Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Soest

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Soest

Zoekt u een echte eiken vloer voor bij u in huis of bedrijf in Soest? Een authentieke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit, in elke kamer?

Grenen Vloer kopen in Soest

Een authentieke grenen houten vloer van Nederlandse Top Kwaliteit, in elke kamer? De meest voordelige grenen houten vloer voor uw huiskamer of bedrijf in Soest van topkwaliteit!

Houten vloeren enkel met FSC keurmerk

Al onze eiken en grenen vloeren hebben een speciaal keurmerk. Dat betekent een garantie voor duurzaamheid en goed beleid bij bosbeheer.

Onze legservice natuurlijk ook bij u in Soest.

U kunt een vloer niet echt eigenhandig leggen? Ook bij u in de buurt van Soest leggen wij eiken en grenen vloeren bij u thuis of bedrijfspand.

Eikenhouten vloeren en Grenen Vloeren Soest

Weet u wat de voordelen van een houten grenen houten vloer is? De meeste mensen begrijpen wel dat grenen houten vloeren goedkoper zijn dan eikenhouten vloeren.

Beter gezegd, een grenen houten vloer is goedkoper dan een laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor dezelfde prijs ipv een standaard laminaat vloer van kunststof. En het voordeel van een grenen houten vloer is dat het een stuk langer mee gaat dan een laminaat vloer. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. kunststof laminaat vloer. Een laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Niet te vergeten dat een grenen vloer die typische warme hout gloed heeft. Een grenen houten vloer heeft die echte unieke houten ambiance en neemt de temperatuur van de woonkamer ook aan. Een laminaat doet dat niet. Een grenen houten vloer voelt bijgevolg warmer aan. Door de geïsoleerde werking van hout voelt dit ook aangenamer aan dan bij een reguliere laminaat.

Door bijna alles in eigen beheer te doen kan een grenen houten vloeren winkel met ervaring goedkope grenen houten vloeren verkopen. In eigen beheer betekent dat men de zelf de inkoop van het hout regelt. Daarna wordt het ingekochte hout bij een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waardoor er kwaliteitsvloeren. Daardoor kan de kwaliteit altijd hoog blijven. Daarom weten we dat de kwaliteit en prijs nergens in Nederland te vinden is.

Zoekt u een eiken vloer voor bij u bij u thuis in Soest?

Een eiken vloer is een solide vloer en gaat lang mee. Het wordt niet zomaar de beste houten vloer genoemd. Dat is natuurlijk ook wel begrijpelijk want de ambiance van deze houten vloer is origineel en geeft een slaapkamer een extra dimensie.

Hout is een natuur product en kan zich gemakkelijk aanpassen aan hippe of de bekende klassieke ruimtes. Dat geldt zelfs voor de wat koelere ruimtes.

Een eiken vloer is natuurlijk ook makkelijk in de afwerking. Dit biedt als voordeel dat de vloer kan worden aangepast aan elk interieur, waardoor er voor elk interieur een passende afwerking is.

De pluspunten van eiken vloeren.

 • Degelijk
 • Veel diverse Bewerkingsmogelijkheden
 • Prachtige ambiance
 • Een vloer met karakter
 • Slijtage vast
 • Nederlands fabricaat

Zit u in Soest en zoekt u een eiken vloer voor thuis? Wij hebben de beschikking over een eigen showroom waar u al onze eiken vloeren kunt bekijken. Heeft u ook interesse in massief eiken of een multiplank eiken vloer? We helpen u graag en nemen de tijd voor u.

Vloerenhal Montfoort levert verschillende type unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Al onze vloeren zijn topkwaliteit houten vloeren van Nederlands makelij. Wat voor interieur u in uw appartement ook heeft. Een eiken vloer past altijd.

Multiplank eiken prijzen zijn over het algemeen duurder dan lamelparket. Dat heeft te maken met dat er onderscheid in kwaliteit zit in beide houten vloeren. Lamelparket is een houten vloer met meerlagen en is de wat goedkopere van de twee. Lamelparket is niet perse voordeliger te zijn dan multiplank eiken.

Een heel groot aanbod aan eiken multiplanken vind je bij Vloerenhal Montfoort. Daar leveren ze de beste kwaliteit voor hele mooie prijs. Buiten dat men het hout in grote partijen in Europa inkoopt maar tevens verwerkt men het hout in de eigen zagerij. Daar wordt het verwerkt tot multiplank vloeren .

