Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Huis ter Heide

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Huis ter Heide

Zoekt u een stoere eiken houten vloer voor uw woonkamer of bedrijf in Huis ter Heide? Ook voor u een robuuste eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Huis ter Heide

Ook voor u een robuuste grenen vloer van Nederlandse Top Kwaliteit? De meest voordelige grenen vloer voor uw woonkamer of bedrijf in Huis ter Heide van de allerbeste kwaliteit!

Keurmerk op alle houten vloeren

Als een van de weinige houten vloeren leveranciers in Nederland zijn al onze eiken en grenen vloeren met een duurzaam FSC keurmerk. Dat betekent een garantie voor degelijkheid en representatief beleid bij bosbeheer.

Legservice ook voor uw eiken of grenen vloer in Huis ter Heide.

Geen tijd om eigenhandig uw vloer te leggen? Ook bij u in de omgeving van Huis ter Heide leggen wij eiken en grenen vloeren bij u thuis of bedrijfspand.

Eiken Vloeren en Grenen Vloeren Huis ter Heide

Weet u al wat het pluspunt van een houten grenen vloer is? Veel mensen weten wel dat grenen houten vloeren een stuk goedkoper zijn dan eiken vloeren.

Duidelijker gezegd, een grenen vloer is goedkoper dan een laminaat vloer.

U heeft een grenen vloer voor dezelfde prijs ipv een plastic laminaat vloer van plastiek. En een pluspunt van een grenen vloer is dat het een stuk langer mee gaat dan een laminaat vloer. Een grenen vloer kun je opnieuw schuren en daarna weer afwerken. Met een laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een laminaat vloer kun je niet afschuren en nog een keer afwerken. Dat kan wel met een grenen vloer.

Ook heb je met een grenen vloer wel die prachtige houten uitstraling die typische warme hout uitstraling bied. Een grenen vloer heeft die typische unieke houten uitstraling en neemt de warmte van de kamer ook aan. Een laminaat doet dat niet. Een grenen vloer voelt daardoor warmer en prettiger aan. Door de geïsoleerde werking van hout in het algemeen voelt dit ook warmer en prettiger aan dan bij een reguliere laminaat.

Door bijna alles in eigen beheer te doen kan een grenen houten vloeren winkel met veel ervaring voordelige grenen houten vloeren leveren. In eigen beheer betekent dat men de zelf de inkoop van het hout regelt. Vervolgens wordt het door een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waarna er kwaliteitsgrenen vloer ontstaan. Het grote voordeel is dat de kwaliteit wordt gewaarborgd. We weten maar al te goed dat de prijs die u voor een grenen vloer betaald van de hoogste kwaliteit is en dat dat nergens in Nederland te vinden is.

U zoekt een eikenhouten vloer en woont in de omgeving van Huis ter Heide?

Een eiken vloer is een robuuste houten vloer en gaat voor lange tijd mee. Het wordt niet voor niets de mooiste vloerbedekking genoemd. Logisch, want zo’n houten vloer is degelijk en heeft dan ook een trendy uitstraling.

Hout is een natuurlijk product en past zich makkelijk aan trendy of de bekende klassieke vertrekken. Dat geldt zelfs voor industriele ruimtes.

Een eiken vloer is natuurlijk ook makkelijk in de afwerking. Dit biedt als voordeel dat de houten vloer eenvoudig kan worden aangepast aan elk interieur, zodat er voor ieder interieur een perfecte afwerking is.

De pluspunten van eiken vloeren.

 • Gaat voor lange tijd mee
 • Talloze Mogelijkheden tot bewerking
 • De vloer heeft dan ook een prachtige uitstraling
 • Karakteristiek
 • Kan tegen een stootje
 • Nederlands fabricaat

Zit u in Huis ter Heide en bent u op zoek naar een eikenhouten vloer voor thuis? U bent altijd welkom in onze showroom waar we u heel graag verder assisteren in het vinden van de perfecte eiken vloer. Heeft u ook interesse in massief eiken of een multiplank eiken vloer? We nemen de tijd voor u en denken heel graag met u mee.

Vloerenhal Montfoort levert meerdere soorten unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Kwaliteit en Nederlands fabricaat. Wat voor sfeer u ook wilt verkrijgen in uw huis, met een eikenhouten vloer geeft u uw huis allure.

Multiplank eiken prijzen zijn meestal duurder dan lamelparket. Dat heeft te maken met het feit dat er een verschil van kwaliteit tussen de beide houten vloeren. De meer goedkopere variant van een houten vloer met meerdere lagen is lampelparket. Desalnietemin hoeft multiplank eiken echt niet een stuk duurder te zijn dan de gewone lamelparket.

Bij de Vloerenhal Montfoort is het aanbod van eiken multiplanken heel gevarieerd. Prijs en kwaliteit is dan ook nergens zo voordelig te vinden. Die voordelige prijs is mogelijk doordat men het hout grootschalig in Europa koopt. Waarna een zagerij er multiplank vloeren mee maakt.

