Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Soestduinen

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Soestduinen

U bent op zoek naar een stoere eiken houten vloer voor bij u thuis of kantoor in Soestduinen? U wilt bij u op het werk in elke ruimte een prachtige eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Soestduinen

Een authentieke grenen vloer van Nederlandse Top Kwaliteit, in elke ruimte? De goedkoopste grenen vloer voor uw ruimte of kantoor in Soestduinen tegen de allerbeste kwaliteit!

FSC Keurmerk op alle houten vloeren

Alle eiken en grenen vloeren hebben een duurzaam keurmerk. Dit is een waarborg voor degelijkheid en slim beleid bij bosbeheer.

Legservice voor uw houten vloer in Soestduinen.

U weet niet echt precies hoe een vloer te leggen? Heeft u geen tijd om uw houten vloer zelf te leggen? Vraag dan om onze legservice.

Soestduinen Houten Vloeren leverancier - Leveren en Legservice

Weet u al precies wat het voordeel van grenen vloeren zijn? Mogelijk was u niet echt op de hoogte maar grenen vloeren zijn goedkoper in prijs dan de eiken vloer.

Een grenen vloer is niet enkel en alleen voordeliger maar zelfs voordeliger dan een normale normaal plastic laminaat vloer.

U heeft dus een grenen vloer voor hetzelfde geld ipv een plastic laminaat vloer van kunststof. Een laminaatvloer van kunststof gaat veel minder lang mee dan een grenen vloer. Een grenen vloer kun je opnieuw schuren en daarna weer afwerken. kunststof laminaat vloer. Een laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Dat kan wel met een grenen vloer.

Vergeet ook niet dat een grenen vloer die markante warme hout uitstraling bied. En natuurlijk ook wordt de warmte van de kamer geabsorbeerd. Een laminaat doet dat niet. Een grenen vloer voelt bijgevolg warmer en aangenamer aan. Door de isolerende werking van hout in het algemeen voelt dit ook warmer en aangenamer aan dan bij een gewone laminaat.

Doordat een ervaren grenen vloerenwinkel alles in eigen beheer doet is het ook mogelijk goedkope grenen vloeren te leveren. Alles zelf regelen betekent dat men de zelf de inkoop van het hout regelt. Vervolgens wordt het bij een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waarna er kwaliteitsvloeren. Daardoor is de kwaliteit ten alle tijden heel hoog. Daarom weten we dat de kwaliteit en prijs nergens in Nederland te vinden is.

Zit u in Soestduinen en wilt u een eiken vloer kopen voor in huis?

Een eiken vloer is gewild en voor heel veel klanten is er niets mooiers dan een eiken vloer. Het wordt niet zomaar de beste houten vloer genoemd. Heel begrijpelijk, want zo’n houten vloer is sterk en heeft een stijlvolle uitstraling.

Doordat het om een typisch natuurproduct gaat past het in elke huiskamer van industrieel tot hip.

Een eiken vloer is tevens eenvoudig in de bewerking. Nog een pluspunt is dat de bewerking van een eiken vloer simpel is, zodat er voor ieder interieur een perfecte uitvoering is.

De pluspunten van eiken houten vloeren.

 • Degelijk
 • Talloze Afwerkingsmogelijkheden
 • Eiken hout is bijzonder mooi hout
 • Een stevige vloer met karakter
 • Slijtage vast
 • Nederlands fabricaat

U bent woonachtig u in Soestduinen en zoekt u een eiken vloer voor in uw woning? Wij hebben de beschikking over een eigen showroom waar u al onze eikenhouten vloeren kunt bekijken. Heeft u ook interesse in massief eikenhout of een multiplank eiken vloer? We helpen u graag en nemen alles met u door.

Vloerenhal Montfoort levert meerdere soorten unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Kwaliteit en Nederlands makelij. Wat voor stemming u ook wilt bereiken in uw huis, met een eiken vloer geeft u uw huis allure.

Lamelparket prijzen liggen lager dan dat van gewoon standaard multiplank eiken. Dat komt doordat er verschil in kwaliteit zit. De voordelige variant van een houten vloer met meerlagen is lampelparket. Toch hoeft multiplank eiken echt niet veel meer te kosten dan de gewone lamelparket.

Bij Vloerenhal Montfoort is er heel groot aanbod van eiken multiplanken. Prijs en kwaliteits verhouding is dan ook nergens anders zo goedkoop te krijgen. Die goedkope prijs is alleen maar mogelijk doordat men het hout in bulk in Europa koopt. Waarna een zagerij het verwerkt tot multiplank vloeren.

