Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Soesterveen

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Soesterveen

Bent u aan het rondkijken voor een tijdloze eiken houten vloer voor uw woonkamer of kantoor in Soesterveen? Een robuuste eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit, in elke ruimte?

Grenen Vloer kopen in Soesterveen

U wilt bij u op kantoor in iedere kamer een natuurlijke grenen vloer van Nederlandse Kwaliteit? De meest voordelige grenen vloer voor bij u thuis of kantoor in Soesterveen voor de beste kwaliteit!

FSC Keurmerk op alle houten vloeren

Wij zijn een van de weinige leveranciers van houten vloeren met legaal FSC keurmerk zijn al onze eiken en grenen vloeren met een legaal FSC keurmerk. Dit is een waarborg voor duurzaamheid en weldoordacht bosbeheer.

Gespecialiseerde legservice ook bij u in Soesterveen.

U kunt een vloer niet echt zelf leggen? Wij komen niet enkel en alleen bij u in de regio van Soesterveen uw eiken of grenen vloer afleveren, tevens kunt u vragen om onze exclusieve legservice.

Eiken Vloeren en Grenen Vloeren Soesterveen

Weet u wat het voordeel van grenen houten vloeren zijn? Het gros van de klanten weet wel dat grenen houten vloeren een stuk goedkoper zijn dan de eikenhouten vloer.

Een grenen vloer is daardoor niet enkel en alleen een stuk voordeliger maar tevens goedkoper dan een standaard kunststof laminaat vloer.

U heeft dan ook een grenen vloer voor dezelfde prijs i.p.v. een standaard laminaat vloer van plastiek. Een laminaatvloer van plastic gaat een stuk minder lang mee dan een grenen vloer. Een grenen vloer kun je telkens opnieuw schuren en daarna weer afwerken. Met een laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een laminaat vloer kun je niet schuren en opnieuw afwerken. Dat kan wel met een grenen vloer.

Niet te vergeten dat een grenen vloer die markante warme hout uitstraling geeft. Een grenen vloer heeft die typische unieke houten uitstraling en neemt de temperatuur van de ruimte ook aan. Een plastic laminaat doet dat niet. Een grenen vloer voelt bijgevolg warmer en aangenamer aan. Dankzij de isolerende werking van hout voelt dit ook warmer en aangenamer aan dan bij een normale plastic laminaat.

Door alles in eigen beheer te doen kan de beste grenen houten vloeren winkel voordelige grenen houten vloeren leveren. De hout inkoop wordt zelf georganiseerd. Daarna wordt het door een houtzagerij bewerkt waarna er kwaliteitsgrenen vloer van worden gefabriceerd. Een groot pluspunt is dat de kwaliteit wordt verzekerd. We weten dan natuurlijk ook dat de prijs kwaliteit die u voor een grenen vloer betaald van de hoogste kwaliteit is en dat dat nergens in Nederland te vinden is.

Zit u in Soesterveen en wilt u een eiken vloer kopen voor in huis?

De eiken vloer is degelijk en gaat voor lange tijd mee. Die mensen vinden dit de beste houten vloer die er te koop is. Dat is natuurlijk ook wel begrijpelijk want de uitstraling van deze houten vloer is origineel en geeft een keuken een extra dimensie.

Omdat het om een echt natuurproduct gaat past het in elke ruimte van minimalistisch tot hip en klassiek.

Een eiken vloer is tevens makkelijk in de afwerking. Dit heeft als pluspunt dat de houten vloer kan worden aangepast aan elke woonkamer, zodat er voor elk interieur een gepaste afwerking is.

De pluspunten van eiken houten vloeren.

 • Gaat voor lange tijd mee
 • Veel verschillende Methodes tot afwerking
 • De vloer geeft een prachtige uitstraling
 • Karakteristiek
 • Slijtage vast
 • Gemaakt in Nederland

Bent u op zoek naar een eiken vloer voor bij u in Soesterveen? U bent altijd welkom in onze showroom waar we u heel graag verder assisteren in het vinden van de juiste eiken vloer. Heeft u interesse in massief eikenhout of een multiplank eiken vloer? We nemen de tijd voor u en denken heel graag met u mee.

Bij Vloerenhal Montfoort bieden wij massief, duoplank tot lamelparket. Heel veel variatie en alles op voorraad . Al onze vloeren zijn kwaliteits houten vloeren van degelijk nederlands fabricaat. Welke sfeer u ook wilt bereiken in uw woning, met een eikenhouten vloer geeft u uw woning allure.

Prijs van lamelparket ligt een stuk lager dan die van gewoon standaard multiplank eiken. Dat komt omdat er kwaliteits verschil is. De minder prijzige versie van een meerlaag opgebouwde houten vloer is lampelparket. Lamelparket hoeft niet altijd een stuk goedkoper te zijn dan multiplank eiken.

Een heel groot aanbod aan eiken multiplanken vind je bij Vloerenhal Montfoort. Prijs en kwaliteits verhouding is dan ook nergens zo goedkoop te vinden. Die voordelige prijs is alleen maar mogelijk omdat men het hout in het groot in Europa koopt. Waarna een zagerij er multiplank vloeren mee maakt.

