Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Nieuwegein

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Nieuwegein

Bent u aan het rondkijken voor een tijdloze eiken vloer voor bij u in huis of bedrijf in Nieuwegein? U wilt op het werk in elke ruimte een eerlijke eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Nieuwegein

U wilt op het werk in elke ruimte een eerlijke grenen houten vloer van Nederlandse Kwaliteit? De meest voordelige grenen houten vloer voor bij u thuis of bedrijf in Nieuwegein tegen de allerbeste kwaliteit!

FSC keurmerk voor al onze houten vloeren

Al onze houten vloeren zijn met legaal fsc keurmerk. Dit is een zekerheid voor degelijkheid en slim beleid bij bosbeheer.

Onze exclusieve legservice natuurlijk ook bij u in Nieuwegein.

U weet niet goed hoe uw vloer te leggen? Ook bij u in de buurt van Nieuwegein leggen wij houten vloeren bij u thuis of kantoor.

Houten Vloeren leveren en legservice ook bij u in Nieuwegein

Weet u al precies wat de voordelen van een houten grenen houten vloer is? Mogelijkerwijs was u niet echt op de hoogte maar grenen houten vloeren zijn een stuk goedkoper in prijs dan eiken vloeren.

Een grenen houten vloer is daardoor niet enkel goedkoper maar tevens een stuk voordeliger dan een standaard kunststof laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor datzelfde geld ipv een plastic laminaat vloer van plastiek. Een kunststof laminaat vloer gaat een stuk minder lang mee dan een grenen houten vloer. Een grenen houten vloer kun je opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een kunststof laminaat vloer kun je niet afschuren en nog een keer afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die natuurlijke houten uitstraling die markante warme hout gloed bied. En bovendien wordt de temperatuur van de woonkamer geabsorbeerd. Met als voordeel dat een grenen houten vloer warmer aanvoelt dan gewoon kunststof laminaat. Dankzij de isolerende werking van hout voelt dit ook een stuk aangenamer aan dan bij een reguliere kunststof laminaat.

Doordat de allerbeste grenen houten vloeren winkel werkelijk alles zelf doet is het mogelijk voordelige grenen houten vloeren aan te bieden. De inkoop van het hout wordt in eigen beheer georganiseerd. Daarna wordt het door een houtzagerij verwerkt en afgewerkt waardoor er kwaliteitsgrenen vloer van worden gefabriceerd. Hierdoor kan de kwaliteit ten alle tijden hoog blijven. We weten dan ook dat de prijs kwaliteit die u voor een grenen houten vloer betaald van hoge kwaliteit is en dat dat nergens anders in Nederland te vinden is.

U zit in Nieuwegein en bent op zoek naar een eiken vloer voor bij u in huis?

Een eiken vloer is een stevige vloer en gaat lang mee. Het wordt niet voor niets de mooiste vloerbedekking genoemd. Heel logisch, want zo’n vloer is stevig en kent een hippe uitstraling.

Hout is een natuurlijk product en kan zich heel eenvoudig aanpassen aan trendy of de bekende klassieke woonkamer. Dat geldt zelfs voor industriele ruimtes.

Een eiken vloer is tevens heel gemakkelijk in de afwerking. Zeker nog een voordeel is dat je de eiken vloer op meerdere wijzes kan afwerken, waardoor er voor elk interieur een passende afwerking is.

De voordelen van deze eiken vloeren.

 • Betrouwbaar
 • Veel verschillende Afwerkingsmogelijkheden
 • Eiken hout is een bijzonder mooie houtsoort
 • Karakteristiek
 • Slijtage vast
 • Nederlandse kwaliteit

U bent op zoek naar een eiken vloer voor uw woning in Nieuwegein? Kom bij ons langs in onze showroom waar we u graag meer uitleggen over de eiken vloeren. Of het nu massief of een multiplank eiken vloer is maakt niet uit, wij adviseren u graag.

Vloerenhal Montfoort levert verschillende type houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Al deze vloeren zijn kwaliteits vloeren van degelijk nederlands makelij. Wat voor interieur u thuis ook heeft. Een eikenhouten vloer past ten alle tijden.

Prijs van lamelparket ligt een stuk lager dan dat van gewoon standaard multiplank eiken. Dit komt doordat er kwaliteits onderscheid is. De wat goedkopere versie van een houten vloer met meerlagen is lampelparket. Lamelparket hoeft niet altijd een stuk goedkoper te zijn dan multiplank eiken.

Een behoorlijk groot assortiment aan eiken multiplanken zal je zeker bij de Vloerenhal Montfoort vinden. Daar verkopen ze echte kwaliteit voor een scherpe prijs. Buiten dat men het hout in bulk in Europa inkoopt maar tevens verwerkt men het hout in de eigen zagerij. Daar wordt het verwerkt tot multiplank vloeren .

