Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Oud-Wulven

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Oud-Wulven

Op zoek naar een robuuste eiken houten vloer voor uw woonkamer of bedrijf in Oud-Wulven? U wilt op het werk in elk vertrek een natuurlijke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Oud-Wulven

Ook voor u een eerlijke grenen houten vloer van Nederlandse Top Kwaliteit? De goedkoopste grenen houten vloer voor uw woonkamer of bedrijf in Oud-Wulven voor de beste kwaliteit!

FSC keurmerk voor al onze houten vloeren

Als een van de weinige houten vloeren leveranciers in Nederland zijn al onze eiken en grenen vloeren met een speciaal FSC keurmerk. Dit is een garantie voor duurzaamheid en prima beleid bij bosbeheer.

Speciale legservice ook bij u in Oud-Wulven.

Geen tijd om eigenhandig uw vloer te leggen? Natuurlijk ook bij u in de regio van Oud-Wulven komen wij bij u de houten vloer leggen.

Eiken Vloeren en Grenen Vloeren Oud-Wulven

Weet u al precies wat de vele voordelen van grenen vloeren zijn? Bijna alle mensen weten wel dat grenen vloeren voordeliger zijn dan de eiken vloer.

Sterker nog, een grenen houten vloer is goedkoper in prijs dan een laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor dezelfde prijs ipv een plastic laminaat vloer van plastiek. En het voordeel van een grenen houten vloer is dat het een stuk langer mee gaat dan een laminaatvloer van kunststof. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en daarna weer afwerken. kunststof laminaat vloer. Een kunststof laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die natuurlijke houten uitstraling die typische warme hout gloed heeft. En natuurlijk ook wordt de temperatuur van de ruimte geabsorbeerd. Met als voordeel dat een grenen houten vloer warmer aanvoelt dan de doorsnee kunststof laminaat. Een tweede voordeel is dat een grenen houten vloer dempend werkt vanwege de isolerende werking van het hout.

Doordat een grenen vloeren winkel met veel ervaring werkelijk alles in eigen beheer doet is het mogelijk goedkope grenen vloeren te verkopen. De inkoop van het hout wordt in eigen beheer geregeld. Daarna wordt het ingekochte hout bij een gespecialiseerde houtzagerij bewerkt waarna er kwaliteitsgrenen vloer van worden vervaardigt. Hierdoor is de kwaliteit ten alle tijden heel hoog. Daardoor weten we dat de prijs kwaliteit die wij vragen nergens in Nederland te vinden is.

U bent op zoek naar een eiken vloer en zit in de buurt van Oud-Wulven?

Een eiken vloer is favoriet en voor de meeste klanten is er niets mooiers dan een eiken vloer. Het wordt niet zomaar de beste houten vloer genoemd. Dat is in principe wel begrijpelijk want de uitstraling van deze houten vloer is uniek en geeft een keuken een extra dimensie.

Doordat het een natuurproduct is past het in elk interieur van minimalistisch tot hip en klassiek.

Een eiken vloer is natuurlijk ook simpel in de bewerking. Dit biedt als voordeel dat de houten vloer kan worden aangepast aan elk interieur, waardoor er voor ieder interieur een perfecte uitvoering is.

Goede eigenschappen van deze eiken vloeren.

 • Gaat een lange tijd mee
 • Veel diverse Keuzes tot afwerking
 • Eiken hout is een bijzonder mooie houtsoort
 • Karakter
 • Slijtvast
 • Gemaakt in Nederland

U bent op zoek naar een eiken vloer voor uw woning of kantoor in Oud-Wulven? Wij hebben de beschikking over een eigen showroom waar u al onze eikenhouten vloeren kunt bekijken. Heeft u interesse in massief eiken of een multiplank eiken vloer? We nemen de tijd voor u en denken graag met u mee.

Vloerenhal Montfoort levert meerdere type unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Al deze vloeren zijn kwaliteits vloeren van Nederlands makelij. Welke sfeer u ook wilt verkrijgen in uw huis, met een eiken vloer geeft u uw huis een extra dimensie.

Lamelparket prijzen liggen lager dan dat van gewoon standaard multiplank eiken. Dit heeft te maken met dat er verschil in kwaliteit zit in de beide vloeren. De vele malen goedkopere variant van een houten vloer met meerlagen is lampelparket. Toch hoeft multiplank eiken echt niet een stuk meer te kosten dan de standaard lamelparket.

Een heel groot aanbod aan eiken multiplanken vind je bij Vloerenhal Montfoort. Prijs en kwaliteit vind je nergens anders zo goedkoop. Die goedkope prijs is mogelijk omdat men het hout grootschalig in Europa koopt. Waarna de eigen zagerij het verwerkt tot multiplank vloeren.

Ook voldoet het hout wat door de leveranciers wordt geleverd aan het PEFC-keurmerk. Waarborg van de kwaliteit van de vloeren komt omdat deze van Nederlands fabricaat zijn.

