Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Nieuwerhoek

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Nieuwerhoek

Bent u aan het rondkijken voor een stoere eiken vloer voor bij u thuis of kantoor in Nieuwerhoek? Een authentieke eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit, in iedere ruimte?

Grenen Vloer kopen in Nieuwerhoek

Een authentieke grenen vloer van Nederlandse Top Kwaliteit, in iedere ruimte? De goedkoopste grenen vloer voor bij u thuis of kantoor in Nieuwerhoek van topkwaliteit!

FSC keurmerk bij alle houten vloeren

Alle houten vloeren hebben een speciaal keurmerk. Dit is een garantie voor degelijkheid en representatief beleid bij bosbeheer.

Legservice ook voor uw houten vloer in Nieuwerhoek.

U kunt uw vloer niet echt zelf leggen? Heeft u geen tijd om uw houten vloer zelf te leggen? Vraag dan om onze legservice.

Nieuwerhoek Houten Vloeren leverancier - Leveren en Leggen

Weet u precies wat het pluspunt van een houten grenen vloer is? Wellicht wist u het nog niet echt maar grenen houten vloeren zijn voordeliger in prijs dan eikenhouten vloeren.

Nog beter gezegd, een grenen vloer is goedkoper dan een laminaat vloer.

U heeft een grenen vloer voor dezelfde prijs i.p.v. een standaard laminaat vloer van kunststof. Een laminaat vloer gaat een stuk minder lang mee dan een grenen vloer. Een grenen vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Met een laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een laminaat vloer kun je niet afschuren en opnieuw afwerken. Dat kan wel met een grenen vloer.

Tevens heb je met een grenen vloer wel die unieke houten ambiance die markante warme hout ambiance geeft. Ook wordt de warmte van de ruimte geabsorbeerd. Een laminaat heeft dat niet. Een grenen vloer voelt daardoor warmer aan. Dankzij de geïsoleerde werking van hout in het algemeen voelt dit ook prettiger aan dan bij een normale laminaat.

Doordat een grenen houten vloeren winkel met ervaring alles in eigen beheer doet is het mogelijk voordelige grenen houten vloeren te verkopen. De hout inkoop wordt zelf geregeld. Daarna wordt het bij een gespecialiseerde houtzagerij bewerkt waardoor er kwaliteitsOm daar kwaliteitsvloeren van te maken wordt het hout in een speciale zagerij bewerkt. Het grote voordeel is dat de kwaliteit gewaarborgd kan worden. Daardoor weten we dat de prijs kwaliteit die wij vragen nergens in Nederland te vinden is.

Zit u in Nieuwerhoek en bent u op zoek naar een eiken vloer voor bij u thuis?

Een eiken vloer is solide en gaat voor lange tijd mee. Die mensen vinden dit de beste vloerbedekking die er te koop is. Dat is ook wel begrijpelijk want de ambiance van deze houten vloer is uniek en geeft een woonkamer een toegevoegde waarde.

Omdat het om een typisch natuur product gaat past het in elke lokatie van industrieel tot klassiek.

Een eiken vloer is tevens gemakkelijk in de bewerking. Dit biedt als voordeel dat de vloer kan worden aangepast aan elk interieur, zodat er voor ieder interieur een perfecte uitvoering is.

De voordelen van eiken vloeren.

 • Gaat voor lange tijd mee
 • Veel verschillende Afwerkingsmogelijkheden
 • Het heeft dan ook een unieke ambiance
 • Karakter
 • Slijtage vast
 • Nederlandse kwaliteit

Zit u in Nieuwerhoek en bent u op zoek naar een eikenhouten vloer voor bij u thuis? Wij beschikken over een showroom waar u al onze eiken vloeren kunt bekijken. Heeft u ook interesse in massief eiken of een multiplank eiken vloer? We nemen de tijd voor u en denken heel graag met u mee.

Vloerenhal Montfoort levert meerdere type houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Kwaliteit en Nederlands makelij. Wat voor stemming u ook wilt verkrijgen in uw huis, met een eikenhouten vloer geeft u uw huis allure.

Lamelparket prijzen liggen een stuk lager dan dat van multiplank eiken. Dit komt doordat er verschil zit in kwaliteit. Lamelparket is een meerlaag opgebouwde houten vloer en is de voordeligste van de twee. niettemin hoeft multiplank eiken echt niet een stuk meer te kosten dan de gewone lamelparket.

Bij de houten vloeren winkel Vloerenhal Montfoort is het aanbod van eiken multiplanken vrij gevarieerd. Prijs en kwaliteits verhouding is dan ook nergens zo goedkoop te vinden. Die voordelige prijs is mogelijk omdat men het hout in bulk in Europa aankoopt. Waarna de eigen zagerij het verwerkt tot multiplank vloeren.

