Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Loerik

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Loerik

Zoekt u een stoere eiken houten vloer voor bij u in huis of bedrijf in Loerik? U wilt bij u op het werk in elk vertrek een eerlijke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Loerik

U wilt bij u op het werk in elk vertrek een eerlijke grenen vloer van Nederlandse Kwaliteit? Enkel en alleen bij ons vind u de goedkoopste houten grenen vloer in Loerik van topkwaliteit!

Keurmerk op alle houten vloeren

Al onze eiken en grenen vloeren hebben een duurzaam keurmerk. Dit is een garantie voor duurzaamheid en verstandig bosbeheer.

Gespecialiseerde legservice ook bij u in Loerik.

U komt er niet aan toe om eigenhandig uw vloer te leggen? Geen tijd om uw eiken of grenen vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze gespecialiseerde legservice.

Houten Vloeren leveren en legservice ook bij u in Loerik

Weet u al wat de pluspunten van grenen vloeren zijn? Mogelijk wist u het nog niet maar grenen vloeren zijn goedkoper in prijs dan de eiken vloer.

Een grenen vloer is niet enkel en alleen voordeliger in prijs maar zelfs goedkoper in prijs dan een normale kunststof laminaat vloer.

U heeft een grenen vloer voor dezelfde prijs i.p.v. een gewone laminaat vloer van plastiek. Een laminaatvloer van plastic gaat een stuk minder lang mee dan een grenen vloer. Een grenen vloer kun je telkens opnieuw schuren en daarna weer afwerken. kunststof laminaat vloer. Een laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Dat kan wel met een grenen vloer.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die unieke houten ambiance die echte warme hout ambiance bied. Een grenen vloer heeft die typische unieke houten ambiance en neemt de temperatuur van de ruimte ook aan. Een plastic laminaat heeft dat niet. Een grenen vloer voelt dan ook warmer aan. Een ander pluspunt is dat een grenen vloer een dempende werking heeft vanwege de isolerende werking van het hout.

Door bijna alles in eigen beheer te doen kan een grenen vloeren winkel met ervaring goedkope grenen vloeren verkopen. De inkoop van het hout wordt in eigen beheer geregeld. Daarna wordt het door een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waardoor er kwaliteitsvloeren. Een pluspunt is dat de kwaliteit wordt verzekerd. Daardoor weten we dat de prijs kwaliteit nergens in Nederland te vinden is.

Bent u op zoek naar een eiken vloer voor bij u in Loerik?

Een eiken vloer is een stevige houten vloer en gaat voor lange tijd mee. Het wordt niet voor niets de beste houten vloer genoemd. Dat is natuurlijk ook wel begrijpelijk want de ambiance van dit soort houten vloeren is uniek en geeft een ruimte een extra dimensie.

Hout is een natuur product en past zich simpel aan moderne of de bekende klassieke huiskamer. Dat geldt zelfs voor industriele ruimtes.

Een eiken vloer is tevens simpel in de afwerking. Ook een pluspunt is dat de afwerking van een eiken vloer gemakkelijk is, waardoor er voor elk interieur een passende uitvoering is.

Eigenschappen van onze eiken vloeren.

 • Betrouwbaar
 • Talloze Bewerkingsmogelijkheden
 • Natuurlijke ambiance
 • Karakteristiek
 • Kan tegen een stootje
 • Nederlandse kwaliteit

U zit in Loerik en zoekt een eiken vloer voor bij u in huis? U bent welkom in onze showroom waar we u graag verder adviseren in het vinden van de perfecte eiken vloer. Of het nu massief of een multiplank eiken vloer is maakt niet uit, wij adviseren u graag.

Vloerenhal Montfoort verkoopt meerdere type unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Kwaliteit en Nederlands makelij. Wat voor interieur u in uw woning ook heeft. Een eiken vloer past altijd.

De prijs van multiplank eiken is over het algemeen een stuk duurder dan lamelparket. Dit heeft te maken met het feit dat er onderscheid in kwaliteit zit tussen de beide vloeren. De minder prijzige versie van een houten vloer met meerdere lagen is lampelparket. Lamelparket is niet altijd voordeliger te zijn dan multiplank eiken.

Bij Vloerenhal Montfoort is er een enorm eiken multiplanken. Prijs en kwaliteit is dan ook nergens zo goedkoop te vinden in de rest van Nederland. Buiten dat men het hout in bulk in Europa inkoopt maar tevens bewerkt men het hout in de eigen zagerij. Daar maakt men er multiplank vloeren van.

Een ander punt van belang is dat al het hout wat bij de leveranciers wordt ingekocht voldoet aan het PEFC-keurmerk. Waarborg van de kwaliteit van de vloeren komt omdat deze van Nederlands maaksel zijn.

