Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Nieuwe-Wetering

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Nieuwe-Wetering

Op zoek naar een echte eiken vloer voor uw woonkamer of kantoor in Nieuwe-Wetering? U wilt op kantoor in ieder vertrek een authentieke eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Nieuwe-Wetering

U wilt op kantoor in ieder vertrek een authentieke grenen houten vloer van Nederlandse Kwaliteit? De goedkoopste grenen houten vloer voor uw woonkamer of kantoor in Nieuwe-Wetering voor de beste kwaliteit!

Houten vloer alleen met Keurmerk

Al onze eiken en grenen vloeren hebben een legaal keurmerk. Dit is een garantie voor duurzaamheid en welbewust bosbeheer.

Onze speciale legservice tevens bij u in Nieuwe-Wetering.

U komt er gewoonweg niet aan toe om eigenhandig uw vloer te leggen? Wij komen niet enkel en alleen bij u in de regio van Nieuwe-Wetering uw houten vloer leveren, ook kunt u gebruik maken onze speciale legservice.

Nieuwe-Wetering Houten Vloeren leverancier - Leveren en Legservice

Weet u al precies wat het grote voordeel van grenen vloeren zijn? Heel veel mensen snappen wel dat grenen vloeren een stuk goedkoper zijn dan eikenhouten vloeren.

Duidelijker gezegd, een grenen houten vloer is goedkoper dan een laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor datzelfde geld i.p.v. een plastic laminaat vloer van plastiek. En het voordeel van een grenen houten vloer is dat het een stuk langer mee gaat dan een laminaat vloer. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Met een kunststof laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een kunststof laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Dat kan wel met een grenen houten vloer.

Vergeet niet dat een grenen vloer die typische warme hout ambiance bied. Tevens wordt de warmte van de kamer geabsorbeerd. Dat heeft als een groot voordeel dat een grenen houten vloer warmer en prettiger aanvoelt dan gewoon kunststof laminaat. Een ander voordeel is dat een grenen houten vloer een dempende werking heeft vanwege de geïsoleerde werking van het hout.

Door alles in eigen beheer te doen kan een grenen vloeren winkel met verstand van zaken goedkope grenen vloeren aanbieden. De inkoop van het hout wordt zelf geregeld. Vervolgens wordt het bij een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waardoor er kwaliteitsgrenen vloer van worden gemaakt. Hierdoor is de kwaliteit natuurlijk altijd heel hoog. We weten maar al te goed dat de prijs die u voor een grenen houten vloer betaald van hoge kwaliteit is en dat u dat nergens anders in Nederland kan vinden.

Zoekt u een eiken vloer voor bij u in Nieuwe-Wetering?

De eiken vloer is een solide vloer en gaat voor lange tijd mee. Zei vinden dit de beste vloerbedekking die er te koop is. Dat is natuurlijk ook wel begrijpelijk want de ambiance van deze houten vloer is uniek en geeft een huiskamer een toegevoegde waarde.

Hout is een natuurlijk product en kan zich eenvoudig aanpassen aan trendy of klassieke vertrekken. Dat geldt ook zelfs voor de wat koelere ruimtes.

Een eiken vloer is ook eenvoudig in de afwerking. Dit biedt als voordeel dat de vloer kan worden aangepast aan elk interieur, waardoor er voor ieder interieur een passende afwerking is.

De pluspunten van eiken houten vloeren.

 • Duurzaam
 • Veel diverse Afwerkingsmogelijkheden
 • Eiken hout is bijzonder mooi hout
 • Karakter
 • Slijtvast
 • Vervaardigt in Nederland

U zoekt een eiken vloer en zit in de buurt van Nieuwe-Wetering? Kom langs in de showroom waar we u graag meer uitleggen over onze eiken vloeren. Heeft u interesse in massief eiken of een multiplank eiken vloer? We nemen de tijd voor u en denken graag met u mee.

Vloerenhal Montfoort verkoopt verschillende soorten houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Top kwaliteit en Nederlands makelij. Welke ambiance u ook wilt verkrijgen in uw huis, met een eikenhouten vloer geeft u uw huis een extra dimensie.

De prijs van gewoon standaard multiplank eiken is over het algemeen duurder dan lamelparket. Dit komt doordat er verschil zit in kwaliteit. Lamelparket is een houten vloer met meerlagen en is de wat goedkopere van de twee. Lamelparket hoeft niet perse een stuk goedkoper te zijn dan multiplank eiken.

Bij de Vloerenhal Montfoort is er veel keuze uit eiken multiplanken. Daar verkopen ze echte kwaliteit voor een scherpe prijs. Niet alleen koopt men het hout in grote partijen in Europa maar ook verwerkt men het hout in de eigen zagerij. Aldaar wordt het verwerkt tot multiplank vloeren .

