Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Mastwijk

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Mastwijk

Bent u op zoek naar een robuuste eiken vloer voor uw woonkamer of kantoor in Mastwijk? Ook voor u een eerlijke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Mastwijk

Een eerlijke grenen vloer van Nederlandse Top Kwaliteit, in elke ruimte? Alleen bij ons vind u de goedkoopste houten grenen vloer in Mastwijk voor de allerbeste kwaliteit!

FSC keurmerk bij al onze houten vloeren

Al onze houten vloeren hebben een legaal keurmerk. Dat betekent een zekerheid voor degelijkheid en doordacht bosbeheer.

Onze legservice ook bij u in Mastwijk.

U kunt uw vloer niet echt eigenhandig leggen? Heeft u geen tijd om uw eiken of grenen vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze legservice.

Eiken Vloeren en Grenen Vloeren Mastwijk

Weet u al wat het grote voordeel van een houten grenen vloer is? Misschien wist u het nog niet precies maar grenen vloeren zijn goedkoper in prijs dan eikenhouten vloeren.

Een grenen vloer is daardoor niet enkel en alleen goedkoper maar zelfs voordeliger dan een standaard plastic laminaat vloer.

U heeft dus een grenen vloer voor dezelfde prijs i.p.v. een standaard laminaat vloer van kunststof. En het grote voordeel van een grenen vloer is dat het een stuk langer mee gaat dan een laminaatvloer van kunststof. Een grenen vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Met een laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Dat kan wel met een grenen vloer.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die prachtige houten uitstraling die typische warme hout uitstraling bied. Ook wordt de temperatuur van de woonkamer geabsorbeerd. Dat heeft als een heel groot voordeel dat een grenen vloer warmer en prettiger aanvoelt dan de doorsnee plastic laminaat. Door de geïsoleerde werking van hout in het algemeen voelt dit ook warmer en een stuk aangenamer aan dan bij een reguliere plastic laminaat.

Vanwege dat een ervaren grenen vloerenwinkel werkelijk alles in eigen beheer doet is het mogelijk goedkope grenen vloeren te verkopen. De inkoop van het hout wordt zelf georganiseerd. Daarna wordt het ingekochte hout bij een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waardoor er kwaliteitsgrenen vloer van worden gefabriceerd. Hierdoor is de kwaliteit altijd heel hoog. We weten maar al te goed dat de prijs kwaliteit die u voor een grenen vloer betaald van de hoogste kwaliteit is en dat dat nergens in Nederland te vinden is.

Bent u op zoek naar een prachtige diepe warme, eiken vloer voor uw woning of kantoor in de regio Mastwijk?

Een eiken vloer is in trek en voor de meeste mensen is er niets mooiers dan een eiken vloer. Die mensen vinden dit de beste vloerbedekking die er is. Dat is natuurlijk wel begrijpelijk want de uitstraling van deze houten vloer is origineel en geeft een huiskamer een extra dimensie.

Hout is een natuur product en kan zich simpel aanpassen aan moderne of klassieke vertrekken. Dat geldt zelfs voor wat minimal ruimtes.

Een eiken vloer is natuurlijk ook eenvoudig in de bewerking. Dit biedt als voordeel dat de vloer eenvoudig kan worden aangepast aan elk interieur, zodat er voor elk interieur een gepaste uitvoering is.

Goede eigenschappen van onze eiken houten vloeren.

 • Duurzaam
 • Veel diverse Keuzes tot bewerking
 • Prachtige uitstraling
 • Karakter
 • Slijtvast
 • Nederlands fabricaat

Bent u op zoek naar een eiken vloer voor bij u thuis in Mastwijk? Wij beschikken over een showroom waar u al onze eiken vloeren kunt bekijken. Heeft u interesse in massief eiken of een multiplank eiken vloer? We nemen de tijd voor u en denken met u mee.

Bij Vloerenhal Montfoort vind u massief, duoplank tot lamelparket. Veel variatie. Al onze vloeren zijn kwaliteits vloeren van degelijk nederlands makelij. Welke sfeer u ook wilt bereiken in uw woning, met een eiken vloer geeft u uw woning allure.

Lamelparket prijzen liggen een stuk lager dan die van standaard multiplank eiken. Dit heeft te maken met het feit dat er een verschil van kwaliteit in de beide vloeren. De voordelige versie van een houten vloer met meerlagen is lampelparket. Lamelparket hoeft niet perse een stuk goedkoper te zijn dan multiplank eiken.

Bij de Vloerenhal Montfoort is er heel groot aanbod van eiken multiplanken. Prijs en kwaliteit is dan ook nergens zo voordelig te vinden. Die goedkope prijs is alleen maar mogelijk aangezien men het hout in het groot in Europa inkoopt. Waarna de eigen zagerij het verwerkt tot multiplank vloeren.

