Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Laagnieuwkoop

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Laagnieuwkoop

Bent u aan het rondkijken voor een echte eiken houten vloer voor uw woonkamer of bedrijf in Laagnieuwkoop? Een robuuste eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit, in elke kamer?

Grenen Vloer kopen in Laagnieuwkoop

U wilt bij u op kantoor in ieder vertrek een robuuste grenen vloer van Nederlandse Kwaliteit? De goedkoopste grenen vloer voor bij u thuis of bedrijf in Laagnieuwkoop tegen de allerbeste kwaliteit!

FSC Keurmerk op al onze houten vloeren

Al onze eiken en grenen vloeren hebben een legaal keurmerk. Dat betekent een waarborg voor duurzaamheid en verantwoord bosbeheer.

Onze speciale legservice ook bij u in Laagnieuwkoop.

U kunt uw vloer niet echt zelf leggen? Natuurlijk ook bij u in de omgeving van Laagnieuwkoop komen wij bij u uw bestelde eiken of grenen vloer leggen.

Eikenhouten vloeren en Grenen Vloeren Laagnieuwkoop

Weet u wat de eigenschappen van grenen vloeren zijn? Mogelijk wist u het nog niet maar grenen vloeren zijn goedkoper dan eiken vloeren.

Nog duidelijker gezegd, een grenen vloer is goedkoper dan een laminaat vloer.

U heeft dus een grenen vloer voor hetzelfde geld ipv een plastic laminaat vloer van plastiek. Een laminaat vloer gaat vaak minder lang mee dan een grenen vloer. Een grenen vloer kun je telkens opnieuw schuren en daarna weer afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een kunststof laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Dat kan wel met een grenen vloer.

Zeer zeker ook heb je met een grenen vloer wel die natuurlijke houten look die typische warme hout ambiance geeft. En bovendien wordt de warmte van de woonkamer geabsorbeerd. Een kunststof laminaat heeft dat niet. Een grenen vloer voelt bijgevolg warmer aan. Een tweede voordeel is dat een grenen vloer een dempende werking heeft door de geïsoleerde werking van het hout.

Door alles zelf te doen kan een vertrouwde grenen vloeren winkel goedkope grenen vloeren verkopen. De inkoop van het hout wordt in eigen beheer georganiseerd. Daarna wordt het bij een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waarna er kwaliteitsgrenen vloer ontstaan. Daardoor kan de kwaliteit altijd hoog blijven. We weten dan natuurlijk ook dat de prijs kwaliteit die u voor een grenen vloer betaald van hoge kwaliteit is en dat dat nergens in Nederland te vinden is.

U bent op zoek naar een eiken vloer voor uw woning of bedrijfsruimte in Laagnieuwkoop?

De eiken vloer is een robuuste houten vloer en gaat lang mee. Het wordt niet zomaar de mooiste houten vloer genoemd. Dat is in principe wel begrijpelijk want de ambiance van dit soort houten vloeren is uniek en geeft een huiskamer een extra dimensie.

Hout is een natuur product en past zich simpel aan hippe of de bekende klassieke vertrekken. Dat geldt ook zelfs voor de wat koelere ruimtes.

Een eiken vloer is natuurlijk ook simpel in de bewerking. Dit heeft als voordeel dat de houten vloer gemakkelijk kan worden aangepast aan elk interieur, waardoor er voor elk interieur een gepaste uitvoering is.

De voordelen van eiken houten vloeren.

 • Gaat lang mee
 • Talloze Afwerkingsmogelijkheden
 • Eiken hout is bijzonder mooi hout
 • Een vloer met karakter
 • Slijtvast
 • Vervaardigt in Nederland

U bent op zoek naar een eiken vloer en zit in de buurt van Laagnieuwkoop? Kom langs in onze showroom waar we u graag meer uitleggen over onze eiken vloeren. Heeft u interesse in massief eikenhout of een multiplank eiken vloer? We adviseren u graag en nemen alles met u door.

Bij Vloerenhal Montfoort vind u massief, duoplank tot lamelparket. Er is een ruim assortiment aanwezig. Al onze vloeren zijn topkwaliteit vloeren van degelijk nederlands fabricaat. Wat voor interieur u bij u in uw woning ook heeft. Een eiken vloer past altijd.

Prijs van lamelparket ligt een stuk lager dan dat van gewoon standaard multiplank eiken. Dat heeft te maken met dat er onderscheid in kwaliteit zit tussen beide vloeren. Lamelparket is een houten vloer met meerdere lagen en is de minder prijzige van de twee. Lamelparket hoeft niet perse een stuk goedkoper te zijn dan multiplank eiken.

Bij houten vloeren winkel Vloerenhal Montfoort is het assortiment van eiken multiplanken vrij gevarieerd. Daar leveren ze echte kwaliteit voor hele scherpe prijs. Die goedkope prijs is alleen maar mogelijk doordat men het hout in het groot in Europa aankoopt. Waarna een zagerij er multiplank vloeren mee maakt.

