Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Maarssen

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Maarssen

Bent u op zoek naar een robuuste eiken houten vloer voor bij u thuis of bedrijf in Maarssen? Een authentieke eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit, in ieder vertrek?

Grenen Vloer kopen in Maarssen

Een authentieke grenen houten vloer van Nederlandse Top Kwaliteit, in ieder vertrek? De meest voordelige grenen houten vloer voor bij u thuis of bedrijf in Maarssen voor de allerbeste kwaliteit!

Houten vloer alleen met FSC keurmerk

Al onze eiken en grenen vloeren hebben een origineel keurmerk. Dit is een waarborg voor degelijkheid en goed beleid bij bosbeheer.

Onze legservice tevens bij u in Maarssen.

Geen tijd om eigenhandig de vloer te leggen? Niet enkel en alleen komen wij bij u in de regio van Maarssen uw eiken of grenen vloer afleveren, tevens kunt u gebruik maken onze legservice.

Houten Vloeren leveren en leggen ook bij u in Maarssen

Weet u al wat de pluspunten van een houten grenen houten vloer is? Heel veel mensen begrijpen wel dat grenen houten vloeren een stuk goedkoper zijn dan de eikenhouten vloer.

Nog duidelijker gezegd, een grenen houten vloer is goedkoper dan een laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor dezelfde prijs i.p.v. een standaard laminaat vloer van kunststof. Een laminaat vloer gaat een stuk minder lang mee dan een grenen houten vloer. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Met een laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een laminaat vloer kun je niet afschuren en nog een keer afwerken. Dat kan wel met een grenen houten vloer.

Niet te vergeten dat een grenen vloer die markante warme hout gloed heeft. Een grenen houten vloer heeft die echte houten uitstraling en neemt de warmte van de kamer ook aan. Een laminaat doet dat niet. Een grenen houten vloer voelt daardoor warmer aan. Door de isolerende werking van hout in het algemeen voelt dit ook warmer en prettiger aan dan bij een gewone laminaat.

Door bijna alles zelf te doen kan een ervaren grenen houten vloeren winkel voordelige grenen houten vloeren verkopen. De inkoop van het hout wordt in eigen beheer geregeld. Daarna wordt het door een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waardoor er kwaliteitsgrenen vloer ontstaan. Een groot pluspunt is dat de kwaliteit wordt gewaarborgd. We weten maar al te goed dat de prijs kwaliteit die u voor een grenen houten vloer betaald van hoge kwaliteit is en dat u dat nergens anders in Nederland zal gaan vinden.

U zoekt een eiken vloer voor uw uw huis in Maarssen?

Een eikenhouten vloer is veel gevraagd en voor de meeste mensen gaat er niets boven een eikenhouten vloer. Zei vinden dit de beste vloerbedekking die er te koop is. Dat is in principe wel begrijpelijk want de uitstraling van dit type houten vloeren is uniek en geeft een keuken een extra dimensie.

Hout is een natuurlijk product en kan zich heel eenvoudig aanpassen aan moderne of klassieke huiskamer. Dat geldt ook zelfs voor wat minimal ontwerpen.

Een eiken vloer is bovendien eenvoudig in de bewerking. Dit heeft als pluspunt dat de houten vloer kan worden aangepast aan elk interieur, zodat er voor elk interieur een perfecte uitvoering is.

Pluspunten van deze eiken houten vloeren.

 • Betrouwbaar
 • Veel diverse Methodes tot bewerking
 • Eiken hout is een bijzonder mooie houtsoort
 • Karakteristiek
 • Kan tegen een stootje
 • Nederlandse kwaliteit

Zoekt u een eiken vloer voor bij u in Maarssen? Wij hebben een showroom waar u al onze eikenhouten vloeren kunt bekijken. Heeft u ook interesse in massief eikenhout of een multiplank eiken vloer? We helpen u graag en nemen alles goed met u door.

Vloerenhal Montfoort verkoopt verschillende soorten houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Top kwaliteit en Nederlands makelij. Wat voor interieur u thuis ook heeft. Een eikenhouten vloer past elke keer.

Lamelparket prijzen liggen een stuk lager dan dat van standaard multiplank eiken. Dit komt doordat er verschil in kwaliteit zit. De meer goedkopere variant van een meerlaag opgebouwde houten vloer is lampelparket. Toch hoeft multiplank eiken echt niet veel duurder te zijn dan de gewone lamelparket.

Een heel groot aanbod aan eiken multiplanken zal je zeker bij de Vloerenhal Montfoort vinden. Prijs en kwaliteit vind je nergens anders zo voordelig. Die voordelige prijs is mogelijk aangezien men het hout in het groot in Europa inkoopt. Waarna de eigen zagerij het verwerkt tot multiplank vloeren.

Ook voldoet het hout aan het PEFC keurmerk wat door de handelaren wordt geleverd. Zekerheid op de kwaliteit van de vloeren kan omdat de vloeren van Nederlands fabricaat zijn.

