Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Odijk

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Odijk

U bent op zoek naar een stoere eiken houten vloer voor bij u in huis of bedrijf in Odijk? Uw wilt heel graag in iedere ruimte een echte eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Odijk

Uw wilt heel graag in iedere ruimte een echte grenen vloer van Nederlandse Kwaliteit? De goedkoopste grenen vloer voor bij u thuis of bedrijf in Odijk tegen de allerbeste kwaliteit!

Keurmerk op al onze houten vloeren

Al onze eiken en grenen vloeren hebben een legaal keurmerk. Dit is een garantie voor degelijkheid en slim beleid bij bosbeheer.

Legservice voor uw eiken of grenen vloer in Odijk.

U weet niet precies hoe uw vloer te leggen? Heeft u geen tijd om uw eiken of grenen vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze legservice.

Houten Vloeren leveren en leggen ook bij u in Odijk

Weet u al precies wat de pluspunten van een houten grenen vloer is? Heel veel mensen snappen wel dat grenen vloeren goedkoper zijn dan eikenhouten vloeren.

Een grenen vloer is niet enkel en alleen voordeliger in prijs maar zelfs goedkoper dan een standaard plastic laminaat vloer.

U heeft dus een grenen vloer voor dezelfde prijs ipv een plastic laminaat vloer van plastiek. En een pluspunt van een grenen vloer is dat het langer mee gaat dan een kuststof laminaat vloer. Een grenen vloer kun je telkens opnieuw schuren en daarna weer afwerken. Met een laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Met een grenen vloer kan dat wel.

Vergeet niet dat een grenen vloer die echte warme hout gloed bied. Ook wordt de temperatuur van de woonkamer geabsorbeerd. Een laminaat doet dat niet. Een grenen vloer voelt dan ook warmer aan. Dankzij de geïsoleerde werking van hout in het algemeen voelt dit ook warmer en aangenamer aan dan bij een normale laminaat.

Doordat een grenen vloeren winkel met verstand van zaken het gehele proces zelf doet is het ook mogelijk goedkope grenen vloeren aan te bieden. Alles zelf doen betekent dat men de zelf de inkoop van het hout regelt. Vervolgens wordt het bij een houtzagerij bewerkt waarna er kwaliteitsvloeren. Een pluspunt is dat de kwaliteit wordt gewaarborgd. We weten dan ook dat de prijs kwaliteit die u voor een grenen vloer betaald van hoge kwaliteit is en dat u dat nergens in Nederland zal vinden.

U zoekt een eiken vloer voor uw woning of kantoor in Odijk?

Een eiken vloer is stevig en gaat lang mee. Die mensen vinden dit de beste houten vloer die er is. Begrijpelijk, want zo’n houten vloer is degelijk en geeft een hippe uitstraling.

Hout is een natuur product en past zich simpel aan trendy of de bekende klassieke vertrekken. Dat geldt ook voor industriele ontwerpen.

Een eiken vloer is tevens simpel in de afwerking. Ook een pluspunt is dat je de eiken vloer op meerdere manieren kan afwerken, waardoor er voor ieder interieur een gepaste uitvoering is.

De vele voordelen van eiken houten vloeren.

 • Gaat lang mee
 • Talloze Mogelijkheden tot afwerking
 • Prachtige uitstraling
 • Karakter
 • Kan tegen een stootje
 • Nederlandse kwaliteit

Zoekt u een eiken vloer voor bij u in Odijk? Wij hebben de beschikking over een eigen showroom waar u al onze eikenhouten vloeren kunt bekijken. Heeft u interesse in massief eikenhout of een multiplank eiken vloer? We adviseren u graag en nemen de tijd voor u.

Vloerenhal Montfoort verkoopt verschillende soorten unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Top kwaliteit en Nederlands makelij. Wat voor interieur u bij u in uw woning ook heeft. Een eikenhouten vloer past iedere keer.

Prijs van lamelparket ligt lager dan dat van multiplank eiken. Dit komt doordat er verschil in kwaliteit zit. De voordelige versie van een meerlaag opgebouwde houten vloer is lampelparket. Lamelparket hoeft niet altijd een stuk goedkoper te zijn dan multiplank eiken.

Bij houten vloeren winkel Vloerenhal Montfoort is er een enorm eiken multiplanken. Prijs en kwaliteits verhouding is dan ook nergens zo voordelig te vinden. Buiten dat men het hout in bulk in Europa inkoopt maar ook wordt het hout verwerkt in de eigen zagerij. Aldaar wordt het verwerkt tot multiplank vloeren .

