Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Pijnenburg

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Pijnenburg

Bent u op zoek naar een natuurlijke eiken houten vloer voor uw woonkamer of kantoor in Pijnenburg? Een echte eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit, in iedere ruimte?

Grenen Vloer kopen in Pijnenburg

Uw wilt heel graag in elk vertrek een robuuste grenen vloer van Nederlandse Kwaliteit? Enkel en alleen bij ons vind u de meest voordelige houten grenen vloer in Pijnenburg tegen de beste kwaliteit!

FSC keurmerk bij alle houten vloeren

Al onze houten vloeren zijn met duurzaam fsc keurmerk. Dit is een zekerheid voor degelijkheid en representatief beleid bij bosbeheer.

Legservice voor uw eiken of grenen vloer in Pijnenburg.

Geen tijd om zelf de vloer te leggen? Niet alleen komen wij bij u in de regio van Pijnenburg uw eiken of grenen vloer afleveren, tevens kunt u vragen om onze exclusieve legservice.

Pijnenburg Houten Vloeren leverancier - Leveren en Legservice

Weet u precies wat het voordeel van een houten grenen vloer is? De meeste mensen begrijpen wel dat grenen houten vloeren een stuk voordeliger zijn dan eiken vloeren.

Sterker nog, een grenen vloer is een stuk voordeliger in prijs dan een laminaat vloer.

U heeft dus een grenen vloer voor datzelfde geld ipv een plastic laminaat vloer van plastiek. Een laminaat vloer gaat vaak minder lang mee dan een grenen vloer. Een grenen vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. kunststof laminaat vloer. Een laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Met een grenen vloer kan dat wel.

Niet te vergeten dat een grenen vloer die echte warme hout gloed heeft. Een grenen vloer heeft die echte houten ambiance en neemt de warmte van de ruimte ook aan. Een plastic laminaat doet dat niet. Een grenen vloer voelt dan ook warmer aan. Een tweede pluspunt is dat een grenen vloer dempend werkt door de geïsoleerde werking van het hout.

Door alles zelf te doen kan een grenen houten vloeren winkel met verstand van zaken goedkope grenen houten vloeren verkopen. In eigen beheer houdt in dat men de inkoop van het hout zelf regelt. Daarna wordt het ingekochte hout door een gespecialiseerde houtzagerij bewerkt waarna er kwaliteitsOm daar kwaliteitsgrenen vloeren van te laten maken wordt het hout in een speciale zagerij bewerkt. Een groot pluspunt is dat de kwaliteit verzekerd kan worden. Daardoor weten we dat de prijs kwaliteit die wij vragen nergens in Nederland te vinden is.

U bent op zoek naar een eikenhouten vloer en bent woonachtig in de buurt van Pijnenburg?

Een eiken vloer is stevig en gaat een lange tijd mee. Het wordt niet voor niets de mooiste vloerbedekking genoemd. Erg logisch, want zo’n houten vloer is sterk en kent een stijlvolle ambiance.

Doordat het om een echt natuur product gaat past het in elk interieur van industrieel tot klassiek.

Een eiken vloer is natuurlijk ook eenvoudig in de afwerking. Dit biedt als pluspunt dat de houten vloer kan worden aangepast aan elk interieur, waardoor er voor ieder interieur een gepaste afwerking is.

De vele voordelen van eiken vloeren.

 • Duurzaam
 • Veel verschillende Keuzes tot bewerking
 • De vloer heeft dan ook een unieke ambiance
 • Een degelijke vloer met karakter
 • Kan tegen een stootje
 • Nederlandse kwaliteit

U bent woonachtig in Pijnenburg en bent op zoek naar een eiken vloer voor bij u in huis? Kom bij ons langs in de showroom waar we u graag meer vertellen over deze eiken vloeren. Of het nu om massief eiken of multiplank gaat maakt niet uit, wij vertellen u er graag alles over.

Bij Vloerenhal Montfoort vind u massief, duoplank tot lamelparket. Er is een ruim aanbod aanwezig en op voorraad. Al onze vloeren zijn kwaliteits houten vloeren van Nederlands fabricaat. Welke stemming u ook wilt verkrijgen in uw huis, met een eikenhouten vloer geeft u uw huis een extra dimensie.

Lamelparket prijzen liggen lager dan die van gewoon standaard multiplank eiken. Dat heeft te maken met dat er verschil in kwaliteit zit in de beide houten vloeren. Lamelparket is een meerlaag opgebouwde houten vloer en is de voordeligste van de twee. Desalnietemin hoeft multiplank eiken echt niet een stuk veel meer te kosten dan de gewone lamelparket.

Bij de Vloerenhal Montfoort is het aanbod van eiken multiplanken vrij gevarieerd. Prijs en kwaliteits verhouding is dan ook nergens zo goedkoop te krijgen. Die goedkope prijs is alleen maar mogelijk aangezien men het hout in het groot in Europa inkoopt. Waarna een zagerij het verwerkt tot multiplank vloeren.