Een scherpe prijs voor Nederlandse klasse vloeren!

Eiken multiplank rustiek eiken vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Wat zal het worden? Hoezo kiezen voor een multiplank eiken vloer?

Investeren in een muliplank eiken vloer is een perfecte besteding omdat deze vloeren heel lang meegaan. Als uw bankrekening het toelaat is het absoluut te overwegen.

Een eiken multiplank bestaat uit een top laag van eikenhout wat er exact uit komt te zien als een massief eiken vloer. Als de eiken vloer gelegd is is er geen onderscheid tussen de twee. Door de harde top laag voorkomt het dat deze niet snel zal beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan jaren mee waardoor u er lang van kan.

Heeft u vloerverwarming dan is een multiplank vloer absoluut geschikt voor.
Ruimte waarin de vloer zwevend moet worden gelegd dan is de multiplank vloer geschikt. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden verwerkt en afgewerkt. Naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel eenvoudig te doen.

Hoe ziet een multiplank vloer er uit?

Aan de prijs van multiplank eiken zal het niet liggen. U krijgt dezelfde warme gloed als die van een massief eiken vloer.

Veel goedkope houten vloeren bevatten teveel noesten en scheuren. Echt niet bij Vloerenhal Montfoort. Je vloer zal er een stuk rustiger uitzien. Europees eiken hout staat er om bekend dat het een meer rustig karakter heeft dan Amerikaans eiken. Het heeft daarom een meer stijlvolle indruk.

Een ruime uit verschillende kleuren olien is voorhanden. Hierdoor zal u voor elk interieur de perfecte kleur vinden.

Goedkoop een eiken multiplank vloer laten leggen?

Vind je van je zelf dat je handig bent? Dan is het niet zo moeilijk om een multiplank eiken vloer in eigen beheer te leggen.

Er zijn natuurlijk wel een aantal zaken waar je op moet letten en dat is de houtwerking. Luchtvochtigheid zal steevast invloed op je houten vloer hebben. Dat kun je verhinderen door ruimte tussen muur en het hout te houden. Wanneer je gebruik maakt van de speciale legservice heb je daar geen zorgen meer over.

Wil je toch net even wat anders?

Zoek je toch wat anders voor je werkplek dan kan een massieve parketvloer wat voor je zijn. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond worden gelegd. Wilt u zwevend dan kan dat heel gemakkelijk. Net zoals met onze andere vloeren kan tevens deze vloer in elk type kleur met een van onze olie worden bewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft een uitgebreide showroom waar al onze eiken vloeren te bewonderen zijn en direct leverbaar. Uiteraard bent u van harte welkom. Wanneer u op zoek bent naar een eiken vloer van de allerbeste kwaliteit moet u echt bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket bestaat uit 2 lagen. De toplaag is massief eiken hout en de onderlaag is verlijmd berkenhout. Lamelparket wordt regelmatig vergeleken met multiplank. Er zijn wel verschillen tussen lamelparket of multiplank. De multiplank kost wat duurder aangezien de onderlaag bestaat uit multiplex hout. Daarom is een multiplank wat duurder dan een lamelparket houten vloer. De overeenkomst is dat beide type vloeren een massieve eiken toplaag hebben.

Lamelparket uitleg.

Lamelparket kunt u naadloos leggen of laten leggen. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer nauwelijks onder invloed van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Daar boven op is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket minder gevoelig voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daardoor eenvoudig te onderhouden en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

U woont in Loerik en zoekt goedkoop lamelparket voor bij u thuis? Kom dan bij ons langs in Montfoort.

Voordelen van ons lamelparket.

 • Al onze vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Kan zelf worden gelegd
 • 1000 en 1 kleur keuzes
 • Het is een duurzaam product
 • Kwaliteit en hele mooie prijs
 • Rechtstreeks uit voorraad te leveren
 • Geschikt met vloerverwarming

Wij leveren leggen lamelparket ook in Loerik. Nederlands fabrikaat tegen een lage prijs.

Loerik Eikenhouten vloeren - Grenen vloeren
Loerik Eikenhouten vloeren - Grenen vloeren

Vraag en Antwoord

De prijzen varieren vanaf E. 34,95 per vierkante meter
Rode eik en witte eik zijn twee populaire keuzes in eikenhouten vloeren en gaan heel lang mee
Bij Vloerenhal Montfoort verkopen wij de goedkoopste grenen vloeren.
De vraag naar donkere kleurencombinaties blijft groeien. Grijze en grijze melanges inclusief houtskool kleuren en bruin en grijs. Lichte kleuren die organisch en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte vloeren.