Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Schutterhoef

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Schutterhoef

U bent op zoek naar een tijdloze eiken vloer voor bij u thuis of bedrijf in Schutterhoef? Ook voor u een authentieke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Schutterhoef

Een authentieke grenen vloer van Nederlandse Top Kwaliteit, in iedere kamer? De meest voordelige grenen vloer voor bij u in huis of bedrijf in Schutterhoef tegen de allerbeste kwaliteit!

Duurzame en legale houten vloer met FSC keurmerk

Wie een eikenhouten of grenen vloer bij ons besteld heeft een houten vloer met een duurzaam FSC keurmerk. Dat betekent een zekerheid voor degelijkheid en goed beleid bij bosbeheer.

Legservice ook voor uw eiken of grenen vloer in Schutterhoef.

U komt er helaas niet aan toe om eigenhandig uw vloer te leggen? Natuurlijk ook bij u in de omgeving van Schutterhoef leggen wij houten vloeren bij u thuis of bedrijfspand.

Eikenhouten vloeren en Grenen Vloeren Schutterhoef

Weet u precies wat de vele voordelen van grenen vloeren zijn? Mogelijkerwijs wist u het nog niet maar grenen vloeren zijn een stuk voordeliger in prijs dan eiken vloeren.

Een grenen vloer is niet alleen een stuk voordeliger in prijs maar ook goedkoper in prijs dan een gewone kunststof laminaat vloer.

U heeft dus een grenen vloer voor datzelfde geld i.p.v. een plastic laminaat vloer van plastiek. Een kunststof laminaat vloer gaat veel minder lang mee dan een grenen vloer. Een grenen vloer kun je opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Met een laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een laminaat vloer kun je niet afschuren en nog een keer afwerken. Met een grenen vloer kan dat wel.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die prachtige houten look die echte warme hout gloed bied. En natuurlijk ook wordt de warmte van de ruimte geabsorbeerd. Met als voordeel dat een grenen vloer warmer aanvoelt dan de doorsnee laminaat. Een ander voordeel is dat een grenen vloer dempend werkt vanwege de geïsoleerde werking van het hout.

Aangezien de voordeligste grenen vloeren winkel het gehele proces in eigen beheer doet is het ook mogelijk goedkope grenen vloeren te verkopen. De inkoop van het hout wordt in eigen beheer geregeld. Daarna wordt het bij een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waardoor er kwaliteitsvloeren. Hierdoor kan de kwaliteit altijd hoog blijven. We weten dan ook dat de prijs kwaliteit die u voor een grenen vloer betaald van de hoogste kwaliteit is en dat dat nergens anders in Nederland te vinden is.

U zit in Schutterhoef en bent op zoek naar een eiken vloer voor thuis?

Een eiken vloer is solide en gaat een lange tijd mee. Zei vinden dit de mooiste houten vloer die er is. Dat is in principe wel logisch want de ambiance van deze houten vloer is uniek en geeft een slaapkamer een toegevoegde waarde.

Omdat het een natuur product is past het in elk interieur van industrieel tot klassiek.

Een eiken vloer is ook makkelijk in de afwerking. Ook een voordeel is dat je de eiken vloer op verschillende manieren kan afwerken, zodat er voor ieder interieur een passende uitvoering is.

De pluspunten van eiken houten vloeren.

 • Gaat een lange tijd mee
 • Talloze Bewerkingsmogelijkheden
 • Het geeft een prachtige ambiance
 • Een vloer met karakter
 • Kan tegen een stootje
 • Nederlandse kwaliteit

Zit u in Schutterhoef en bent u op zoek naar een eiken vloer voor thuis? Kom langs in onze showroom waar we u heel graag meer vertellen over deze eiken vloeren. Heeft u ook interesse in massief eikenhout of een multiplank eiken vloer? We nemen de tijd voor u en denken heel graag met u mee.

Vloerenhal Montfoort verkoopt meerdere soorten unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Al deze vloeren zijn topkwaliteit vloeren van Nederlands makelij. Wat voor ambiance u ook wilt bereiken in uw appartement, met een eiken vloer geeft u uw appartement een extra dimensie.

De prijs van multiplank eiken is doorgaans duurder dan lamelparket. Dat heeft te maken met het feit dat er verschil in kwaliteit zit in de beide vloeren. De wat goedkopere versie van een houten vloer met meerlagen is lampelparket. Desalnietemin hoeft multiplank eiken echt niet veel meer te kosten dan de gewone lamelparket.

Bij houten vloeren winkel Vloerenhal Montfoort is het assortiment van eiken multiplanken vrij gevarieerd. Daar verkopen ze de beste kwaliteit voor hele scherpe prijs. Die goedkope prijs is alleen maar mogelijk doordat men het hout grootschalig in Europa inkoopt. Waarna een zagerij het verwerkt tot multiplank vloeren.

