Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Lopikerkapel

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Lopikerkapel

Zoekt u een robuuste eiken vloer voor uw woonkamer of bedrijf in Lopikerkapel? Ook voor u een prachtige eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Lopikerkapel

Een prachtige grenen vloer van Nederlandse Top Kwaliteit, in elke ruimte? De goedkoopste grenen vloer voor bij u in huis of bedrijf in Lopikerkapel voor de beste kwaliteit!

Duurzame en legale houten vloer met FSC keurmerk

We zijn een van de weinige leveranciers van houten vloeren met duurzaam FSC keurmerk zijn al onze eiken en grenen vloeren met een duurzaam FSC keurmerk. Dit is een zekerheid voor degelijkheid en weldoordacht bosbeheer.

Speciale legservice ook bij u in Lopikerkapel.

U komt er niet aan toe om eigenhandig uw vloer te leggen? Geen tijd om uw eiken of grenen vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze legservice.

Eiken Vloeren en Grenen Vloeren Lopikerkapel

Weet u precies wat de eigenschappen van een houten grenen vloer is? Veel mensen snappen wel dat grenen houten vloeren voordeliger zijn dan eiken vloeren.

Een grenen vloer is niet alleen goedkoper maar bovendien goedkoper in prijs dan een gewone normaal kunststof laminaat vloer.

U heeft dan bovendien een grenen vloer voor datzelfde geld in plaats van een standaard laminaat vloer van plastiek. Een laminaat vloer gaat vaak minder lang mee dan een grenen vloer. Een grenen vloer kun je opnieuw schuren en daarna weer afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een kunststof laminaat vloer kun je niet afschuren en nog een keer afwerken. Dat kan wel met een grenen vloer.

Tevens heb je met een grenen vloer wel die unieke houten look die echte warme hout ambiance heeft. Een grenen vloer heeft die echte houten ambiance en neemt de warmte van de ruimte ook aan. Met als pluspunt dat een grenen vloer warmer en prettiger aanvoelt dan bij normaal laminaat. Een ander pluspunt is dat een grenen vloer dempend werkt vanwege de geïsoleerde werking van het hout.

Door alles zelf te doen kan een ervaren grenen houten vloeren winkel voordelige grenen houten vloeren leveren. De inkoop van het hout wordt in eigen beheer geregeld. Vervolgens wordt het ingekochte hout door een gespecialiseerde houtzagerij bewerkt waarna er kwaliteitsgrenen vloer ontstaan. Een pluspunt is dat de kwaliteit wordt gewaarborgd. Daardoor weten we dat de kwaliteit en prijs nergens in Nederland te vinden is.

Zoekt u een eiken vloer voor bij u thuis in Lopikerkapel?

Een eiken vloer is robuust en gaat lang mee. Het wordt niet voor niets de beste vloerbedekking genoemd. Erg begrijpelijk, want zo’n vloer is sterk en kent een stijlvolle ambiance.

Hout is een natuurlijk product en past zich gemakkelijk aan moderne of klassieke ruimtes. Dat geldt zelfs voor industriele ruimtes.

Een eiken vloer is tevens gemakkelijk in de bewerking. Ook een pluspunt is dat de bewerking van een eiken vloer simpel is, zodat er voor ieder interieur een perfecte uitvoering is.

De voordelen van eiken vloeren.

 • Gaat lang mee
 • Veel diverse Bewerkingsmogelijkheden
 • Het heeft een unieke ambiance
 • Een vloer met karakter
 • Slijtvast
 • Vervaardigt in Nederland

Zoekt u een prachtige diepe warme, eiken vloer voor uw appartement of kantoor in de regio Lopikerkapel? U bent welkom in onze showroom waar we u graag meer vertellen over onze eiken vloeren. Of het nu om massief eiken of multiplank gaat maakt niet uit, wij adviseren u graag.

Bij Vloerenhal Montfoort bieden wij massief, duoplank tot lamelparket. Lekker veel variatie. Kwaliteit en Nederlands fabricaat. Wat voor interieur u thuis ook heeft. Een eiken vloer past ten alle tijden.

De prijs van gewoon standaard multiplank eiken is over het algemeen een stuk duurder dan lamelparket. Dit komt omdat er kwaliteits verschil is. Lamelparket is een houten vloer met meerlagen en is de vele malen goedkopere van de twee. Lamelparket hoeft niet perse een stuk goedkoper te zijn dan multiplank eiken.

Bij houten vloeren winkel Vloerenhal Montfoort is er een enorm eiken multiplanken. Prijs en kwaliteits verhouding is dan ook nergens zo voordelig te krijgen. Die voordelige prijs is alleen maar mogelijk aangezien men het hout in het groot in Europa aankoopt. Waarna een zagerij het verwerkt tot multiplank vloeren.