Een bijkomend punt van belang is dat al het hout wat bij de leveranciers wordt gekocht voldoet aan het PEFC-keurmerk. De vloeren zijn daardoor van Nederlands fabricaat, daardoor dat Vloerenhal Montfoort de kwaliteit kan waarborgen.

Nederlandse kwaliteitsvloeren voor een scherpe prijs!

Eiken multiplank rustiek vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Genoeg keuze Hoezo kiest men voor een multiplank eiken vloer?

Het grote pluspunt zodat uw besteding langer mee gaat. Heeft u voldoende budget is het zeker het overdenken waard.

Het verschil ten opzichte van een massief eiken vloer is dat een eiken multiplank bestaat uit een eikenhouten toplaag zodat het er exact Lijkt op de massieve eiken variant. Als de vloer gelegd is ziet u geen verschil tussen de twee. Door de harde top laag voorkomt het dat deze echt niet snel zal beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee zodat u er lang van kan.

Heeft u vloerverwarming dan is een multiplank vloer zeker geschikt voor.
Tevens bij een zwevende vloer is de multiplank vloer makkelijk te leggen. Wilt u een multiplank vloer bewerken na afloop dan is dat vrij eenvoudig te doen. Vergeet niet dat u een multiplank vloer naadloos kan leggen.

Hoe ziet een multiplank vloer er uit?

Aan de prijs van multiplank eiken zal het echt niet liggen. U krijgt de identieke warme uitstraling als die van een massief eiken vloer.

Een ander pluspunt bij Vloerenhal Montfoort is dat het hout niet zoveel van die lelijke scheuren en noesten heeft. Dit zorgt ervoor dat de vloer er wat rustiger uit ziet. In vergelijking met Eikenhout uit Amerika heeft het eiken hout uit Europa een wat meer rustiger karakter. Het heeft daarom een meer stijlvolle look.

Tevens is er een uitgebreidt assortiment aan diverse kleuren olien present. Daardoor zal u voor elk interieur de perfecte kleur vinden.

Bij vloerenwinkel goedkoop een eiken multiplank vloer laten leggen?

Wie een multiplank eiken vloer besteld kan dat meestal wel zelf leggen. Mits je handig bent.

Er zijn wel een paar punten waar je op dient te letten en dat is de werking van het hout. Luchtvochtigheid zal voortdurend het hout laten werken. Dat kun je verhinderen door ruimte tussen muur en het hout te houden. Leggen kun je natuurlijk ook aan vakmensen overlaten.

Wil je toch Een andersoortige vloer?

Toch nog op zoek naar iets anders voor je werkplek dan is een massieve parketvloer misschien iets voor je. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond gelegd worden. Wilt u zwevend dan kan dat heel gemakkelijk. Precies zoals met onze andere vloeren kan tevens deze vloer in ieder type kleur met een van onze olie worden afgewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft de beschikking over een showroom waarin u alle op voorraad leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. Natuurlijk bent u welkom. Als u op zoek bent naar een eiken vloer van de allerbeste kwaliteit moet u echt bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket is een product wat wordt samengesteld uit een massieve top laag van eiken hout en een onderlaag van verlijmde berken hout. Overigens niet te verwarren met multiplank. Er zijn wel grote verschillen tussen lamelparket of multiplank. De onderlaag van een multiplank bestaat uit multiplexhout wat duurder is. Dat is de waarom multiplank duurder kost dan lamelparket. De overeenkomst tussen beide vloeren is dat de toplaag bestaat uit massief eiken.

Lamelparket informatie.

Het belangrijkste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Een lamelplanken vloer heeft geen last van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Daar boven op is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket veel minder kwetsbaar voor krimpen of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daardoor eenvoudig in onderhoud en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat betekent dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

Zit u in Soestduinen en zoekt u lamelparket voor bij u in huis? Kom dan een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

De voordelen van lamelparket.

 • Al onze vloeren zijn van eersteklas materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Kan zelf worden gelegd
 • Kleur keuzes zijn onbegrensd
 • Het is een betrouwbaar product
 • Kwaliteit en hele mooie prijs
 • Rechtstreeks uit voorraad te leveren
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Wij leveren leggen lamelparket ook in Soestduinen. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen de beste prijzen.

Soestduinen Eikenhouten vloer - Grenen vloer
Soestduinen Eikenhouten vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

De kosten varieren vanaf E. 34,95 per vierkante meter
Eiken vloeren van de beste kwaliteit gaan langer mee
Bij Vloerenhal Montfoort vind u de goedkoopste eiken en grenen vloeren.
Hippe getinte kleuren zijn populair maar grijze kleuren met natuurlijke demping en lichtgekalkte kleuren zijn populair.