Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Lage-Vuursche

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Lage-Vuursche

Bent u aan het rondkijken voor een tijdloze eiken houten vloer voor uw woonkamer of bedrijf in Lage-Vuursche? U wilt op kantoor in elk vertrek een eerlijke eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Lage-Vuursche

U wilt op kantoor in elk vertrek een eerlijke grenen vloer van Nederlandse Kwaliteit? Enkel en alleen bij ons vind u de goedkoopste houten grenen vloer in Lage-Vuursche met topkwaliteit!

FSC keurmerk voor al onze houten vloeren

Al onze houten vloeren zijn met legaal keurmerk. Dit is een waarborg voor degelijkheid en prima beleid bij bosbeheer.

Legservice ook voor uw houten vloer in Lage-Vuursche.

U komt er niet aan toe om zelf uw vloer te leggen? Heeft u geen tijd om uw houten vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze legservice.

Eikenhouten vloeren en Grenen Vloeren Lage-Vuursche

Weet u wat de vele voordelen van een houten grenen vloer is? Mogelijk wist u het nog niet maar grenen vloeren zijn voordeliger dan de eiken vloer.

Beter gezegd, een grenen vloer is een stuk voordeliger dan een laminaat vloer.

U heeft dus een grenen vloer voor datzelfde geld in plaats van een plastic laminaat vloer van plastiek. En het grote voordeel van een grenen vloer is dat het vaak langer mee gaat dan een laminaat vloer. Een grenen vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een kunststof laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Dat kan wel met een grenen vloer.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die prachtige houten look die markante warme hout uitstraling bied. Ook wordt de warmte van de woonkamer geabsorbeerd. Een plastic laminaat doet dat niet. Een grenen vloer voelt daardoor warmer aan. Door de geïsoleerde werking van hout in het algemeen voelt dit ook een stuk aangenamer aan dan bij een gewone plastic laminaat.

Doordat de allerbeste grenen vloeren winkel werkelijk alles zelf doet is het mogelijk goedkope grenen vloeren te leveren. In eigen beheer betekent dat men de zelf de inkoop van het hout regelt. Vervolgens wordt het bij een houtzagerij bewerkt waardoor er kwaliteitsvloeren. Daardoor kan de kwaliteit ten alle tijden hoog blijven. We weten maar al te goed dat de prijs die u voor een grenen vloer betaald van de hoogste kwaliteit is en dat dat nergens anders in Nederland te vinden is.

Bent u op zoek naar een eiken vloer voor bij u thuis in Lage-Vuursche?

Een eikenhouten vloer is veel gevraagd en voor de meeste klanten is er niets mooiers dan een eikenhouten vloer. Zei vinden dit de beste vloerbedekking die er is. Begrijpelijk, want zo’n houten vloer is degelijk en kent een hippe uitstraling.

Hout is een natuurlijk product en kan zich eenvoudig aanpassen aan hippe of klassieke woonkamer. Dat geldt ook voor industriele ruimtes.

Een eiken vloer is natuurlijk ook makkelijk in de afwerking. Dit heeft dan ook als voordeel dat de houten vloer eenvoudig kan worden aangepast aan elke kamer, zodat er voor elk interieur een perfecte uitvoering is.

Pluspunten van onze eiken houten vloeren.

 • Duurzaam
 • Talloze Bewerkingsmogelijkheden
 • Unieke uitstraling
 • Karakter
 • Kan tegen een stootje
 • Gemaakt in Nederland

U bent woonachtig in Lage-Vuursche en zoekt een eiken vloer voor thuis? Wij hebben een showroom waar u al onze eikenhouten vloeren kunt bekijken. Of het nu om massief eiken of multiplank gaat maakt niet uit, wij vertellen u er graag alles over.

Vloerenhal Montfoort levert meerdere type unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Al onze vloeren zijn kwaliteits houten vloeren van Nederlands makelij. Welke ambiance u ook wilt bereiken in uw appartement, met een eikenhouten vloer geeft u uw appartement een extra dimensie.

Lamelparket prijzen liggen een stuk lager dan dat van multiplank eiken. Dat heeft te maken met het feit dat er verschil in kwaliteit zit in de beide houten vloeren. De vele malen goedkopere versie van een meerlaag opgebouwde houten vloer is lampelparket. Ondanks alles hoeft multiplank eiken echt niet een stuk duurder te zijn dan de gewone lamelparket.

Een heel groot aanbod aan eiken multiplanken zal je zeker bij de Vloerenhal Montfoort vinden. Daar leveren ze echte kwaliteit voor de meest voordelige prijs. Niet alleen koopt men het hout in bulk in Europa maar tevens wordt het hout verwerkt in een eigen zagerij. Aldaar worden er multiplank vloeren van gemaakt.

Tevens voldoet het hout aan het PEFC keurmerk wat door de aanbieders wordt aangeleverd. Zekerheid van de kwaliteit van de vloeren komt omdat de vloeren van Nederlands makelij zijn.

Nederlandse kwaliteitsvloeren voor een hele scherpe prijs!

