Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Oud-Loosdrecht

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Oud-Loosdrecht

Op zoek naar een echte eiken vloer voor bij u thuis of bedrijf in Oud-Loosdrecht? U wilt heel graag thuis in iedere kamer een natuurlijke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Oud-Loosdrecht

U wilt heel graag thuis in iedere kamer een natuurlijke grenen houten vloer van Nederlandse Kwaliteit? De goedkoopste grenen houten vloer voor bij u thuis of bedrijf in Oud-Loosdrecht tegen de allerbeste kwaliteit!

Houten vloer enkel met Keurmerk

Al onze houten vloeren hebben een origineel fsc keurmerk. Dat betekent een waarborg voor duurzaamheid en welbewust bosbeheer.

Exclusieve legservice bij u in Oud-Loosdrecht.

U kunt een vloer niet echt zelf leggen? Maak zeker gebruik van onze legservice door onze vakmannen.

Eikenhouten vloeren en Grenen Vloeren Oud-Loosdrecht

Weet u al wat het voordeel van grenen vloeren zijn? Het gros van de klanten begrijpt wel dat grenen vloeren goedkoper zijn dan de eiken vloer.

Een grenen houten vloer is niet alleen goedkoper maar bovendien goedkoper in prijs dan een gewone normaal kunststof laminaat vloer.

U heeft dan ook een grenen houten vloer voor hetzelfde geld i.p.v. een plastic laminaat vloer van plastiek. Een laminaatvloer van plastic gaat een stuk minder lang mee dan een grenen houten vloer. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Met een laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Vergeet ook niet dat een grenen vloer die typische warme hout gloed bied. En ook wordt de warmte van de woonkamer geabsorbeerd. Dat heeft als pluspunt dat een grenen houten vloer warmer en prettiger aanvoelt dan gewoon plastic laminaat. Een ander pluspunt is dat een grenen houten vloer een dempende werking heeft vanwege de geïsoleerde werking van het hout.

Door bijna alles zelf te doen kan een grenen vloeren winkel met veel ervaring goedkope grenen vloeren verkopen. In eigen beheer betekent dat men de zelf de inkoop van het hout regelt. Vervolgens wordt het bij een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waardoor er kwaliteitsgrenen vloer ontstaan. Daardoor is de kwaliteit altijd heel hoog. Daardoor weten we dat de kwaliteit en prijs nergens in Nederland te vinden is.

U zoekt een eiken vloer voor uw appartement in Oud-Loosdrecht?

Een eiken vloer is veel gevraagd en voor de meeste klanten gaat er niets boven een eiken vloer. Het wordt niet voor niets de mooiste houten vloer genoemd. Heel logisch, want zo’n vloer is degelijk en heeft dan ook een trendy uitstraling.

Omdat het een natuur product is past het in elke ruimte van minimalistisch tot hip.

Een eiken vloer is tevens heel gemakkelijk in de afwerking. Dit biedt als pluspunt dat de vloer gemakkelijk kan worden aangepast aan elke ruimte, zodat er voor elk interieur een passende uitvoering is.

Pluspunten van deze eiken vloeren.

 • Duurzaam
 • Veel verschillende Mogelijkheden tot afwerking
 • Prachtige uitstraling
 • Karakteristiek
 • Slijtvast
 • Nederlands fabricaat

U zoekt een eiken vloer voor uw woning of kantoor in Oud-Loosdrecht? Wij hebben de beschikking over een eigen showroom waar u al onze eiken vloeren kunt bekijken. Heeft u interesse in massief eiken of een multiplank eiken vloer? We nemen de tijd voor u en denken met u mee.

Vloerenhal Montfoort levert verschillende type unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Top kwaliteit en Nederlands fabricaat. Wat voor interieur u thuis ook heeft. Een eiken vloer past ten alle tijden.

Lamelparket prijzen liggen lager dan die van multiplank eiken. Dat komt doordat er verschil zit in kwaliteit. Lamelparket is een houten vloer met meerlagen en is de voordeligste van de twee. Desondanks hoeft multiplank eiken echt niet veel duurder te zijn dan de gewone lamelparket.

Een heel groot assortiment aan eiken multiplanken vind je bij Vloerenhal Montfoort. De prijs en kwaliteit vind je nergens zo voordelig. Die goedkope prijs is mogelijk doordat men het hout in het groot in Europa koopt. Waarna de eigen zagerij er multiplank vloeren van maakt.

Ook voldoet het hout aan het PEFC keurmerk wat door de aanbieders wordt aangeleverd. Zekerheid op de kwaliteit van de vloeren komt omdat deze van Nederlands fabricaat zijn.