Een bijkomend belangrijk punt is dat al het hout voldoet aan het PEFC-keurmerk wat bij de aanbieders wordt besteld. De vloeren zijn van Nederlands fabricaat, vandaar dat Vloerenhal Montfoort kan instaan voor de kwaliteit.

Vloeren van Nederlandse kwaliteit voor hele mooie prijzen!

Eiken multiplank rustiek eiken vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Wat is uw voorkeur? Kiest u het liefst voor een multiplank eiken?

Een vrij groot voordeel is dat multiplank eiken een langere levensduur heeft zodat uw besteding tevens langer mee zal gaan. Heeft u bestedingsruimte dan is het absoluut het overdenken waard.

Een eiken multiplank bestaat uit een top laag van eikenhout wat er gewoon uitziet als een massief eiken vloer. Als de eiken vloer gelegd is ziet u geen verschil tussen de beide vloeren. Door de harde top laag voorkomt het dat deze niet snel zal beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee zodat u er lang van kan.

Is er vloerverwarming aanwezig dan is een multiplank vloer absoluut geschikt voor.
Heeft u een woonkamer waarin u de vloer zwevend moet leggen dan is de multiplank vloer geschikt. Wilt u een multiplank vloer bewerken na afloop dan is dat vrij eenvoudig te doen. En niet te vergeten kut u een multiplank eiken vloer naadloos leggen.

Uiterlijk van een multiplank eiken vloer?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u het niet te laten. U krijgt de identieke warme uitstraling als die van een massief eiken vloer.

Heel wat goedkope houten vloeren barsten van de noesten en scheuren. Niet bij Vloerenhal Montfoort. Je eiken vloer zal er een stuk rustiger uitzien. In vergelijking met Eikenhout uit Amerika heeft het eiken uit Europa een wat meer rustiger karakter. Het oogt dan ook veel beter.

Een ruime uit diverse kleuren olien is voorhanden. Dat is gemakkelijk want het vergemakkelijkt het zoeken naar de juiste kleur die bij het interieur van de ruimte pas.

Hoe laat je een eiken multiplank vloer voordelig leggen?

Wie een multiplank eiken vloer besteld kan dat meestal wel zelf leggen. Alleen als je handig bent.

Er zijn natuurlijk wel een aantal punten waar je op moet letten en dat is de houtwerking. Hout zal voortdurend werken onder invloed van luchtvochtigheid maar ook droogte. Wanneer je de ruimte tussen muur en hout genoeg vrij houdt vang je de werking van het hout op. Wanneer je gebruik maakt van de speciale legservice ben je in ieder geval verzekerd dat je vloer vakbekwaam wordt gelegd.

Zoekt u toch een andersoortige vloer?

Zoek je toch iets anders voor je woning dan is het niet een gek idee dat een massieve parketvloer iets voor je is. Dat is een gemakkelijke vloer die vast op de ondergrond wordt gelegd. Kan ook zwevend maar vraag dan eerst even om advies hierover. Ook deze vloeren kunnen in elke type kleur worden bewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een showroom waarin u alle op voorraad leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. U bent welkom. Als u op zoek bent naar een eiken vloer van de allerbeste kwaliteit moet u absoluut bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket heeft twee lagen. Een toplaag van massief eiken en de onderlaag van verlijmd berkenhout. Lamelparket wordt maar al te vaak vergeleken met multiplank. Het verschil tussen multiplank en lampelparket zit hem in de details. De onderlaag van een multiplank bestaat uit multiplexhout wat daardoor duurder is. Daarom is een multiplank wat duurder geprijsd dan lamelparket . De overeenkomst tussen beide is dat ze een massief eiken toplaag hebben.

Lamelparket uitleg.

Lamelparket kan naadloos gelegd worden. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer nauwelijks onder invloed van vocht en temperatuur schommelingen. Omdat de onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde onderlaag en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een stuk minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daardoor eenvoudig te onderhouden maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

Zit u in Schutterhoef en bent u op zoek naar voordelig lamelparket voor bij u in huis? Kom dan bij ons langs in Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Hoogwaardig materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Zelf te leggen
 • 1000 en 1 kleur mogelijkheden
 • Betrouwbaar
 • Scherp geprijst
 • Direct uit voorraad te leveren
 • Te gebruiken met vloerverwarming

Wij leveren leggen lamelparket ook in Schutterhoef. Wij leveren Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen scherpe prijzen.

Eikenhouten vloer Kopen - Grenen vloeren Schutterhoef
Eikenhouten vloer Kopen - Grenen vloeren Schutterhoef

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van welke vloer zijn de prijzen vanaf E. 34,95
Rode eik en witte eik zijn twee zeer populaire keuzes in eikenhouten vloeren en gaan vrij lang mee
De meest voordelige eikenhouten vloeren en grenen vloeren vind u bij Vloerenhal Montfoort.
De vraag naar meer donkere tinten blijft groeien. Grijze en grijze melanges met of zonder houtskool kleurencombinaties en bruin en grijs. Lichte kleurencombinaties die natuurlijk en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte vloeren.