Een ander punt van belang is dat al het hout voldoet aan het PEFC-keurmerk wat bij de handelaren wordt besteld. Waarborg op de kwaliteit van de vloeren komt omdat de vloeren van Nederlands maaksel zijn.

Een hele mooie prijs voor Nederlandse kwaliteitsvloeren!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Genoeg keuze Kiest u liever voor een multiplank eiken?

Investeren in een muliplank eiken vloer is een goede besteding omdat deze vloeren heel lang meegaan. Als uw budget het toelaat is het zeker te overwegen.

Een massief eiken vloer bestaat geheel uit eiken hout. De eiken multiplank daartegenover bestaat uit alleen met een toplaag van eiken hout. Als de vloer eenmaal gelegd is is er geen onderscheid tussen de beide vloeren. Doordat de toplaag hard is, voorkomt het dat deze echt niet snel zal beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan jaren mee waardoor u er lang van kan.

Beschikt u over vloerverwarming dan is een multiplank vloer uitermate geschikt.
Tevens ook bij een zwevende vloer is de multiplank vloer gemakkelijk aan te leggen. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden bewerkt en afgewerkt. Vergeet niet dat u een multiplank vloer naadloos kan leggen.

Hoe komt een multiplank vloer er uit te zien in de woonkamer?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u het niet te laten. U kent vast en zeker wel die prachtige diepe warme uitstraling van een massief eiken vloer. Dezelfde uitstraling heeft een multiplank eiken vloer ook.

Een ander pluspunt bij Vloerenhal Montfoort is dat de niet zo fraaie noesten en scheuren die je vaak in goedkope houten vloeren ziet niet aanwezig zijn. Hierdoor ziet een vloer er een stuk netter uit. Europees eiken hout staat er om bekend dat het een meer rustig karakter heeft dan Eiken uit Amerika. Het ziet er dan ook een stuk beter uit.

Een ruime uit verschillende kleuren olien is voorhanden. Wel zo gemakkelijk, want het vergemakkelijkt het zoeken naar de perfecte kleur die bij het interieur van de woonkamer pas.

Hoe laat je een eiken multiplank vloer voordelig leggen?

Wie een multiplank eiken vloer besteld kan dat in principe zelf leggen. Wel als je handig bent.

Let op de werking van het hout. Luchtvochtigheid zal steevast het hout laten werken. Dat kun je afwenden door tussen de muur en het hout ruimte te houden. Leggen kun je uiteraard ook uitbesteden.

Wil je toch Wat anders?

Zoek je toch wat heel anders voor je woning dan kan een massieve parketvloer wat voor je zijn. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond worden gelegd. Zoekt u zwevend dan kan dat heel gemakkelijk. Ook deze vloeren kunnen in iedere gewenste kleur met onze olien worden bewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft de beschikking over een uitgebreide showroom waarin u alle op voorraad leverbare eiken houten vloeren kunt bekijken. Natuurlijk bent u welkom. Wanneer u op zoek bent naar een eiken vloer van de allerbeste kwaliteit moet u echt bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket heeft 2 lagen. De toplaag bestaat uit massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit verlijmd berken hout. Lamelparket wordt maar al te vaak verward met multiplank. Een multiplank bestaat uit een andersoortige onderlaag dan lamelparket. De multiplank is wat duurder aangezien de onderlaag bestaat uit multiplex hout. Dat is de waarom multiplank duurder kost dan lamelparket. Wel bestaan beide type vloeren uit een massief eiken toplaag.

De voordelen van lamelparket.

Lamelparket kan naadloos gelegd worden. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder invloed van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op de deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket minder gevoelig voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom eenvoudig te onderhouden maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem ook geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u thuis in Odijk? Kom dan bij ons langs in Montfoort.

Voordelen van ons lamelparket.

 • Al onze houten vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Kan zelf worden gelegd
 • Kleur keuzes zijn oneindig
 • Het is een duurzaam product
 • Scherp geprijst
 • Alle houten vloeren rechtstreeks uit voorraad te leveren
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Odijk. Wij leveren Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen voordelige prijzen.

Odijk Eiken vloer - Grenen vloer
Odijk Eiken vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van wat voor houten vloer varieren de prijzen vanaf E. 34,95
Eiken vloeren van topkwaliteit gaan langer mee
De goedkoopste eikenhouten vloeren en grenen vloeren vind u bij Vloerenhal Montfoort.
De trend naar meer donkere tinten blijft groeien. Grijze en grijze melanges inclusief houtskool tinten en bruin en grijs. Lichte tinten die natuurlijk en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte houten vloeren.