Eiken multiplank rustiek vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Genoeg keuze Heeft u liever een multiplank eiken vloer?

Uw geld investeren in een muliplank eiken vloer is een perfecte besteding aangezien deze vloeren heel lang meegaan. Als uw bankrekening het aan kan is het absoluut te overwegen.

Een massief eiken vloer zegt het al. Het bestaat honderd procent uit eiken hout. De eiken multiplank daarentegen bestaat uit enkel een toplaag van eiken hout. Als de vloer gelegd is is er geen verschil tussen de beide vloeren. Doordat de toplaag hard is, zal deze niet gemakkelijk beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan jaren mee zodat u er lang plezier van zal hebben.

Multiplank vloeren zijn zeer geschikt voor een ruimte met vloerverwarming.
Heeft u een woonkamer waarin de vloer zwevend dient te worden gelegd dan is de multiplank vloer ook geschikt. Ingeval u een multiplank vloer na afloop nog wil nabewerken dan is dat vrij simpel te doen. En niet te vergeten kut u een multiplank vloer naadloos leggen.

Hoe komt een multiplank vloer er uit te zien in de woonkamer?

De hele scherpe prijs die u betaald voor multiplank eiken? Daar zal het zeker niet aan liggen. U kent vast en zeker wel die prachtige uitstraling van een massief eiken vloer. Diezelfde uitstraling heeft een multiplank eiken vloer ook.

Een ander voordeel bij Vloerenhal Montfoort is dat de niet zulke fraaie noesten en scheuren die je meestal in goedkope houten vloeren ziet niet aanwezig zijn. Dit zorgt ervoor dat de vloer er wat rustiger uit ziet. Eiken hout uit europa heeft de reputatie dat het een veel rustiger karakter heeft dan Eiken uit Amerika. Het heeft daarom een meer stijlvolle indruk.

Een brede uit diverse kleuren olien is aanwezig. Daardoor vind u voor elk interieur een passende kleur.

Voordelig een eiken multiplank vloer laten leggen?

Vind je van je zelf dat je handig bent? Dan is het niet zo ingwikkeld om een multiplank eiken vloer in eigen beheer te leggen.

Er zijn natuurlijk wel een aantal punten waar je op dient te letten en dat is de werking van het hout. Hout zal telkens werken onder de invloed van luchtvochtigheid en droogte. Dat kun je vermijden door ruimte tussen muur en het hout te houden. Als je gebruik maakt van deze legservice ben je in elk geval verzekerd dat je vloer vakbekwaam gelegd wordt.

Wil je toch net even iets anders?

Smaken verschillen natuurlijk. Je kunt tevens aan een massieve parketvloer denken. Nog steeds heel populair. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond worden gelegd. Wilt u zwevend dan kan dat heel gemakkelijk. Ook deze vloeren kunnen in elke type kleur met onze olien worden bewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft een uitgebreide showroom waar al onze eiken vloeren te bekijken zijn en direct leverbaar. Natuurlijk bent u welkom. Zoek je een kwaliteits eiken houten vloer? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Montfoort. We zien u gaarne verschijnen koffie staat voor u klaar.

Lamelparket heeft 2 lagen. De top laag is van massief eiken hout en de onder laag van verlijmd berkenhout. Lamelparket wordt maar al te vaak verward met multiplank. Het grootste verschil tussen multiplank en lampelparket zit dan ook in de details. De onderlaag van een multiplank bestaat uit multiplexhout wat meer kost is. Daarom is een multiplank wat duurder geprijsd dan een lamelparket houten vloer. Wat overeenkomt is dat allebei de soorten houten vloeren een massieve eiken toplaag hebben.

Wat u dient te weten over ons lamelparket.

Lamelparket kunt u naadloos leggen of laten leggen. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer nauwelijks onder het effect van vocht en temperatuur schommelingen. Doordat de onderrug uit een kruislings verlijmde onderlaag bestaat en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een stuk minder gevoelig voor krimp of uitzetten als bij een massief houten vloer. Een houten vloer is erg gemakkelijk in onderhoud, bovendien heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u in huis in Lage-Vuursche? Kom dan een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Voordelen van ons lamelparket.

 • Hoogwaardig materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Kan zelf worden gelegd
 • Keuze uit veel kleuren
 • Betrouwbaar product
 • Kwaliteit en scherpe prijs
 • Al ons hout op vooraad
 • Is geschikt voor vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Lage-Vuursche. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen scherpe prijzen.

Eikenhouten vloer Kopen - Grenen houten Vloeren Lage-Vuursche
Eikenhouten vloer Kopen - Grenen houten Vloeren Lage-Vuursche

Vraag en Antwoord

De prijs varieert vanaf E. 34,95 per m2
Rode eik en witte eik zijn twee populaire keuzes in eikenhouten vloeren en gaan vrij lang mee
Bij Vloerenhal Montfoort verkopen wij de goedkoopste houten vloeren.
Moderne getinte kleuren zijn populair maar grijsachtige kleuren met natuurlijke demping en lichtgekalkte tinten zijn geliefd.