Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Ons Belang

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Ons Belang

Zoekt u een robuuste eiken vloer voor bij u thuis of kantoor in Ons Belang? U wilt bij u op het werk in ieder vertrek een prachtige eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Ons Belang

Ook voor u een robuuste grenen vloer van Nederlandse Top Kwaliteit? De meest voordelige grenen vloer voor bij u thuis of kantoor in Ons Belang tegen topkwaliteit!

Houten vloeren enkel met Keurmerk

Wij zijn leverancier van eiken en grenen vloeren met speciaal FSC keurmerk zijn al onze eiken en grenen vloeren met een speciaal FSC keurmerk. Dit is een garantie voor duurzaamheid en prima beleid bij bosbeheer.

Exclusieve legservice ook bij u in Ons Belang.

Geen tijd om zelf uw vloer te leggen? Maak gebruik van onze legservice door onze vakmannen.

Ons Belang Houten Vloeren leverancier - Leveren en Leggen

Weet u wat de vele voordelen van grenen vloeren zijn? Mogelijkerwijs was u niet echt op de hoogte maar grenen vloeren zijn goedkoper dan de eiken vloer.

Een grenen vloer is niet enkel en alleen goedkoper maar zelfs goedkoper dan een standaard plastic laminaat vloer.

U heeft dan ook een grenen vloer voor hetzelfde geld ipv een gewone laminaat vloer van plastiek. En een pluspunt van een grenen vloer is dat het een stuk langer mee gaat dan een kuststof laminaat vloer. Een grenen vloer kun je opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Met een laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Dat kan wel met een grenen vloer.

Niet te vergeten dat een grenen vloer die typische warme hout uitstraling heeft. Een grenen vloer heeft die typische unieke houten uitstraling en neemt de warmte van de kamer ook aan. Met als pluspunt dat een grenen vloer warmer en prettiger aanvoelt dan bij normaal laminaat. Een ander pluspunt is dat een grenen vloer dempend werkt door de geïsoleerde werking van het hout.

Door bijna alles zelf te doen kan de beste grenen vloeren winkel goedkope grenen vloeren verkopen. Alles zelf regelen houdt in dat men de zelf de inkoop van het hout regelt. Vervolgens wordt het bij een gespecialiseerde houtzagerij bewerkt waardoor er kwaliteitsgrenen vloer ontstaan. Een pluspunt is dat de kwaliteit verzekerd kan worden. We weten dan ook dat de prijs kwaliteit die u voor een grenen vloer betaald van de hoogste kwaliteit is en dat u dat nergens anders in Nederland zal gaan vinden.

U zoekt een eikenhouten vloer en woont in de buurt van Ons Belang?

Een eikenhouten vloer is in trek en voor veel klanten gaat er niets boven een eikenhouten vloer. Die mensen vinden dit de mooiste vloerbedekking die er te koop is. Heel logisch, want zo’n vloer is robuust en geeft een trendy uitstraling.

Hout is een natuur product en kan zich heel makkelijk aanpassen aan moderne of de bekende klassieke huiskamer. Dat geldt ook zelfs voor wat minimal ontwerpen.

Een eiken vloer is ook simpel in de afwerking. Dit biedt als pluspunt dat de vloer eenvoudig kan worden aangepast aan elk interieur, zodat er voor ieder interieur een perfecte afwerking is.

Goede eigenschappen van deze eiken houten vloeren.

 • Duurzaam
 • Veel verschillende Afwerkingsmogelijkheden
 • Unieke uitstraling
 • Een solide vloer met karakter
 • Kan tegen een stootje
 • Nederlandse kwaliteit

Bent u op zoek naar een eiken vloer voor bij u thuis in Ons Belang? Kom bij ons langs in onze showroom waar we u graag meer vertellen over deze eiken vloeren. Of het nu massief of een multiplank eiken vloer is maakt niet uit, wij adviseren u graag.

Vloerenhal Montfoort levert verschillende type unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Kwaliteit en Nederlands fabricaat. Wat voor interieur u thuis ook heeft. Een eikenhouten vloer past altijd.

Standaard multiplank eiken prijzen zijn meestal duurder dan lamelparket. Dat heeft te maken met dat er verschil in kwaliteit zit tussen beide vloeren. Lamelparket is een houten vloer met meerdere lagen en is de minder prijzige van de twee. Lamelparket hoeft niet perse een stuk goedkoper te zijn dan multiplank eiken.

Bij Vloerenhal Montfoort is het assortiment van eiken multiplanken heel gevarieerd. Daar bieden ze echte kwaliteit voor de beste prijs. Niet alleen koopt men het hout in grote partijen in Europa maar tevens verwerkt men het hout in een eigen zagerij. Daar worden er multiplank vloeren van gemaakt.

