Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Schalkwijk

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Schalkwijk

Op zoek naar een echte eiken houten vloer voor bij u in huis of bedrijf in Schalkwijk? Uw wilt ook graag in elke ruimte een eerlijke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Schalkwijk

Ook voor u een natuurlijke grenen houten vloer van Nederlandse Top Kwaliteit? Enkel en alleen bij ons vind u de meest voordelige houten grenen houten vloer in Schalkwijk van topkwaliteit!

Houten vloer enkel en alleen met FSC keurmerk

Al onze eiken en grenen vloeren zijn met speciaal keurmerk. Dit is een waarborg voor degelijkheid en slim beleid bij bosbeheer.

Onze gespecialiseerde legservice natuurlijk ook bij u in Schalkwijk.

U kunt een vloer niet echt eigenhandig leggen? Heeft u geen tijd om uw eiken of grenen vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze gespecialiseerde legservice.

Houten Vloeren leveren en legservice ook bij u in Schalkwijk

Weet u al wat het grote voordeel van grenen vloeren zijn? Mogelijkerwijs wist u het nog niet echt maar grenen vloeren zijn een stuk goedkoper dan de eiken vloer.

Een grenen houten vloer is daardoor niet enkel voordeliger maar bovendien goedkoper dan een gewone normaal kunststof laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor datzelfde geld in plaats van een plastic laminaat vloer van plastiek. Een laminaatvloer van plastic gaat een stuk minder lang mee dan een grenen houten vloer. Een grenen houten vloer kun je opnieuw schuren en daarna weer afwerken. Met een kunststof laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een kunststof laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Dat kan wel met een grenen houten vloer.

Bovendien heb je met een grenen vloer wel die unieke houten look die markante warme hout uitstraling geeft. Tevens wordt de temperatuur van de woonkamer geabsorbeerd. Een plastic laminaat heeft dat niet. Een grenen houten vloer voelt hierdoor warmer en aangenamer aan. Een tweede voordeel is dat een grenen houten vloer dempend werkt door de geïsoleerde werking van het hout.

Door alles zelf te doen kan een vertrouwde grenen vloeren winkel voordelige grenen vloeren leveren. De hout inkoop wordt in eigen beheer geregeld. Vervolgens wordt het door een houtzagerij bewerkt waarna er kwaliteitsOm daar kwaliteitsgrenen vloeren van te vervaardigen wordt het hout in de zagerij bewerkt. Een groot pluspunt is dat de kwaliteit wordt verzekerd. Daarom weten we dat de prijs kwaliteit die wij vragen nergens in Nederland te vinden is.

U zoekt een eiken vloer voor uw appartement in Schalkwijk?

Een eiken vloer is trendy en voor heel veel klanten gaat er niets boven een eiken vloer. Het wordt niet zomaar de beste houten vloer genoemd. Dat is ook wel begrijpelijk want de uitstraling van deze houten vloer is uniek en geeft een slaapkamer een extra dimensie.

Omdat het een natuurproduct is past het in elk interieur van industrieel tot hip.

Een eiken vloer is tevens makkelijk in de bewerking. Ook een voordeel is dat je de eiken vloer op verschillende wijzes kan afwerken, zodat er voor ieder interieur een perfecte afwerking is.

Pluspunten van deze eiken vloeren.

 • Degelijk
 • Veel diverse Keuzes tot afwerking
 • Natuurlijke uitstraling
 • Karakteristiek
 • Slijtage vast
 • Nederlands fabricaat

Bent u op zoek naar een eiken vloer voor bij u in Schalkwijk? Kom bij ons langs in onze showroom waar we u graag meer vertellen over de eiken vloeren. Heeft u ook interesse in massief eiken of een multiplank eiken vloer? We nemen de tijd voor u en denken graag met u mee.

Vloerenhal Montfoort verkoopt verschillende soorten unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Kwaliteit en Nederlands makelij. Wat voor interieur u in uw appartement ook heeft. Een eiken vloer past iedere keer.

Multiplank eiken prijzen zijn doorgaans veel duurder dan lamelparket. Dat heeft te maken met het feit dat er een verschil van kwaliteit in de beide houten vloeren. De voordelige variant van een meerlaag opgebouwde houten vloer is lampelparket. Lamelparket is niet altijd voordeliger te zijn dan multiplank eiken.

Bij de Vloerenhal Montfoort is het assortiment van eiken multiplanken vrij gevarieerd. Prijs en kwaliteits verhouding vind je nergens zo voordelig. Buiten dat men het hout in grote partijen in Europa inkoopt maar ook wordt het hout verwerkt in de eigen zagerij. Aldaar worden er multiplank vloeren van gemaakt.

