Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Overboeicop

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Overboeicop

Op zoek naar een tijdloze eiken vloer voor bij u in huis of kantoor in Overboeicop? Ook voor u een prachtige eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Overboeicop

Ook voor u een prachtige grenen houten vloer van Nederlandse Top Kwaliteit? Enkel en alleen bij ons vind u de meest voordelige houten grenen houten vloer in Overboeicop van de beste kwaliteit!

Houten vloeren enkel met Keurmerk

Als een van de weinige houten vloeren bedrijven in Nederland zijn al onze eiken en grenen vloeren met een duurzaam FSC keurmerk. Dat betekent een zekerheid voor degelijkheid en welbewust bosbeheer.

Speciale legservice bij u in Overboeicop.

U weet niet echt precies hoe een vloer te leggen? Natuurlijk ook bij u in de buurt van Overboeicop komen wij bij u uw bestelde eiken of grenen vloer leggen.

Eikenhouten vloeren en Grenen Vloeren Overboeicop

Weet u wat de eigenschappen van grenen vloeren zijn? Misschien wist u het nog niet echt maar grenen vloeren zijn goedkoper in prijs dan eiken vloeren.

Sterker nog, een grenen houten vloer is voordeliger in prijs dan een laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor dezelfde prijs ipv een gewone laminaat vloer van kunststof. En een pluspunt van een grenen houten vloer is dat het langer mee gaat dan een laminaat vloer. Een grenen houten vloer kun je opnieuw schuren en opnieuw afwerken. kunststof laminaat vloer. Een laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Dat kan wel met een grenen houten vloer.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die natuurlijke houten look die markante warme hout uitstraling heeft. Ook wordt de temperatuur van de kamer geabsorbeerd. Een laminaat heeft dat niet. Een grenen houten vloer voelt hierdoor warmer aan. Een ander pluspunt is dat een grenen houten vloer een dempende werking heeft vanwege de isolerende werking van het hout.

Aangezien een goede grenen vloerenwinkel alles in eigen beheer doet is het mogelijk goedkope grenen vloeren te leveren. De hout inkoop wordt zelf georganiseerd. Daarna wordt het ingekochte hout door een gespecialiseerde houtzagerij bewerkt waardoor er kwaliteitsgrenen vloer ontstaan. Hierdoor kan de kwaliteit altijd hoog blijven. We weten maar al te goed dat de prijs die u voor een grenen houten vloer betaald van de hoogste kwaliteit is en dat dat nergens in Nederland te vinden is.

Zit u in Overboeicop en zoekt u een eiken vloer voor in huis?

Een eiken vloer is een solide vloer en gaat voor lange tijd mee. Het wordt niet zomaar de beste vloerbedekking genoemd. Dat is natuurlijk wel begrijpelijk want de uitstraling van dit soort houten vloeren is origineel en geeft een huiskamer een toegevoegde waarde.

Doordat het een natuur product is past het in elk interieur van industrieel tot modern.

Een eiken vloer is ook heel gemakkelijk in de bewerking. Zeker nog een pluspunt is dat je de eiken vloer op verschillende manieren kan afwerken, waardoor er voor ieder interieur een gepaste afwerking is.

Pluspunten van onze eiken houten vloeren.

 • Duurzaam
 • Veel diverse Afwerkingsmogelijkheden
 • Prachtige uitstraling
 • Karakter
 • Slijtage vast
 • Nederlands fabricaat

U bent woonachtig in Overboeicop en bent op zoek naar een eiken vloer voor bij u in huis? U bent altijd welkom in onze showroom waar we u graag meer vertellen over onze eiken vloeren. Of het nu massief of een multiplank eiken vloer is maakt niet uit, wij adviseren u graag.

Vloerenhal Montfoort verkoopt meerdere type unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Top kwaliteit en Nederlands makelij. Wat voor sfeer u ook wilt verkrijgen in uw huis, met een eiken vloer geeft u uw huis allure.

De prijs van gewoon standaard multiplank eiken is over het algemeen duurder dan lamelparket. Dat komt omdat er kwaliteits onderscheid is. Lamelparket is een meerlaag opgebouwde houten vloer en is de goedkopere van de twee. Desalnietemin hoeft multiplank eiken niet veel meer te kosten dan de standaard lamelparket.

Een behoorlijk groot aanbod aan eiken multiplanken vind je bij Vloerenhal Montfoort. De prijs en kwaliteits verhouding vind je nergens zo goedkoop. Buiten dat men het hout in bulk in Europa inkoopt maar tevens wordt het hout bewerkt in de eigen zagerij. Daar wordt het bewerkt tot multiplank vloeren .