Een ander belangrijk punt is dat al het hout voldoet aan het PEFC-keurmerk wat bij de handelaren wordt ingekocht. Garantie op de kwaliteit van de vloeren komt omdat deze van Nederlands makelij zijn.

Nederlandse klasse vloeren voor een hele mooie prijs!

Eiken multiplank rustiek vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Wat is uw keuze? Zit u aan een multiplank eiken vloer te denken?

Uw geld investeren in een muliplank eiken vloer is een perfecte investering doordat dit soort vloeren langer meegaan. Als uw portemonnee het aan kan is het zeker te overwegen.

Het onderscheid met een massief eiken vloer is dat de toplaag van een eiken multiplank van eikenhout is waardoor het er precies Lijkt op de massieve eiken variant. Als de vloer eenmaal gelegd is ziet u geen onderscheid tussen de beide vloeren. Door de harde top laag voorkomt het dat deze echt niet snel zal beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee waardoor u er lang plezier van zal hebben.

Beschikt u over vloerverwarming dan is een multiplank vloer uitermate geschikt.
Beschikt u over een ruimte waarin u de vloer zwevend moet leggen dan is de multiplank vloer hier ook geschikt voor. Een ander voordeel is dat een multiplank vloer op diverse manieren kan worden verwerkt en afgewerkt. Vergeet niet dat u een multiplank vloer naadloos kan leggen.

Multiplank vloer, hoe ziet het er uit?

De scherpe prijs die u betaald voor multiplank eiken? Daar zal het zeker niet aan liggen. U kent vast en zeker wel die diepe ambiance van een massief eiken vloer. Dezelfde ambiance heeft een multiplank eiken vloer ook.

Veel goedkope houten vloeren bevatten teveel noesten en scheuren. Niet bij Vloerenhal Montfoort. Je vloer zal er een stuk rustiger uitzien. Eiken hout uit europa heeft de reputatie dat het een meer rustig karakter heeft dan Amerikaans eiken. Het ziet er dan ook een stuk beter uit.

En ook is er een groot assortiment aan diverse kleuren olien present. Daardoor zal u voor elk interieur de passende kleur vinden.

Goedkoop een eiken multiplank vloer laten leggen?

Wie een multiplank eiken vloer besteld kan dat in principe zelf leggen. Mits je handig bent.

Er zijn wel een paar dingen waar je op dient te letten en dat is de werking van het hout. Hout zal telkens werken onder invloed van luchtvochtigheid maar ook droogte. Als je de ruimte tussen muur en hout genoeg vrij houdt kun je de werking van het hout ondervangen. Het leggen kun je natuurlijk ook uitbesteden.

Toch wat anders op zoek?

Zoek je toch wat heel anders voor je werkplek dan is het niet een gek idee dat een massieve parketvloer iets voor je is. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond gelegd worden. Zoek je zwevend dan kan dat ook. Ook dit soort vloeren kunnen in iedere type kleur worden afgewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort heeft een showroom waar al onze eiken vloeren te bewonderen zijn en direct leverbaar. Uiteraard bent u van harte welkom. Is het tijd voor een kwaliteits eiken houten vloer? Neem dan een kijkje in onze showroom in Montfoort. We zien u graag verschijnen koffie staat voor u klaar.

Lamelparket bestaat uit twee lagen. De toplaag s van massief eiken en een onder laag van berkenhout wat verlijmd is. Deze niet te verwarren met multiplank. Het grote verschil tussen multiplank en lampelparket zit hem in de details. De onderlaag van een multiplank bestaat uit multiplexhout wat daardoor duurder is. Daarom is een multiplank wat duurder dan een lamelparket houten vloer. De overeenkomst is dat allebei de type vloeren een massieve eiken toplaag hebben.

Wat u dient te weten over ons lamelparket.

Het voornaamste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Een lamelplanken vloer heeft bijna geen last van vocht en schommelingen in temperatuur. Doordat de onderrug uit een kruislings verlijmde onderlaag bestaat en de toplaag uit eiken is lamelparket een veel minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten als bij een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daardoor gemakkelijk te onderhouden en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Woont u in Laagnieuwkoop en bent u op zoek naar voordelig lamelparket voor thuis? Kom dan een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Hoogwaardig materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Kan zelf worden gelegd
 • Kleur mogelijkheden zijn onbegrensd
 • Het is een betrouwbaar product
 • Kwaliteit en hele scherpe prijs
 • Rechtstreeks uit voorraad te leveren
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd en gelegd in Laagnieuwkoop. Wij leveren en leggen Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen een lage prijs.

Eiken vloer - Grenen Vloer Afleveren En Leggen In Laagnieuwkoop
Eiken vloer - Grenen Vloer Afleveren En Leggen In Laagnieuwkoop

Vraag en Antwoord

De prijs varieert vanaf E. 34,95 per m2
Rode eik en witte eik zijn twee zeer populaire keuzes in eikenhouten vloeren en gaan vrij lang mee
Bij Vloerenhal Montfoort bieden wij de goedkoopste houten vloeren.
Moderne getinte kleuren zijn gewild maar grijze kleuren met prachtige demping en lichtgekalkte kleuren zijn favoriet.