Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Oud-Zuilen

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Oud-Zuilen

Bent u aan het rondkijken voor een stoere eiken vloer voor bij u in huis of kantoor in Oud-Zuilen? Een authentieke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit, in ieder vertrek?

Grenen Vloer kopen in Oud-Zuilen

Ook voor u een authentieke grenen houten vloer van Nederlandse Top Kwaliteit? De goedkoopste grenen houten vloer voor bij u in huis of kantoor in Oud-Zuilen van topkwaliteit!

Duurzame en legale houten vloer met keurmerk

Wie een eiken of grenen vloer bij ons koopt heeft een houten vloer met een duurzaam keurmerk. Dat betekent een waarborg voor degelijkheid en verantwoord bosbeheer.

Onze legservice ook bij u in Oud-Zuilen.

Geen tijd om eigenhandig uw vloer te leggen? Maak zeker gebruik van onze legservice door onze vakmensen.

Eikenhouten vloeren en Grenen Vloeren Oud-Zuilen

Weet u al precies wat het voordeel van een houten grenen houten vloer is? Het gros van de klanten weet wel dat grenen vloeren voordeliger zijn dan eikenhouten vloeren.

Een grenen houten vloer is daardoor niet enkel en alleen goedkoper maar ook voordeliger dan een normale plastic laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor dezelfde prijs in plaats van een gewone laminaat vloer van kunststof. En een pluspunt van een grenen houten vloer is dat het langer mee gaat dan een kuststof laminaat vloer. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en daarna weer afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Dat kan wel met een grenen houten vloer.

Vergeet niet dat een grenen vloer die echte warme hout gloed heeft. Een grenen houten vloer heeft die typische houten ambiance en neemt de warmte van de kamer ook aan. Dat heeft als een groot voordeel dat een grenen houten vloer warmer en prettiger aanvoelt dan gewoon laminaat. Een tweede voordeel is dat een grenen houten vloer een dempende werking heeft vanwege de isolerende werking van het hout.

Vanwege dat een grenen vloeren winkel met veel ervaring alles in eigen beheer doet is het ook mogelijk goedkope grenen vloeren aan te bieden. De inkoop van het hout wordt in eigen beheer geregeld. Daarna wordt het ingekochte hout door een houtzagerij bewerkt waarna er kwaliteitsgrenen vloer ontstaan. Het grote voordeel is dat de kwaliteit verzekerd kan worden. We weten maar al te goed dat de prijs die u voor een grenen houten vloer betaald van hoge kwaliteit is en dat dat nergens in Nederland te vinden is.

U zoekt een prachtige, eiken vloer voor uw woning of kantoor in regio Oud-Zuilen?

De eiken vloer is solide en gaat voor lange tijd mee. Het wordt niet zomaar de mooiste houten vloer genoemd. Logisch, want zo’n vloer is sterk en heeft een hippe ambiance.

Hout is een natuurlijk product en kan zich gemakkelijk aanpassen aan trendy of klassieke huiskamer. Dat geldt ook zelfs voor de wat koelere ontwerpen.

Een eiken vloer is natuurlijk ook simpel in de afwerking. Nog een voordeel is dat je de eiken vloer op meerdere wijzes kan afwerken, zodat er voor ieder interieur een passende uitvoering is.

De pluspunten van eiken houten vloeren.

 • Duurzaam
 • Veel diverse Afwerkingsmogelijkheden
 • Eiken hout is een bijzonder mooie houtsoort
 • Een robuuste vloer met karakter
 • Slijtvast
 • Nederlands fabricaat

Bent u op zoek naar een eiken vloer voor bij u thuis in Oud-Zuilen? U bent altijd welkom in onze showroom waar we heel graag meer uitleggen over onze eiken vloeren. Heeft u ook interesse in massief eikenhout of een multiplank eiken vloer? We nemen de tijd voor u en denken met u mee.

Vloerenhal Montfoort verkoopt meerdere type houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Top kwaliteit en Nederlands fabricaat. Wat voor interieur u thuis ook heeft. Een eiken vloer past altijd.

De prijs van lamelparket ligt een stuk lager dan dat van multiplank eiken. Dat heeft te maken met het feit dat er een onderscheid van kwaliteit in beide vloeren. De minder prijzige versie van een meerlaag opgebouwde houten vloer is lampelparket. Desondanks hoeft multiplank eiken niet een stuk meer te kosten dan de gewone lamelparket.

Bij houten vloeren winkel Vloerenhal Montfoort is het aanbod van eiken multiplanken heel gevarieerd. De prijs en kwaliteit vind je nergens zo voordelig. Buiten dat men het hout in grote partijen in Europa inkoopt maar ook wordt het hout verwerkt in de eigen zagerij. Aldaar maakt men er multiplank vloeren van.

Een bijkomend punt van belang is dat al het hout voldoet aan het PEFC-keurmerk wat bij de aanbieders wordt besteld. Zekerheid van de kwaliteit van de vloeren komt omdat deze van Nederlands maaksel zijn.