Een bijkomend punt van belang is dat al het hout voldoet aan het PEFC-keurmerk wat bij de aanbieders wordt besteld. De vloeren zijn daardoor van Nederlands fabricaat, bijgevolg dat Vloerenhal Montfoort kan instaan voor de kwaliteit.

Nederlandse kwaliteitsvloeren voor een hele scherpe prijs!

Eiken multiplank rustiek vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Wat is uw eerste keus? Denkt u aan een multiplank eiken?

Pluspunt is dat muliplank eiken vloeren een langere levensduur hebben zodat uw investering langer mee zal gaan. Heeft u budget dan is het echt iets om te overwegen.

Een massief eiken vloer bestaat geheel uit eiken hout. De eiken multiplank daartegenover bestaat uit alleen uit een toplaag van eiken hout. Als de vloer eenmaal gelegd is is er geen verschil tussen de beide vloeren. Doordat de toplaag hard is, voorkomt het dat deze niet snel zal beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan jaren mee zodat u er lang plezier van zal hebben.

Is er vloerverwarming aanwezig dan is een multiplank vloer uitermate geschikt.
En ook bij een zwevende vloer is de multiplank vloer makkelijk te leggen. Indien u een multiplank vloer naderhand nog wil nabewerken dan is dat heel simpel te doen. Vergeet niet dat u een multiplank vloer naadloos kan leggen.

Multiplank vloer, hoe ziet het er uit?

De scherpe prijs die u betaald voor multiplank eiken? Daar zal het zeker niet aan liggen. U krijgt dezelfde warme uitstraling als die van een massief eiken vloer.

Veel goedkope houten vloeren barsten van de noesten en scheuren. Dat zult u niet bij de Vloerenhal Montfoort vinden. Je houten vloer zal er absoluut goed uitzien. In vergelijking met Amerikaans eiken heeft Europees eiken hout een wat meer rustiger karakter. Het ziet er dan ook een stuk beter uit.

Een lekker groot aanbod uit diverse kleuren olien is te koop. Wel zo gemakkelijk, want uiteindelijk vind je waarschijnlijk wel een passende kleur bij uw interieur.

Voordelig een eiken multiplank vloer laten leggen?

Ben je handig? Dan is het niet moeilijk om een multiplank eiken vloer zelf te leggen.

Er zijn een paar dingen waar je op dient te letten en dat is de werking van het hout. Luchtvochtigheid zal steevast het hout laten werken. Dat kun je verhinderen door ruimte tussen muur en het hout te houden. Als je gebruik maakt van deze speciale legservice heb je daar geen zorgen meer over.

Wil je toch net even iets anders?

Smaken verschillen natuurlijk. Je kunt toch ook denken aan een massieve parketvloer. Nog steeds heel gevraagd. Dat is een gemakkelijke vloer die vast op de ondergrond wordt gelegd. Kan ook zwevend maar vraag dan van tevoren om raad daarover. Net zoals met onze andere vloeren kan ook deze vloer in ieder gewenste kleur met een van onze olie worden afgewerkt.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een uitgebreide showroom waarin u alle op voorraad leverbare eiken houten vloeren kunt bekijken. Natuurlijk bent u welkom. Indien u op zoek bent naar een eiken vloer van de allerbeste kwaliteit moet u absoluut bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket bestaat uit de volgende lagen. De toplaag bestaat uit massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit berken hout wat verlijmd is. Overigens niet te verwarren met multiplank. Er zitten wel grote verschillen tussen lamelparket of multiplank. De onderlaag van een multiplank is samengesteld uit multiplexhout wat daardoor duurder is. Dat is de waarom multiplank wat meer kost dan lamelparket. De overeenkomst is dat beide soorten houten vloeren een massieve eiken toplaag hebben.

Wat u dient te weten over lamelparket.

Het voornaamste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer nauwelijks onder invloed van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Daar boven op is een eiken toplaag verlijmt. Daardoor is het lamelparket veel minder gevoelig voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Een houten vloer is erg gemakkelijk in onderhoud, daarnaast heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

U zoekt een lamelparket voordelig geprijst voor uw huis in Huis ter Heide? Kom dan een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

De pluspunten van lamelparket.

 • Hoogwaardig materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Kan zelf worden gelegd
 • 1000 en 1 kleur keuzes
 • Het is een betrouwbaar product
 • Wij bieden kwaliteit tegen een scherpe prijs
 • Rechtstreeks uit voorraad leverbaar
 • Geschikt met vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in Huis ter Heide. Nederlands fabrikaat tegen een lage prijs.

Eikenhouten vloer Kopen - Grenen vloeren Huis ter Heide
Eikenhouten vloer Kopen - Grenen vloeren Huis ter Heide

Vraag en Antwoord

De kosten varieren vanaf E. 34,95 per vierkante meter
Goede kwaliteit eiken vloeren gaan heel lang mee
De meest voordelige eiken vloeren en grenen vloeren vind u bij Vloerenhal Montfoort.
De trend naar donkere tinten blijft groeien. Grijze en grijze melanges met of zonder houtskool kleuren en bruin en grijs. Lichte kleuren die organisch en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte houten vloeren.