Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Montfoort

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Montfoort

U bent op zoek naar een tijdloze eiken vloer voor bij u thuis of kantoor in Montfoort? Een robuuste eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit, in elke ruimte?

Grenen Vloer kopen in Montfoort

Een robuuste grenen vloer van Nederlandse Top Kwaliteit, in elke ruimte? Enkel en alleen bij ons vind u de meest voordelige houten grenen vloer in Montfoort voor de beste kwaliteit!

FSC keurmerk bij alle houten vloeren

Wie een eikenhouten of grenen vloer bij ons koopt heeft een houten vloer met een legaal FSC keurmerk. Dat betekent een garantie voor degelijkheid en verantwoord bosbeheer.

Legservice voor uw eiken of grenen vloer in Montfoort.

Geen tijd om eigenhandig uw vloer te leggen? Niet alleen komen wij bij u in de regio van Montfoort uw eiken of grenen vloer leveren, ook kunt u gebruik maken onze legservice.

Eiken Vloeren en Grenen Vloeren Montfoort

Weet u wat de voordelen van een houten grenen vloer is? Mogelijkerwijs wist u het nog niet maar grenen vloeren zijn voordeliger in prijs dan eikenhouten vloeren.

Een grenen vloer is niet enkel en alleen goedkoper maar zelfs goedkoper in prijs dan een standaard doorsnee plastic laminaat vloer.

U heeft dus een grenen vloer voor datzelfde geld ipv een gewone laminaat vloer van kunststof. Een laminaatvloer van plastic gaat vaak minder lang mee dan een grenen vloer. Een grenen vloer kun je opnieuw schuren en daarna weer afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Dat kan wel met een grenen vloer.

Tevens heb je met een grenen vloer wel die prachtige houten look die typische warme hout uitstraling bied. Een grenen vloer heeft die echte unieke houten uitstraling en neemt de temperatuur van de kamer ook aan. Met als pluspunt dat een grenen vloer warmer aanvoelt dan de doorsnee laminaat. Een tweede pluspunt is dat een grenen vloer dempend werkt door de isolerende werking van het hout.

Doordat een grenen vloeren winkel met verstand van zaken het gehele proces in eigen beheer doet is het mogelijk voordelige grenen vloeren aan te bieden. De inkoop van het hout wordt in eigen beheer geregeld. Vervolgens wordt het bij een gespecialiseerde houtzagerij bewerkt waardoor er kwaliteitsOm er kwaliteitsvloeren van te laten maken wordt het hout in de zagerij bewerkt. Hierdoor kan de kwaliteit ten alle tijden hoog blijven. Daarom weten we dat de kwaliteit en prijs die wij vragen nergens in Nederland te vinden is.

Zoekt u een prachtige diepe warme, eikenhouten vloer voor uw woning of kantoor in de regio Montfoort?

Een eikenhouten vloer is in trek en voor veel mensen is er niets beters dan een eikenhouten vloer. Zei vinden dit de beste houten vloer die er is. Dat is natuurlijk ook wel begrijpelijk want de uitstraling van deze houten vloer is origineel en geeft een slaapkamer een extra dimensie.

Omdat het een natuur product is past het in elke lokatie van minimalistisch tot klassiek.

Een eiken vloer is bovendien gemakkelijk in de afwerking. Nog een pluspunt is dat de afwerking van een eiken vloer heel gemakkelijk is, zodat er voor elk interieur een gepaste uitvoering is.

Pluspunten van deze eiken vloeren.

 • Betrouwbaar
 • Veel diverse Methodes tot afwerking
 • Het heeft dan ook een prachtige uitstraling
 • Een stevige vloer met karakter
 • Slijtvast
 • Nederlandse kwaliteit

Zoekt u een prachtige diepe warme, eikenhouten vloer voor uw appartement in de regio Montfoort? Wij hebben de beschikking over een eigen showroom waar u al onze eiken vloeren kunt bekijken. Of het nu om massief eiken of multiplank gaat maakt niet uit, wij adviseren u heel graag.

Vloerenhal Montfoort verkoopt meerdere soorten unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Kwaliteit en Nederlands makelij. Wat voor interieur u thuis ook heeft. Een eikenhouten vloer past altijd.

De prijs van multiplank eiken is over het algemeen wat duurder dan lamelparket. Dit komt doordat er kwaliteits onderscheid is. De voordelige variant van een houten vloer met meerlagen is lampelparket. niettemin hoeft multiplank eiken echt niet een stuk meer te kosten dan de gewone lamelparket.

Bij Vloerenhal Montfoort is het assortiment van eiken multiplanken vrij gevarieerd. Prijs en kwaliteits verhouding is dan ook nergens zo goedkoop te vinden in de rest van Nederland. Die voordelige prijs is mogelijk aangezien men het hout in bulk in Europa inkoopt. Waarna de eigen zagerij het verwerkt tot multiplank vloeren.