Tevens voldoet het hout aan het PEFC keurmerk wat door de handelaren wordt geleverd. De vloeren zijn van Nederlands fabricaat, daarom dat Vloerenhal Montfoort kan instaan voor de kwaliteit.

Houten vloeren van Nederlandse bodem voor hele mooie prijzen!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Genoeg keuze Heeft u het liefst een multiplank eiken?

Het grote pluspunt zodat uw besteding langer mee zal gaan. Heeft u bestedingsruimte dan is het absoluut de moeite waard.

Een massief eiken vloer bestaat geheel uit eiken hout. De eiken multiplank daartegenover heeft alleen een toplaag van eiken hout. Als de eiken vloer eenmaal gelegd is ziet u geen verschil tussen de twee. Doordat de toplaag hard is, zal deze niet gemakkelijk beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee zodat u er lang zal genieten.

Multiplank vloeren zijn zeer geschikt voor een ruimte met vloerverwarming.
Tevens bij een zwevende vloer is de multiplank vloer ook te leggen. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op diverse manieren kan worden bewerkt en afgewerkt. Naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel eenvoudig te doen.

Hoe gaat een multiplank vloer er uit zien in de woonkamer?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u niet lang over na te denken. U kent uiteraard die prachtige diepe warme gloed van een massief eiken vloer. Diezelfde gloed heeft een multiplank eiken vloer ook.

Een ander pluspunt bij Vloerenhal Montfoort is dat het hout niet zoveel van die lelijke scheuren en noesten heeft. Dit maakt dat de vloer er wat rustiger uit ziet. Europees eiken hout heeft de reputatie dat het een veel rustiger karakter heeft dan Amerikaans eiken. Het heeft uiteindelijk een meer stijlvolle look.

Tevens ook is er een groot assortiment aan diverse kleuren olien present. Dat is wel zo gemakkelijk want het zal u helpen bij het vinden van de juiste kleur die bij het interieur van de ruimte pas.

Bij welke zaak goedkoop een eiken multiplank vloer laten leggen?

Ben je handig? Dan is het niet zo ingwikkeld om een multiplank eiken vloer in eigen beheer te leggen.

Let op de hout werking. Hout zal ten alle tijden werken onder invloed van luchtvochtigheid en droogte. Als je de ruimte tussen muur en hout voldoende vrij houdt vang je de werking van het hout op. Het leggen kun je uiteraard ook uitbesteden.

Wil je toch Iets anders?

Zoek je toch wat anders voor je huis dan is een massieve parketvloer mogelijkerwijs iets voor je. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond gelegd worden. Zoekt u zwevend dan kan dat heel gemakkelijk. Ook deze vloeren kunnen in iedere gewenste kleur met onze olien worden bewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft de beschikking over een uitgebreide showroom waar al onze eiken vloeren te bekijken zijn en direct leverbaar. Uiteraard bent u welkom. Tijd voor een kwaliteits eiken houten vloer? Neem dan een kijkje in onze showroom in Montfoort. We zien u gaarne verschijnen koffie staat voor u klaar.

Lamelparket bestaat uit twee lagen. De toplaag is massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit verlijmd berken hout. Overigens niet te verwarren met multiplank. Een multiplank bestaat uit een andere onderlaag dan lamelparket. De onderlaag van een multiplank bestaat uit multiplexhout wat daardoor duurder is. Dat is de reden dat multiplank wat meer kost dan lamelparket. De overeenkomst tussen de beide is dat de toplaag bestaat uit massief eiken.

Lamelparket info.

Lamelparket kunt u naadloos leggen. Een lamelplanken vloer heeft geen last van vocht en schommelingen in temperatuur. Omdat de onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde onderlaag en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een veel minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten als bij een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom gemakkelijk in onderhoud maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

Woont u in Lopikerkapel en bent u op zoek naar voordelig lamelparket voor bij u in huis? Kom dan een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Voordelen van ons lamelparket.

 • Hoogwaardig materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Zelf te leggen
 • Keuze uit veel kleuren
 • Het is een duurzaam product
 • Scherp geprijst
 • Alle producten op vooraad
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Lopikerkapel. Wij leveren Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen een lage prijs.

Lopikerkapel Eikenhouten vloer - Grenen vloer
Lopikerkapel Eikenhouten vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

De prijs varieert vanaf E. 34,95 per m2
Goede kwaliteit eiken vloeren zullen heel lang mee gaan
De goedkoopste eiken vloeren en grenen vloeren vind u bij Vloerenhal Montfoort.
De vraag naar donkere kleurencombinaties blijft groeien. Grijze en grijze melanges inclusief houtskool kleuren en bruin en grijs. Lichte kleuren die natuurlijk en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte houten vloeren.