Een ander belangrijk punt is dat al het hout voldoet aan het PEFC-keurmerk wat bij de handelaren wordt gekocht. De vloeren zijn daardoor van Nederlands fabricaat, bijgevolg dat Vloerenhal Montfoort kan instaan voor de kwaliteit.

Een hele mooie prijs voor Nederlandse klasse vloeren!

Eiken multiplank rustiek vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Wat gaat het worden? Of zit u aan een multiplank eiken vloer te denken?

Investeren in een muliplank eiken vloer is een goede besteding aangezien dit soort vloeren heel lang goed blijven. Als uw bankrekening het aan kan is het absoluut te overwegen.

Een eiken multiplank bestaat uit een top laag van eikenhout wat er precies zo uitziet als een massief eiken vloer. Als de vloer gelegd is is er geen onderscheid tussen de beide vloeren. Doordat de toplaag hard is, voorkomt het dat deze niet zo snel zal beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee waardoor u er lang plezier van zal hebben.

Is er vloerverwarming er plaats dan is een multiplank vloer absoluut geschikt voor.
Tevens ook bij een zwevende vloer is de multiplank vloer ook te leggen. Wilt u een multiplank vloer bewerken achteraf dan is dat vrij simpel te doen. Vergeet niet dat u een multiplank vloer naadloos kan leggen.

Wat is het uiterlijk van een multiplank eiken vloer?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u niet lang over na te denken. U krijgt de identieke warme uitstraling als die van een massief eiken vloer.

Heel wat goedkope houten vloeren barsten van de noesten en scheuren. Niet bij Vloerenhal Montfoort. Je houten vloer zal er perfect uitzien. In vergelijking met Amerikaans eiken heeft Europees eiken hout een wat meer rustiger karakter. Het oogt dan ook veel beter.

Een uitgebreide keuze uit diverse kleuren olien is aanwezig. Daardoor zal u voor elk interieur de passende kleur vinden.

Hoe laat je een eiken multiplank vloer voordelig door vakmensen?

Vind je van je zelf dat je handig bent? Dan is het niet moeilijk om een multiplank eiken vloer zelf te leggen.

Let wel op de werking van het hout. Luchtvochtigheid zal voortdurend het hout laten werken. Als je de ruimte tussen muur en hout genoeg vrij houdt kun je de werking van het hout verhinderen. Als je gebruik maakt van deze legservice hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Zoekt u toch een andere vloer?

Smaken verschillen natuurlijk. Je kunt toch ook denken aan een massieve parketvloer. Deze vloeren zijn nog steeds ontzettend gevraagd. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond worden gelegd. Zoek je zwevend dan kan dat ook. Ook deze vloeren kunnen in elke type kleur worden afgewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort heeft een uitgebreide showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt bekijken. U bent welkom. Zoekt u een kwaliteits eiken houten vloer? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Montfoort. We zien u graag verschijnen koffie staat voor u klaar.

Lamelparket heeft 2 lagen. De toplaag heeft massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit verlijmd berken hout. Deze niet te verwarren met multiplank. Er zijn wel grote verschillen tussen lamelparket of multiplank. De multiplank is vaak wat duurder aangezien de onderlaag is samengesteld uit multiplex hout. Vandaar dat een multiplank duurder is dan lamelparket. Wel bestaan beide type vloeren uit een massief eiken toplaag.

De kenmerken van lamelparket.

Lamelparket kunt u naadloos leggen of laten leggen. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer nauwelijks onder het effect van vocht en temperatuur schommelingen. Omdat de onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde onderlaag en de toplaag uit eiken is lamelparket een stuk minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten als bij een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom gemakkelijk in onderhoud maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem ook geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u thuis in Soest? Kom dan een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Al onze houten vloeren zijn van eersteklas materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Zelf te leggen
 • Kleur keuzes zijn oneindig
 • Het is een duurzaam product
 • Scherp geprijst
 • Alle houten vloeren uit voorraad te leveren
 • Is ook geschikt voor vloerverwarming

Wij leveren leggen lamelparket ook in Soest. Wij leveren en leggen Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen een lage prijs.

Soest Eiken vloeren - Grenen vloeren
Soest Eiken vloeren - Grenen vloeren

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van welke vloer zijn de prijzen vanaf E. 34,95
Eiken vloeren van topkwaliteit gaan absoluut langer mee
U zoekt een goedkope eiken vloer of grenen vloer van topkwaliteit? Dan moet u zeker bij Vloerenhal Montfoort zijn.
Moderne getinte kleuren zijn populair maar grijsachtige kleuren met natuurlijke demping en lichtgekalkte tinten zijn populair.