Een bijkomend belangrijk punt is dat al het hout wat bij de handelaren wordt gekocht voldoet aan het PEFC-keurmerk. De vloeren zijn daardoor van Nederlands fabricaat, bijgevolg dat Vloerenhal Montfoort kan instaan voor de kwaliteit.

Nederlandse kwaliteitsvloeren voor een hele mooie prijs!

Eiken multiplank rustiek eiken vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Wat is uw voorkeur? Kiest u het liefst voor een multiplank eiken vloer?

Uw geld investeren in een muliplank eiken vloer is een perfecte investering aangezien dit soort vloeren heel lang goed blijven. Als uw portemonnee het toelaat is het absoluut te overwegen.

Het verschil met een massief eiken vloer is dat de toplaag van een eiken multiplank van eikenhout is zodat het er exact Lijkt op de massieve eiken variant. Als de eiken vloer eenmaal gelegd is is er geen verschil tussen de twee. Door de harde top laag voorkomt het dat deze niet zo snel zal beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee zodat u er lang plezier van zal hebben.

Multiplank vloeren zijn absoluut geschikt voor een ruimte met vloerverwarming.
En ook bij een zwevende vloer is de multiplank vloer gemakkelijk aan te leggen. Een ander voordeel is dat een multiplank vloer op diverse manieren kan worden bewerkt en afgewerkt. Het naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is ook heel gemakkelijk te doen.

Hoe komt een multiplank vloer er uit te zien in de woonkamer?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u het niet te laten. U kent natuurlijk die warme ambiance van een massief eiken vloer. Dezelfde ambiance heeft u ook bij een multiplank eiken vloer.

Een ander voordeel bij Vloerenhal Montfoort is dat het hout niet zoveel lelijke noesten en scheuren heeft. Daardoor ziet een vloer er een stuk rustiger uit. In vergelijking met Amerikaans eiken heeft Europees eiken een rustiger karakter. Het heeft daarom een meer stijlvolle indruk.

Een brede uit diverse kleuren olien is te koop. Wel zo handig, want daardoor vind je altijd wel een passende kleur bij uw thuis.

Hoe laat je een eiken multiplank vloer voordelig door iemand?

Wie een multiplank eiken vloer koopt kan dat meestal wel zelf leggen. Wel als je handig bent.

Let wel op de hout werking. Luchtvochtigheid zal voortdurend invloed op je houten vloer hebben. Als je de ruimte tussen muur en hout voldoende vrij houdt vang je de werking van het hout op. Je kunt het leggen natuurlijk ook aan vakmensen uitbesteden.

Wil je toch net even iets anders?

Smaken zullen altijd verschillen. Je kunt tevens denken aan een massieve parketvloer. Deze vloeren zijn nog steeds heel populair. Dat is een gemakkelijke vloer die vast op de ondergrond wordt gelegd. Kan ook zwevend maar vraag dan eerst even om raad hierover. Ook deze vloeren kunnen in elke type kleur worden afgewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort heeft de beschikking over een showroom waarin u alle op voorraad leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. Uiteraard bent u welkom. Tijd voor een kwaliteits eiken houten vloer? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Montfoort. We zien u gaarne verschijnen en de koffie staat klaar.

Lamelparket heeft twee lagen. De toplaag heeft massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit verlijmd berken hout. Lamelparket wordt vaak vergeleken met multiplank. Een multiplank heeft een andere onderlaag dan lamelparket. Het grote verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag vervaardigt van wat duurder multiplex hout. Dat is de waarom multiplank duurder kost dan lamelparket. De overeenkomst tussen beide is dat ze een massief eiken toplaag hebben.

De pluspunten van lamelparket.

Lamelparket kan naadloos worden gelegd. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer nauwelijks onder het effect van vocht en temperatuur schommelingen. Doordat de onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde onderlaag en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een stuk minder gevoelig voor krimp of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Een houten vloer is erg makkelijk in onderhoud, bovendien heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem ook geschikt maakt om te gebruiken met vloerverwarming.

U zit in Mastwijk en zoekt betaalbaar lamelparket voor bij u thuis? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Voordelen van ons lamelparket.

 • Hoogwaardig materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Kan zelf worden gelegd
 • Kleur mogelijkheden zijn onbeperkt
 • Duurzaam
 • Scherp geprijst
 • Direct uit voorraad leverbaar
 • Is ook geschikt voor vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in Mastwijk. Nederlands fabrikaat tegen een lage prijs.

Mastwijk Eiken vloeren - Grenen vloeren
Mastwijk Eiken vloeren - Grenen vloeren

Vraag en Antwoord

De prijzen varieren vanaf E. 34,95 per vierkante meter
Eiken vloeren van topkwaliteit gaan langer mee
Wilt u een goedkope eikenhouten vloer of grenen vloer van topkwaliteit? Dan moet u absoluut bij Vloerenhal Montfoort een kijkje nemen.
Hippe getinte kleuren zijn gewild maar grijsachtige kleuren met natuurlijke demping en lichtgekalkte tinten zijn gewild.