Ook voldoet het hout wat door de leveranciers wordt aangeboden aan het PEFC-keurmerk. De vloeren zijn daardoor van Nederlands fabricaat, daarom dat Vloerenhal Montfoort de kwaliteit kan garanderen.

Nederlandse klasse vloeren voor een hele scherpe prijs!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Wat is uw keuze? Hoezo kiest u voor een multiplank eiken vloer?

Voordeel is dat muliplank eiken vloeren een langere levensduur hebben waardoor uw besteding langer mee zal gaan. Heeft u bestedingsruimte dan is het echt de moeite waard.

Het verschil ten opzichte van een massief eiken vloer is dat de toplaag van een eiken multiplank van eikenhout is waardoor het er precies Zo uitziet. Als de eiken vloer eenmaal gelegd is ziet u geen verschil tussen de twee. Door de harde top laag zal deze niet gemakkelijk beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee waardoor u er lang van kan.

Beschikt u over vloerverwarming dan is een multiplank vloer absoluut geschikt voor.
Heeft u een woonkamer waarin de vloer zwevend dient te worden gelegd dan is de multiplank vloer hier ook geschikt voor. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden bewerkt en afgewerkt. Het naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel gemakkelijk te doen.

Uiterlijk van een multiplank eiken vloer?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u niet lang over na te denken. U kent uiteraard die warme uitstraling van een massief eiken vloer. Diezelfde uitstraling heeft u tevens bij een multiplank eiken vloer.

Een ander pluspunt bij Vloerenhal Montfoort is dat de niet zulke fraaie noesten en scheuren die je over het algemeen in goedkope houten vloeren ziet niet present zijn. Hierdoor ziet een vloer er een stuk rustiger uit. Europees eiken hout heeft de reputatie dat het een veel rustiger karakter heeft dan Amerikaans eiken. Het ziet er dan ook een stuk beter uit.

Een hele ruime uit verschillende kleuren olien is aanwezig. Dat is gemakkelijk want uiteindelijk vind je waarschijnlijk wel een passende kleur bij uw interieur.

Voordelig een eiken multiplank vloer laten leggen?

Ben je handig? Dan is het echt niet ingwikkeld om een multiplank eiken vloer in eigen beheer te leggen.

Er zijn wel een paar zaken waar je op dient te letten en dat is de houtwerking. Hout zal voortdurend werken onder de invloed van luchtvochtigheid en tevens ook droogte. Als je de ruimte tussen muur en hout genoeg vrij houdt kun je de werking van het hout verhinderen. Leggen kun je uiteraard ook aan vakmensen uitbesteden.

Wil je toch net even wat anders?

Smaken zullen voortdurend verschillen. Je kunt tevens aan een massieve parketvloer denken. Deze vloeren zijn nog steeds ontzettend populair. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond gelegd worden. Zoek je zwevend dan kan dat heel gemakkelijk. Ook deze vloeren kunnen in iedere type kleur worden bewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort heeft de beschikking over een uitgebreide showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. Natuurlijk bent u van harte welkom. Bent u op zoek naar een kwaliteits eiken houten vloer? Neem dan een kijkje in onze showroom in Montfoort. We zien u graag verschijnen koffie staat voor u klaar.

Lamelparket heeft 2 lagen. De toplaag heeft massief eiken hout en de onderlaag is verlijmd berken hout. Deze niet te verwarren met multiplank. Een multiplank bestaat uit een andersoortige onderlaag dan lamelparket. De onderlaag van een multiplank is opgebouwd uit multiplexhout wat duurder is. Dat is de waarom multiplank duurder kost dan lamelparket. De overeenkomst tussen beide is dat ze een massief eiken toplaag hebben.

De kenmerken van lamelparket.

Lamelparket kunt u naadloos leggen. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer nauwelijks onder invloed van vocht en temperatuur schommelingen. Doordat de onderrug uit een kruislings verlijmde onderlaag bestaat en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een stuk minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Een houten vloer is erg gemakkelijk in onderhoud, daarnaast heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u thuis in Pijnenburg? Kom dan bij ons langs in Montfoort.

De pluspunten van lamelparket.

 • Hoogwaardig materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Kan zelf worden gelegd
 • Kleur mogelijkheden zijn oneindig
 • Duurzaam
 • Kwaliteit en hele mooie prijs
 • Alle houten vloeren rechtstreeks uit voorraad te leveren
 • Te gebruiken met vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in Pijnenburg. Nederlands fabrikaat tegen een lage prijs.

Pijnenburg Eikenhouten vloeren - Grenen vloeren
Pijnenburg Eikenhouten vloeren - Grenen vloeren

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van welke houten vloer varieert de prijs vanaf E. 34,95
Rode eik en witte eik zijn twee populaire keuzes in eiken vloeren en gaan vrij lang mee
Bij Vloerenhal Montfoort verkopen wij de meest voordelige eiken en grenen vloeren.
Moderne donkere kleuren zijn gewild maar grijsachtige kleuren met natuurlijke demping en lichtgekalkte tinten zijn populair.