Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in ’s-Gravesloot

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in ’s-Gravesloot

Bent u op zoek naar een echte eiken vloer voor bij u in huis of bedrijf in ’s-Gravesloot? Een echte eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit, in iedere ruimte?

Grenen Vloer kopen in ’s-Gravesloot

Een echte grenen houten vloer van Nederlandse Top Kwaliteit, in iedere ruimte? De meest voordelige grenen houten vloer voor bij u thuis of bedrijf in ’s-Gravesloot tegen de allerbeste kwaliteit!

Houten vloer enkel en alleen met FSC keurmerk

Als een van de weinige houten vloeren bedrijven in Nederland zijn al onze eiken en grenen vloeren met een legaal FSC keurmerk. Dit is een zekerheid voor duurzaamheid en representatief beleid bij bosbeheer.

Legservice voor uw eiken of grenen vloer in ’s-Gravesloot.

Geen tijd om eigenhandig de vloer te leggen? Heeft u geen tijd om uw eiken of grenen vloer zelf te leggen? Vraag dan om onze gespecialiseerde legservice.

Houten Vloeren leveren en leggen ook bij u in ’s-Gravesloot

Weet u al precies wat het grote voordeel van een houten grenen houten vloer is? Het gros van de klanten begrijpt wel dat grenen vloeren goedkoper zijn dan eikenhouten vloeren.

Een grenen houten vloer is niet enkel goedkoper maar tevens goedkoper dan een gewone normaal kunststof laminaat vloer.

U heeft een grenen houten vloer voor datzelfde geld i.p.v. een plastic laminaat vloer van kunststof. Een plastic laminaat vloer gaat vaak minder lang mee dan een grenen houten vloer. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Met een kunststof laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een kunststof laminaat vloer kun je niet schuren en opnieuw afwerken. Dat kan wel met een grenen houten vloer.

Vergeet niet dat een grenen vloer die markante warme hout gloed bied. Ook wordt de warmte van de kamer geabsorbeerd. Een plastic laminaat doet dat niet. Een grenen houten vloer voelt daardoor warmer aan. Een tweede pluspunt is dat een grenen houten vloer dempend werkt vanwege de geïsoleerde werking van het hout.

Aangezien de voordeligste grenen vloeren winkel werkelijk alles in eigen beheer doet is het mogelijk goedkope grenen vloeren aan te bieden. De hout inkoop wordt zelf geregeld. Vervolgens wordt het ingekochte hout bij een houtzagerij bewerkt waardoor er kwaliteitsOm er kwaliteitsvloeren van te vervaardigen wordt het hout in de zagerij bewerkt. Een groot pluspunt is dat de kwaliteit verzekerd kan worden. Daardoor weten we dat de prijs kwaliteit nergens in Nederland te vinden is.

Bent u op zoek naar een eiken vloer voor bij u thuis in ’s-Gravesloot?

Een eiken vloer is gewild en voor heel veel klanten gaat er niets boven een eiken vloer. Die mensen vinden dit de mooiste vloerbedekking die er bestaat. Dat is in principe wel logisch want de uitstraling van deze houten vloer is uniek en geeft een slaapkamer een extra dimensie.

Omdat het een natuur product is past het in elke kamer van minimalistisch tot hip en klassiek.

Een eiken vloer is ook heel gemakkelijk in de bewerking. Nog een pluspunt is dat de bewerking van een eiken vloer simpel is, zodat er voor ieder interieur een gepaste uitvoering is.

De pluspunten van eiken houten vloeren.

 • Gaat lang mee
 • Veel verschillende Methodes tot bewerking
 • Eiken hout is bijzonder mooi hout
 • Karakter
 • Slijtage vast
 • Nederlands fabricaat

U woont in ’s-Gravesloot en bent op zoek naar een eiken vloer voor thuis? U bent altijd welkom in onze showroom waar we u graag verder begeleiden in het zoeken naar de juiste eiken vloer. Of het nu massief of een multiplank eiken vloer is maakt niet uit, wij vertellen u er graag alles over.

Bij Vloerenhal Montfoort verkopen we massief, duoplank tot lamelparket. Er is een ruime keuze aanwezig en op voorraad. Top kwaliteit en Nederlands makelij. Wat voor interieur u bij u in uw woning ook heeft. Een eiken vloer past iedere keer.

De prijs van gewoon standaard multiplank eiken is meestal duurder dan lamelparket. Dit heeft te maken met dat er onderscheid in kwaliteit zit in de beide vloeren. De minder prijzige versie van een meerlaag opgebouwde houten vloer is lampelparket. Desondanks hoeft multiplank eiken niet een stuk veel meer te kosten dan de gewone lamelparket.

Een heel groot aanbod aan eiken multiplanken vind je bij Vloerenhal Montfoort. De prijs en kwaliteits verhouding is dan ook nergens zo voordelig te vinden in de rest van Nederland. Die goedkope prijs is alleen maar mogelijk doordat men het hout grootschalig in Europa aankoopt. Waarna de eigen zagerij het verwerkt tot multiplank vloeren.