Vloeren van Nederlandse bodem voor hele scherpe prijzen!

Eiken multiplank rustiek vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Genoeg keuze Kiest u liever voor een multiplank eiken?

Een vrij groot pluspunt is dat multiplank eiken een langere levensduur heeft zodat uw besteding tevens langer mee gaat. Heeft u budget dan is het echt het overdenken waard.

Het verschil ten opzichte van een massief eiken vloer is dat een eiken multiplank bestaat uit een eikenhouten toplaag zodat het er precies als de massieve eiken variant uit ziet. Als de vloer gelegd is is er geen verschil tussen de beide vloeren. Door de harde top laag zal deze niet snel beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan jaren mee zodat u er lang plezier van zal hebben.

Heeft u vloerverwarming dan is een multiplank vloer absoluut geschikt voor.
Tevens bij een zwevende vloer is de multiplank vloer gemakkelijk aan te leggen. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op diverse manieren kan worden bewerkt en afgewerkt. Naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel eenvoudig te doen.

Wat is het uiterlijk van een multiplank eiken vloer?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u het niet te laten. U kent vast en zeker wel die prachtige uitstraling van een massief eiken vloer. Diezelfde uitstraling heeft u tevens bij een multiplank eiken vloer.

Een ander pluspunt bij Vloerenhal Montfoort is dat het hout niet zoveel van die lelijke scheuren en noesten heeft. Dit maakt dat de vloer er wat netter uit ziet. Europees eiken hout heeft de reputatie dat het een meer rustig karakter heeft dan Amerikaans eiken. Het ziet er dan ook veel beter uit.

Ook is er een lekker groot aanbod aan diverse olien met kleuren voorhanden. Hierdoor zal u voor elk interieur de perfecte kleur vinden.

Hoe laat je een eiken multiplank vloer voordelig door de vakman?

Vind je van je zelf dat je handig bent? Dan is het niet moeilijk om een multiplank eiken vloer in eigen beheer te leggen.

Vergeet niet te letten op de hout werking. Hout zal ten alle tijden werken onder de invloed van luchtvochtigheid en tevens ook droogte. Wanneer je de ruimte tussen muur en hout voldoende vrij houdt kun je de werking van het hout afwenden. Wanneer je gebruik maakt van deze goedkope legservice weet je tenminste zeker dat je vloer deskundig wordt gelegd.

Wil je toch net even wat anders?

Toch op zoek naar iets echt heel anders voor je woonruimte dan is het geen gek idee om te denken aan een massieve parketvloer. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond worden gelegd. Zoek je zwevend dan kan dat heel gemakkelijk. Ook dit soort vloeren kunnen in elke gewenste kleur met onze olien worden afgewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft een uitgebreide showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. U bent van harte welkom. Is het tijd voor een kwaliteits eiken houten vloer? Neem dan een kijkje in onze showroom in Montfoort. We zien u graag verschijnen en de koffie staat klaar.

Lamelparket bestaat uit de volgende lagen. De toplaag bestaat uit massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit verlijmd berken hout. Lamelparket is iets anders dan multiplank. Het grootste verschil tussen multiplank en lampelparket zit dan ook in de details. De multiplank kost wat duurder aangezien de onderlaag is samengesteld uit multiplex hout. Daarom ook dat een multiplank duurder geprijsd is dan lamelparket. Wel hebben beide type vloer een massief eiken toplaag.

Lamelparket info.

Lamelparket kunt u naadloos leggen of laten leggen. Een lamelplanken vloer is niet zo kwetsbaar voor last van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op de deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket minder kwetsbaar voor krimpen of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daardoor eenvoudig te onderhouden en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem geschikt maakt om te gebruiken met vloerverwarming.

U zit in Maarssen en zoekt betaalbaar lamelparket voor bij u thuis? Kom dan langs bij Vloerenhal Montfoort.

De pluspunten van lamelparket.

 • Hoogwaardig materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Zelf te leggen
 • Opties uit talloze kleuren
 • Betrouwbaar product
 • Voordelig geprijst
 • Al ons hout op vooraad
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Wij leveren leggen lamelparket ook in Maarssen. Nederlands fabrikaat tegen voordelige prijzen.

Eiken vloer - Grenen Vloeren Afleveren En Leggen In Maarssen
Eiken vloer - Grenen Vloeren Afleveren En Leggen In Maarssen

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van welke houten vloer is de prijs vanaf E. 34,95
Rode eik en witte eik zijn twee zeer populaire keuzes in eikenhouten vloeren en gaan heel lang mee
U zoekt een voordelige eikenhouten vloer of grenen vloer van topkwaliteit? Kijk dan bij Vloerenhal Montfoort.
De vraag naar donkere tinten blijft groeien. Grijze en grijze melanges met of zonder houtskool kleurencombinaties en bruin en grijs. Lichte kleurencombinaties die natuurlijk en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte houten vloeren.