Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Soesterberg

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Soesterberg

Op zoek naar een robuuste eiken vloer voor bij u thuis of kantoor in Soesterberg? Ook voor u een authentieke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Soesterberg

U wilt op kantoor in iedere kamer een prachtige grenen houten vloer van Nederlandse Kwaliteit? De meest voordelige grenen houten vloer voor uw huiskamer of kantoor in Soesterberg van topkwaliteit!

Houten vloeren enkel en alleen met FSC keurmerk

Wie een eiken of grenen vloer bij ons besteld heeft een houten vloer met een legaal keurmerk. Dat betekent een zekerheid voor duurzaamheid en goed beleid bij bosbeheer.

Legservice ook voor uw houten vloer in Soesterberg.

U komt er niet aan toe om eigenhandig uw vloer te leggen? Maak zeker gebruik van onze legservice door onze vakmannen.

Houten Vloeren leveren en legservice ook bij u in Soesterberg

Weet u al precies wat het voordeel van een houten grenen houten vloer is? Mogelijkerwijs was u niet precies op de hoogte maar grenen vloeren zijn voordeliger in prijs dan de eiken vloer.

Een grenen houten vloer is daardoor niet enkel goedkoper maar tevens een stuk voordeliger dan een standaard normaal plastic laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor dezelfde prijs i.p.v. een gewone laminaat vloer van plastiek. En het voordeel van een grenen houten vloer is dat het heel veel langer mee gaat dan een laminaat vloer. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en daarna weer afwerken. kunststof laminaat vloer. Een laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Dat kan wel met een grenen houten vloer.

Natuurlijk ook heb je met een grenen vloer wel die natuurlijke houten uitstraling die typische warme hout uitstraling bied. Een grenen houten vloer heeft die echte unieke houten uitstraling en neemt de warmte van de ruimte ook aan. Een plastic laminaat doet dat niet. Een grenen houten vloer voelt bijgevolg warmer aan. Door de isolerende werking van hout voelt dit ook aangenamer aan dan bij een normale plastic laminaat.

Door bijna alles in eigen beheer te doen kan een betrouwbare grenen vloeren winkel goedkope grenen vloeren verkopen. De inkoop van het hout wordt zelf geregeld. Daarna wordt het bij een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waardoor er kwaliteitsgrenen vloer ontstaan. Het grote voordeel is dat de kwaliteit wordt verzekerd. We weten maar al te goed dat de prijs die u voor een grenen houten vloer betaald van de hoogste kwaliteit is en dat u dat nergens anders in Nederland zal vinden.

Bent u op zoek naar een prachtige, eiken vloer voor uw woning in de regio Soesterberg?

De eiken vloer is een stevige vloer en gaat een lange tijd mee. Het wordt niet voor niets de beste vloerbedekking genoemd. Begrijpelijk, want zo’n vloer is solide en kent een stijlvolle uitstraling.

Omdat het om een echt natuurproduct gaat past het in elke lokatie van minimalistisch tot klassiek.

Een eiken vloer is tevens makkelijk in de bewerking. Zeker nog een voordeel is dat de bewerking van een eiken vloer gemakkelijk is, waardoor er voor ieder interieur een passende afwerking is.

Pluspunten van onze eiken houten vloeren.

 • Betrouwbaar
 • Veel verschillende Mogelijkheden tot afwerking
 • Eiken hout is een bijzonder mooie houtsoort
 • Karakter
 • Slijtage vast
 • Vervaardigt in Nederland

U bent woonachtig u in Soesterberg en bent u op zoek naar een eiken vloer voor in huis? U bent welkom in onze showroom waar we u heel graag verder adviseren in het vinden van de juiste eiken vloer. Of het nu massief of een multiplank eiken vloer is maakt niet uit, wij adviseren u heel graag.

Vloerenhal Montfoort levert verschillende type unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Al onze vloeren zijn topkwaliteit houten vloeren van degelijk nederlands fabricaat. Wat voor ambiance u ook wilt verkrijgen in uw appartement, met een eiken vloer geeft u uw appartement allure.

Lamelparket prijzen liggen een stuk lager dan dat van multiplank eiken. Dat komt doordat er verschil in kwaliteit zit. De voordelige variant van een houten vloer met meerdere lagen is lampelparket. Lamelparket hoeft niet perse een stuk goedkoper te zijn dan multiplank eiken.

Een behoorlijk groot assortiment aan eiken multiplanken zal je zeker bij de Vloerenhal Montfoort vinden. Daar leveren ze de beste kwaliteit voor de perfecte prijs. Niet alleen koopt men het hout in grote partijen in Europa maar tevens wordt het hout bewerkt in een eigen zagerij. Daar wordt het bewerkt tot multiplank vloeren .

Tevens voldoet het hout aan het PEFC keurmerk wat door de handelaren wordt aangeboden. De vloeren zijn daardoor van Nederlands fabricaat, daardoor dat Vloerenhal Montfoort kan instaan voor de kwaliteit.