Ook voldoet het hout wat door de handelaren wordt geleverd aan het PEFC-keurmerk. Garantie op de kwaliteit van de vloeren kan omdat de vloeren van Nederlands makelij zijn.

Een scherpe prijs voor Nederlandse kwaliteitsvloeren!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Genoeg keuze Heeft u liever een multiplank eiken vloer?

Een vrij groot voordeel is dat multiplank eiken een veel langere levensduur heeft waardoor uw besteding tevens langer mee zal gaan. Heeft u budget is het absoluut het overdenken waard.

Het onderscheid met een massief eiken vloer is dat de toplaag van een eiken multiplank van eikenhout is waardoor het er precies Zo uitziet. Als de vloer gelegd is ziet u geen onderscheid tussen de twee. Doordat de toplaag hard is, voorkomt het dat deze echt niet snel zal beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan jaren mee waardoor u er lang zal genieten.

Is er vloerverwarming in de woonkamer dan is een multiplank vloer uitermate geschikt.
Heeft u een woonkamer waarin de vloer zwevend dient te worden gelegd dan is de multiplank vloer ook geschikt. Indien u een multiplank vloer na afloop nog wil nabewerken dan is dat vrij gemakkelijk te doen. En niet te vergeten kut u een multiplank vloer naadloos leggen.

Hoe komt een multiplank vloer er uit te zien in de huiskamer?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u het niet te laten. U kent uiteraard die diepe ambiance van een massief eiken vloer. Dezelfde ambiance heeft u tevens bij een multiplank eiken vloer.

Heel wat goedkope houten vloeren bevatten teveel noesten en scheuren. Dat zult u niet bij de Vloerenhal Montfoort vinden. Je eiken vloer zal er absoluut goed uitzien. Eiken hout uit europa staat er om bekend dat het een meer rustig karakter heeft dan Eiken uit Amerika. Het heeft daarom een meer stijlvolle indruk.

Een groot assortiment uit verschillende kleuren olien is aanwezig. Hierdoor vind u voor elk interieur een passende kleur.

Voordelig een eiken multiplank vloer laten leggen?

Vind je jezelf handig ? Dan is het niet ingwikkeld om een multiplank eiken vloer in eigen beheer te leggen.

Let wel op de werking van het hout. Luchtvochtigheid zal voortdurend invloed op hout hebben. Dat kun je verhinderen door tussen de muur en het hout ruimte te houden. Leggen kun je uiteraard ook uitbesteden.

Wil je toch net even wat anders?

Toch nog zoekende naar iets heel anders voor je woning of kantoor dan is het geen slecht idee dat een massieve parketvloer iets voor je is. Dat is een gemakkelijke vloer die vast op de ondergrond wordt gelegd. Kan ook zwevend maar vraag dan van tevoren om advies hierover. Precies zoals met de andere vloeren kan tevens deze vloer in ieder type kleur met een van onze olie worden bewerkt.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een uitgebreide showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. Uiteraard bent u welkom. Op zoek naar een kwaliteits eiken houten vloer? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Montfoort. We zien u gaarne verschijnen en de koffie staat klaar.

Lamelparket wordt opgebouwd uit een massieve toplaag van eiken en een onder laag van verlijmde berken hout. Lamelparket is iets anders dan multiplank. Er zijn wel grote verschillen tussen lamelparket of multiplank. De onderlaag van een multiplank bestaat uit multiplexhout wat daardoor duurder is. Daardoor ook dat een multiplank duurder geprijsd is dan lamelparket. De overeenkomst tussen de beide is dat ze een massief eiken toplaag hebben.

De voordelen van lamelparket.

Lamelparket kunt u naadloos leggen. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder de werking van vocht en temperatuur schommelingen. Omdat de onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde onderlaag en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een veel minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Een houten vloer is erg makkelijk in onderhoud, bovendien heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u in huis in Nieuwegein? Kom dan bij ons langs in Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Al onze vloeren zijn van eersteklas materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Zelf te leggen
 • Opties uit veel kleuren
 • Het is een betrouwbaar product
 • Kwaliteit en scherpe prijs
 • Al het hout op vooraad
 • Is geschikt voor vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Nieuwegein. Wij leveren Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen scherpe prijzen.

Nieuwegein Eiken vloer - Grenen vloer
Nieuwegein Eiken vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van welke vloer varieren de prijzen vanaf E. 34,95
Rode eik en witte eik zijn twee populaire keuzes in eiken vloeren en gaan vrij lang mee
Wilt u een voordelige eiken vloer of grenen vloer van de beste kwaliteit? Dan moet u absoluut bij Vloerenhal Montfoort zijn.
Moderne donkere kleuren zijn populair maar grijze kleuren met prachtige demping en lichtgekalkte tinten zijn gewild.