Een scherpe prijs voor Nederlandse klasse vloeren!

Eiken multiplank rustiek vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Genoeg keuze Denkt u aan een multiplank eiken?

Het grote pluspunt zodat uw investering ook langer mee zal gaan. Heeft u budget dan is het echt iets om te overwegen.

Een eiken multiplank heeft een top laag van eikenhout wat er exact uit komt te zien als een massief eiken vloer. Als de vloer eenmaal gelegd is ziet u geen verschil tussen de beide vloeren. Door de harde top laag voorkomt het dat deze niet snel zal beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee zodat u er lang plezier van zal hebben.

Beschikt u over vloerverwarming dan is een multiplank vloer zeker geschikt voor.
Heeft u een woonkamer waarin u de vloer zwevend moet leggen dan is de multiplank vloer hier ook geschikt voor. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden verwerkt en afgewerkt. Het naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel gemakkelijk te doen.

Hoe komt een multiplank vloer er uit te zien in de woonkamer?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u niet lang over na te denken. U krijgt dezelfde warme gloed als die van een massief eiken vloer.

Een ander pluspunt bij Vloerenhal Montfoort is dat de niet zulke fraaie noesten en scheuren die je vaak in goedkope houten vloeren ziet niet aanwezig zijn. Daarom ziet een vloer er een stuk rustiger uit. In vergelijking met Eikenhout uit Amerika heeft het eiken hout uit Europa een wat meer rustiger karakter. Het heeft uiteindelijk een meer stijlvolle indruk.

Tevens ook is er een lekker groot assortiment aan verschillende kleuren olien present. Dat is wel zo handig want het helpt u bij het zoeken naar de juiste kleur die bij het interieur van de ruimte pas.

Hoe laat je een eiken multiplank vloer goedkoop door vakmensen?

Degene die een multiplank eiken vloer besteld kan dat meestal wel zelf leggen. Wel als je handig bent.

Er zijn wel een paar punten waar je op moet letten en dat is de houtwerking. Luchtvochtigheid zal voortdurend invloed op hout hebben. Als je de ruimte tussen muur en hout voldoende vrij houdt kun je de werking van het hout ondervangen. Je kunt het leggen natuurlijk ook aan de vakman uitbesteden.

Wil je toch net even iets anders?

Zoek je toch wat heel anders voor je werkplek dan is een massieve parketvloer eventueel iets voor je. Dat is een makkelijk vloer die vast op de ondergrond wordt gelegd. Kan ook zwevend maar informeer dan van tevoren om informatie daarover. Ook dit soort vloeren kunnen in iedere type kleur worden afgewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een uitgebreide showroom waar al onze eiken vloeren te bekijken zijn en tevens direct te leveren zijn. Natuurlijk bent u welkom. Ingeval u op zoek bent naar een eiken vloer van de allerbeste kwaliteit moet u absoluut bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket bestaat uit twee lagen. Een toplaag van massief eiken hout en de onder laag van berkenhout wat verlijmd is. Lamelparket wordt maar al te vaak vergeleken met multiplank. Er zitten wel grote verschillen tussen lamelparket of multiplank. De onderlaag van een multiplank bestaat uit multiplexhout wat daardoor duurder is. Daarom is een multiplank wat duurder dan lamelparket . De overeenkomst tussen beide vloeren is dat ze een massief eiken toplaag hebben.

De voordelen van lamelparket.

Lamelparket kan naadloos worden gelegd. Een lamelplanken vloer heeft bijna geen last van vocht en temperatuur schommelingen. Omdat de onderrug uit een kruislings verlijmde onderlaag bestaat en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een stuk minder gevoelig voor krimp of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom gemakkelijk in onderhoud en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat betekent dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u thuis in Oud-Loosdrecht? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Eersteklas materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Zelf te leggen
 • Opties uit veel verschillende kleuren
 • Betrouwbaar
 • Wij verkopen kwaliteit tegen een voordelige prijs
 • Alles op vooraad
 • Te gebruiken met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd en gelegd in Oud-Loosdrecht. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen scherpe prijzen.

Eiken vloer - Grenen Vloer Afleveren En Leggen In Oud-Loosdrecht
Eiken vloer - Grenen Vloer Afleveren En Leggen In Oud-Loosdrecht

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van wat voor vloer is de prijs vanaf E. 34,95
Top kwaliteit eikenhouten vloeren gaan heel lang mee
U zoekt een goedkope eikenhouten vloer of grenen vloer van topkwaliteit? Kijk dan bij Vloerenhal Montfoort.
Stijlvolle getinte kleuren zijn gewild maar grijze kleuren met prachtige demping en lichtgekalkte kleuren zijn favoriet.