Tevens voldoet het hout aan het PEFC keurmerk wat door de leveranciers wordt aangeboden. De vloeren zijn van Nederlands fabricaat, bijgevolg dat Vloerenhal Montfoort de kwaliteit kan garanderen.

Houten vloeren van Nederlandse bodem voor hele mooie prijzen!

Eiken multiplank rustiek vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Genoeg keuze Zit u aan een multiplank eiken vloer te denken?

Uw geld investeren in een muliplank eiken vloer is een goede investering aangezien dit soort vloeren langer goed blijven. Als uw bankrekening het aan kan is het absoluut te overwegen.

Een eiken multiplank heeft een top laag van eikenhout wat er exact uitziet als een massief eiken vloer. Als de vloer gelegd is ziet u geen onderscheid tussen de twee. Door de harde top laag voorkomt het dat deze niet zo snel zal beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee zodat u er lang plezier van zal hebben.

Multiplank vloeren zijn zeer geschikt voor een woonkamer met vloerverwarming.
En ook bij een zwevende vloer is de multiplank vloer makkelijk te leggen. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op diverse manieren kan worden bewerkt en afgewerkt. Het naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel gemakkelijk te doen.

Hoe gaat een multiplank vloer er uit zien in de huiskamer?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u het niet te laten. U kent natuurlijk die diepe ambiance van een massief eiken vloer. Dezelfde ambiance heeft u ook bij een multiplank eiken vloer.

Veel goedkope houten vloeren barsten van de noesten en scheuren. Dat zult u niet bij de Vloerenhal Montfoort meemaken. Je vloer zal er een stuk rustiger uitzien. Europees eiken hout heeft de reputatie dat het een meer rustig karakter heeft dan Eiken uit Amerika. Het ziet er dan ook een stuk beter uit.

Een hele ruime uit diverse kleuren olien is te koop. Gemakkelijk, want daardoor vind je in ieder geval wel de juiste kleur bij uw interieur.

Bij wie goedkoop een eiken multiplank vloer laten leggen?

Een klant die een multiplank eiken vloer koopt kan dat in principe zelf leggen. Op voorwaarde dat je handig bent.

Er zijn wel een paar punten waar je op moet letten en dat is de houtwerking. Hout zal telkens werken door de invloed van luchtvochtigheid en droogte. Dat kun je vermijden door tussen de muur en het hout ruimte te houden. Je kunt leggen natuurlijk ook uitbesteden.

Wil je toch net even iets anders?

Smaken zullen altijd verschillen. Je kunt tevens aan een massieve parketvloer denken. Deze vloeren zijn nog steeds heel populair. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond worden gelegd. Zoek je zwevend dan kan dat ook. Ook dit soort vloeren kunnen in iedere type kleur met onze olien worden bewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft een showroom waarin u alle op voorraad leverbare eiken houten vloeren kunt bekijken. Natuurlijk bent u welkom. Als u op zoek bent naar een eiken vloer van de beste kwaliteit moet u absoluut bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket wordt samengesteld uit een massieve top laag van eiken en een onderlaag van verlijmde berkenhout. Lamelparket is wat anders dan multiplank. Het onderscheid tussen multiplank en lampelparket zit dan ook in de details. De onderlaag van een multiplank bestaat uit multiplexhout wat duurder is. Daarom is een multiplank wat duurder geprijsd dan lamelparket . De overeenkomst tussen de beide is dat de toplaag bestaat uit massief eiken.

Wat u moet weten over ons lamelparket.

Lamelparket kan naadloos worden gelegd. Een lamelplanken vloer heeft geen last van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Daar boven op zit een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket minder gevoelig voor krimpen of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daardoor gemakkelijk te onderhouden en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

Woont u in Montfoort en zoekt u lamelparket voor thuis? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Voordelen van ons lamelparket.

 • Eersteklas materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Zelf te leggen
 • Kleur mogelijkheden zijn onbeperkt
 • Het is een duurzaam product
 • Scherp geprijst
 • Rechtstreeks uit voorraad te leveren
 • Geschikt met vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in Montfoort. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen scherpe prijzen.

Montfoort Eikenhouten vloer - Grenen vloer
Montfoort Eikenhouten vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van welke vloer varieren de prijzen vanaf E. 34,95
Rode eik en witte eik zijn twee zeer populaire keuzes in eikenhouten vloeren en gaan vrij lang mee
Wilt u een voordelige eikenhouten vloer of grenen vloer van topkwaliteit? Kijk dan bij Vloerenhal Montfoort.
De trend naar donkere kleurencombinaties blijft groeien. Grijze en grijze melanges inclusief houtskool kleuren en bruin en grijs. Lichte kleuren die natuurlijk en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte vloeren.