Een ander belangrijk punt is dat al het hout voldoet aan het PEFC-keurmerk wat bij de leveranciers wordt ingekocht. De vloeren zijn van Nederlands fabricaat, daarom dat Vloerenhal Montfoort kan instaan voor de kwaliteit.

Vloeren van Nederlandse kwaliteit voor hele scherpe prijzen!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Wat is uw keuze? Denkt u aan een multiplank eiken?

Pluspunt is dat muliplank eiken vloeren een langere levensduur hebben zodat uw investering ook langer mee gaat. Heeft u budget is het zeker iets om te overwegen.

Een eiken multiplank bestaat uit een top laag van eikenhout wat er gewoon uit komt te zien als een massief eiken vloer. Als de vloer gelegd is ziet u geen verschil tussen de twee. Door de harde top laag voorkomt het dat deze niet snel zal beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee zodat u er lang van kan.

Beschikt u over vloerverwarming dan is een multiplank vloer uitermate geschikt.
En ook bij een zwevende vloer is de multiplank vloer ook te leggen. Wilt u een multiplank vloer bewerken achteraf dan is dat vrij eenvoudig te doen. Het naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel eenvoudig te doen.

Hoe gaat een multiplank vloer er uit zien in de woonkamer?

De scherpe prijs die u betaald voor multiplank eiken? Daar zal het zeker niet aan liggen. U krijgt de identieke warme uitstraling als die van een massief eiken vloer.

Veel goedkope houten vloeren barsten van de noesten en scheuren. Dat zult u niet bij de Vloerenhal Montfoort zien. Je eiken vloer zal er absoluut goed uitzien. Europees eiken hout heeft de reputatie dat het een meer rustig karakter heeft dan Eiken uit Amerika. Het ziet er dan ook veel beter uit.

Ook is er een uitgebreidt assortiment aan diverse kleuren olien aanwezig. Hierdoor vind u voor ieder interieur een passende kleur.

Voordelig een eiken multiplank vloer voor je laten leggen?

Degene die een multiplank eiken vloer besteld kan dat meestal wel zelf leggen. Mits je handig bent.

Let op de werking van het hout. Hout zal altijd werken onder invloed van luchtvochtigheid maar ook droogte. Wanneer je de ruimte tussen muur en hout genoeg vrij houdt vang je de werking van het hout op. Wanneer je gebruik maakt van de speciale legservice hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Zoekt u toch iets anders?

Smaken verschillen natuurlijk. Je kunt ook aan een massieve parketvloer denken. Deze vloeren zijn nog steeds heel gevraagd. Dat is een makkelijk vloer die vast op de ondergrond gelegd wordt. Mag ook zwevend zijn maar vraag dan eerst even om informatie hierover. Net zoals met onze andere vloeren kan ook deze vloer in ieder gewenste kleur met een van onze olie worden afgewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft een showroom waar al onze eiken vloeren te bekijken zijn en tevens direct te leveren zijn. Uiteraard bent u van harte welkom. Zoekt u al een tijdje een kwaliteits eiken houten vloer? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Montfoort. We zien u gaarne verschijnen en de koffie staat klaar.

Lamelparket heeft twee lagen. Een toplaag van massief eiken en de onderlaag van berkenhout wat verlijmd is. Deze niet met multiplank te verwarren. Het verschil tussen multiplank en lampelparket zit hem in de details. De onderlaag van een multiplank is samengesteld uit multiplexhout wat meer kost is. Vandaar dat een multiplank duurder geprijsd is dan lamelparket. De overeenkomst tussen beide is dat ze een massief eiken toplaag hebben.

Wat u dient te weten over lamelparket.

Lamelparket kan naadloos gelegd worden. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder invloed van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Daar boven op is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket veel minder gevoelig voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daardoor eenvoudig in onderhoud maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem ook geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

U zoekt een lamelparket voordelig geprijst voor uw woning in Schalkwijk? Kom dan langs bij Vloerenhal Montfoort.

De pluspunten van lamelparket.

 • Eersteklas materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Zelf te leggen
 • Keuze uit talloze kleuren
 • Het is een duurzaam product
 • Voordelig geprijst
 • Direct uit voorraad leverbaar
 • Is ook geschikt voor vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in Schalkwijk. Wij leveren en leggen Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen een lage prijs.

Eikenhouten vloeren Kopen - Grenen houten Vloeren Schalkwijk
Eikenhouten vloeren Kopen - Grenen houten Vloeren Schalkwijk

Vraag en Antwoord

De prijzen varieren vanaf E. 34,95 per vierkante meter
Goede kwaliteit eiken vloeren zullen heel lang mee gaan
Bij Vloerenhal Montfoort bieden wij de meest voordelige eiken en grenen vloeren.
Trendy donkere kleuren zijn gewild maar grijsachtige kleuren met prachtige demping en lichtgekalkte kleurencombinaties zijn in trek.