Ook voldoet het hout wat door de handelaren wordt aangeleverd aan het PEFC-keurmerk. De vloeren zijn daardoor van Nederlands fabricaat, bijgevolg dat Vloerenhal Montfoort kan instaan voor de kwaliteit.

Een hele scherpe prijs voor Nederlandse klasse vloeren!

Eiken multiplank rustiek eiken vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Wat is uw voorkeur? Kiest u liever voor een multiplank eiken vloer?

Uw geld investeren in een muliplank eiken vloer is een goede investering omdat deze vloeren heel lang goed blijven. Als uw bankrekening het aan kan is het absoluut te overwegen.

Het verschil ten opzichte van een massief eiken vloer is dat een eiken multiplank een top laag van eikenhout heeft zodat het er precies Zo uitziet. Als de eiken vloer gelegd is is er geen verschil tussen de twee. Door de harde top laag voorkomt het dat deze niet snel zal beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan jaren mee zodat u er lang plezier van zal hebben.

Is er vloerverwarming present dan is een multiplank vloer absoluut geschikt voor.
Tevens bij een zwevende vloer is de multiplank vloer ook te leggen. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden verwerkt en afgewerkt. En niet te vergeten kut u een multiplank eiken vloer naadloos leggen.

Hoe gaat een multiplank vloer er uit zien in de woonkamer?

De hele mooie prijs die u betaald voor multiplank eiken? Daar zal het zeker niet aan liggen. U krijgt de identieke warme uitstraling als die van een massief eiken vloer.

Een ander pluspunt bij Vloerenhal Montfoort is dat het hout niet zoveel lelijke noesten en scheuren heeft. Dit maakt dat de vloer er wat netter uit ziet. Eiken hout uit europa staat er om bekend dat het een meer rustig karakter heeft dan Eiken uit Amerika. Het oogt dan ook een stuk mooier.

Een lekker groot aanbod uit verschillende kleuren olien is te koop. Hierdoor vind u voor elk interieur een perfecte kleur.

Voordelig een eiken multiplank vloer voor je laten leggen?

Wie een multiplank eiken vloer besteld kan dat meestal wel zelf leggen. Mits je handig bent.

Let wel op de werking van het hout. Luchtvochtigheid zal altijd het hout laten werken. Dat kun je afwenden door ruimte tussen muur en het hout te houden. Je kunt het leggen uiteraard ook uitbesteden.

Wil je toch net even iets anders?

Toch op zoek naar wat heel anders voor je huis dan is een massieve parketvloer misschien iets voor je. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond worden gelegd. Zoekt u zwevend dan kan dat ook. Net zoals met onze andere vloeren kan tevens deze vloer in elk type kleur met een van onze olie worden bewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft een showroom waar al onze eiken vloeren te bewonderen zijn en tevens direct te leveren zijn. U bent welkom. Bent u op zoek naar een kwaliteits eiken houten vloer? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Montfoort. We zien u graag verschijnen koffie staat voor u klaar.

Lamelparket is een product wat wordt opgebouwd uit een massieve toplaag van eiken hout en een onderlaag van verlijmde berkenhout. Lamelparket wordt maar al te vaak vergeleken met multiplank. Een multiplank bestaat uit een andersoortige onderlaag dan lamelparket. Het verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag gemaakt van wat duurder multiplex hout. Dat is de reden dat multiplank wat meer kost dan lamelparket. Wel bestaan beide type vloeren uit een massief eiken toplaag.

Wat u moet weten over ons lamelparket.

Lamelparket kunt u naadloos leggen of laten leggen. Een lamelplanken vloer is niet zo gevoelig voor last van vocht en schommelingen in temperatuur. Omdat de onderrug uit een kruislings verlijmde onderlaag bestaat en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een stuk minder gevoelig voor krimp of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daardoor gemakkelijk te onderhouden maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

U zoekt een lamelparket goedkoop geprijst voor uw woning in Soesterveen? Kom dan langs bij Vloerenhal Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Al onze houten vloeren zijn van eersteklas materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Zelf te leggen
 • Opties uit veel verschillende kleuren
 • Betrouwbaar
 • Kwaliteit en scherpe prijs
 • Direct uit voorraad te leveren
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Soesterveen. Nederlands fabrikaat tegen scherpe prijzen.

Eikenhouten vloer - Grenen Vloeren Leveren En Legservice In Soesterveen
Eikenhouten vloer - Grenen Vloeren Leveren En Legservice In Soesterveen

Vraag en Antwoord

De prijs varieert vanaf E. 34,95 per m2
Eiken vloeren van topkwaliteit gaan absoluut langer mee
Bij Vloerenhal Montfoort bieden wij de meest voordelige eiken en grenen vloeren.
Hippe donkere kleuren zijn populair maar grijze kleuren met natuurlijke demping en lichtgekalkte kleuren zijn veel gevraagd.