Een ander punt van belang is dat al het hout voldoet aan het PEFC-keurmerk wat bij de handelaren wordt ingekocht. Garantie van de kwaliteit van de vloeren kan omdat deze van Nederlands fabricaat zijn.

Een hele scherpe prijs voor Nederlandse kwaliteitsvloeren!

Eiken multiplank rustiek vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Genoeg keuze Heeft u het liefst een multiplank eiken vloer?

Een voordeel is dat muliplank eiken vloeren een veel langere levensduur hebben waardoor uw besteding ook langer mee gaat. Heeft u bestedingsruimte dan is het absoluut iets om te overwegen.

Een eiken multiplank bestaat uit een top laag van eikenhout wat er precies zo uitziet als een massief eiken vloer. Als de vloer eenmaal gelegd is is er geen onderscheid tussen de twee. Doordat de toplaag hard is, zal deze niet gemakkelijk beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan jaren mee waardoor u er lang van kan.

Is er vloerverwarming er plaats dan is een multiplank vloer uitermate geschikt.
Heeft u een woonkamer waarin u de vloer zwevend moet leggen dan is de multiplank vloer hier ook geschikt voor. Een ander voordeel is dat een multiplank vloer op diverse manieren kan worden bewerkt en afgewerkt. Naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel simpel te doen.

Uiterlijk van een multiplank eiken vloer?

De hele mooie prijs die u betaald voor multiplank eiken? Daar zal het zeker niet aan liggen. U krijgt dezelfde warme gloed als die van een massief eiken vloer.

Veel goedkope houten vloeren bevatten teveel noesten en scheuren. Niet bij Vloerenhal Montfoort. Je houten vloer zal er absoluut goed uitzien. Eiken hout uit europa heeft de reputatie dat het een veel rustiger karakter heeft dan Amerikaans eiken. Het heeft daarom een meer stijlvolle look.

Een hele ruime uit diverse kleuren olien is voorhanden. Hierdoor vind u voor ieder interieur een passende kleur.

Bij vloerenwinkel goedkoop een eiken multiplank vloer laten leggen?

Vind je van je zelf dat je handig bent? Dan is het niet moeilijk om een multiplank eiken vloer zelf te leggen.

Er zijn wel een paar punten waar je op dient te letten en dat is de houtwerking. Luchtvochtigheid zal iedere keer het hout laten werken. Wanneer je de ruimte tussen muur en hout voldoende vrij houdt kun je de werking van het hout ondervangen. Wanneer je gebruik maakt van de speciale legservice ben je tenminste verzekerd dat je vloer vakbekwaam gelegd wordt.

Wil je toch net even iets anders?

Zoek je toch iets echt heel anders voor je werkplek dan is een massieve parketvloer mogelijkerwijs iets voor je. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond worden gelegd. Wilt u zwevend dan kan dat ook. Ook dit soort vloeren kunnen in elke gewenste kleur worden bewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een uitgebreide showroom waarin u alle op voorraad leverbare eiken houten vloeren kunt bekijken. Uiteraard bent u van harte welkom. Als u op zoek bent naar een eiken vloer van de beste kwaliteit moet u echt bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket heeft twee lagen. Een toplaag van massief eiken hout en een onderlaag van verlijmd berkenhout. Lamelparket is iets anders dan multiplank. Een multiplank bestaat uit een andere onderlaag dan lamelparket. De onderlaag van een multiplank is samengesteld uit multiplexhout wat duurder is. Daarom is een multiplank wat duurder dan lamelparket . De overeenkomst tussen beide is dat de toplaag bestaat uit massief eiken.

De pluspunten van lamelparket.

Lamelparket kan naadloos worden gelegd. Een lamelplanken vloer heeft bijna geen last van vocht en schommelingen in temperatuur. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Daar boven op is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket veel minder gevoelig voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom eenvoudig te onderhouden en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat betekent dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

Woont u in Nieuwe-Wetering en bent u op zoek naar voordelig lamelparket voor bij u in huis? Kom dan bij ons langs in Montfoort.

De pluspunten van lamelparket.

 • Hoogwaardig materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Kan zelf worden gelegd
 • Opties uit talloze kleuren
 • Degelijk product
 • Kwaliteit en hele mooie prijs
 • Alle vloeren rechtstreeks leverbaar
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Nieuwe-Wetering. Wij leveren en leggen Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen scherpe prijzen.

Nieuwe-Wetering Eikenhouten vloer - Grenen vloer
Nieuwe-Wetering Eikenhouten vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van wat voor vloer is de prijs vanaf E. 34,95
Eiken vloeren van topkwaliteit gaan langer mee
Bij Vloerenhal Montfoort vind u de goedkoopste eiken vloeren.
Moderne donkere kleuren zijn populair maar grijze kleuren met prachtige demping en lichtgekalkte kleuren zijn gewild.