteit in de beide vloeren. De meer goedkopere variant van een houten vloer met meerdere lagen is lampelparket. Desalnietemin hoeft multiplank eiken niet veel veel meer te kosten dan de standaard lamelparket.

Een behoorlijk groot aanbod aan eiken multiplanken vind je bij Vloerenhal Montfoort. De prijs en kwaliteits verhouding is dan ook nergens zo goedkoop te vinden. Die voordelige prijs is mogelijk aangezien men het hout in het groot in Europa aankoopt. Waarna de eigen zagerij er multiplank vloeren mee maakt.

Een bijkomend belangrijk punt is dat al het hout voldoet aan het PEFC-keurmerk wat bij de aanbieders wordt besteld. De vloeren zijn daardoor van Nederlands fabricaat, bijgevolg dat Vloerenhal Montfoort de kwaliteit kan garanderen.

Nederlandse kwaliteitsvloeren voor een hele scherpe prijs!

Eiken multiplank rustiek vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Wat gaat het worden? Of zit u aan een multiplank eiken te denken?

Investeren in een muliplank eiken vloer is een perfecte investering aangezien deze vloeren heel lang goed blijven. Als uw budget het aan kan is het zeker te overwegen.

Een eiken multiplank bestaat uit een top laag van eikenhout wat er precies zo uitziet als een massief eiken vloer. Als de vloer eenmaal gelegd is ziet u geen onderscheid tussen de beide vloeren. Doordat de toplaag hard is, voorkomt het dat deze niet zo snel zal beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee zodat u er lang van kan.

Multiplank vloeren zijn absoluut geschikt voor een ruimte met vloerverwarming.
Beschikt u over een ruimte waarin u de vloer zwevend moet leggen dan is de multiplank vloer ook geschikt. Een ander voordeel is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden verwerkt en afgewerkt. Het naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is ook heel gemakkelijk te doen.

Multiplank vloer, hoe oogt het?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u het niet te laten. U kent uiteraard die prachtige diepe warme uitstraling van een massief eiken vloer. Diezelfde uitstraling heeft een multiplank eiken vloer ook.

Een ander voordeel bij Vloerenhal Montfoort is dat de lelijke noesten en scheuren die je over het algemeen in goedkope houten vloeren ziet niet present zijn. Hierdoor ziet een vloer er een stuk netter uit. Eiken hout uit europa staat er om bekend dat het een meer rustig karakter heeft dan Amerikaans eiken. Het ziet er dan ook veel beter uit.

En ook is er een lekker groot aanbod aan verschillende olien met kleuren voorhanden. Daardoor zal u voor elk interieur de perfecte kleur vinden.

Hoe laat je een eiken multiplank vloer voordelig door een vakman?

Ben je handig? Dan is het niet ingwikkeld om een multiplank eiken vloer in eigen beheer te leggen.

Let op de hout werking. Luchtvochtigheid zal iedere keer het hout laten werken. Als je de ruimte tussen muur en hout voldoende vrij houdt kun je de werking van het hout ondervangen. Als je gebruik maakt van de voordelige legservice heb je daar geen zorgen meer over.

Wil je toch Wat anders?

Smaken zullen altijd verschillen. Je kunt ook denken aan een massieve parketvloer. Deze vloeren zijn nog steeds ontzettend gevraagd. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond gelegd worden. Zoekt u zwevend dan kan dat ook. Net zoals met de andere vloeren kan je ook dit soort vloeren met onze olien bewerken.

Vloerenhal Montfoort heeft een uitgebreide showroom waarin u alle op voorraad leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. Uiteraard bent u van harte welkom. Ingeval u op zoek bent naar een eiken vloer van de beste kwaliteit moet u zeker bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket is een product wat wordt opgebouwd uit een massieve toplaag van eiken hout en een onderlaag van verlijmde berken hout. Overigens niet te verwarren met multiplank. Een multiplank heeft een andersoortige onderlaag dan lamelparket. De onderlaag van een multiplank is opgebouwd uit multiplexhout wat meer kost is. Vandaar dat een multiplank duurder is dan lamelparket. De overeenkomst tussen de beide is dat de toplaag bestaat uit massief eiken.

De pluspunten van lamelparket.

Het belangrijkste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder de werking van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op de deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Daardoor is het lamelparket veel minder gevoelig voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Een houten vloer is erg gemakkelijk in onderhoud, daarnaast heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

Zit u in Houten en zoekt u lamelparket voor thuis? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Voordelen van ons lamelparket.

 • Al onze vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Kan zelf worden gelegd
 • Keuze uit veel verschillende kleuren
 • Het is een betrouwbaar product
 • Kwaliteit en voordelige prijs
 • Al ons hout op vooraad
 • Geschikt met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Houten. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen scherpe prijzen.

Eikenhouten vloer - Grenen Vloer Afleveren En Leggen In Houten
Eikenhouten vloer - Grenen Vloer Afleveren En Leggen In Houten

Vraag en Antwoord

De prijsstelling varieert vanaf E. 34,95 per vierkante meter
Eiken vloeren van topkwaliteit gaan langer mee
De meest voordelige eiken vloeren en grenen vloeren vind u bij Vloerenhal Montfoort.
De trend naar meer donkere tinten blijft groeien. Grijze en grijze melanges inclusief houtskool kleuren en bruin en grijs. Lichte kleuren die organisch en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte vloeren.