Nederlandse klasse vloeren voor een hele scherpe prijs!

Eiken multiplank rustiek vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Genoeg keuze Denkt u aan een multiplank eiken vloer?

Een groot voordeel is dat multiplank eiken een langere levensduur heeft waardoor uw besteding tevens langer mee gaat. Dus heeft u voldoende budget is het zeker het overdenken waard.

Het verschil ten opzichte van een massief eiken vloer is dat een eiken multiplank een top laag van eikenhout heeft waardoor het er precies als de massieve eiken variant uit ziet. Als de vloer eenmaal gelegd is ziet u geen verschil tussen de beide vloeren. Door de harde top laag voorkomt het dat deze niet zo snel zal beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan jaren mee waardoor u er lang zal genieten.

Heeft u vloerverwarming dan is een multiplank vloer zeker geschikt voor.
Tevens bij een zwevende vloer is de multiplank vloer makkelijk te leggen. Wilt u een multiplank vloer bewerken naderhand dan is dat heel eenvoudig te doen. Het naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is ook heel eenvoudig te doen.

Hoe gaat een multiplank vloer er uit zien in de woonkamer?

Aan de prijs van multiplank eiken zal het niet zo liggen. U krijgt dezelfde warme gloed als die van een massief eiken vloer.

Een ander voordeel bij Vloerenhal Montfoort is dat de lelijke noesten en scheuren die je vaak in goedkope houten vloeren ziet niet present zijn. Dit zorgt ervoor dat de vloer er wat netter uit ziet. In vergelijking met Eikenhout uit Amerika heeft het eiken uit Europa een wat meer rustiger karakter. Het heeft daarom een meer stijlvolle look.

Een groot aanbod uit diverse kleuren olien is voorhanden. Hierdoor zal u voor elk interieur de passende kleur vinden.

Door welke winkel voordelig een eiken multiplank vloer laten leggen?

Een klant die een multiplank eiken vloer besteld kan dat meestal wel zelf leggen. Mits je handig bent.

Let op de hout werking. Luchtvochtigheid zal voortdurend invloed op je houten vloer hebben. Dat kun je voorkomen door ruimte tussen muur en het hout te houden. Wanneer je gebruik maakt van deze speciale legservice weet je in ieder geval zeker dat je vloer vakkundig gelegd wordt.

Wil je toch Iets anders?

Toch nog op zoek naar iets anders voor je woning of kantoor dan is een massieve parketvloer eventueel iets voor je. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond worden gelegd. Zoekt u zwevend dan kan dat heel gemakkelijk. Ook deze vloeren kunnen in iedere type kleur met onze olien worden bewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft een showroom waar al onze eiken vloeren te bewonderen zijn en tevens direct te leveren zijn. Natuurlijk bent u van harte welkom. Indien u op zoek bent naar een eiken vloer van de beste kwaliteit moet u absoluut bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket is opgebouwd uit 2 lagen. De toplaag s van massief eiken en de onder laag van berkenhout wat verlijmd is. Overigens niet met multiplank te verwarren. Een multiplank heeft een andere onderlaag dan lamelparket. Het verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag vervaardigt van duurder multiplex hout. Daardoor is een multiplank wat duurder geprijsd dan een lamelparket houten vloer. De overeenkomst tussen beide vloeren is dat ze een massief eiken toplaag hebben.

Wat u dient te weten over lamelparket.

Lamelparket kunt u naadloos leggen. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder het effect van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op de deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Daardoor is het lamelparket veel minder gevoelig voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Een houten vloer is erg gemakkelijk in onderhoud, daarnaast heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

U zoekt een lamelparket goedkoop geprijst voor uw woning of kantoor in Oud-Wulven? Kom dan langs bij Vloerenhal Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Al onze vloeren zijn van eersteklas materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Kan zelf worden gelegd
 • Opties uit veel verschillende kleuren
 • Duurzaam
 • Kwaliteit en hele scherpe prijs
 • Alles op vooraad
 • Is geschikt voor vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Oud-Wulven. Nederlands fabrikaat tegen een lage prijs.

Eikenhouten vloeren - Grenen Vloer Afleveren En Leggen In Oud-Wulven
Eikenhouten vloeren - Grenen Vloer Afleveren En Leggen In Oud-Wulven

Vraag en Antwoord

De prijs varieert vanaf E. 34,95 per m2
Top kwaliteit eiken vloeren gaan heel lang mee
U zoekt een goedkope eiken vloer of grenen vloer van de beste kwaliteit? Dan moet u gegarandeerd bij Vloerenhal Montfoort zijn.
Moderne getinte kleuren zijn gewild maar grijze kleuren met prachtige demping en lichtgekalkte kleurencombinaties zijn veel gevraagd.