Een ander punt van belang is dat al het hout voldoet aan het PEFC-keurmerk wat bij de handelaren wordt gekocht. De vloeren zijn daardoor van Nederlands fabricaat, bijgevolg dat Vloerenhal Montfoort de kwaliteit kan garanderen.

Een hele mooie prijs voor Nederlandse kwaliteitsvloeren!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Genoeg keuze Heeft u liever een multiplank eiken vloer?

Uw geld investeren in een muliplank eiken vloer is een goede besteding omdat dit soort vloeren heel lang meegaan. Als uw budget het toelaat is het zeker te overwegen.

Een eiken multiplank heeft een top laag van eikenhout wat er gewoon uitziet als een massief eiken vloer. Als de vloer eenmaal gelegd is is er geen onderscheid tussen de beide vloeren. Door de harde top laag voorkomt het dat deze niet snel zal beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee waardoor u er lang zal genieten.

Is er vloerverwarming present dan is een multiplank vloer zeker geschikt voor.
Tevens bij een zwevende vloer is de multiplank vloer gemakkelijk aan te leggen. Zodra u een multiplank vloer na afloop nog wil nabewerken dan is dat vrij gemakkelijk te doen. Het naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is ook heel gemakkelijk te doen.

Hoe ziet een multiplank vloer er uit?

Aan de prijs van multiplank eiken zal het niet liggen. U kent uiteraard die prachtige ambiance van een massief eiken vloer. Dezelfde ambiance heeft u tevens bij een multiplank eiken vloer.

Veel goedkope houten vloeren bevatten teveel noesten en scheuren. Dat zult u niet bij de Vloerenhal Montfoort tegenkomen. Je eiken vloer zal er een stuk rustiger uitzien. In vergelijking met Eikenhout uit Amerika heeft Europees eiken hout een wat meer rustiger karakter. Het ziet er dan ook veel beter uit.

Een ruime uit diverse kleuren olien is voorhanden. Hierdoor vind u voor ieder interieur een passende kleur.

Bij welke zaak voordelig een eiken multiplank vloer laten leggen?

Wie een multiplank eiken vloer koopt kan dat in principe zelf leggen. Op voorwaarde dat je handig bent.

Er zijn wel een paar dingen waar je op moet letten en dat is de houtwerking. Hout zal altijd werken door het effect van luchtvochtigheid maar ook droogte. Dat kun je vermijden door tussen de muur en het hout ruimte te houden. Je kunt het leggen uiteraard ook uitbesteden.

Wil je toch Wat anders?

Zoek je toch wat echt heel anders voor je werkplek dan kan een massieve parketvloer wat voor je zijn. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond gelegd worden. Wilt u zwevend dan kan dat ook. Ook deze vloeren kunnen in iedere type kleur worden bewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort heeft de beschikking over een uitgebreide showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. Natuurlijk bent u van harte welkom. Zodra u op zoek bent naar een eiken vloer van de beste kwaliteit moet u zeker bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket heeft 2 lagen. De toplaag heeft massief eiken hout en de onderlaag is verlijmd berken hout. Overigens niet te verwarren met multiplank. Het onderscheid tussen multiplank en lampelparket zit dan ook in de details. De multiplank is wat duurder aangezien de onderlaag bestaat uit multiplex hout. Dat is de waarom multiplank wat meer kost dan lamelparket. Wel hebben beide type vloer een massief eiken toplaag.

De kenmerken van lamelparket.

Lamelparket kunt u naadloos leggen of laten leggen. Een lamelplanken vloer heeft geen last van vocht en temperatuur schommelingen. Doordat de onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde onderlaag en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een veel minder gevoelig voor krimp of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Een houten vloer is erg gemakkelijk in onderhoud, daarnaast heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat betekent dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

U zoekt een lamelparket goedkoop geprijst voor uw huis in Overboeicop? Kom dan langs bij Vloerenhal Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Hoogwaardig materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Kan zelf worden gelegd
 • Keuze uit veel verschillende kleuren
 • Duurzaam
 • Kwaliteit en hele mooie prijs
 • Alle houten vloeren rechtstreeks leverbaar
 • Is ook geschikt voor vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Overboeicop. Wij leveren en leggen Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen een lage prijs.

Eiken vloeren Kopen - Grenen vloeren Overboeicop
Eiken vloeren Kopen - Grenen vloeren Overboeicop

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van wat voor vloer zijn de prijzen vanaf E. 34,95
Rode eik en witte eik zijn twee populaire keuzes in eikenhouten vloeren en gaan vrij lang mee
De meest voordelige eikenhouten vloeren en grenen vloeren vind u bij Vloerenhal Montfoort.
De trend naar meer donkere tinten blijft groeien. Grijze en grijze melanges met of zonder houtskool kleuren en bruin en grijs. Lichte kleuren die natuurlijk en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte houten vloeren.