Een hele mooie prijs voor Nederlandse klasse vloeren!

Eiken multiplank rustiek eiken vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Welke gaat het worden? Kiest u het liefst voor een multiplank eiken vloer?

Voordeel is dat muliplank eiken vloeren een veel langere levensduur hebben zodat uw investering ook langer mee gaat. Dus heeft u budget is het absoluut de moeite waard.

Een eiken multiplank bestaat uit een top laag van eikenhout wat er exact uit komt te zien als een massief eiken vloer. Als de eiken vloer eenmaal gelegd is is er geen onderscheid tussen de beide vloeren. Door de harde top laag voorkomt het dat deze niet snel zal beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee zodat u er lang plezier van zal hebben.

Is er vloerverwarming er plaats dan is een multiplank vloer uitermate geschikt.
Ruimte waarin de vloer zwevend moet worden gelegd dan is de multiplank vloer hier ook geschikt voor. Wilt u een multiplank vloer bewerken naderhand dan is dat heel eenvoudig te doen. Vergeet niet dat u een multiplank eiken vloer naadloos kan leggen.

Hoe ziet een multiplank vloer er uit?

De hele mooie prijs die u betaald voor multiplank eiken? Daar zal het zeker niet aan liggen. U kent uiteraard die prachtige gloed van een massief eiken vloer. Dezelfde gloed heeft een multiplank eiken vloer ook.

Een ander voordeel bij Vloerenhal Montfoort is dat de niet zulke fraaie noesten en scheuren die je over het algemeen in goedkope houten vloeren ziet niet aanwezig zijn. Daarom ziet een vloer er een stuk netter uit. Eiken hout uit europa heeft de reputatie dat het een meer rustig karakter heeft dan Amerikaans eiken. Het heeft uiteindelijk een meer stijlvolle indruk.

Een brede uit diverse kleuren olien is te koop. Dat is gemakkelijk want het helpt u bij het vinden van de perfecte kleur die bij het interieur van de ruimte pas.

Hoe laat je een eiken multiplank vloer goedkoop door iemand?

Vind je jezelf handig ? Dan is het echt niet moeilijk om een multiplank eiken vloer in eigen beheer te leggen.

Vergeet niet te letten op de hout werking. Luchtvochtigheid zal steevast het hout laten werken. Als je de ruimte tussen muur en hout genoeg vrij houdt vang je de werking van het hout op. Als je gebruik maakt van deze speciale legservice ben je in ieder geval verzekerd dat je vloer vakbekwaam wordt gelegd.

Zoekt u toch een andere vloer?

Smaken verschillen uiteraard. Je kunt toch ook aan een massieve parketvloer denken. Deze vloeren zijn nog steeds ontzettend populair. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond worden gelegd. Wilt u zwevend dan kan dat ook. Ook deze vloeren kunnen in elke gewenste kleur met onze olien worden afgewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft een uitgebreide showroom waar al onze eiken vloeren te bewonderen zijn en direct leverbaar. U bent van harte welkom. Zoek je een kwaliteits eiken houten vloer? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Montfoort. We zien u gaarne verschijnen koffie staat voor u klaar.

Lamelparket wordt samengesteld uit een massieve toplaag van eiken hout en een onder laag van verlijmde berkenhout. Deze niet met multiplank te verwarren. Het onderscheid tussen multiplank en lampelparket zit hem in de details. Het grote verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag gemaakt van wat duurder multiplex hout. Vandaar is een multiplank wat duurder geprijsd dan een lamelparket vloer. De overeenkomst tussen de beide is dat de toplaag bestaat uit massief eiken.

Lamelparket info.

Het belangrijkste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Een lamelplanken vloer heeft geen last van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op de deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket minder kwetsbaar voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Een houten vloer is erg gemakkelijk in onderhoud, daarbij heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat betekent dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u thuis in Oud-Zuilen? Kom dan bij ons langs in Montfoort.

De pluspunten van lamelparket.

 • Hoogwaardig materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Kan zelf worden gelegd
 • 1000 en 1 kleur keuzes
 • Degelijk product
 • Wij leveren kwaliteit tegen een hele mooie prijs
 • Alle vloeren direct uit voorraad te leveren
 • Is ook geschikt voor vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in Oud-Zuilen. Wij leveren Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen een lage prijs.

Eikenhouten vloeren Kopen - Grenen houten Vloeren Oud-Zuilen
Eikenhouten vloeren Kopen - Grenen houten Vloeren Oud-Zuilen

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van welke vloer is de prijs vanaf E. 34,95
Rode eik en witte eik zijn twee zeer populaire keuzes in eiken vloeren en gaan heel lang mee
U zoekt een goedkope eiken vloer of grenen vloer van de beste kwaliteit? Kijk dan bij Vloerenhal Montfoort.
Moderne donkere kleuren zijn populair maar grijsachtige kleuren met prachtige demping en lichtgekalkte tinten zijn geliefd.