Een ander belangrijk punt is dat al het hout voldoet aan het PEFC-keurmerk wat bij de handelaren wordt gekocht. Zekerheid van de kwaliteit van de vloeren komt omdat deze van Nederlands fabricaat zijn.

Vloeren van Nederlandse bodem voor hele mooie prijzen!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Wat zal het worden? Kiest u liever voor een multiplank eiken vloer?

Een vrij groot pluspunt is dat multiplank eiken een langere levensduur heeft zodat uw besteding ook langer mee zal gaan. Heeft u bestedingsruimte dan is het absoluut de moeite waard.

Een massief eiken vloer bestaat compleet uit eiken hout. De eiken multiplank daartegenover bestaat uit enkel een toplaag van eiken hout. Als de vloer gelegd is is er geen onderscheid tussen de beide vloeren. Door de harde top laag voorkomt het dat deze echt niet snel zal beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee zodat u er lang van kan.

Heeft u vloerverwarming dan is een multiplank vloer uitermate geschikt.
En ook bij een zwevende vloer is de multiplank vloer gemakkelijk aan te leggen. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden verwerkt en afgewerkt. Vergeet niet dat u een multiplank vloer naadloos kan leggen.

Hoe ziet een multiplank vloer er uit?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u het niet te laten. U kent vast en zeker wel die diepe uitstraling van een massief eiken vloer. Dezelfde uitstraling heeft een multiplank eiken vloer ook.

Heel wat goedkope houten vloeren bevatten teveel noesten en scheuren. Dat zult u niet bij de Vloerenhal Montfoort meemaken. Je houten vloer zal er perfect uitzien. In vergelijking met Amerikaans eiken heeft het eiken uit Europa een wat meer rustiger karakter. Het oogt dan ook een stuk beter.

Tevens is er een groot aanbod aan verschillende olien met kleuren voorhanden. Gemakkelijk, want het vergemakkelijkt het zoeken naar de juiste kleur die past bij uw thuis.

Hoe laat je een eiken multiplank vloer goedkoop door iemand?

Vind je van je zelf dat je handig bent? Dan is het echt niet ingwikkeld om een multiplank eiken vloer zelf te leggen.

Er zijn natuurlijk wel een aantal punten waar je op moet letten en dat is de werking van het hout. Hout zal ten alle tijden werken onder de invloed van luchtvochtigheid en tevens ook droogte. Wanneer je de ruimte tussen muur en hout genoeg vrij houdt kun je de werking van het hout ondervangen. Wanneer je gebruik maakt van de legservice weet je in ieder geval zeker dat je vloer vakkundig wordt gelegd.

Zoekt u toch iets anders?

Zoek je toch iets anders voor je kantoor dan kan een massieve parketvloer iets voor je zijn. Dat is een gemakkelijke vloer die vast op de ondergrond wordt gelegd. Zwevend is ook denkbaar maar vraag dan even om informatie hierover. Ook deze vloeren kunnen in iedere gewenste kleur worden bewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een uitgebreide showroom waar al onze eiken vloeren te bekijken zijn en direct leverbaar. Natuurlijk bent u welkom. Bent u op zoek naar een kwaliteits eiken houten vloer? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Montfoort. We zien u gaarne verschijnen en de koffie staat klaar.

Lamelparket bestaat uit twee lagen. De toplaag bestaat uit massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit verlijmd berken hout. Lamelparket wordt maar al te vaak verward met multiplank. Er zijn wel verschillen tussen lamelparket of multiplank. De multiplank kost wat duurder aangezien de onderlaag bestaat uit multiplex hout. Dat is de reden dat multiplank duurder kost dan lamelparket. De overeenkomst tussen beide vloeren is dat ze een massief eiken toplaag hebben.

Lamelparket advies.

Lamelparket kunt u naadloos leggen of laten leggen. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer nauwelijks onder het effect van vocht en temperatuur schommelingen. Omdat de onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde onderlaag en de toplaag uit eiken is lamelparket een veel minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten als bij een massief houten vloer. Een houten vloer is erg makkelijk in onderhoud, daarbij heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem ook geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u in huis in ’s-Gravesloot? Kom dan bij ons langs in Montfoort.

De voordelen van lamelparket.

 • Hoogwaardig materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Zelf te leggen
 • Keuze uit talloze kleuren
 • Duurzaam
 • Wij leveren kwaliteit tegen een hele scherpe prijs
 • Al het hout op vooraad
 • Geschikt met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd en gelegd in ’s-Gravesloot. Nederlands fabrikaat tegen een lage prijs.

’s-Gravesloot Eikenhouten vloer - Grenen vloer
’s-Gravesloot Eikenhouten vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van wat voor vloer varieren de prijzen vanaf E. 34,95
Rode eik en witte eik zijn twee zeer populaire keuzes in eikenhouten vloeren en gaan vrij lang mee
Bij Vloerenhal Montfoort vind u de meest voordelige houten vloeren.
Stijlvolle getinte kleuren zijn populair maar grijze kleuren met prachtige demping en lichtgekalkte tinten zijn favoriet.