Een bijkomend belangrijk punt is dat al het hout voldoet aan het PEFC-keurmerk wat bij de leveranciers wordt gekocht. De vloeren zijn daardoor van Nederlands fabricaat, bijgevolg dat Vloerenhal Montfoort de kwaliteit kan waarborgen.

Vloeren van Nederlandse bodem voor hele mooie prijzen!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Genoeg keuze Denkt u aan een multiplank eiken vloer?

Het grote pluspunt zodat uw besteding tevens langer mee gaat. Heeft u bestedingsruimte is het zeker het overdenken waard.

Een massief eiken vloer zegt het al. Het bestaat volledig uit eiken hout. De eiken multiplank daartegenover heeft alleen een toplaag van eiken hout. Als de eiken vloer gelegd is is er geen verschil tussen de twee. Door de harde top laag zal deze niet gemakkelijk beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee zodat u er lang van kan.

Heeft u vloerverwarming dan is een multiplank vloer absoluut geschikt voor.
En ook bij een zwevende vloer is de multiplank vloer ook te leggen. Wanneer u een multiplank vloer naderhand nog wil nabewerken dan is dat heel simpel te doen. En niet te vergeten kut u een multiplank eiken vloer naadloos leggen.

Uiterlijk van een multiplank eiken vloer?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u niet lang over na te denken. U kent vast en zeker wel die diepe gloed van een massief eiken vloer. Diezelfde gloed heeft u tevens bij een multiplank eiken vloer.

Een ander pluspunt bij Vloerenhal Montfoort is dat het hout niet zoveel van die lelijke scheuren en noesten heeft. Dit maakt dat de vloer er wat netter uit ziet. In vergelijking met Eikenhout uit Amerika heeft het eiken uit Europa een rustiger karakter. Het oogt dan ook een stuk mooier.

Een grote uit verschillende kleuren olien is voorhanden. Hierdoor zal u voor elk interieur de perfecte kleur vinden.

Door wie goedkoop een eiken multiplank vloer laten leggen?

Ben je handig? Dan is het echt niet moeilijk om een multiplank eiken vloer in eigen beheer te leggen.

Let wel op de hout werking. Hout zal ten alle tijden werken onder invloed van luchtvochtigheid en tevens ook droogte. Wanneer je de ruimte tussen muur en hout genoeg vrij houdt kun je de werking van het hout vermijden. Het leggen kun je uiteraard ook uitbesteden.

Toch naar iets?

Smaken verschillen uiteraard. Je kunt toch ook aan een massieve parketvloer denken. Deze vloeren zijn nog steeds ontzettend gevraagd. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond gelegd worden. Zoekt u zwevend dan kan dat heel gemakkelijk. Precies zoals met onze andere vloeren kan tevens deze vloer in ieder type kleur met een van onze olie worden afgewerkt.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een uitgebreide showroom waarin u alle op voorraad leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. U bent van harte welkom. Zoek je een kwaliteits eiken houten vloer? Neem dan een kijkje in onze showroom in Montfoort. We zien u gaarne verschijnen koffie staat voor u klaar.

Lamelparket heeft twee lagen. De toplaag bestaat uit massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit berken hout wat verlijmd is. Lamelparket wordt vaak verward met multiplank. Er zijn wel verschillen tussen lamelparket of multiplank. De onderlaag van een multiplank bestaat uit multiplexhout wat duurder is. Dat is de reden dat multiplank wat meer kost dan lamelparket. De overeenkomst tussen beide is dat ze een massief eiken toplaag hebben.

De pluspunten van lamelparket.

Het belangrijkste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder het effect van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op de deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket veel minder kwetsbaar voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Een houten vloer is erg makkelijk in onderhoud, daarbij heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat betekent dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

U zit in Ons Belang en zoekt goedkoop lamelparket voor bij u thuis? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Voordelen van ons lamelparket.

 • Hoogwaardig materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Zelf te leggen
 • 1000 en 1 kleur keuzes
 • Betrouwbaar
 • Wij verkopen kwaliteit tegen een voordelige prijs
 • Alle vloeren rechtstreeks uit voorraad te leveren
 • Is geschikt voor vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in Ons Belang. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen de beste prijzen.

Eikenhouten vloeren Kopen - Grenen vloeren Ons Belang
Eikenhouten vloeren Kopen - Grenen vloeren Ons Belang

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van welke vloer is de prijs vanaf E. 34,95
Rode eik en witte eik zijn twee zeer populaire keuzes in eiken vloeren en gaan heel lang mee
Bij Vloerenhal Montfoort verkopen wij de meest voordelige houten vloeren.
De vraag naar donkere kleurencombinaties blijft groeien. Grijze en grijze melanges inclusief houtskool kleurencombinaties en bruin en grijs. Lichte kleurencombinaties die natuurlijk en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte vloeren.