Ook voldoet het hout wat door de leveranciers wordt aangeboden aan het PEFC-keurmerk. Waarborg op de kwaliteit van de vloeren komt omdat deze van Nederlands makelij zijn.

Een scherpe prijs voor Nederlandse klasse vloeren!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Wat zal het worden? Kiest u liever voor een multiplank eiken?

Uw geld investeren in een muliplank eiken vloer is een goede investering omdat dit soort vloeren langer goed blijven. Als uw bankrekening het aan kan is het absoluut te overwegen.

Een massief eiken vloer zegt het al. Het bestaat volledig uit eiken hout. De eiken multiplank daarentegen heeft enkel uit een toplaag van eiken hout. Als de vloer gelegd is is er geen verschil tussen de twee. Doordat de toplaag hard is, zal deze niet gemakkelijk beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan jaren mee zodat u er lang van kan.

Is er vloerverwarming present dan is een multiplank vloer uitermate geschikt.
Beschikt u over een woonkamer waarin de vloer zwevend moet worden gelegd dan is de multiplank vloer hier ook geschikt voor. Een ander voordeel is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden verwerkt en afgewerkt. Vergeet niet dat u een multiplank vloer naadloos kan leggen.

Wat is het uiterlijk van een multiplank eiken vloer?

Aan de prijs van multiplank eiken zal het niet liggen. U kent uiteraard die prachtige diepe warme gloed van een massief eiken vloer. Dezelfde gloed heeft u ook bij een multiplank eiken vloer.

Een ander voordeel bij Vloerenhal Montfoort is dat het hout niet zoveel lelijke noesten en scheuren heeft. Daardoor ziet een vloer er een stuk netter uit. In vergelijking met Amerikaans eiken heeft Europees eiken hout een wat meer rustiger karakter. Het heeft daarom een meer stijlvolle indruk.

En ook is er een lekker groot aanbod aan verschillende kleuren olien present. Gemakkelijk, want uiteindelijk vind je waarschijnlijk wel een passende kleur bij uw interieur.

Goedkoop een eiken multiplank vloer voor je laten leggen?

Wie een multiplank eiken vloer besteld kan dat meestal wel zelf leggen. Alleen als je handig bent.

Let wel op de hout werking. Luchtvochtigheid zal steevast het hout laten werken. Dat kun je vermijden door ruimte tussen muur en het hout te houden. Het leggen kun je uiteraard ook uitbesteden.

Wil je toch net even wat anders?

Toch nog op zoek naar iets anders voor je werkplek dan is een massieve parketvloer misschien iets voor je. Dat is een gemakkelijke vloer die vast op de ondergrond gelegd wordt. Mag ook zwevend zijn maar vraag dan even om raad hierover. Ook deze vloeren kunnen in iedere type kleur worden bewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort heeft de beschikking over een showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. U bent welkom. Ingeval u op zoek bent naar een eiken vloer van de allerbeste kwaliteit moet u zeker bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket heeft 2 lagen. De toplaag heeft massief eiken hout en de onderlaag is verlijmd berken hout. Deze niet te verwarren met multiplank. Het verschil tussen multiplank en lampelparket zit hem in de details. Het verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag gemaakt van wat duurder multiplex hout. Vandaar dat een multiplank duurder is dan lamelparket. Wel bestaan beide type vloeren uit een massief eiken toplaag.

Lamelparket advies.

Lamelparket kan naadloos worden gelegd. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer nauwelijks onder de werking van vocht en temperatuur schommelingen. Omdat de onderrug uit een kruislings verlijmde onderlaag bestaat en de toplaag uit eiken is lamelparket een stuk minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten als bij een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daardoor eenvoudig in onderhoud maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem ook geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

Zit u in Nieuwerhoek en zoekt u lamelparket voor bij u in huis? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Al onze houten vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Kan zelf worden gelegd
 • 1000 en 1 kleur keuzes
 • Duurzaam
 • Kwaliteit en scherpe prijs
 • Alle houten vloeren rechtstreeks te leveren
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Nieuwerhoek. Wij leveren en leggen Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen een lage prijs.

Eikenhouten vloeren - Grenen Vloer Leveren En Leggen In Nieuwerhoek
Eikenhouten vloeren - Grenen Vloer Leveren En Leggen In Nieuwerhoek

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van wat voor vloer varieert de prijs vanaf E. 34,95
Rode eik en witte eik zijn twee populaire keuzes in eikenhouten vloeren en gaan vrij lang mee
Wilt u een voordelige eikenhouten vloer of grenen vloer van de beste kwaliteit? Neem dan een kijkje bij Vloerenhal Montfoort.
Hippe getinte kleuren zijn populair maar grijsachtige kleuren met prachtige demping en lichtgekalkte kleuren zijn populair.