Vloeren van Nederlandse kwaliteit voor hele mooie prijzen!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Genoeg keuze Denkt u aan een multiplank eiken?

Pluspunt is dat muliplank eiken vloeren een veel langere levensduur hebben waardoor uw besteding langer mee zal gaan. Heeft u bestedingsruimte dan is het zeker de moeite waard.

Een eiken multiplank heeft een top laag van eikenhout wat er gewoon uitziet als een massief eiken vloer. Als de eiken vloer eenmaal gelegd is is er geen verschil tussen de beide vloeren. Doordat de toplaag hard is, voorkomt het dat deze niet zo snel zal beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan jaren mee waardoor u er lang van kan.

Heeft u vloerverwarming dan is een multiplank vloer uitermate geschikt.
Tevens bij een zwevende vloer is de multiplank vloer gemakkelijk aan te leggen. Een ander voordeel is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden verwerkt en afgewerkt. Naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel eenvoudig te doen.

Hoe komt een multiplank vloer er uit te zien in de huiskamer?

Aan de prijs van multiplank eiken zal het niet zo liggen. U kent vast en zeker wel die prachtige diepe warme ambiance van een massief eiken vloer. Diezelfde ambiance heeft een multiplank eiken vloer ook.

Een ander voordeel bij Vloerenhal Montfoort is dat het hout niet zoveel van die lelijke scheuren en noesten heeft. Dit maakt dat de vloer er wat netter uit ziet. Eiken hout uit europa staat er om bekend dat het een meer rustig karakter heeft dan Eiken uit Amerika. Het heeft uiteindelijk een meer stijlvolle indruk.

Tevens is er een uitgebreidt assortiment aan verschillende kleuren olien aanwezig. Hierdoor vind u voor ieder interieur een passende kleur.

Door vloerenwinkel voordelig een eiken multiplank vloer laten leggen?

Een klant die een multiplank eiken vloer besteld kan dat in principe zelf leggen. Op voorwaarde dat je handig bent.

Vergeet niet te letten op de hout werking. Luchtvochtigheid zal steevast het hout laten werken. Dat kun je verhinderen door ruimte tussen muur en het hout te houden. Wanneer je gebruik maakt van deze legservice ben je tenminste verzekerd dat je vloer deskundig wordt gelegd.

Toch wat anders op zoek?

Smaken verschillen natuurlijk. Je kunt tevens aan een massieve parketvloer denken. Deze vloeren zijn nog steeds heel gevraagd. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond gelegd worden. Zoekt u zwevend dan kan dat heel gemakkelijk. Precies zoals met de andere vloeren kan tevens deze vloer in elk gewenste kleur met een van onze olie worden afgewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft een uitgebreide showroom waar al onze eiken vloeren te bekijken zijn en tevens direct te leveren zijn. U bent van harte welkom. Op zoek naar een kwaliteits eiken houten vloer? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Montfoort. We zien u gaarne verschijnen en de koffie staat klaar.

Lamelparket wordt opgebouwd uit een massieve toplaag van eiken hout en een onder laag van verlijmde berkenhout. Lamelparket is iets anders dan multiplank. Er zijn wel grote verschillen tussen lamelparket of multiplank. Het verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag vervaardigt van duurder multiplex hout. Daarom is een multiplank wat duurder dan lamelparket . De overeenkomst tussen beide is dat ze een massief eiken toplaag hebben.

De kenmerken van lamelparket.

Lamelparket kunt u naadloos leggen of laten leggen. Een lamelplanken vloer is niet zo gevoelig voor last van vocht en schommelingen in temperatuur. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Daar boven op is een eiken toplaag verlijmt. Hierdoor is het lamelparket veel minder gevoelig voor krimpen of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Een houten vloer is erg gemakkelijk in onderhoud, bovendien heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat betekent dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

U zit in Soesterberg en zoekt voordelig lamelparket voor bij u thuis? Kom dan bij ons langs in Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Eersteklas materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Kan zelf worden gelegd
 • 1000 en 1 kleur keuzes
 • Duurzaam product
 • Kwaliteit en hele scherpe prijs
 • Alles op vooraad
 • Is ook geschikt voor vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Soesterberg. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen scherpe prijzen.

Soesterberg Eikenhouten vloeren - Grenen vloeren
Soesterberg Eikenhouten vloeren - Grenen vloeren

Vraag en Antwoord

De prijs is vanaf E. 34,95 per vierkante meter
Rode eik en witte eik zijn twee zeer populaire keuzes in eiken vloeren en gaan heel lang mee
Bij Vloerenhal Montfoort verkopen wij de meest voordelige grenen vloeren.
Trendy getinte kleuren zijn populair maar grijze kleuren met natuurlijke demping en lichtgekalkte kleurencombinaties zijn gewild.